Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 hours ago, Angot said:

Αμέσως στο 1 λεπτό 

Είναι φανταστικά τα νέα σου! Η ορμόνη της χαράς σε έχει ήδη επισκεφτεί!!!! Για να φαίνεται κ τόσο γρήγορα μυρίζει δυαδικό σύστημα!!! Μπράβο μπράβο! 

9 hours ago, Makelen said:

Λυπαμαι κοριτσι μου για την εξελιξη..! Οντως οι περισσοτεροι λενε 7.5. Θα δουμε την Παρασκευη.. κι αναλογως..!

Αυτο ειναι το θεμα μου.. οτι εχω κι εγω παχυ ενδομητριο! Διαπιστωμενα! Συνηθως 9-11. Τωρα βρηκε να ειναι μικρο! Αλλα ισως εχει να κανει με την συγκεκριμενη μερα. 11η ειναι. Δεν ειναι κ αφυσικο να ειναι ακομα μικρο. Κι αφου ειναι ηδη 6.5mm.. μπορω ακομα να ελπιζω.. (αν και περασα πολλα σκαμπανεβασματα αυτες τις μερες για το τι πρεπει να κανω γενικοτερα.. αλλα τεσπα!)

Στην περίπτωσή μου, στο Ελενα, που έβγαινε το ενδομήτριο χαμηλό κ δεν με προχωρουσαν σε ετ, μου είπαν ότι το άγχος δε βοηθάει καθόλου το ενδομήτριο. Έπαιρνα κι εγώ τότε 2*2*2 Cycklacur. 

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως προσπάθησε να έχεις καλή διάθεση και αισιοδοξία κ θα δεις αποτελέσματα! Σου εύχομαι να πανε ολα καλα.

ΥΓ: μη ρισκάρεις καλα εμβρυακια αν δεν είναι τέλειο το ενδομήτριο σου, γιατί μετά ίσως σκέφτεσαι γιατι προχωρησες. Συζήτησε το με το γιατρό σου ώστε να γίνει όταν είναι η φωλίτσα έτοιμη για τα αυγουλάκια. Ένας μήνας δεν κάνει μεγάλη διαφορά για τα "πολυτιμα" μας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Μετά την αποτυχημένη μας προσπάθεια είχα πάρει τηλ στο ιατρείο της Λευκού και είχα ρωτήσει το κόστος για online ραντεβού και μου είχαν πει ότι είναι 70€ και ότι στην αρχή δεν θα μιλήσω με την ίδια αλλά με την βοηθό της, θα μου πάρει ιστορικό για να μου γράψουν εξετάσεις και αφού τις κάνω θα μιλήσω με την ίδια την Λευκού. Τα έκανα αυτά όλα λοιπόν και σήμερα μίλησα επιτέλους μαζί της όπου μου είπε ότι όλα είναι καλά. Αφού κλείσαμε μου ήρθε mail ότι πρέπει να πληρώσω άλλα 50€ για αυτό το τηλεφώνημα. Σαν φαίνεται λογικό; Δηλαδή πλήρωσα 70€ για να μου πάρουν το ιστορικό και άλλα 50€ τώρα για να μιλήσω μαζί της; Ε ας μου έλεγαν απο την αρχή 120€ τότε. Καλά δεν λέω;

Δηλαδή κατερινα μου για να σου πει τα αποτελέσματα ήθελε να πληρωθεί? Ε δεν συνηθίζεται. Εγώ θα πρότεινα να πάρεις τηλ κ να πεις τι έγινε και αν σου πουν ότι έτσι είναι ρώτα τους κ για την διευκρίνηση που ζήτησα αυτή τη στιγμή πρέπει κ γι αυτό να πληρώσω? Για να καταλάβουν ότι ενοχληθηκες.  Αλλά ξέρετε κάτι? Εμεις τους κάνουμε ονόματα πάει η μία κ μετά τρέχουμε όλες κ δεν ξέρουν τι ζητάνε.  Ναι να πληρωθείς για τις υπηρεσίες σου αλλά μη του βγάλουμε κ τα μάτια. Τεσπα εσύ αυτά που ήταν να μάθεις τα έμαθες κ δεν θα την ξαναχρειαστεις.

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια, έκανα τώρα το πρωί τεστακι, πάλι αχνό! Θα έπρεπε πηπως να χει σκουρυνει; 

Καλή μου Angot μη κανεις άλλα τεστ δε το βλέπεις ότι δε βγαίνει άκρη.  Γιατί δεν απολαμβάνεις αυτή τη περίοδο εχεις ήδη κάτι θετικό στα χέρια σου μη βασανίζεται με το πολύ κ το λίγο σκουρο ή αχνό είναι μικρή η διαφορά τι να καταλάβεις. Τώρα σκεφτηκα γιατί δεν παίρνεις το clear blue το ψηφιακο που γράφει αν είσαι εγκυος pregnant και αν δεν είσαι not pregnant και μετά σου βγάζει και τις εβδομάδες. Έτσι θα ησυχασεις με τις γραμμές. Είναι το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ❤

πρίν από 42 λεπτά , Zenia82 είπε:

Δηλαδή κατερινα μου για να σου πει τα αποτελέσματα ήθελε να πληρωθεί? Ε δεν συνηθίζεται. Εγώ θα πρότεινα να πάρεις τηλ κ να πεις τι έγινε και αν σου πουν ότι έτσι είναι ρώτα τους κ για την διευκρίνηση που ζήτησα αυτή τη στιγμή πρέπει κ γι αυτό να πληρώσω? Για να καταλάβουν ότι ενοχληθηκες.  Αλλά ξέρετε κάτι? Εμεις τους κάνουμε ονόματα πάει η μία κ μετά τρέχουμε όλες κ δεν ξέρουν τι ζητάνε.  Ναι να πληρωθείς για τις υπηρεσίες σου αλλά μη του βγάλουμε κ τα μάτια. Τεσπα εσύ αυτά που ήταν να μάθεις τα έμαθες κ δεν θα την ξαναχρειαστεις.

Καλή μου Angot μη κανεις άλλα τεστ δε το βλέπεις ότι δε βγαίνει άκρη.  Γιατί δεν απολαμβάνεις αυτή τη περίοδο εχεις ήδη κάτι θετικό στα χέρια σου μη βασανίζεται με το πολύ κ το λίγο σκουρο ή αχνό είναι μικρή η διαφορά τι να καταλάβεις. Τώρα σκεφτηκα γιατί δεν παίρνεις το clear blue το ψηφιακο που γράφει αν είσαι εγκυος pregnant και αν δεν είσαι not pregnant και μετά σου βγάζει και τις εβδομάδες. Έτσι θα ησυχασεις με τις γραμμές. Είναι το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ❤

Καταπέλτης! :razz: δεν ξέρω αν θα δείξει το αλλο με τις εβδομάδες, έκανα 11/4 ετ. Είναι 9 μέρες.  Νομίζω δείχνει από 2 βδομαδες και πάνω; 

Δεν έχω ιδέα πως υπολογίζουν στην ivf την ηλικία κύησης! 

πρίν από 29 λεπτά , Angot είπε:

Καταπέλτης! :razz: δεν ξέρω αν θα δείξει το αλλο με τις εβδομάδες, έκανα 11/4 ετ. Είναι 9 μέρες.  Νομίζω δείχνει από 2 βδομαδες και πάνω; 

Καλημερα.. Εισαι 3 εβδομαδων και 5 ημερων. Μπορεις να το googlαρεις - ελευθεια εμβρυομεταφορα εμβρυου 3 ημερων.

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Angot είπε:

Αν είναι όπως τα λέει η makelen θα δείξει το ψηφιακό. Εγώ όταν το έκανα 2 μέρες μετά τη καθυστέρηση εδειξε 1-2 εβδομάδες. Αν μη τι άλλο θα δείξει γραπτά αν είσαι έγκυος , όχι με γραμμή. 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Θα παρω κ απ αυτό και θα το κάνω αύριο το πρωί ή σήμερα το βράδυ, 

Μια ερωτηση: γιατι χαλας καλε τόσα λεφτα για τεστ στα φαρμακεια κ δεν κανεις μια χοριακη; αν ντρεπεσαι να πεις στον γιατρο σου οτι την εκανες νωριτερα.. τι να πω.. μην το πεις. Μπορεις να κανεις μια χοριακη σημερα να δεις που βρισκεσαι.. και μια χοριακη την ημερα που σου ζητησε ο γιατρος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Μια ερωτηση: γιατι χαλας καλε τόσα λεφτα για τεστ στα φαρμακεια κ δεν κανεις μια χοριακη; αν ντρεπεσαι να πεις στον γιατρο σου οτι την εκανες νωριτερα.. τι να πω.. μην το πεις. Μπορεις να κανεις μια χοριακη σημερα να δεις που βρισκεσαι.. και μια χοριακη την ημερα που σου ζητησε ο γιατρος. 

Φοβαμαι μη χαλάσει τ όνειρο! 

πρίν από 26 λεπτά , Zenia82 είπε:

Αν είναι όπως τα λέει η makelen θα δείξει το ψηφιακό. Εγώ όταν το έκανα 2 μέρες μετά τη καθυστέρηση εδειξε 1-2 εβδομάδες. Αν μη τι άλλο θα δείξει γραπτά αν είσαι έγκυος , όχι με γραμμή. 

Εσυ πως είχες καθυστέρηση; έχεις κάνει και Φυσιολογική σύλληψη; 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Εχει ξεκινησει ηδη το ονειρο.. και να μην φοβασαι τιποτα!!❤Αν τα τεστ ομως σε κανουν να νιωθεις καλυτερα απο την χοριακη κ μπορεις να περιμενεις μεχρι την Δευτερα.. κανε αυτο που νιωθεις κοριτσι μου..  εγω μαζι σου, μεσα απο την ψυχη μου στο λεω!❤ Ευχομαι να φτασεις μεχρι το τελος.. και ολα να πανε τελεια!!❤❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Εχει ξεκινησει ηδη το ονειρο.. και να μην φοβασαι τιποτα!!❤Αν τα τεστ ομως σε κανουν να νιωθεις καλυτερα απο την χοριακη κ μπορεις να περιμενεις μεχρι την Δευτερα.. κανε αυτο που νιωθεις κοριτσι μου..  εγω μαζι σου, μεσα απο την ψυχη μου στο λεω!❤ Ευχομαι να φτασεις μεχρι το τελος.. και ολα να πανε τελεια!!❤❤

Ναι θα περιμένω θα κανω τεστακια να βλέπω ότι παραμένει θετική και μετα Δευτέρα θα πάω με άλλη σιγουριά για χοριακη  αν βγαίνουν θετικά 7 μερες συνεχόμενα, ποσες πιθανότητες έχω να απογοητευτώ στην χοριακη. Αν σταματήσουν τα θετικά, θα προετιμαστω 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , Angot είπε:

Εσυ πως είχες καθυστέρηση; έχεις κάνει και Φυσιολογική σύλληψη; 

Είχα κορίτσι μου ναι κ την διεκοψα όταν ήμουν 24 εβδομάδων άστα!

• Λυπημένη/-ος 5

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Μετά την αποτυχημένη μας προσπάθεια είχα πάρει τηλ στο ιατρείο της Λευκού και είχα ρωτήσει το κόστος για online ραντεβού και μου είχαν πει ότι είναι 70€ και ότι στην αρχή δεν θα μιλήσω με την ίδια αλλά με την βοηθό της, θα μου πάρει ιστορικό για να μου γράψουν εξετάσεις και αφού τις κάνω θα μιλήσω με την ίδια την Λευκού. Τα έκανα αυτά όλα λοιπόν και σήμερα μίλησα επιτέλους μαζί της όπου μου είπε ότι όλα είναι καλά. Αφού κλείσαμε μου ήρθε mail ότι πρέπει να πληρώσω άλλα 50€ για αυτό το τηλεφώνημα. Σαν φαίνεται λογικό; Δηλαδή πλήρωσα 70€ για να μου πάρουν το ιστορικό και άλλα 50€ τώρα για να μιλήσω μαζί της; Ε ας μου έλεγαν απο την αρχή 120€ τότε. Καλά δεν λέω;

Καλημερα κοριτσι μου..! Εχω εκνευριστει απο την ωρα που διαβασα το ποστ σου.. Πραγματικα! Δεν εχω χειροτερο απο την κοροιδια. Αυτο ειναι καθαρη εξαπατηση. Εννοειται να παρεις τηλεφωνο. Εσυ συμφωνησες 70 ευρω. Οχι 120. Οι τηλεφωνικες συνομιλιες δεν χρεωνονται πες της.. Αλλιως να παει να δουλεψει σε ροζ γραμμη.. να τα παιρνει με το δευτερολεπτο!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

πρίν από 7 λεπτά , Zenia82 είπε:

Είχα κορίτσι μου ναι κ την διεκοψα όταν ήμουν 24 εβδομάδων άστα!

Οχιιι,  λυπαμαι! Ειναι το χειρότερο, γι αυτό είσαι επιφυλακτική! Τωρα σε τι στάδιο είσαι; 

9 ώρες πρίν, Troia είπε:

Δεν πας στο Έλενα; Αν πας το πρωί είναι δωρεάν, αλλά δε μπορείς να επιλέξεις γιατρό, αλλά μπορείς να κλείσεις απογευματινό με όποιον θέλεις και η αμοιβή είναι ανάλογα με τη βαθμίδα.

Ναι πάω στο Έλενα. Περιμένω να βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις για να τις δει η οικονομοπουλου. Μου είπε να πάρω τηλ 10μαιου. Οπότε θα κοιτάξω μήπως δω τότε και ενδοκρινολόγο. Λέτε κορίτσια ότι αν πάρω glucoface θα με βοηθήσει? 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...