Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Kallo είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Πω πω τόσα πολλά παίρνει? 

Ω ναι, άμα ολοκληρώσω με το θεμα παιδιων θα τον κόψω κι εγω. Αλλα ειναι κορυφή. Κάνε ενα ραντεβού να πάρεις τις αρχικές κατευθύνσεις  και μετα απευθυνσου και σε άλλους.

πρίν από 27 λεπτά , Angot είπε:

Έκανα κ άλλο τεστ κορίτσια, από άλλη εταιρεία. Αχνο θετικο, πιο αχνό αλλά είχα λιγότερες ωρες να παω τουαλέτα και είχα πιει νερό και μπύρα χωρίς αλκοόλ! 

Τελεια τελεια! Μην κανεις αλο τεστ.

η μπυρα χωρις αλκοόλ έχουν συνήθως λιγο μεσα, διάβασε πίσω το κουτάκι τι λέει στα ψιλά γράμματα.

• Μπερδεμένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Καντι είπε:

Ω ναι, άμα ολοκληρώσω με το θεμα παιδιων θα τον κόψω κι εγω. Αλλα ειναι κορυφή. Κάνε ενα ραντεβού να πάρεις τις αρχικές κατευθύνσεις  και μετα απευθυνσου και σε άλλους.

Τελεια τελεια! Μην κανεις αλο τεστ.

η μπυρα χωρις αλκοόλ έχουν συνήθως λιγο μεσα, διάβασε πίσω το κουτάκι τι λέει στα ψιλά γράμματα.

Ναι η συγκεκριμένη έλεγε 0.5! Αλλα το είδα μετά, ε δε θα παθω τπτ για μισό κουτάκι μπύρα . Αυτή που γράφει 0.0 είναι η Heineken! 

• Μου αρέσει 2

6 hours ago, Maroxmarox said:

εύχομαι μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου αυτή τη φορά!!!Να μας πεις τα ευχάριστα σύντομα!! Πραγματικά δε το ήξερα ότι μπαίνουν και 3 και 5,και συμφωνώ με τη προσέγγιση να κάνετε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά με 3ης! Είσαι και προετοασμενη με εξετάσεις όλα θα πάνε τέλεια :)

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Κι εγώ δεν το ήξερα. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται από λεφτά σε αυτή την περίπτωση, γιατί αν είναι να πληρώνεις και τις 2 ετ κανονικά, άστο καλύτερα :lol:

6 hours ago, Maroxmarox said:

@kateriiina25. εάν δε κάνω λάθος έχετε βλαστοκυστες σωστά; Εάν βάλεις τώρα 3 ης θα ξανακάνεις ωοληψια,δε θυμάμαι πας με φυσικούς η διέγερση ;

Ναι μας έχει μείνει μία βλαστοκύστη 3ΑΒ αλλά θα προχωρήσουμε με ήπια διέγερση  αυτή τη φορά

5 hours ago, Angot said:

Κοριτσι SOS 

Είναι δυνατόν να δείξει το τεστ εγκυμοσύνης θετικο και μάλιστα τώρα το απόγευμα ; έκανα one step και βγηκε αχνό θετικο. Έκανα ετ 11/4 με εμβρυα 3η ημέρας. 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

Συγχαρητήρια! Είσαι έγκυος σίγουρα. Ελπίζω να πάνε ολα καλα! Εγώ παντως θα πήγαινα για χοριακή αύριο και ξανά την Παρασκευή για να δω διπλασιασμούς και θα τα έστελνα στον γιατρό :rolleyes:

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!!!! Σήμερα 6η μέρα από την εμβρυομεταφορα και εννοείται ότι δεν κρατήθηκα το πρωί κ έκανα ένα τεστ (predictor early) και βγήκε η 2η γραμμουλα αχνη!!!!!! Χοριακη το Μεγ. Σάββατο… αλλά είναι καλή η ένδειξη αυτή σωστά;;;; 

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!!!! Σήμερα 6η μέρα από την εμβρυομεταφορα και εννοείται ότι δεν κρατήθηκα το πρωί κ έκανα ένα τεστ (predictor early) και βγήκε η 2η γραμμουλα αχνη!!!!!! Χοριακη το Μεγ. Σάββατο… αλλά είναι καλή η ένδειξη αυτή σωστά;;;; 

Χααχχα μια από τα ίδια κ γω 6η μερα απο ετ και εκανα το απόγευμα τεστ... Και ενα τωρα το βραδυ! Αχνες και οι 2... Λογικά είμαστε εν δυνάμει φουσκοκοιλιτσες

Έχω χοριακη Δευτέρα του Πάσχα, ειμαι με 3ων ημερών 

• Μου αρέσει 3

Ρε κορίτσια ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Μετά την αποτυχημένη μας προσπάθεια είχα πάρει τηλ στο ιατρείο της Λευκού και είχα ρωτήσει το κόστος για online ραντεβού και μου είχαν πει ότι είναι 70€ και ότι στην αρχή δεν θα μιλήσω με την ίδια αλλά με την βοηθό της, θα μου πάρει ιστορικό για να μου γράψουν εξετάσεις και αφού τις κάνω θα μιλήσω με την ίδια την Λευκού. Τα έκανα αυτά όλα λοιπόν και σήμερα μίλησα επιτέλους μαζί της όπου μου είπε ότι όλα είναι καλά. Αφού κλείσαμε μου ήρθε mail ότι πρέπει να πληρώσω άλλα 50€ για αυτό το τηλεφώνημα. Σαν φαίνεται λογικό; Δηλαδή πλήρωσα 70€ για να μου πάρουν το ιστορικό και άλλα 50€ τώρα για να μιλήσω μαζί της; Ε ας μου έλεγαν απο την αρχή 120€ τότε. Καλά δεν λέω;

• Μπερδεμένη/-ος 4

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

Χααχχα μια από τα ίδια κ γω 6η μερα απο ετ και εκανα το απόγευμα τεστ... Και ενα τωρα το βραδυ! Αχνες και οι 2... Λογικά είμαστε εν δυνάμει φουσκοκοιλιτσες

Εγώ έχω το Σάββατο γιατί έβαλα 2 βλαστοκυστες η μια άριστη κ η άλλη μέτρια… το έκανα το πρωί το τεστ… έχω αλλά 2 λες να κάνω άλλο ένα τώρα; Η να το αφήσω για αύριο το πρωί;

On 4/18/2022 at 3:47 PM, Καντι said:

Οτι λει ο γιατρος σου. Εμενα τα έκοψε κοντα στην αυχενική. Καλα τις ινοχεπ 40 μερες μετα την γεννα.... αλλα εχω θρομβοφιλια.

Η περιοδος δεν εχει σχέση μ αυτα. Έρχεται δυο βδομάδες μετα την ωοληψια, αν ομως παιρνεις προγεστερονη λόγω ετ, αφου την κόψεις 3-4 μερες μετα.

Τι εννοείς λογαριαςμος; Πλήρωσες κατι αλλο πέραν της ωοληψιας;

Μπραβο βρε κορίτσι!!! Συγχαρητήρια!!!

Ξανά ζητάει ανάλογα το αποτέλεσμα.

οχι δεν τα βγάζουν την προηγούμενη. Πολυ περίεργο που θα σε πάρουν , ρωτα κι ολας, αλλα αυτο ειναι μεγαλη βλακεία πας γδύνεσαι και περιμένεις να σου πουν αν έχουν έμβρυα να σου βάλουν 

40 μέρες μετά τη γέννα;;;!!! 

πρίν από 49 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Μετά την αποτυχημένη μας προσπάθεια είχα πάρει τηλ στο ιατρείο της Λευκού και είχα ρωτήσει το κόστος για online ραντεβού και μου είχαν πει ότι είναι 70€ και ότι στην αρχή δεν θα μιλήσω με την ίδια αλλά με την βοηθό της, θα μου πάρει ιστορικό για να μου γράψουν εξετάσεις και αφού τις κάνω θα μιλήσω με την ίδια την Λευκού. Τα έκανα αυτά όλα λοιπόν και σήμερα μίλησα επιτέλους μαζί της όπου μου είπε ότι όλα είναι καλά. Αφού κλείσαμε μου ήρθε mail ότι πρέπει να πληρώσω άλλα 50€ για αυτό το τηλεφώνημα. Σαν φαίνεται λογικό; Δηλαδή πλήρωσα 70€ για να μου πάρουν το ιστορικό και άλλα 50€ τώρα για να μιλήσω μαζί της; Ε ας μου έλεγαν απο την αρχή 120€ τότε. Καλά δεν λέω;

Μου έχει συμβεί κι εμένα με άλλο γιατρό και μου κακοφανηκε να σου πω την αλήθεια. Πλήρωσα 80ε την πρώτη επίσκεψη και μετά για τ αποτελέσματα μέσω Skype ρωτώντας από ευγένεια τι οφείλω...μου λέει 60 ευρώ. Οποτε αν σκέφτεσαι ότι ισως μπερδεύτηκε....δε νομίζω...αφού μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν πήγες στο Έλενα; Τη Λευκού τι την ήθελες;

πρίν από 8 λεπτά , Αγάπ είπε:

Μου έχει συμβεί κι εμένα με άλλο γιατρό και μου κακοφανηκε να σου πω την αλήθεια. Πλήρωσα 80ε την πρώτη επίσκεψη και μετά για τ αποτελέσματα μέσω Skype ρωτώντας από ευγένεια τι οφείλω...μου λέει 60 ευρώ. Οποτε αν σκέφτεσαι ότι ισως μπερδεύτηκε....δε νομίζω...αφού μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε 

Για το Μαστοράκο λες;

2 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια ξέρετε να μου πείτε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής? 

Θετικοτατο. Συγχαρητήρια. Όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα 

Δεν πας στο Έλενα; Αν πας το πρωί είναι δωρεάν, αλλά δε μπορείς να επιλέξεις γιατρό, αλλά μπορείς να κλείσεις απογευματινό με όποιον θέλεις και η αμοιβή είναι ανάλογα με τη βαθμίδα.

9 minutes ago, Αγάπ said:

Ναι αλλά το σωστό είναι να ενημερώσουν από την αρχή αφού παίρνω και ρωτάω ξεκάθαρα πόσο θα κοστίσει. Πολύ εκνευρισμένη είμαι. 8 λεπτά μίλησα μαζί της ρε παιδιά. Όχι και 120€ 

7 minutes ago, Troia said:

Δεν πήγες στο Έλενα; Τη Λευκού τι την ήθελες;

Αρχικά πήγα στην Λευκού γιατί το ραντεβού μου στο Έλενα αργούσε και υποτίθεται βιαζόμουν αλλά μετά βρήκα από ακύρωση νωρίτερα και αποφάσισα να πάω και στις δύο όπου δεν το μετάνιωσα γιατί η κάθε μία μου έγραψε διαφορετικές εξετάσεις και έχω πιο ολοκληρωμένο έλεγχο τώρα. Στην Λευκού βρέθηκε και προδιάθεση για κοιλιοκάκη που δεν θα είχα δει στο Έλενα.

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Υπέροχα τα νέα σας!!!! Με το καλό κ στις δυο σας πολυ μεγάλο νουμερο στις χοριακες σας!!!!! 

• Μου αρέσει 1

On 4/18/2022 at 11:58 PM, Nephele78 said:

Σωστα!εγω που ειχα 8η μερα κυκλου ενα 14αρι σε φυσικο κ την ιδια μερα ειχαμε μετρησει Lh η οποια ηταν 7,6 και ε2 163 μου ειπε την ιδια μερα να κανω οβιτρελ το βραδυ χωρις citrotide..αλλα σε αλλο φυσικο που ειχα 10η μερα 2 ωαρια το ενα 11,5 και το αλλο 12,5  με Lh: 9,5 και E2: 200 μου ειπε να κανω citrotide και την επομενη μερα οβιτρελ διοτι επεφτε πασχα κ ηθελε να καθυστερησει μια μερα την ωοληψια!

Λογικα θα στα μειώνει σιγα σιγα κ θα κοπούνε μεχρι την αυχενικη ή αντε μια βδομαδα μετα γιατι αναλαμβανει ο πλακουντας κ δε τα χρειαζομαςτε. Συνηθως την 11η κοβονται ουτρο κ σικλακουρ.ουτρο ισως ξαναχρειαστείς αργοτερα κανα κολπικο αν δειτε μειωση τραχηλου μαζι με μαγνησιο..αντιπηκτικη εκανα μεχρι κ 2 βδομαδες μετα τη γεννα χωρις να εχω θρομβοφιλια λογω ηλικιας κ διδυμης κυησης κ επαιρνα κ προληπτικα σαλοσπιρ για τη προεκλαμψια που το εκοψα στον 3ο μεγαλο υπερηχο ( ντοπλερ) 30η βδομαδα γιατι τοτε  βγηκε συμπερασμα οτι δε θα εχω θεμα..

Που εισαι κ με ποιον γιατρο; Κατέχει απο φυσικούς ; Σου εκανε κ εξ αιματος ;
Δεν γνωρίζουν ολοι δυστυχως κ τα χανουν.. 

Αντε Μπραβο με το καλό!! Υστερο για να στο λεει δε θα χρειάζεσαι κ εγω επεμενα να κανω κ μου λεγε οχι.κ η προλακτινη 18,5 μια χαρα ειναι!! κ χαπι να μη παρεις μια χαρα θα εισαι..λεω εγω τωρα…που ειχα 48 μια βδομαδα πριν την ετ κ δε πηρα χαπι αλλα φυσικα οτι πει η γιατρος ..ευχομαι σε κανα χρονο να ξεκινησεις γυμναστηριο για να χασεις τα 15 κιλα που θα παρεις  χαχα

Οπότε άλλες 4-5 βδομάδες ε; Εμένα μου έκοψε το salospir με την πρώτη χοριακή (γιατί κόλλησα κόβιντ) κ μου αρχισε innohep όπου θα δούμε μετά το τεστ θρομβοφιλίας ως πότε θα τις συνεχίσω. Αν κ λόγω ηλικίας δλδ ίσως μου τις συνεχίσει; Ήδη είναι μωβ η κοιλιά μου... Μαγνήσιο παίρνω από την αρχή. 

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι αλλά το σωστό είναι να ενημερώσουν από την αρχή αφού παίρνω και ρωτάω ξεκάθαρα πόσο θα κοστίσει. Πολύ εκνευρισμένη είμαι. 8 λεπτά μίλησα μαζί της ρε παιδιά. Όχι και 120€ 

Αρχικά πήγα στην Λευκού γιατί το ραντεβού μου στο Έλενα αργούσε και υποτίθεται βιαζόμουν αλλά μετά βρήκα από ακύρωση νωρίτερα και αποφάσισα να πάω και στις δύο όπου δεν το μετάνιωσα γιατί η κάθε μία μου έγραψε διαφορετικές εξετάσεις και έχω πιο ολοκληρωμένο έλεγχο τώρα. Στην Λευκού βρέθηκε και προδιάθεση για κοιλιοκάκη που δεν θα είχα δει στο Έλενα.

Καλά η Λευκού κανει έρευνα διατριβή πάνω στην κοιλιοκακη και σε όλους σχεδόν βγαζει προδιάθεση.

• Μπερδεμένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...