Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Και ειχες πετυχει εμφυτευση με το 8;

Ρωτησα κι εγω για το σημερινο το 6.5mm και ηταν κι αυτο τριζωνικο ευτυχως. (Αλλου κανω υπερηχους γτ μενω επαρχια.. κ μετα ενημερωνω τον εξωσωματιστη)

1η εμβρυομεταφορα...πέτυχε αλλά δυστυχώς παλινδρομησε την 8η -9η εβδομάδα 

Πάνω από 7,5 το θέλουν μου είχε πει ο γιατρός 

1 hour ago, Kallo είπε:

Δεν έχω ενδοκρινολογο. Πρέπει να πάω? Και πρέπει να είναι ενδοκρινολογο αναπαραγωγής? Με επηρεάζει κάπου? 

Οπωσδήποτε να πας, αν είναι και εξειδικευμένος ακόμη καλύτερα αλλά τα βασικά για εγκυμοσυνη μπορουν να τα τσεκάρουν όλοι. Εξάλλου θα πρέπει να σε παρακολουθεί και αργοτερα γιατί οι τιμές μπορεί να μεταβληθούν αρκετά από τα φάρμακα εξωσωματικης  και από την εγκυμοσυνη. Θα δει τις καμπύλες σου και θα σου γράψει και άλλες ορμονολογικες εξετάσεις που θα θεωρήσει ότι χρειάζονται, πχ έλεγχο Τsh, Ft4, αντισωματα για χασιμοτο, υπέρηχο θυρεοειδους κλπ. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενη από τον Σιαματρα, λογικά βρίσκεις ραντεβού εντός μήνα σε ένα από τα ιατρεία του (είτε στη Δάφνη είτε στο Χίλτον),  είχαμε πάει και στον Κανάκη για τον άντρα μου ο οποίος επίσης μου φάνηκε αξιόλογος επιστήμονας αλλά η αναμονή για ραντεβού συνήθως είναι πάνω από 1μιση μήνα.

πρίν από 12 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ναι μωρε τα λεμε για να τα λεμε Κοιτα εγω θα εκανα και θα με ξανα εβαζε να ξανα κανω❤️

Λες;;; ναι μετά θα κάνω. Θα βγει η τάδε τιμή. Δε θα ξέρω αν είναι καλή ή κακή και μετα θα πρέπει να τον πάρω να με χεσει πάλι!! Χαχαχαχ

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Λες;;; ναι μετά θα κάνω. Θα βγει η τάδε τιμή. Δε θα ξέρω αν είναι καλή ή κακή και μετα θα πρέπει να τον πάρω να με χεσει πάλι!! Χαχαχαχ

Ετσι.. εγω εκανα οποτε ηθελα τον επαιρνα ο καημενος δε με έβριζε αλλα μετα μου Λεγε τωρα θα κανεις τις μερες που σου πα εγω αλλα επειδη με τις χοριακες με πιανει τρελα λεω να μη ξανα κανω τοσες .. ωστοσο πηγαιμέ αν θες Οχι αυριο λιγο αργοτερα πεμπτη; Να χεις μια ανεβασμένη τιμη

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ετσι.. εγω εκανα οποτε ηθελα τον επαιρνα ο καημενος δε με έβριζε αλλα μετα μου Λεγε τωρα θα κανεις τις μερες που σου πα εγω αλλα επειδη με τις χοριακες με πιανει τρελα λεω να μη ξανα κανω τοσες .. ωστοσο πηγαιμέ αν θες Οχι αυριο λιγο αργοτερα πεμπτη; Να χεις μια ανεβασμένη τιμη

Θα κανω τεστ μέρα παρά μέρα. Και θα κάνω Δευτέρα χοριακη! Απλως αναρωτιέμαι αφού βγαίνει θετικο το τεστ, για ποιο λόγο οχι χοριακη τωρα? 

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Θα κανω τεστ μέρα παρά μέρα. Και θα κάνω Δευτέρα χοριακη! Απλως αναρωτιέμαι αφού βγαίνει θετικο το τεστ, για ποιο λόγο οχι χοριακη τωρα? 

Κοριτσι μου νομιζω οτι φυσικα και μπορεις να κανεις  και θα δειξει ομως τη δευτερα θα ναι υψηλό το νουμερο το τεστ πιανει και στο 25 οποτε καλο ειναι να χεις ενα νουμερο κοντα στο 70-100 σιγουρα και θελει και δυο μερες σιγουρα να διπλασιαστεί οποτε κανε υπομονη ειναι κ αργίες..οποτε ουτως η αλλως εσυ κρατας το θετικο απο και και επειτα αν κανεις τωρα χοριακη απλα θα κανεις περισσότερες για να βλεπει τους διπλασιασμους

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Nels είπε:

Οπωσδήποτε να πας, αν είναι και εξειδικευμένος ακόμη καλύτερα αλλά τα βασικά για εγκυμοσυνη μπορουν να τα τσεκάρουν όλοι. Εξάλλου θα πρέπει να σε παρακολουθεί και αργοτερα γιατί οι τιμές μπορεί να μεταβληθούν αρκετά από τα φάρμακα εξωσωματικης  και από την εγκυμοσυνη. Θα δεις τις καμπύλες σου και θα σου γράψει και άλλες ορμονολογικες εξετάσεις που θα θεωρήσει ότι χρειάζονται, πχ έλεγχο Τsh, Ft4, αντισωματα για χασιμοτο, υπέρηχο θυρεοειδους κλπ. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενη από τον Σιαματρα, λογικά βρίσκεις ραντεβού εντός μήνα σε ένα από τα ιατρεία του (είτε στη Δάφνη είτε στο Χίλτον),  είχαμε πάει και στον Κανάκη για τον άντρα μου ο οποίος επίσης μου φάνηκε αξιόλογος επιστήμονας αλλά η αναμονή για ραντεβού συνήθως είναι πάνω από 1μιση μήνα.

Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Δευτέρα, αυτο λεω ειναι τρομερα νωρις. Κάτι άλλο είναι! 

Εκανα εμβρυομεταφορα 22/10, χοριακη μου ειχε πει Παρασκευή 5/11. Απο 31/10 ειχα θετικα τεστ, τα ιδια με τα δικά σου. Δευτέρα απόγευμα εκανα ενα clearblue βγηκε αμεσως θετικο, το ιδιο και Τριτη πρωί ενα predictor.

Εκανα χοριακη Πεμπτη (μια μερα νωρίτερα αποτι μου ζήτησε), ηταν 467 και τωρα ειμαι στον 7ο με διδυμα. Συγκατημενα θα συμφωνήσω με την @Καντι, ετοιμάσου. Ευχομαι μια μεγαλη θετικη χοριακη την Δευτέρα!!

Με το καλο και στα κοριτσια που προετοιμαζονται, ολα να πανε καλα!! 

• Μου αρέσει 8

1 hour ago, Makelen είπε:

Εσενα με τι ενδομητριο σου ξεκινησε utrogestan;? Πηγα και τσεκαρα τους περσινους κυκλους που εκανα υπερηχους.. και ειχα 2 κυκλους που 11η μερα ειχα 6 και κατι ενδομητριο.. και μετα 14η εφτανε 9.5. Και τότε χωρις cyclacur! Ειχε κ ελλειψη! Τι ειχαμε τραβηξειιι!! Και τωρα ευχομαι εστω ενα 8αρακι για να μην χασω τον κυκλο..

Είχε φτάσει 9+ το ενδομήτριο. Αλλά έπαιρνα 6 σικλακουρ ημερησίως και αυτοκόλλητα οιστραδιόλης. Όμως γενικά έχω καλό ενδομήτριο. Φαντάσου πέρυσι σε τεστ Παπ που έκανα και υπέρηχο 24η μέρα του κύκλουου είχα κοντά 12.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Vk79 είπε:

1η εμβρυομεταφορα...πέτυχε αλλά δυστυχώς παλινδρομησε την 8η -9η εβδομάδα 

Πάνω από 7,5 το θέλουν μου είχε πει ο γιατρός 

Λυπαμαι κοριτσι μου για την εξελιξη..! Οντως οι περισσοτεροι λενε 7.5. Θα δουμε την Παρασκευη.. κι αναλογως..!

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είχε φτάσει 9+ το ενδομήτριο. Αλλά έπαιρνα 6 σικλακουρ ημερησίως και αυτοκόλλητα οιστραδιόλης. Όμως γενικά έχω καλό ενδομήτριο. Φαντάσου πέρυσι σε τεστ Παπ που έκανα και υπέρηχο 24η μέρα του κύκλουου είχα κοντά 12.

Αυτο ειναι το θεμα μου.. οτι εχω κι εγω παχυ ενδομητριο! Διαπιστωμενα! Συνηθως 9-11. Τωρα βρηκε να ειναι μικρο! Αλλα ισως εχει να κανει με την συγκεκριμενη μερα. 11η ειναι. Δεν ειναι κ αφυσικο να ειναι ακομα μικρο. Κι αφου ειναι ηδη 6.5mm.. μπορω ακομα να ελπιζω.. (αν και περασα πολλα σκαμπανεβασματα αυτες τις μερες για το τι πρεπει να κανω γενικοτερα.. αλλα τεσπα!)

Κορίτσια ξέρετε να μου πείτε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής? 

1 hour ago, Angot είπε:

Κορίτσια δείτε φώτο προφίλ μ, έβαλα το τεστ

Θετικοτατο. Συγχαρητήρια. Όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα 

πρίν από 13 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια ξέρετε να μου πείτε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής? 

Θετικοτατο. Συγχαρητήρια. Όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα 

Σουβατζογλου στο ιατρικό κέντρο, στο δαχτυλίδι , 100ευρω το ραντεβού.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ολες!!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε τέλεια! Υπάρχει πολύ όμορφη αύρα αυτές τις μέρες στο φόρουμ, αυτό εισπράττω εγώ! Σου στέλνουμε άπειρες ευχές!

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Αμέσως στο 1 λεπτό 

Συγχαρητήρια!!! Με τις χαρές σας χαίρομαι πιο πολύ και απ' όταν μου ανακοίνωσε η κολλητή μου ότι είναι έγκυος με φυσική σύλληψη...:lol: Όταν πετυχαίνει μία είναι σα να πετυχαίνουμε όλες! Μπράβο κορίτσια! Ανοίξτε τον δρόμο να έρθουμε και οι υπόλοιπες!!!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...