Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια δείτε φώτο προφίλ μ, έβαλα το τεστ

Καλε εσυ εισαι εγκυος ήδη! Και πολυ εγκυος μαλιστα αφου εχεις θετικο τεστ τοσο νωρις!!! Συγχαρητηρια λοιπον κοριτσι μου.. ολα να πανε καλα.. με μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!❤❤ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Αν και πεφτει επανω σε εικονιτσα μπορω να διακρίνω τη δεύτερη θαυματουργη γραμμουλα!!!! Συγχαρητήρια!!!!

Φαίνεται ε;;; δεν είμαι ζαβη; 

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Καλε εσυ εισαι εγκυος ήδη! Και πολυ εγκυος μαλιστα αφου εχεις θετικο τεστ τοσο νωρις!!! Συγχαρητηρια λοιπον κοριτσι μου.. ολα να πανε καλα.. με μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!❤❤ 

:wub:  ο άντρας μ, έφερε να κανω αλλά 2 τεστ. Δεν κατουριεμαι κορίτσια. Αχαχαχα

• Χαχα 6

πρίν από 15 λεπτά , Kallo είπε:

Δεν έχω ενδοκρινολογο. Πρέπει να πάω? Και πρέπει να είναι ενδοκρινολογο αναπαραγωγής? Με επηρεάζει κάπου? 

Καλο ειναι να πας σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής να την αξιολογήσει και θα σου γραψει και ισως καποιες εξετασεις γενικα.. απο οτι θυμαμαι ειχες παει στο ελενα εκει η Οικονομόπουλου δε μπορει να στα αξιολογήσει αν θες πας στο ελενα σε ενδοκρινολόγο αν και δεν εχω εμπειρία να σου πω ισως καποια αλλη κοπελα ,αλλιως καπου ιδιωτικά.. δεν εμποδίζει στη φαση της εμφύτευσης νομιζω στη κύηση ομως ναι ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Φαίνεται ε;;; δεν είμαι ζαβη; 

:wub:  ο άντρας μ, έφερε να κανω αλλά 2 τεστ. Δεν κατουριεμαι κορίτσια. Αχαχαχα

Πιες νερο καλεεε κ ξανακανε τεστ! Και πρωι πρωι για χοριακη! Ποιος περιμενει τωρα με τα τεστακια! Ουτε καν!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Πιες νερο καλεεε κ ξανακανε τεστ! Και πρωι πρωι για χοριακη! Ποιος περιμενει τωρα με τα τεστακια! Ουτε καν!

Ο γιατρός επιμένει τη Δευτέρα χοριακη! 

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλο ειναι να πας σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής να την αξιολογήσει και θα σου γραψει και ισως καποιες εξετασεις γενικα.. απο οτι θυμαμαι ειχες παει στο ελενα εκει η Οικονομόπουλου δε μπορει να στα αξιολογήσει αν θες πας στο ελενα σε ενδοκρινολόγο αν και δεν εχω εμπειρία να σου πω ισως καποια αλλη κοπελα ,αλλιως καπου ιδιωτικά.. δεν εμποδίζει στη φαση της εμφύτευσης νομιζω στη κύηση ομως ναι ..

Ναι θα πάω στην οικονομοπουλου να τα δει. Περιμένω να βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις να τα δει όλα 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Ο γιατρός επιμένει τη Δευτέρα τεστ! 

Πες του οτι μεχρι την Δευτερα.. θα εχεις ηδη.. 1. Μερικα θετικα τεστ ουρων 2. Μια θετικη χοριακη 3. Δυο επαναληπτικες χοριακες με δι-τρι-πλασιασμους..!! Χαχ

• Χαχα 5

πρίν από 7 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι θα πάω στην οικονομοπουλου να τα δει. Περιμένω να βγουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις να τα δει όλα 

Εμενα η Οικονομόπουλου τα ειδε μου ειπε ομως τα ενδοκρινοκογικα να τα δει ενδοκρινολόγος οποτε καλο ειναι να κανεις ενα ραντεβου με καποιον πριν προχωρήσεις σε διαδικασια ο οποιος θα αξιολογήσει και τα ορμονικα

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Πες του οτι μεχρι την Δευτερα.. θα εχεις ηδη.. 1. Μερικα θετικα τεστ ουρων 2. Μια θετικη χοριακη 3. Δυο επαναληπτικες χοριακες με δι-τρι-πλασιασμους..!! Χαχ

Είναι κάθετος. Δευτέρα χοριακη! Τι να πω, θα κάνω τεστ κάθε μέρα εγώ! Χαχαχααχ

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Είναι κάθετος. Δευτέρα χοριακη! Τι να πω, θα κάνω τεστ κάθε μέρα εγώ! Χαχαχααχ

Συγχαρητηρια ολα να πανε καλα και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου οι γιατροι ειναι κάθετοι γιατι θελουν να ναι σιγουροι.αλλα μη σε νοιαζει κανε υπομονη..

πρίν από 8 λεπτά , ksvolimi είπε:

Συγχαρητηρια ολα να πανε καλα και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου οι γιατροι ειναι κάθετοι γιατι θελουν να ναι σιγουροι.αλλα μη σε νοιαζει κανε υπομονη..

Αυτό το μη σε νοιάζει, πολύ εγώ! Αχαχχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εμενα η Οικονομόπουλου τα ειδε μου ειπε ομως τα ενδοκρινοκογικα να τα δει ενδοκρινολόγος οποτε καλο ειναι να κανεις ενα ραντεβου με καποιον πριν προχωρήσεις σε διαδικασια ο οποιος θα αξιολογήσει και τα ορμονικα

Οκ ευχαριστώ θα κοιτάξω να πάω σε ενδοκρινολόγο. Οποία ξέρει ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής ας μου πει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...