Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Πήρα τις απαντήσεις από την καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης για πείτε μου εσείς που ξέρετε. Στο μικροβιολογικο μου είπαν ότι είναι μια χαρά. Σάκχαρο νηστείας 102, στα 60λεπτα 113, στα 120λεπτα 108. Ινσουλίνη 0':9.08, 60':61.93, 120':49.04

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Kallo είπε:

Γειά σας κορίτσια. Πήρα τις απαντήσεις από την καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης για πείτε μου εσείς που ξέρετε. Στο μικροβιολογικο μου είπαν ότι είναι μια χαρά. Σάκχαρο νηστείας 102, στα 60λεπτα 113, στα 120λεπτα 108. Ινσουλίνη 0':9.08, 60':61.93, 120':49.04

Εγω θα σχολιασω μονο το νηστείας οτι είναι ανεβασμένο...Τα υπολοιπα θα τα σχολιάσουν αλλες κοπελες που τα ξερουν καλύτερα...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Angot said:

Λες να βγει αρνητική ή χοριακη; 

Καλε μιλάμε για τη χοριακη. Το τεστ έδειξε μια άχνη γραμμουλα που είναι θετικό δείγμα. Όμως κρατησου προσγειωμενη γιατί οι μέρες μετά την εμβρυομεταφορα είναι σαν καρδιογράφημα: μια πέφτεις νομίζοντας ότι δεν νιώθεις τίποτα, μια χαίρεσαι βλέποντας κάποια σημαδακια που σου δίνουν ελπίδες. Οριστικό αποτέλεσμα όμως είναι η χοριακη. Λίγο ακόμα υπομονή! Όλα καλά θα πανε!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ...Μεγαλη ανυπομονησία για αυριο... Κυρίως επειδή θα το ζήσουμε μαζι με τον αντρα μου ολο αυτό...Σε ολα τα κεντρα μας χωριζαν και με εβλεπε αφου ειχε γινει η διαδικασία...Τωρα θα είμαστε μαζι...Και φυσικά ευχομαι να εχει και αποτέλεσμα...

Όλα να πάνε καλά !!! Να είναι η τυχερή σου !!! Θα δεις π γιατρός είναι πολύ ήρεμος ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , Kallo είπε:

Νομιζω ειναι μια χαρα η αύξηση που εχεις στο 60 κ στο 120 αλλα στο νηστείας το θελουν σιγουρα κατω απο 100 Ιδανικα στο 95 κοντα αλλα θα σου πει ενδοκρινολος ομως μην ανησυχεις για μια μέτρηση το αγχος παιζει ρολο και μια σχετικα καλη διατροφή το φτιαχνει δεν ειναι αλλωστε λογος που εμποδίζει μια εμφύτευση αυτος αλλα μας ενδιαφερει περισσοτερο στη πορεια.. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Μην ανησυχείς θα παχύνει κ άλλο. Εμένα για έξτρα μπουσταρισμα μου έδωσε για λίγες μέρες και αυτοκόλλητα οιστραδιόλης. 

Εσενα με τι ενδομητριο σου ξεκινησε utrogestan;? Πηγα και τσεκαρα τους περσινους κυκλους που εκανα υπερηχους.. και ειχα 2 κυκλους που 11η μερα ειχα 6 και κατι ενδομητριο.. και μετα 14η εφτανε 9.5. Και τότε χωρις cyclacur! Ειχε κ ελλειψη! Τι ειχαμε τραβηξειιι!! Και τωρα ευχομαι εστω ενα 8αρακι για να μην χασω τον κυκλο..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Εγω θα σχολιασω μονο το νηστείας οτι είναι ανεβασμένο...Τα υπολοιπα θα τα σχολιάσουν αλλες κοπελες που τα ξερουν καλύτερα...

Το νηστείας είναι όντως λίγο ανεβασμένο και στο 60' η αύξηση είναι ελάχιστη που υποδηλώνει μια αντίσταση στην ινσουλινη. Δεν είναι κάτι σοβαρο παθολογικο υπό νορμάλ συνθήκες αλλά για εγκυμοσυνη πιθανόν λογικά ο ενδοκρινολογος θα σου συστήσει να πάρεις glucophage (εγω με τιμές 88-104-102  έπαιρνα retaform 750mg/μερα που είναι τουλαχιστον για 3 μηνες πριν την ωοληψια). Όπως και να χει ότι και να σχολιάσουμε εμείς εδώ ή το μικροβιολογικο, εσύ θα ακούσεις τον ενδοκρινολογο σου.

πρίν από 33 λεπτά , winspert είπε:

Βαλε ταπετσαρία το τεστ να το δούμε...Ετσι το ειχα κανει κ εγω:DΚαι οχι, γιατι να βγει αρνητικη; Το ανιχνευει το τεστακι και δεν θα το ανιχνευσει στο αιμα;;;;

Το βαλααααα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , ksvolimi είπε:

Νομιζω ειναι μια χαρα η αύξηση που εχεις στο 60 κ στο 120 αλλα στο νηστείας το θελουν σιγουρα κατω απο 100 Ιδανικα στο 95 κοντα αλλα θα σου πει ενδοκρινολος ομως μην ανησυχεις για μια μέτρηση το αγχος παιζει ρολο και μια σχετικα καλη διατροφή το φτιαχνει δεν ειναι αλλωστε λογος που εμποδίζει μια εμφύτευση αυτος αλλα μας ενδιαφερει περισσοτερο στη πορεια.. 

Η αλήθεια είναι πως έχω παρά πολυ άγχος 

12 minutes ago, Makelen said:

Εσενα με τι ενδομητριο σου ξεκινησε utrogestan;? Πηγα και τσεκαρα τους περσινους κυκλους που εκανα υπερηχους.. και ειχα 2 κυκλους που 11η μερα ειχα 6 και κατι ενδομητριο.. και μετα 14η εφτανε 9.5. Και τότε χωρις cyclacur! Ειχε κ ελλειψη! Τι ειχαμε τραβηξειιι!! Και τωρα ευχομαι εστω ενα 8αρακι για να μην χασω τον κυκλο..

Με τους περσινους κυκλους που είχες τόσο καλό ενδομήτριο προχωρησατε σε ετ ή όχι? Γιατί αγχώνεσαι τόσο πολυ τωρα, μια χαρά θα παει! 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Nels είπε:

Το νηστείας είναι όντως λίγο ανεβασμένο και στο 60' η αύξηση είναι ελάχιστη που υποδηλώνει μια αντίσταση στην ινσουλινη. Δεν είναι κάτι σοβαρο παθολογικο υπό νορμάλ συνθήκες αλλά για εγκυμοσυνη πιθανόν λογικά ο ενδοκρινολογος θα σου συστήσει να πάρεις glucophage (εγω με τιμές 88-104-102  έπαιρνα retaform 750mg/μερα που είναι τουλαχιστον για 3 μηνες πριν την ωοληψια). Όπως και να χει ότι και να σχολιάσουμε εμείς εδώ ή το μικροβιολογικο, εσύ θα ακούσεις τον ενδοκρινολογο σου.

Δεν έχω ενδοκρινολογο. Πρέπει να πάω? Και πρέπει να είναι ενδοκρινολογο αναπαραγωγής? Με επηρεάζει κάπου? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια δείτε φώτο προφίλ μ, έβαλα το τεστ

Ωωωω ειναι θετικο! Το είδες αμέσως , όχι αφου περασε τεταρτο;

πρίν από 6 λεπτά , Kallo είπε:

Δεν έχω ενδοκρινολογο. Πρέπει να πάω? Και πρέπει να είναι ενδοκρινολογο αναπαραγωγής? Με επηρεάζει κάπου? 

Σε εγκυμοσυνη δεν ειναι εντάξει το πρωινό. Να βρεις ενδοκρινολογο.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Καντι είπε:

Ωωωω ειναι θετικο! Το είδες αμέσως , όχι αφου περασε τεταρτο;αμέσως στο 1 λεπτό! 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:
πρίν από 7 λεπτά , Καντι είπε:

Ωωωω ειναι θετικο! Το είδες αμέσως , όχι αφου περασε τεταρτο;αμέσως στο 1 λεπτό! 

Αμέσως στο 1 λεπτό 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...