Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Angot είπε:

Οχι τον προηγούμενο μήνα εκανα

Για Δευτέρα με έχουν χοριακη. Είναι 6 μερες νωριτες . Πολλές μέρες διαφορά. Δεν ξερω κάτι άλλο συμβαίνει με λάθος αποτέλεσμα θεωρω

Ένα θα σου πω είχα θετικά τέστ από την Τεταρτη μέρα της εμβρυομεταφορας με βλαστοκυστες βέβαια

Οπότε συγχαρητήρια

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ellidr είπε:

Ένα θα σου πω είχα θετικά τέστ από την Τεταρτη μέρα της εμβρυομεταφορας με βλαστοκυστες βέβαια

Οπότε συγχαρητήρια

Στις 9 μέρες δλδ. 4 + βλαστοκυστες=9

6 μέρες από την ετ μου +3ων ημερών =9

:rolleyes: θα κατουρηθω. Βασικά θα ηρεμήσω να κανω χοριακη πρώτα να δούμε ότι είναι σίγουρα θετικο! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Στις 9 μέρες δλδ. 4 + βλαστοκυστες=9

6 μέρες από την ετ μου +3ων ημερών =9

:rolleyes: θα κατουρηθω. Βασικά θα ηρεμήσω να κανω χοριακη πρώτα να δούμε ότι είναι σίγουρα θετικο! 

Κάνε και το πρωί αν έχεις για να σιγουρευτείς

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ποιοτητα εμβρυων εχουμε αριστη δοξα τον Θεο. Ας δουμε και το ενδομητριο την Παρασκευη.. και βλεπουμε..

Μην ανησυχείς θα παχύνει κ άλλο. Εμένα για έξτρα μπουσταρισμα μου έδωσε για λίγες μέρες και αυτοκόλλητα οιστραδιόλης. 

πρίν από 10 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλέ δε ξέρω 

Όλοι το ίδιο μου λένε 

Αλλά αν είναι καλώς να έρθουν 

Αύριο έχω επαναληπτική χοριακη

Εμενα τωρα μ λεει να περιμένω ως τη Δευτέρα να κανω χοριακη, αλλα μπορεί να δείξει νωρίτερα το τεστ! 

Πόσο είναι η δική σ; 

Καλέ δε ξέρω 

Όλοι το ίδιο μου λένε 

Αλλά αν είναι καλώς να έρθουν 

Αύριο έχω επαναληπτική χοριακη

Και όλα θα πάνε μια χαρά!!! Συγχαρητήρια και από εμένα!! Διδυμακια μου μυρίζονται πάντως!! Τα κατάφερες ψυχή μου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Εμενα τωρα μ λεει να περιμένω ως τη Δευτέρα να κανω χοριακη, αλλα μπορεί να δείξει νωρίτερα το τεστ! 

Πόσο είναι η δική σ; 

11 μέρα από την έμβρυομεταφορα 

427,4

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και όλα θα πάνε μια χαρά!!! Συγχαρητήρια και από εμένα!! Διδυμακια μου μυρίζονται πάντως!! Τα κατάφερες ψυχή μου!!

Δόξα το Θεό 

Μέχρι στιγμής όλα καλά 

Σ ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου 

Και προχωρά με αυτοπεποίθηση και δυναμικά 

Όλες θα τα καταφέρουμε γιατί το θέλουμε πολύ

• Μου αρέσει 2

11 μέρα από την έμβρυομεταφορα 

427,4

Δόξα το Θεό 

Μέχρι στιγμής όλα καλά 

Σ ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου 

Και προχωρά με αυτοπεποίθηση και δυναμικά 

Όλες θα τα καταφέρουμε γιατί το θέλουμε πολύ

Καλέ 2 ειναιιιι. Με το καλο τα μικρά σ :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

49 minutes ago, Andro_meda said:

Διορθώστε με αν κάνω λαθος. Το θετικό τεστ δείχνει εμφύτευς. Απλά μπορεί να γίνουν διαφορά και μέχρι την χοριακη μην έχει προχωρήσει. Από την άλλη δεν είναι και κακό να γνωρίζουμε το ότι εγινε εμφυτευση αφού έχουμε μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία. 

Αν γίνει έστω κ ολιγοήμερη εμφύτευση, η χοριακη δεν είναι ακριβώς μηδενική, κ βοηθάει και το γιατρό να βγάλει συμπεράσματα για τη μέθοδο που θα ακολουθήσει την επόμενη φορά. 

@Angot  σου ευχομαι μια θετικοτατη τεράστια χοριακη !!!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Αν γίνει έστω κ ολιγοήμερη εμφύτευση, η χοριακη δεν είναι ακριβώς μηδενική, κ βοηθάει και το γιατρό να βγάλει συμπεράσματα για τη μέθοδο που θα ακολουθήσει την επόμενη φορά. 

@Angot  σου ευχομαι μια θετικοτατη τεράστια χοριακη !!!!! 

Λες να βγει αρνητική ή χοριακη; 

1 hour ago, Angot είπε:

Τι το θελα και το κανα; Θ με ζωσουν τα φιδια τωρα. Και ο άντρας μου με είχε βάλει να υποσχεθώ ότι δεν θα κανω τεστ γτ θα γίνει εξαλλος. :razz: του το λένε ή δε του το λένε τώρα; 

Πες του το καλέ να χαρεί κι αυτός!!! Τι άλλο μπορεί να είναι, αφού βγήκε θετικό!!! Λίγο δύσκολο να ήταν έντονη η γραμμή τόσο νωρίς που το έκανες! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι μια τεράααααστια χοριακή!!!

• Μου αρέσει 2

On 18/4/2022 at 5:34 ΜΜ, happiness79 είπε:

Γλυκιά μου μην ανησυχείς και είναι καλό σημάδι λίγο αιματάκι! Μπορεί να είναι από την εμφύτευση! Το ιδίο και οι κράμπες, που είναι πιθανό να είναι και από τα φάρμακα! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

να'μαι πάλι και σήμερα...σήμερα κρεβάτι γιατί είχα ροζ αλλά μόνο στο σκούπισμα...έχω αγχωθεί πολύ και μου λέμε πως δεν χρειάζεται και ότι θα φύγει...αιώνας μέχρι την μεγάλη Πέμπτη...

πρίν από 41 λεπτά , Angot είπε:

Λες να βγει αρνητική ή χοριακη; 

Βαλε ταπετσαρία το τεστ να το δούμε...Ετσι το ειχα κανει κ εγω:DΚαι οχι, γιατι να βγει αρνητικη; Το ανιχνευει το τεστακι και δεν θα το ανιχνευσει στο αιμα;;;;

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...