Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι SOS 

Είναι δυνατόν να δείξει το τεστ εγκυμοσύνης θετικο και μάλιστα τώρα το απόγευμα ; έκανα one step και βγηκε αχνό θετικο. Έκανα ετ 11/4 με εμβρυα 3η ημέρας. 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

Κορίτσι μου απ' όσο έχω διαβάσει εδώ που γράφουν τ κορίτσια, η ovitrelle μπορεί να δώσει ψευδώς θετικό. Έκανες σε αυτό τον κύκλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24 minutes ago, Angot said:

Κοριτσι SOS 

Είναι δυνατόν να δείξει το τεστ εγκυμοσύνης θετικο και μάλιστα τώρα το απόγευμα ; έκανα one step και βγηκε αχνό θετικο. Έκανα ετ 11/4 με εμβρυα 3η ημέρας. 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

Φυσικά και είναι δυνατόν! Μπράβο! Πολύ ωραία νέα!

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσι μου απ' όσο έχω διαβάσει εδώ που γράφουν τ κορίτσια, η ovitrelle μπορεί να δώσει ψευδώς θετικό. Έκανες σε αυτό τον κύκλο?

Οχι τον προηγούμενο μήνα εκανα

πρίν από 8 λεπτά , Andro_meda είπε:

Φυσικά και είναι δυνατόν! Μπράβο! Πολύ ωραία νέα!

Για Δευτέρα με έχουν χοριακη. Είναι 6 μερες νωριτες . Πολλές μέρες διαφορά. Δεν ξερω κάτι άλλο συμβαίνει με λάθος αποτέλεσμα θεωρω

• Μου αρέσει 3

πρίν από 26 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι SOS 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

Ή δίδυμα ή η ovitrelle ....

• Χαχα 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι SOS 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

δεν πιστευω να ναι τα χαπια. εμενα τα τεστ ειχαν δειξει απο την 8η κι 9η μερα απο την ετ και μαλιστα απογευμα και μενα. πανω απο 50 χοριακη την ανιχνευουν!! συγχαρητηρια!! ευχομαι τεραστια χοριακη!!

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Angot said:

Οχι τον προηγούμενο μήνα εκανα

Για Δευτέρα με έχουν χοριακη. Είναι 6 μερες νωριτες . Πολλές μέρες διαφορά. Δεν ξερω κάτι άλλο συμβαίνει με λάθος αποτέλεσμα θεωρω

Εγώ είχα το πρώτο θετικό τέσσερις ημέρες μετά την μεταφορά βλαστοκυστεων (πρωί και απόγευμα - έκανα δυο)

πρίν από 7 λεπτά , Pagotoula είπε:

δεν πιστευω να ναι τα χαπια. εμενα ειχαν δειξει απο την 8η κι 9η μερα απο την ετ και μαλιστα απογευμα και μενα. πανω απο 50 χοριακη την ανιχνευουν!! συγχαρητηρια!! ευχομαι τεραστια χοριακη!!

Με βλαστοκυστες ; η με 3ων ημερών; εγώ έχω βάλει 2 εμβρυακια 3ων ημερών 

πρίν από 8 λεπτά , Καντι είπε:

Ή δίδυμα ή η ovitrelle ....

Εκανα ovitrelle τον προηγούμενο μήνα όμως. Δεν έχω κάνει ενεσεις καθόλου γενικά 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι SOS 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

Δεν αντεξες τελικά...εκανες...χαχαχα...Εγω θα πω συγκρατημένα συγχαρητήρια...Κανε αύριο το πρωί αλλο ενα αν εχεις...Αν δεν έχεις κανει οβιτρελ δεν μπορεί να δειξει λάθος...Θα περιμένουμε νεα σου!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι SOS 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

Βρε κορίτσια μου γλυκά γιατί τα κάνετε τα τεστ αφού πάλι δεν είμαστε σίγουρες.  Είναι αρνητικα ελπίζουμε να είναι νωρίς ακόμα.. είναι θετικά αναρωτιωμαστε αν είναι απο τα χάπια.  Αφού η χορικη θα τα πει όλα. Μακαρι καλή μου angot να είσαι έγκυος, βάλτο στα συν για τη ψυχολογία σου κ κάνε υπομονή μέχρι τη χοριακή. ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Δεν αντεξες τελικά...εκανες...χαχαχα...Εγω θα πω συγκρατημένα συγχαρητήρια...Κανε αύριο το πρωί αλλο ενα αν εχεις...Αν δεν έχεις κανει οβιτρελ δεν μπορεί να δειξει λάθος...Θα περιμένουμε νεα σου!!!!:wub:

Εκανα ένα από άποψη, λεω ειναι νωρις θα βγει αρνητικο δεν παίζει. Και τσαπππ μια άχνη γραμμούλα. Και λεω τωρα κάτι από όλες τις βλακειες που παίρνουμε θα ναι.. Δε μπορεί! Τωρα έστειλα στο γιατρο να μ πει! 

πρίν από 8 λεπτά , Zenia82 είπε:

Βρε κορίτσια μου γλυκά γιατί τα κάνετε τα τεστ αφού πάλι δεν είμαστε σίγουρες.  Είναι αρνητικα ελπίζουμε να είναι νωρίς ακόμα.. είναι θετικά αναρωτιωμαστε αν είναι απο τα χάπια.  Αφού η χορικη θα τα πει όλα. Μακαρι καλή μου angot να είσαι έγκυος, βάλτο στα συν για τη ψυχολογία σου κ κάνε υπομονή μέχρι τη χοριακή. ❤

Καλα τα λες εσύ..... Είσαι η φωνή της λογική μέσα σε όλη τη παράνοια... Θα κανω χοριακη τη Δευτέρα και θα δω! :cool:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

7 minutes ago, Angot said:

Εκανα ένα από άποψη, λεω ειναι νωρις θα βγει αρνητικο δεν παίζει. Και τσαπππ μια άχνη γραμμούλα. Και λεω τωρα κάτι από όλες τις βλακειες που παίρνουμε θα ναι.. Δε μπορεί! Τωρα έστειλα στο γιατρο να μ πει! 

Διορθώστε με αν κάνω λαθος. Το θετικό τεστ δείχνει εμφύτευς. Απλά μπορεί να γίνουν διαφορά και μέχρι την χοριακη μην έχει προχωρήσει. Από την άλλη δεν είναι και κακό να γνωρίζουμε το ότι εγινε εμφυτευση αφού έχουμε μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Αφού δεν έπαιρνες χάπια ενέσεις κτλ αυτό είναι όντως πολύ θετικό.❤

• Μου αρέσει 1

Τι το θελα και το κανα; Θ με ζωσουν τα φιδια τωρα. Και ο άντρας μου με είχε βάλει να υποσχεθώ ότι δεν θα κανω τεστ γτ θα γίνει εξαλλος. :razz: του το λένε ή δε του το λένε τώρα; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...