Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. Σημερα εκανα υπερηχο για να δουμε ενδομητριο. Ειναι 11η μερα περιοδου και το ενδομητριο ηταν ακομα 6.5mm. Μου ειπε να ξανακανω την Μ.Παρασκευη. Μπορειτε να μου πειτε τις αντιστοιχες μερες σας.. πόσο ηταν το ενδομητριο.. αλλα και τι αυξηση μπορω να περιμενω μεχρι τον επομενο υπερηχο σε 3 μερες;

Εμένα πριν την εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, ο τελευταίος υπέρηχος έδειξε 8....αλλά δεν θυμάμαι ποια μέρα του κύκλου ήταν...11η ή 12η μάλλον 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω για την απαντηση.. να εισαι καλα..!

Ειναι το Πασχα που δυσκολευει αρκετα το θεμα των υπερηχων.. γι αυτο...!

Παντα το ενδομητριο μου ειναι καλο. Σε αυτο τον κυκλο που δεν ειμαι καλα ψυχολογικα.. αλλα κ εχω κουραστει σωματικα.. δεν ξερω αν κ ποσο θα μεγαλωσει. Ουτε αν αξιζει να κανω ετ με πχ. 7 ή 7.5, οταν συνηθως εχω 9-11 χωρις cyclacur! 

Ας του δωσω μια ευκαιρια μεχρι την Παρασκευη. Γιατι δεν θελω να κανω ετ με κατω απο 8. Στους κυκλους μου εχω παντα μεγαλο. Τωρα που ειναι για ετ δεν θελω να παω με οριακα επαρκες. Γτ αν αποτυχει.. θα λεω τι βλακεια εκανα. Ειναι κ πολλα τα χρηματα ωστε να τα ρισκαρουμε ετσι..

Μπήκα για ετ με ενδομήτριο 7.8

πρίν από 6 λεπτά , Ellidr είπε:

Αλλά τριζωνικο αυτό τον ενδιαφέρει τον δικό μου γιατρό

πρίν από 11 λεπτά , Vk79 είπε:

Εμένα πριν την εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, ο τελευταίος υπέρηχος έδειξε 8....αλλά δεν θυμάμαι ποια μέρα του κύκλου ήταν...11η ή 12η μάλλον 

Και ειχες πετυχει εμφυτευση με το 8;

πρίν από 13 λεπτά , Ellidr είπε:

Αλλά τριζωνικο αυτό τον ενδιαφέρει τον δικό μου γιατρό

Ρωτησα κι εγω για το σημερινο το 6.5mm και ηταν κι αυτο τριζωνικο ευτυχως. (Αλλου κανω υπερηχους γτ μενω επαρχια.. κ μετα ενημερωνω τον εξωσωματιστη)

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Και ειχες πετυχει εμφυτευση με το 8;

Ρωτησα κι εγω για το σημερινο το 6.5mm και ηταν κι αυτο τριζωνικο ευτυχως. (Αλλου κανω υπερηχους γτ μενω επαρχια.. κ μετα ενημερωνω τον εξωσωματιστη)

Πάντως εμένα η εμφύτευση πέτυχε οπότε μην σε αγχωνει καλή ποιότητα θέλουμε και εντάξει να είναι από 7.5 και πάνω 

πρίν από 15 λεπτά , Ellidr είπε:

Πάντως εμένα η εμφύτευση πέτυχε οπότε μην σε αγχωνει καλή ποιότητα θέλουμε και εντάξει να είναι από 7.5 και πάνω 

Ποιοτητα εμβρυων εχουμε αριστη δοξα τον Θεο. Ας δουμε και το ενδομητριο την Παρασκευη.. και βλεπουμε..

• Μου αρέσει 2

On 16/4/2022 at 6:22 ΜΜ, Equality είπε:

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου!Ευχομαι σε ολες μια-μια να πετυχετε το στοχο σας γιατι σας αξιζει!

Μια υπέροχη εγκυμοσύνη να έχεις !!!! Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Καντι είπε:

Ε ναι όχι οτι την ξεπαγωσαν.

Οχι δεν την ξεπαγωσαν...κ εγω ξερω οτι γίνεται την ίδια μέρα...Απλα επειδή ηταν πρωιμη βλαστοκυστη δεν ηξερα μήπως ισχύει κάτι αλλο ..

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ναι ναι...κρατησου λιγο ακομα...Εγω εχω ενα παιδάκι και αύριο παω για εμβρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης!!! Σε ευχαριστώ πολύ

@winspert να έχεις μια θετικότατη χοριακη,με το καλό κορίτσι μου!!!

15 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Όχι μωρέ εντάξει, αστειεύομαι. Να σου πω την αλήθεια μου το χάρηκα που δεν πήρα femara αυτόν τον καιρό, με επηρέαζαν λίγο ψυχολογικά και κυρίως στην σεξουαλικότητα ρε κορίτσια. 12 μήνες τα έπαιρνα και επειδή γινόταν σταδιακά η αλλαγή δεν ήμουν σίγουρη ότι φταίνε αυτά, ένιωθα ότι χάνω την όρεξη μου και το ενδιαφέρον μου, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάτι μόνιμο και θα ευχαριστιέμαι σεξ μόνο πριν την ωορρηξία. Μέχρι και ξηρότητα μου είχαν προκαλέσει. Αλλά ήδη από τον πρώτο μήνα νιώθω πάλι όπως παλιά. Τώρα αυτά είναι λίγο άσχετα στο φόρουμ αλλά ρε κορίτσια ήθελα να πω ότι ο στόχος μας είναι πολύ σημαντικός και πολύ όμορφος, αλλά να μην ξεχνάμε και τον εαυτό μας :) 

@kateriiina25 εύχομαι μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου αυτή τη φορά!!!Να μας πεις τα ευχάριστα σύντομα!! Πραγματικά δε το ήξερα ότι μπαίνουν και 3 και 5,και συμφωνώ με τη προσέγγιση να κάνετε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά με 3ης! Είσαι και προετοασμενη με εξετάσεις όλα θα πάνε τέλεια :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ...Μεγαλη ανυπομονησία για αυριο... Κυρίως επειδή θα το ζήσουμε μαζι με τον αντρα μου ολο αυτό...Σε ολα τα κεντρα μας χωριζαν και με εβλεπε αφου ειχε γινει η διαδικασία...Τωρα θα είμαστε μαζι...Και φυσικά ευχομαι να εχει και αποτέλεσμα...

• Μου αρέσει 10

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ...Μεγαλη ανυπομονησία για αυριο... Κυρίως επειδή θα το ζήσουμε μαζι με τον αντρα μου ολο αυτό...Σε ολα τα κεντρα μας χωριζαν και με εβλεπε αφου ειχε γινει η διαδικασία...Τωρα θα είμαστε μαζι...Και φυσικά ευχομαι να εχει και αποτέλεσμα...

Θα έχει κορίτσι μου ,Καλή επιτυχία ευχομαι:)

πρίν από 30 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@kateriiina25 εύχομαι μια θετικότατη χοριακη κορίτσι μου αυτή τη φορά!!!Να μας πεις τα ευχάριστα σύντομα!! Πραγματικά δε το ήξερα ότι μπαίνουν και 3 και 5,και συμφωνώ με τη προσέγγιση να κάνετε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά με 3ης! Είσαι και προετοασμενη με εξετάσεις όλα θα πάνε τέλεια :)

@kateriiina25. εάν δε κάνω λάθος έχετε βλαστοκυστες σωστά; Εάν βάλεις τώρα 3 ης θα ξανακάνεις ωοληψια,δε θυμάμαι πας με φυσικούς η διέγερση ;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , winspert είπε:

Με το καλό να υποδεχτείς το εμβρυάκι σου αύριο! Τι ωραία που θα είστε μαζί με τον άντρα σου! Ακούγεται ιδανικό! Όλα θα πάνε τέλεια!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , happiness79 είπε:

Με το καλό να υποδεχτείς το εμβρυάκι σου αύριο! Τι ωραία που θα είστε μαζί με τον άντρα σου! Ακούγεται ιδανικό! Όλα θα πάνε τέλεια!!!

Σε ευχαριστώ παρα πολυ...Ναι..κ εμενα μου ακούγεται υπέροχο... Μακάρι να εχει και happy end...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κοριτσι SOS 

Είναι δυνατόν να δείξει το τεστ εγκυμοσύνης θετικο και μάλιστα τώρα το απόγευμα ; έκανα one step και βγηκε αχνό θετικο. Έκανα ετ 11/4 με εμβρυα 3η ημέρας. 

Μηπως φταίνε γα χαπια; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...