Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Και τότε αναρωτιέμαι ποιο το νόημα? Αν η δράση του δεν κρατάει? Μόνο για την ημέρα της ετ το παίρνουμε τελικά?

Πιστεύω ότι θα απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Καλημερα.. οταν με το καλο μεινεις εγκυος θα τη θελουμε τη προλακτινη να ανεβαινει τωρα οσον αφορα γιατι τα παιρνουμε οτιδηποτε σταματάμε η δράση του εξασθενεί και μετα επανερχεται οσοι ανθρωποι εχουν σοβαρο προβλημα το παιρνουν συνεχόμενα αρα το παιρνουμε να μας μειώσει την προλακτινη ωστε να μην ειναι ανασταλτικός παράγοντας για την ετ ετσι αντιλαμβανομαι 

πρίν από 25 λεπτά , winspert είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ολες!!!!

Καλη επιτυχια!❤️

• Ευχαριστώ 1

Καλησπερα κοριτσια.. Σημερα εκανα υπερηχο για να δουμε ενδομητριο. Ειναι 11η μερα περιοδου και το ενδομητριο ηταν ακομα 6.5mm. Μου ειπε να ξανακανω την Μ.Παρασκευη. Μπορειτε να μου πειτε τις αντιστοιχες μερες σας.. πόσο ηταν το ενδομητριο.. αλλα και τι αυξηση μπορω να περιμενω μεχρι τον επομενο υπερηχο σε 3 μερες;

πρίν από 49 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. Σημερα εκανα υπερηχο για να δουμε ενδομητριο. Ειναι 11η μερα περιοδου και το ενδομητριο ηταν ακομα 6.5mm. Μου ειπε να ξανακανω την Μ.Παρασκευη. Μπορειτε να μου πειτε τις αντιστοιχες μερες σας.. πόσο ηταν το ενδομητριο.. αλλα και τι αυξηση μπορω να περιμενω μεχρι τον επομενο υπερηχο σε 3 μερες;

Εμένα makelen από τη τελευταία φορά ήταν 9η μέρα 6.2 mm και 11η μερα 7.5 mm

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ναι ναι...κρατησου λιγο ακομα...Εγω εχω ενα παιδάκι και αύριο παω για εμβρυομεταφορα μιας βλαστοκυστης!!! Σε ευχαριστώ πολύ

Σε πήραν απο το έμβρυολογικό;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου, νομιζω εχεις περιθωρια και θα αυξηθεί σιγουρα δ θυμαμαι να σου πω ποσο ηταν  11η μερα  ομως αυξάνει αρκετα και  αφου παιρνεις cyclacur και θα πατε σε ετ οταν ειναι ετοιμο δεν εχεις λογο να ανησυχεις.. 

1 hour ago, Makelen said:

Αχ ιστορία μου αμαρτία μου αυτό το ενδομήτριο. Με  τα Cycklacur δεν είχα καλή εμπειρία όποτε δεν είμαι η κατάλληλη να σου απαντήσω. Την πρωτη φορα που τα πηρα ανέβηκε στο 9,2, αλλά την 13η μέρα έπεσε στο 8,7 όποτε τι να σου πω, εμένα δεν με προχώρησαν σε ετ. Σε επόμενους κυκλους την 11η μέρα ήταν 7 και με έδιωχναν, παλι ακυρωναν την ετ, λέγοντας ότι οφείλεται στο άγχος. Σίγουρα δεν είμαι καλό δείγμα εγώ. Απλώς τα λέω παλι, να πω τον πονο μου... Εγω μάλλον κάποιο προβλημα έχω, όποτε μη δίνεις σημασία. Σίγουρα θα ανέβει το ενδομητριο σου μέχρι την Μ. Παρασκευή. Να μην αγχώνεσαι κ ολα θα πανε καλα. Εξάλλου τα έμβρυα παιζουν το μεγαλυτερο ρολο. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσι μ

8η μέρα  ήταν 8.5 

11η μέρα ήταν 10.5 

Το θέλουν πάνω από 7.5 απ οτι ξέρω 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Εμένα makelen από τη τελευταία φορά ήταν 9η μέρα 6.2 mm και 11η μερα 7.5 mm

Σ ευχαριστω για την απαντηση.. να εισαι καλα..!

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Καλημερα κοριτσι μου, νομιζω εχεις περιθωρια και θα αυξηθεί σιγουρα δ θυμαμαι να σου πω ποσο ηταν  11η μερα  ομως αυξάνει αρκετα και  αφου παιρνεις cyclacur και θα πατε σε ετ οταν ειναι ετοιμο δεν εχεις λογο να ανησυχεις.. 

Ειναι το Πασχα που δυσκολευει αρκετα το θεμα των υπερηχων.. γι αυτο...!

1 hour ago, Iraki2022 είπε:

Αχ ιστορία μου αμαρτία μου αυτό το ενδομήτριο. Με  τα Cycklacur δεν είχα καλή εμπειρία όποτε δεν είμαι η κατάλληλη να σου απαντήσω. Την πρωτη φορα που τα πηρα ανέβηκε στο 9,2, αλλά την 13η μέρα έπεσε στο 8,7 όποτε τι να σου πω, εμένα δεν με προχώρησαν σε ετ. Σε επόμενους κυκλους την 11η μέρα ήταν 7 και με έδιωχναν, παλι ακυρωναν την ετ, λέγοντας ότι οφείλεται στο άγχος. Σίγουρα δεν είμαι καλό δείγμα εγώ. Απλώς τα λέω παλι, να πω τον πονο μου... Εγω μάλλον κάποιο προβλημα έχω, όποτε μη δίνεις σημασία. Σίγουρα θα ανέβει το ενδομητριο σου μέχρι την Μ. Παρασκευή. Να μην αγχώνεσαι κ ολα θα πανε καλα. Εξάλλου τα έμβρυα παιζουν το μεγαλυτερο ρολο. 

Παντα το ενδομητριο μου ειναι καλο. Σε αυτο τον κυκλο που δεν ειμαι καλα ψυχολογικα.. αλλα κ εχω κουραστει σωματικα.. δεν ξερω αν κ ποσο θα μεγαλωσει. Ουτε αν αξιζει να κανω ετ με πχ. 7 ή 7.5, οταν συνηθως εχω 9-11 χωρις cyclacur! 

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι μ

8η μέρα  ήταν 8.5 

11η μέρα ήταν 10.5 

Το θέλουν πάνω από 7.5 απ οτι ξέρω 

Ας του δωσω μια ευκαιρια μεχρι την Παρασκευη. Γιατι δεν θελω να κανω ετ με κατω απο 8. Στους κυκλους μου εχω παντα μεγαλο. Τωρα που ειναι για ετ δεν θελω να παω με οριακα επαρκες. Γτ αν αποτυχει.. θα λεω τι βλακεια εκανα. Ειναι κ πολλα τα χρηματα ωστε να τα ρισκαρουμε ετσι..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω για την απαντηση.. να εισαι καλα..!

Ειναι το Πασχα που δυσκολευει αρκετα το θεμα των υπερηχων.. γι αυτο...!

Παντα το ενδομητριο μου ειναι καλο. Σε αυτο τον κυκλο που δεν ειμαι καλα ψυχολογικα.. αλλα κ εχω κουραστει σωματικα.. δεν ξερω αν κ ποσο θα μεγαλωσει. Ουτε αν αξιζει να κανω ετ με πχ. 7 ή 7.5, οταν συνηθως εχω 9-11 χωρις cyclacur! 

Ας του δωσω μια ευκαιρια μεχρι την Παρασκευη. Γιατι δεν θελω να κανω ετ με κατω απο 8. Στους κυκλους μου εχω παντα μεγαλο. Τωρα που ειναι για ετ δεν θελω να παω με οριακα επαρκες. Γτ αν αποτυχει.. θα λεω τι βλακεια εκανα. Ειναι κ πολλα τα χρηματα ωστε να τα ρισκαρουμε ετσι..

Όσο για τα χρήματα ας μην το συζητήσουμε. Κατά τ άλλα η χώρα μας καίγεται από υπογεννητικοτητα, φυσικά και καίγεται αφού με το καλημέρα δίνεις ένα 3 χιλιαρο! Anyway, εγω θεωρω οτι μεγαλώνει κάπου 1,1 την ημερα το ενδομητριο. Πιστεύω θα προλάβεις! Πόσα cyclacour παίρνεις; 

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Όσο για τα χρήματα ας μην το συζητήσουμε. Κατά τ άλλα η χώρα μας καίγεται από υπογεννητικοτητα, φυσικά και καίγεται αφού με το καλημέρα δίνεις ένα 3 χιλιαρο! Anyway, εγω θεωρω οτι μεγαλώνει κάπου 1,1 την ημερα το ενδομητριο. Πιστεύω θα προλάβεις! Πόσα cyclacour παίρνεις; 

Ξεκινησα 2η μερα του κυκλου και επαιρνα 1 την ημερα για 3 μερες. Μετα.. 2 την ημερα για 3 μερες. Μετα 3 για 3 μερες. Και απο σημερα εως τον υπερηχο της Παρασκευης.. 4/ημερα..!

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Ξεκινησα 2η μερα του κυκλου και επαιρνα 1 την ημερα για 3 μερες. Μετα.. 2 την ημερα για 3 μερες. Μετα 3 για 3 μερες. Και απο σημερα εως τον υπερηχο της Παρασκευης.. 4/ημερα..!

Θα ανεβει, μην ανησυχείς! :-P έτσι πιστεύω. Όλα. Καλά θα πάνε! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...