Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , happiness79 είπε:

Γλυκούλα μου!!! ❤ Με το καλό!! Ναι, άσε κι εγώ τσακώνομαι φουλ πριν από διαδικασίες... ζω ένα δράμα κι εγώ και οι γύρω μου!!! 

Μπορείς να στείλεις κι ένα μέιλ στην Οικονομοπούλου στο Έλενα να τη ρωτήσεις, μέχρι να βρεθείς με το γιατρό σου!

Θα απαντησει λες μεσω email?Μια φορα με εχει δει μονο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 hours ago, νικηαντωνια81 said:

Είχες μικρόβια κορίτσι μου κ έπαιρνες αντιβιωσεις ; Μωρε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική . Θα τα καταφέρεις και εσυ σίγουρα που θα πάει.

Ναι είχα μία ήπια ενδομητρίτιδα. Ελπίζω η επόμενη να είναι η τυχερή μου. Σε ευχαριστώ!

8 hours ago, winspert said:

Κοριτσια εχω δυο ερωτήσεις...

1. Ξερω ότι μετα την ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία...αλλα είπατε νωρίτερα πως την ανεβάζει και η προγεστερόνη;;; Εχω 37,1...

2. Ο γιατρός μας μέχρι τη χοριακη ξαναζηταει προγεστερόνη; Θα κανω την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας; Επίσης μου ειπαν πως θα με καλεσουν αυριο οι εμβρυολογοι...Τα βγάζουν απο την προηγούμενη τα έμβρυα και όχι την ιδια μερα νωρίτερα; Δε γνωρίζω πως λειτουργούν σε αυτό το κέντρο...

Εξετάσεις PRG και Ε2 θα κάνεις το πρωί πριν την ετ (που σου είπαμε να πας να τις κανεις στο μητέρα να μην τις πληρώσεις εκεί χρυσές)

7 hours ago, Teoula said:

Δεν γνωρίζω ακριβώς για την κλομιφαίνη, δεν την ανέφερε ο γιατρός, ούτε κι εγώ τη γνώριζα ως ουσία.. Για φυσικό κύκλο δε συζητήσαμε και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν έχω την ψυχική αντοχή γι' αυτό, μιας και κάθε φορά που δεν έκανα ωορρηξία η απογοήτευσή μου ήταν μεγάλη.. Δεν μπορώ να φανταστώ να συνεχίσω πάλι σε αυτό το μοτίβο των παρακολουθήσεων με υπερήχους και να ρισκάρω να μην κάνω ωορρηξίες.. Με τον γιατρό θα συζητήσω στο τέλος αυτού του κύκλου που θα με δει.. 

Τότε να του πεις να πάτε συντηρητικά, με χαμηλές δόσεις φαρμάκων για να μην κάνεις πάρα πολλά ωάρια αφού δεν θες να μείνουν αχρησιμοποίητα έμβρυα. Η κλομιφαίνη είναι πολύ ήπια διέγερση (και πολύ φτηνή) και βοηθάει τις κοπέλες που δεν κάνουν ωορρηξία από μόνες τους. 

2 hours ago, Equality said:

Ευχαριστώ πολύ!Σήμερα έκανα επαναληπτική β χοριακή και σχεδόν διπλασιάστηκε! Θα ξανακάνω μεθαύριο

Κορίτσια εγώ δεν παιρνω ούτε κορτιζόνη ούτε αντιπηκτικές.Ειναι πολυ περιεργο;

Συγχαρητήριααα!!! :wub:

2 hours ago, Iraki2022 said:

Με την ευκαιρία που το αναφέρατε αυτό εδώ, θα ήθελα να μάθω αν κάποια μπορεί να μου πει την εμπειρία της με τα  cyclakur κ αν έχει ακουσει ότι έχουν παρενέργειες. 

Δεν ρωτάω επειδή με απασχολεί ότι πηρα σίγουρα κάποιο βάρος όλο αυτό το διάστημα που τα έπαιρνα, αλλά με απασχολεί που άκουσα μια κοπέλα να λέει ότι αναστέλλουν την ωορρηξία. Είναι αλήθεια? Και με το ενδομήτριο ποια η εμπειρία σας? Η δική μου δραματική. Τα συγκεκριμένα χάπια δεν τα συμπαθώ καθόλου. Αντί για βελτίωση ενδομητρίου είδα χειροτέρευση, ενώ τα συνταγογραφούν για πάχυνση.

Εγώ είχα πει, όχι ότι αναστέλουν την ωορρηξία, αλλά ότι ξεγελούν τον οργανισμό και δεν παράγει ώριμα ωάρια γι αυτό και η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι σπάνια αλλά όχι απίθανη. Και η δική μου εμπειρία δραματική είναι αλλά τα έπαιρνα 4 μήνες σερί λευκά και καφέ. Ψυχολογικά ήταν από τις χειρότερες μου περιόδους. Το ίδιο και μία φίλη μου, είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και τα σταμάτησε μόνη της στους 4 μήνες ενώ της είχαν πει 5 με 6. Τα λευκά μόνα τους μετά την ετ δεν με ενόχλησαν ευτυχώς αλλά για το ενδομήτριο μου δεν ξέρω πως ήταν. Πριν τα ξεκινήσω ήταν 5,5 αλλά μετά δεν έμαθα ποτέ. Θυμάμαι μόνο που μου ζήτησαν να τα αυξήσω λόγω χαμηλής Ε2. 

12 minutes ago, Equality said:

Ναι πάντα απαντάει.

2 hours ago, happiness79 said:

Μόλις επέστρεψα από την ενδοκρινολόγο, που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις εξετάσεις, μου είπε ότι οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε, το ίδιο και οι τιμές του θυρεοειδούς και οι ορμόνες, εκτός από την FSH και την ΑΜΗ, που όμως έχουν να κάνουν με τον παράγοντα ηλικία και όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.  Την προλακτίνη την είδε καλή αυτή τη φορά (18,5), επειδή όμως μου είπε ότι τη θέλουμε κάτω από 20 και της εξήγησα ότι είμαι πολύ αγχώδης και είναι κάπως οριακή η τιμή της, θα ξεκινήσω Dostinex 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα. Μου είπε να το πάρω μέχρι τη χοριακή, αλλά έχω διαβάσει από εσάς ότι καλό είναι να κόβεται νωρίτερα γιατί δεν αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και της το είπα, μου είπε ότι δεν ισχύει, όμως δεν έχει αντίρρηση να το κόψω πιο νωρίς, αρκεί αυτό να είναι μόλις λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά. 

Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος από τις ορμόνες μου και σήμερα μου είπε  ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο! Θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνουμε υστεροσκόπηση γιατί η προηγούμενη ήταν πεντακάθαρη (πριν ακριβώς ένα χρόνο), ούτε scratching, γιατί λέει ότι καλό είναι να μην κάνουμε συνέχεια (έκανα τελευταία φορά τον Ιανουάριο). Έχω μια μικρή ανησυχία μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνει μια υστεροσκόπηση και τώρα, καλού κακού, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και υπερβολή δική μου, δεδομένου ότι δεν έχω κάποια τάση να βγάζω πολύποδες ούτε τίποτα παρεμφερές και πάντα η εικόνα της μήτρας μου ήταν καθαρή και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, για να λέει ότι δε χρειάζεται λογικά θα είναι έτσι. 

Άρα συζητάμε να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο!!! Η ενδοκρινολόγος συμφωνεί, πιστεύει ότι μέχρι τότε η προλακτίνη θα έχει ρυθμιστεί σίγουρα. Αυτή τη φορά προχωράμε πιο καλά προετοιμασμένοι και εύχομαι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας! Δε το πιστεύω, μου φαίνεται πολύ νωρίς!!! Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά και μάλλον φοβάμαι γι' αυτό σκέφτομαι μήπως να το αναβάλλω για ένα μήνα μετά? Δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι νωρίς τώρα και ότι ένα μήνα μετά πρέπει να γίνει! Τόσο καιρό κάναμε εξετάσεις και μου φαινόταν πολύ μακρινή η επόμενη ετ! Μου φαίνεται για 1 μήνα μόνο γράφτηκα γυμναστήριο, χαχαχα!

Κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω. Όσο το οργανώνεις και κάνεις τις εξετάσεις κτλ, προετοιμάζεσαι για αυτήν την "επιτυχημένη" σου προσπάθεια και είναι όλα πολύ ωραία και αυτή η ανυπομονησία το κάνει ακόμα πιο ευχάριστο. Μόλις όμως φτάσει η ώρα λες τελείωσαν τα ψέματα και φοβάσαι μην σε γειώσει πάλι το αποτέλεσμα. Έφτασε όμως αυτή η ώρα κορίτσι μου, ο οργανισμός σου είναι έτοιμος να το υποδεχτεί και πας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οπότε απόλαυσε το και δώσε όλη σου την θετική ενέργεια σε αυτό :) 
Δηλαδή σε πόσες μέρες υπολογίζεις περίπου?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

eardp2.png

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Κανε αυτο που πρεπει για να εισαι  ησυχη.. ωστοσο κ να το παρεις αμεσως  μολις το σταματάς επανέρχονται ολα αμεσως.. επιστημονικά εχω διαβασει καποιες έρευνες οταν το ξεκινησα εγω. Βραδυ μου το ειχε γραψει οποτε καμια παρενέργεια..Να σκεφτεσαι οτι ολα θα πανε καλα και εισαι πανέτοιμη οποτε βουρ…

Και τότε αναρωτιέμαι ποιο το νόημα? Αν η δράση του δεν κρατάει? Μόνο για την ημέρα της ετ το παίρνουμε τελικά?

πρίν από 53 λεπτά , Equality είπε:

Πιστεύω ότι θα απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

πρίν από 29 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εξετάσεις PRG και Ε2 θα κάνεις το πρωί πριν την ετ (που σου είπαμε να πας να τις κανεις στο μητέρα να μην τις πληρώσεις εκεί χρυσές)

Μου ειπαν πως μπορω να τις κανω ειτε την προηγούμενη είτε την ιδια μερα...Οποτε επελεξα την προηγούμενη...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι είχα μία ήπια ενδομητρίτιδα. Ελπίζω η επόμενη να είναι η τυχερή μου. Σε ευχαριστώ!

Τότε να του πεις να πάτε συντηρητικά, με χαμηλές δόσεις φαρμάκων για να μην κάνεις πάρα πολλά ωάρια αφού δεν θες να μείνουν αχρησιμοποίητα έμβρυα. Η κλομιφαίνη είναι πολύ ήπια διέγερση (και πολύ φτηνή) και βοηθάει τις κοπέλες που δεν κάνουν ωορρηξία από μόνες τους. 

Συγχαρητήριααα!!! :wub:

Εγώ είχα πει, όχι ότι αναστέλουν την ωορρηξία, αλλά ότι ξεγελούν τον οργανισμό και δεν παράγει ώριμα ωάρια γι αυτό και η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι σπάνια αλλά όχι απίθανη. Και η δική μου εμπειρία δραματική είναι αλλά τα έπαιρνα 4 μήνες σερί λευκά και καφέ. Ψυχολογικά ήταν από τις χειρότερες μου περιόδους. Το ίδιο και μία φίλη μου, είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και τα σταμάτησε μόνη της στους 4 μήνες ενώ της είχαν πει 5 με 6. Τα λευκά μόνα τους μετά την ετ δεν με ενόχλησαν ευτυχώς αλλά για το ενδομήτριο μου δεν ξέρω πως ήταν. Πριν τα ξεκινήσω ήταν 5,5 αλλά μετά δεν έμαθα ποτέ. Θυμάμαι μόνο που μου ζήτησαν να τα αυξήσω λόγω χαμηλής Ε2. 

Ναι πάντα απαντάει.

Κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω. Όσο το οργανώνεις και κάνεις τις εξετάσεις κτλ, προετοιμάζεσαι για αυτήν την "επιτυχημένη" σου προσπάθεια και είναι όλα πολύ ωραία και αυτή η ανυπομονησία το κάνει ακόμα πιο ευχάριστο. Μόλις όμως φτάσει η ώρα λες τελείωσαν τα ψέματα και φοβάσαι μην σε γειώσει πάλι το αποτέλεσμα. Έφτασε όμως αυτή η ώρα κορίτσι μου, ο οργανισμός σου είναι έτοιμος να το υποδεχτεί και πας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οπότε απόλαυσε το και δώσε όλη σου την θετική ενέργεια σε αυτό :) 
Δηλαδή σε πόσες μέρες υπολογίζεις περίπου?

Αχ, ακριβώς όπως τα λες είναι! Καλέ όχι και μέρες, είπαμε!!! Σκέψου ότι τώρα μου τέλειωσε η περίοδος και περιμένω την επόμενη 9 Μαΐου και με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα πριν καν πάω στην ενδοκρινολόγο (χαχαχα, άμα θέλω προτρέχω!!) γύρω στις 23 Μαΐου υπολογίζω την καλή μου την ετ!!! Τα γράφω και αναστενάζω!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Εμένα πάντως δεν μου είχαν κάτσει καθόλου καλά τα serpafar!!Πολύ φούσκωμα, μόνιμα πρησμένη και καθυστέρηση στην περίοδο μου που γενικά είμαι ρολόι!!Δεν θα τα ξαναπροτιμουσα!!Εύχομαι να είναι η τελευταία ωοληψια που θα κάνεις και να σου χαρίσουν το παιδάκι σου!!

3 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Οχι, καλε! Τις ωοληψιες μου σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό κ ανάλογα με το αν έκανα αναισθησία ή όχι. Έκανα δυο ωοληψιες στον ίδιο κύκλο κ μετα απο καθε ωοληψια τακτοποιησα το λογαριασμό μου στο λογιστήριο. Όμως στη δεύτερη ωοληψια, με τα δυο κυστικα, δεν πήγα να πολυ χαρούμενη στο λογιστήριο... 

Εντάξει λογικό! Οπως το έγραψες νόμιζα οτι σε χρέωσαν έξτρα σαν παρακέντηση.

3 ώρες πρίν, Equality είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Σήμερα έκανα επαναληπτική β χοριακή και σχεδόν διπλασιάστηκε! Θα ξανακάνω μεθαύριο

Κορίτσια εγώ δεν παιρνω ούτε κορτιζόνη ούτε αντιπηκτικές.Ειναι πολυ περιεργο;

Δεν ειναι καθόλου περίεργο.! Ειδικά για την κορτιζόνη. Εφ οσον εχεις και εμφυτευση δεν φάνηκε να σου χρειαζεται και η αντιπηκτική.

1 ώρα πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια η προγεστερονη έμαθα από  εδω μέσα ανεβάζει την θερμοκρασία, μπορεί δηλαδή να φτάσει κ μέχρι 37,5;; Μπορεί κ παραπάνω;; Άρρωστη δεν είμαι, είναι σίγουρο… απλά κρυώνω αρκετά, έβαλα θερμόμετρο κ είδα 37,5.. πρώτη φορά τόσο πολύ μετά την εμβρυομεταφορα… 

Και η εγκυμοσυνη ανεβάζει την θερμοκρασία :wub:

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κορίτσια εγώ είχα σήμερα ραντεβού με τον Σφακ για να τον ενημερώσω για τις εξετάσεις του άντρα μου και κάναμε και έναν υπέρηχο που είμαι 45 μέρες χωρίς περίοδο. Εντάξει γι αυτό, κλασικά, χωρίς φάρμακα γίνομαι άντρας, ωορρηξία και περίοδος ποτέ χαχα.
Για τον κατακερματισμό μας είπε πως δεν θεωρεί ότι πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να προχωρήσουμε στην επόμενη μιας και 3 στα 3 έμβρυα έφτασαν σε άριστες βλαστοκύστες, όμως αν θέλουμε να ολοκληρώσουμε την θεραπεία και να προχωρήσουμε μετά, τότε να κάνουμε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Μου είπε επίσης ότι η γνώμη του είναι να προχωρήσουμε με 3ης μέρας για αλλαγή αφού έχουμε δει ότι έχουμε τόσο καλό ποσοστό στις βλαστοκύστες γιατί λέει πολλές φορές σε κάποιες γυναίκες λειτουργεί καλύτερα να μπουν νωρίς τα έμβρυα από το να τα υποδεχτεί η μήτρα τελευταία στιμή. Επίσης έμαθα ότι γίνεται να μπουν 3ης και 5ης μέρας στον ίδιο κύκλο με 2 εμβρυομεταφορές σε 2 μέρες. Δεν το ήξερα αυτό.
Αύριο έχω ραντεβού με την Λευκού να μου πει και εκείνη για τις εξετάσεις μου αν είναι όλα οκ και 28 του μήνα με την Οικονομοπούλου. Είπαμε με τον άντρα μου αρχές Μαΐου να ξεκινήσω το duphaston για να μου έρθει περίοδος μετά από λίγες μέρες και να προχωρήσουμε με την διέγερση και την ετ.
@happiness79 βλέπεις τώρα γιατί σε καταλαβαίνω? χαχα  Μαζί θα είμαστε 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

11 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια δωστε μου τα φώτα σας.. τις ενέσεις cetrodite , orgalutran τις κάνουμε για να μην γίνει η ωορήξια κ σπάσουν τα ωαρια σωστά? Αν ένα ωοθηλακιο είναι 16 το εμποδιζει αυτή η ενεση να μεγαλώσει? Μιλάμε για φυσικό κύκλο. Έχει κάνει κάποια τέτοιες ενέσεις κ να της έχει σπάσει?

Σωστα!εγω που ειχα 8η μερα κυκλου ενα 14αρι σε φυσικο κ την ιδια μερα ειχαμε μετρησει Lh η οποια ηταν 7,6 και ε2 163 μου ειπε την ιδια μερα να κανω οβιτρελ το βραδυ χωρις citrotide..αλλα σε αλλο φυσικο που ειχα 10η μερα 2 ωαρια το ενα 11,5 και το αλλο 12,5  με Lh: 9,5 και E2: 200 μου ειπε να κανω citrotide και την επομενη μερα οβιτρελ διοτι επεφτε πασχα κ ηθελε να καθυστερησει μια μερα την ωοληψια!

11 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια δωστε μου τα φώτα σας.. τις ενέσεις cetrodite , orgalutran τις κάνουμε για να μην γίνει η ωορήξια κ σπάσουν τα ωαρια σωστά? Αν ένα ωοθηλακιο είναι 16 το εμποδιζει αυτή η ενεση να μεγαλώσει? Μιλάμε για φυσικό κύκλο. Έχει κάνει κάποια τέτοιες ενέσεις κ να της έχει σπάσει?

Σωστα!εγω που ειχα 8η μερα κυκλου ενα 14αρι σε φυσικο κ την ιδια μερα ειχαμε μετρησει Lh η οποια ηταν 7,6 και ε2 163 μου ειπε την ιδια μερα να κανω οβιτρελ το βραδυ χωρις citrotide..αλλα σε αλλο φυσικο που ειχα 10η μερα 2 ωαρια το ενα 11,5 και το αλλο 12,5  με Lh: 9,5 και E2: 200 μου ειπε να κανω citrotide και την επομενη μερα οβιτρελ διοτι επεφτε πασχα κ ηθελε να καθυστερησει μια μερα την ωοληψια!

14 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω εγώ είμαι μια βδομάδα πριν τον 1ο υπέρηχο και εξακολουθώ και παίρνω 3 φορές τη μέρα utrogestan κ cyclacur. Κ κάνω innohep κάθε πρωί. Πότε τα κόβουνε αυτά;; 

Λογικα θα στα μειώνει σιγα σιγα κ θα κοπούνε μεχρι την αυχενικη ή αντε μια βδομαδα μετα γιατι αναλαμβανει ο πλακουντας κ δε τα χρειαζομαςτε. Συνηθως την 11η κοβονται ουτρο κ σικλακουρ.ουτρο ισως ξαναχρειαστείς αργοτερα κανα κολπικο αν δειτε μειωση τραχηλου μαζι με μαγνησιο..αντιπηκτικη εκανα μεχρι κ 2 βδομαδες μετα τη γεννα χωρις να εχω θρομβοφιλια λογω ηλικιας κ διδυμης κυησης κ επαιρνα κ προληπτικα σαλοσπιρ για τη προεκλαμψια που το εκοψα στον 3ο μεγαλο υπερηχο ( ντοπλερ) 30η βδομαδα γιατι τοτε  βγηκε συμπερασμα οτι δε θα εχω θεμα..

5 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Ακριβώς makelen παει κ πίσω δε γυρνάει..:-( 

Ευχαριστώ happiness να σαι καλά κ εσύ σύντομα να είσαι εγκυουλα. Σήμερα στεναχωρηθηκα γιατί εγώ τις είχα στο ψυγείο τις ενέσεις κ αυτοί δεν το έκριναν απαραίτητο. Και το χειρότερο είναι ότι υποτιμανε τη νοημοσύνη μου. Εγώ τα έχωσα κ στο τέλος μου είπε ότι η ovitrelle με την cetrotide κάνουν το ίδιο πράγμα κ δε μπορούσαμε να κάνουμε τιποτα.  Εντάξει καληνύχτα!!! Τι άλλο να πεις!

Που εισαι κ με ποιον γιατρο; Κατέχει απο φυσικούς ; Σου εκανε κ εξ αιματος ;
Δεν γνωρίζουν ολοι δυστυχως κ τα χανουν.. 

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μόλις επέστρεψα από την ενδοκρινολόγο, που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις εξετάσεις, μου είπε ότι οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε, το ίδιο και οι τιμές του θυρεοειδούς και οι ορμόνες, εκτός από την FSH και την ΑΜΗ, που όμως έχουν να κάνουν με τον παράγοντα ηλικία και όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.  Την προλακτίνη την είδε καλή αυτή τη φορά (18,5), επειδή όμως μου είπε ότι τη θέλουμε κάτω από 20 και της εξήγησα ότι είμαι πολύ αγχώδης και είναι κάπως οριακή η τιμή της, θα ξεκινήσω Dostinex 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα. Μου είπε να το πάρω μέχρι τη χοριακή, αλλά έχω διαβάσει από εσάς ότι καλό είναι να κόβεται νωρίτερα γιατί δεν αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και της το είπα, μου είπε ότι δεν ισχύει, όμως δεν έχει αντίρρηση να το κόψω πιο νωρίς, αρκεί αυτό να είναι μόλις λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά. 

Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος από τις ορμόνες μου και σήμερα μου είπε  ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο! Θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνουμε υστεροσκόπηση γιατί η προηγούμενη ήταν πεντακάθαρη (πριν ακριβώς ένα χρόνο), ούτε scratching, γιατί λέει ότι καλό είναι να μην κάνουμε συνέχεια (έκανα τελευταία φορά τον Ιανουάριο). Έχω μια μικρή ανησυχία μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνει μια υστεροσκόπηση και τώρα, καλού κακού, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και υπερβολή δική μου, δεδομένου ότι δεν έχω κάποια τάση να βγάζω πολύποδες ούτε τίποτα παρεμφερές και πάντα η εικόνα της μήτρας μου ήταν καθαρή και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, για να λέει ότι δε χρειάζεται λογικά θα είναι έτσι. 

Άρα συζητάμε να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο!!! Η ενδοκρινολόγος συμφωνεί, πιστεύει ότι μέχρι τότε η προλακτίνη θα έχει ρυθμιστεί σίγουρα. Αυτή τη φορά προχωράμε πιο καλά προετοιμασμένοι και εύχομαι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας! Δε το πιστεύω, μου φαίνεται πολύ νωρίς!!! Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά και μάλλον φοβάμαι γι' αυτό σκέφτομαι μήπως να το αναβάλλω για ένα μήνα μετά? Δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι νωρίς τώρα και ότι ένα μήνα μετά πρέπει να γίνει! Τόσο καιρό κάναμε εξετάσεις και μου φαινόταν πολύ μακρινή η επόμενη ετ! Μου φαίνεται για 1 μήνα μόνο γράφτηκα γυμναστήριο, χαχαχα!

Αντε Μπραβο με το καλό!! Υστερο για να στο λεει δε θα χρειάζεσαι κ εγω επεμενα να κανω κ μου λεγε οχι.κ η προλακτινη 18,5 μια χαρα ειναι!! κ χαπι να μη παρεις μια χαρα θα εισαι..λεω εγω τωρα…που ειχα 48 μια βδομαδα πριν την ετ κ δε πηρα χαπι αλλα φυσικα οτι πει η γιατρος ..ευχομαι σε κανα χρονο να ξεκινησεις γυμναστηριο για να χασεις τα 15 κιλα που θα παρεις  χαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια εγώ είχα σήμερα ραντεβού με τον Σφακ για να τον ενημερώσω για τις εξετάσεις του άντρα μου και κάναμε και έναν υπέρηχο που είμαι 45 μέρες χωρίς περίοδο. Εντάξει γι αυτό, κλασικά, χωρίς φάρμακα γίνομαι άντρας, ωορρηξία και περίοδος ποτέ χαχα.
Για τον κατακερματισμό μας είπε πως δεν θεωρεί ότι πρέπει να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να προχωρήσουμε στην επόμενη μιας και 3 στα 3 έμβρυα έφτασαν σε άριστες βλαστοκύστες, όμως αν θέλουμε να ολοκληρώσουμε την θεραπεία και να προχωρήσουμε μετά, τότε να κάνουμε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Μου είπε επίσης ότι η γνώμη του είναι να προχωρήσουμε με 3ης μέρας για αλλαγή αφού έχουμε δει ότι έχουμε τόσο καλό ποσοστό στις βλαστοκύστες γιατί λέει πολλές φορές σε κάποιες γυναίκες λειτουργεί καλύτερα να μπουν νωρίς τα έμβρυα από το να τα υποδεχτεί η μήτρα τελευταία στιμή. Επίσης έμαθα ότι γίνεται να μπουν 3ης και 5ης μέρας στον ίδιο κύκλο με 2 εμβρυομεταφορές σε 2 μέρες. Δεν το ήξερα αυτό.
Αύριο έχω ραντεβού με την Λευκού να μου πει και εκείνη για τις εξετάσεις μου αν είναι όλα οκ και 28 του μήνα με την Οικονομοπούλου. Είπαμε με τον άντρα μου αρχές Μαΐου να ξεκινήσω το duphaston για να μου έρθει περίοδος μετά από λίγες μέρες και να προχωρήσουμε με την διέγερση και την ετ.
@happiness79 βλέπεις τώρα γιατί σε καταλαβαίνω? χαχα  Μαζί θα είμαστε 

Μαζί σου και στην κόλαση Κατερίνα!! ❤ Πωωωωω κοντεύεις κι εσύ!!!!!! Ωραία νέα! Μαζί θα είμαστε πράγματι! Εντάξει, θα το πάμε βήμα βήμα με βαθιές εισπνοές και εκπνοές να εκτονωθούμε! Δε θέλω όμως να ακούω ατάκες ότι γίνεσαι άντρας, ούτε για πλάκα! Λίγη ενίσχυση χρειάζεται το σύστημα σου, αυτό είναι όλο και δεν εξαρτάται η θηλυκότητα σου από αυτό. Μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού σας, που πέρα από το ιατρικό κομμάτι προσέχει και την ψυχολογία σας και σας αφουγκράζεται. Και καλό μου φαίνεται που θέλει να δοκιμάσει μια διαφορετική προσέγγιση. Μου φαίνεται ότι όλα αυτά μαζί θα κάνουν τη διαφορά! Εσείς σκέφτεστε τώρα να βάλετε 3ης και 5ης μέρας μαζί? Τρέλανε μας!!! Χαμός θα γίνει, μυρίζομαι ωραία νέα!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια η προγεστερονη έμαθα από  εδω μέσα ανεβάζει την θερμοκρασία, μπορεί δηλαδή να φτάσει κ μέχρι 37,5;; Μπορεί κ παραπάνω;; Άρρωστη δεν είμαι, είναι σίγουρο… απλά κρυώνω αρκετά, έβαλα θερμόμετρο κ είδα 37,5.. πρώτη φορά τόσο πολύ μετά την εμβρυομεταφορα… 

Κ εγω κρυωνα πολυ κ ημουν εγκυος ! Προβλεπω θετικη χοριακη συντομα :-) 

• Μου αρέσει 3

33 minutes ago, happiness79 said:

Μαζί σου και στην κόλαση Κατερίνα!! ❤ Πωωωωω κοντεύεις κι εσύ!!!!!! Ωραία νέα! Μαζί θα είμαστε πράγματι! Εντάξει, θα το πάμε βήμα βήμα με βαθιές εισπνοές και εκπνοές να εκτονωθούμε! Δε θέλω όμως να ακούω ατάκες ότι γίνεσαι άντρας, ούτε για πλάκα! Λίγη ενίσχυση χρειάζεται το σύστημα σου, αυτό είναι όλο και δεν εξαρτάται η θηλυκότητα σου από αυτό. Μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού σας, που πέρα από το ιατρικό κομμάτι προσέχει και την ψυχολογία σας και σας αφουγκράζεται. Και καλό μου φαίνεται που θέλει να δοκιμάσει μια διαφορετική προσέγγιση. Μου φαίνεται ότι όλα αυτά μαζί θα κάνουν τη διαφορά! Εσείς σκέφτεστε τώρα να βάλετε 3ης και 5ης μέρας μαζί? Τρέλανε μας!!! Χαμός θα γίνει, μυρίζομαι ωραία νέα!!!

Όχι μωρέ εντάξει, αστειεύομαι. Να σου πω την αλήθεια μου το χάρηκα που δεν πήρα femara αυτόν τον καιρό, με επηρέαζαν λίγο ψυχολογικά και κυρίως στην σεξουαλικότητα ρε κορίτσια. 12 μήνες τα έπαιρνα και επειδή γινόταν σταδιακά η αλλαγή δεν ήμουν σίγουρη ότι φταίνε αυτά, ένιωθα ότι χάνω την όρεξη μου και το ενδιαφέρον μου, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάτι μόνιμο και θα ευχαριστιέμαι σεξ μόνο πριν την ωορρηξία. Μέχρι και ξηρότητα μου είχαν προκαλέσει. Αλλά ήδη από τον πρώτο μήνα νιώθω πάλι όπως παλιά. Τώρα αυτά είναι λίγο άσχετα στο φόρουμ αλλά ρε κορίτσια ήθελα να πω ότι ο στόχος μας είναι πολύ σημαντικός και πολύ όμορφος, αλλά να μην ξεχνάμε και τον εαυτό μας :) 

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Κ εγω κρυωνα πολυ κ ημουν εγκυος ! Προβλεπω θετικη χοριακη συντομα :-) 

Κι εγω το ίδιο!ειχα παγωμένα χέρια και πόδια και κρύωνα. Ενώ ειχε ζέστη.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Καντι είπε:

Κι εγω το ίδιο!ειχα παγωμένα χέρια και πόδια και κρύωνα. Ενώ ειχε ζέστη.

Κ εγώ νιώθω ώρες ώρες κρυαδες και ρίγος σε σημείο να τουρτουριζω 

Ότι να ναι οι ορμόνες

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Όχι μωρέ εντάξει, αστειεύομαι. Να σου πω την αλήθεια μου το χάρηκα που δεν πήρα femara αυτόν τον καιρό, με επηρέαζαν λίγο ψυχολογικά και κυρίως στην σεξουαλικότητα ρε κορίτσια. 12 μήνες τα έπαιρνα και επειδή γινόταν σταδιακά η αλλαγή δεν ήμουν σίγουρη ότι φταίνε αυτά, ένιωθα ότι χάνω την όρεξη μου και το ενδιαφέρον μου, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάτι μόνιμο και θα ευχαριστιέμαι σεξ μόνο πριν την ωορρηξία. Μέχρι και ξηρότητα μου είχαν προκαλέσει. Αλλά ήδη από τον πρώτο μήνα νιώθω πάλι όπως παλιά. Τώρα αυτά είναι λίγο άσχετα στο φόρουμ αλλά ρε κορίτσια ήθελα να πω ότι ο στόχος μας είναι πολύ σημαντικός και πολύ όμορφος, αλλά να μην ξεχνάμε και τον εαυτό μας :) 

Καλημέρα! Στην προσπάθεια μας να πετύχουμε το στόχο μας είναι εύκολο να χάνουμε κάποιες φορές τον εαυτό μας και θέλει δουλίτσα να τον ξαναβρούμε, δε γίνεται πάντα αυτόματα. Και το ερωτικό κομμάτι θέλει φροντίδα για εμάς που είμαστε σε αυτές τις διαδικασίες με τις διάφορες απαγορεύσεις ανά διαστήματα. Δεν ήξερα ότι τα femara ρίχνουν τη λίμπιντο, ευτυχώς που τα σταμάτησες! Εγώ ξεκίνησα αυτά για την προλακτίνη που την ανεβάζουν, λέει! Χαχαχα!!

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...