Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου ολα ιδανικα τα βλεπω ποιος ο λογος να το καθυστερείς αλλωστε ποτε δε ξερεις τι θα γινει ενα μηνα μετα.. καλυτερα τωρα που ναι ολα ετοιμα τωρα οσον αφορα το ντοστινεξ και το ενδομητριο δε το καταλαβαινω εγω το σταματούσα με θετικη χοριακη και ποτε δεν ειχα θεμα.. νομιζω εχει δικιο η ενδοκρινολόγος σου μη το σταματησεις εστω πριν τη μεταφορα.. 

Σ' ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι όπως τα λες! Για το dostinex εχω προβληματιστεί πολύ, γιατί διαβάζω τώρα στο φύλλο οδηγιών του που λέει ότι θα πρέπει να προσέξετε να μη μείνετε έγκυος τουλάχιστον για ένα μήνα από τη στιγμή που θα έχετε διακόψει τη θεραπεία!!! Κι εμένα μου είπε να τα πάρω τόσο οριακά κοντά στην εμβρυομεταφορά!!! Σκέφτομαι μήπως είναι δική μου βλακεία όλο αυτό τώρα, γιατί η ενδοκρινολόγος δε μου φάνηκε ότι θα μου ξεκινούσε θεραπεία, αρχικά μου είπε ότι είνσο μια χαρά η προλακτίνη, κάπως εγώ το προκάλεσα που της είπα ότι είμαι πολύ αγχώδης και μήπως ανέβει η τιμή... Και τώρα προβληματίζομαι... Βέβαια μου έγραψε πολύ χαμηλή δόση, μόλις 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο τραγικό, άλλα και πάλι, για να το γράφουν στο φύλλο οδηγιών πώς μπορώ να το παραβλέψω? Θα της τηλεφωνήσω και θα τη ρωτήσω. Εσύ που τα έπαιρνες σου είχαν επηρεάσει την ικανότητα οδήγησης? Έχουμε κι αυτό!!

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Πας πολύ καλά , τα έχεις δει όλα , όταν μας λένε το οκ να προχωρήσουμε κάπως διστάζουμε μη φάμε χυλόπιτα αλλά όσο θα περνάνε οι μέρες θα ανυπομονείς !!! Τωρα είναι η ώρα σου να προχωρήσεις !!!! 

Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό είναι! Με πιάνει κάθε φορά! Σ' ευχαριστώ για το σαπόρτ!!!

1 hour ago, Equality είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Σήμερα έκανα επαναληπτική β χοριακή και σχεδόν διπλασιάστηκε! Θα ξανακάνω μεθαύριο

Κορίτσια εγώ δεν παιρνω ούτε κορτιζόνη ούτε αντιπηκτικές.Ειναι πολυ περιεργο;

Μπράβο ρε κορίτσι, τα πας σούπερ!!! Κορτιζόνη δε δίνουν πάντα, όσο για τις αντιπηκτικές τι να σου πω, αν έχεις κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας και δε χρειάζεται, κομπλέ! Αλλιώς δεν ξέρω...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , happiness79 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι, τα πας σούπερ!!! Κορτιζόνη δε δίνουν πάντα, όσο για τις αντιπηκτικές τι να σου πω, αν έχεις κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας και δε χρειάζεται, κομπλέ! Αλλιώς δεν ξέρω...

Ειχα κανει απο μονη μου κ στο Ελενα μου χαν πει δεν εχω θρομβοφιλια αλλα ο γιατρος δε ζητησε ποτε εξετασεις.Υπαρχει κι η επικτητη θρομβοφιλια,σωστα;

1 hour ago, Zenia82 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου καλό!! Είσαι έτοιμη απο ποια άποψη είναι νωρίς? Τι να περιμένεις? Με το καλό να γίνει η ετ κ σύντομα εγκυουλα σου εύχομαι!!❤

Χαχαχα! Έλα ντε!!! Μάλλον αιφνιδιάστηκα, δεν περίμενα να με θεωρήσουν έτοιμη! Μάλλον έχει να κάνει με αυτή την αντίσταση που λέγαμε ότι παρουσιάζουμε όλες όταν πλησιάζει η στιγμή, μαζί με φόβους και αμφιβολίες κλπ κλπ! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για την ευχή❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ, μακάρι να είναι όπως τα λες! Για το dostinex εχω προβληματιστεί πολύ, γιατί διαβάζω τώρα στο φύλλο οδηγιών του που λέει ότι θα πρέπει να προσέξετε να μη μείνετε έγκυος τουλάχιστον για ένα μήνα από τη στιγμή που θα έχετε διακόψει τη θεραπεία!!! Κι εμένα μου είπε να τα πάρω τόσο οριακά κοντά στην εμβρυομεταφορά!!! Σκέφτομαι μήπως είναι δική μου βλακεία όλο αυτό τώρα, γιατί η ενδοκρινολόγος δε μου φάνηκε ότι θα μου ξεκινούσε θεραπεία, αρχικά μου είπε ότι είνσο μια χαρά η προλακτίνη, κάπως εγώ το προκάλεσα που της είπα ότι είμαι πολύ αγχώδης και μήπως ανέβει η τιμή... Και τώρα προβληματίζομαι... Βέβαια μου έγραψε πολύ χαμηλή δόση, μόλις 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα, οπότε μπορεί να μην είναι τόσο τραγικό, άλλα και πάλι, για να το γράφουν στο φύλλο οδηγιών πώς μπορώ να το παραβλέψω? Θα της τηλεφωνήσω και θα τη ρωτήσω. Εσύ που τα έπαιρνες σου είχαν επηρεάσει την ικανότητα οδήγησης? Έχουμε κι αυτό!!

Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό είναι! Με πιάνει κάθε φορά! Σ' ευχαριστώ για το σαπόρτ!!!

Κοριτσι μου γλυκο εχεις διαβασει τις παρενέργειες του ντεπον;; Μην διαβαζεις ολα αυτα  που γραφουν δεν επαθα απολύτως τιποτα απο το ντοστινεξ και οπως βλεπεις εφτασα μεχρι την 9η εβδομαδα.. η δοση που παιρνουμε ειναι αμελητέα και καμια απολύτως συνέπεια δεν θα εχει στη προσπαθεια σου..Μην μπαινεις σε αυτα τα μονοπάτια και προσπαθησε οσο μπορεις να σαι χαλαρη γιατι δε βοηθας τον εαυτο σου ετσι και το αγχος σου.. με αγαπη στο λεω ❤️
Αν διαβασεις τις επιπτώσεις για τη κύηση αναφέρεται με μεγαλες δοσεις για αυτους που εχουν υπερπρολακτιναιμια και επισης επειδη μειώνεται το οιστρογόνα ωστοσο εσυ παιρνεις οιστρογόνα αφου πας με τεχνητό κυκλο.. οι παρενέργειες δεν αφορουν τοσο μικρες δοσεις και εξωσωματικη.. υπαρχουν άρθρα στο ιντερνετ να διαβασεις.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια η προγεστερονη έμαθα από  εδω μέσα ανεβάζει την θερμοκρασία, μπορεί δηλαδή να φτάσει κ μέχρι 37,5;; Μπορεί κ παραπάνω;; Άρρωστη δεν είμαι, είναι σίγουρο… απλά κρυώνω αρκετά, έβαλα θερμόμετρο κ είδα 37,5.. πρώτη φορά τόσο πολύ μετά την εμβρυομεταφορα… 

1 hour ago, Kate92 είπε:

Κορίτσι μου όλα τέλεια! Είσαι πανέτοιμη να υποδεχτείς το μωράκι σου! Είναι ο φόβος που σε κρατάει πίσω, αλλά μη μασάς! Όλα καλά θα πάνε!

Πόσο δίκιο έχεις... Σ' ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Αθανασία Ι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια είχα γράψει και πριν μερικές μέρες είχα να κάνω χοριακη στις 15/4 όπου και έκανα και τα αποτελέσματα ήταν 148 ο γιατρός μου είπε να ξανά επαναλάβω στις 18 σήμερα δηλαδή όπου βγήκε 295 δεν ακούστηκε και πολύ ευχαριστημένος ,μου είπε να ξανά επαναλάβω όπως και η γυναικολόγος μου .Η έμβρυομεταφορα έγινε στις 4/4 άρα σήμερα είμαι ουσιαστικά στην 16 μέρα για πείτε μου γνώμες γιατί είμαι να σκασω

Ειναι παρα πολυ καλο αποτελεσμα κοριτσι μου. Διπλασιασμος! Καλη εγκυμοσυνη κ τελειομηνη!❤

πρίν από 28 λεπτά , Equality είπε:

Ειχα κανει απο μονη μου κ στο Ελενα μου χαν πει δεν εχω θρομβοφιλια αλλα ο γιατρος δε ζητησε ποτε εξετασεις.Υπαρχει κι η επικτητη θρομβοφιλια,σωστα;

Ναι, ισχύει ότι υπάρχει επίκτητη, αλλά δεν ξέρω αν προκύπτει σε τόσο αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης ή αν το τσεκάρουν πιο μετά αυτό το ενδεχόμενο. Γιατί δε ρωτάς τον γιατρό σου?

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μόλις επέστρεψα από την ενδοκρινολόγο, που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις εξετάσεις, μου είπε ότι οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε, το ίδιο και οι τιμές του θυρεοειδούς και οι ορμόνες, εκτός από την FSH και την ΑΜΗ, που όμως έχουν να κάνουν με τον παράγοντα ηλικία και όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.  Την προλακτίνη την είδε καλή αυτή τη φορά (18,5), επειδή όμως μου είπε ότι τη θέλουμε κάτω από 20 και της εξήγησα ότι είμαι πολύ αγχώδης και είναι κάπως οριακή η τιμή της, θα ξεκινήσω Dostinex 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα. Μου είπε να το πάρω μέχρι τη χοριακή, αλλά έχω διαβάσει από εσάς ότι καλό είναι να κόβεται νωρίτερα γιατί δεν αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και της το είπα, μου είπε ότι δεν ισχύει, όμως δεν έχει αντίρρηση να το κόψω πιο νωρίς, αρκεί αυτό να είναι μόλις λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά. 

Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος από τις ορμόνες μου και σήμερα μου είπε  ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο! Θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνουμε υστεροσκόπηση γιατί η προηγούμενη ήταν πεντακάθαρη (πριν ακριβώς ένα χρόνο), ούτε scratching, γιατί λέει ότι καλό είναι να μην κάνουμε συνέχεια (έκανα τελευταία φορά τον Ιανουάριο). Έχω μια μικρή ανησυχία μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνει μια υστεροσκόπηση και τώρα, καλού κακού, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και υπερβολή δική μου, δεδομένου ότι δεν έχω κάποια τάση να βγάζω πολύποδες ούτε τίποτα παρεμφερές και πάντα η εικόνα της μήτρας μου ήταν καθαρή και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, για να λέει ότι δε χρειάζεται λογικά θα είναι έτσι. 

Άρα συζητάμε να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο!!! Η ενδοκρινολόγος συμφωνεί, πιστεύει ότι μέχρι τότε η προλακτίνη θα έχει ρυθμιστεί σίγουρα. Αυτή τη φορά προχωράμε πιο καλά προετοιμασμένοι και εύχομαι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας! Δε το πιστεύω, μου φαίνεται πολύ νωρίς!!! Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά και μάλλον φοβάμαι γι' αυτό σκέφτομαι μήπως να το αναβάλλω για ένα μήνα μετά? Δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι νωρίς τώρα και ότι ένα μήνα μετά πρέπει να γίνει! Τόσο καιρό κάναμε εξετάσεις και μου φαινόταν πολύ μακρινή η επόμενη ετ! Μου φαίνεται για 1 μήνα μόνο γράφτηκα γυμναστήριο, χαχαχα!

Έλα μαζί θα είμαστε! Εγώ θα κάνω και διέγερση. Η πρώτη μου εξωσωματική. Ξεκινάω στις 8/5 και ανυπομονώ. Έχω και λίγο άγχος βέβαια κι ας μην το καταλαβαίνω. Αν κρίνω από το ότι έχω μαλώσει με όλο τον κόσμο τελευταία... Μαζί θα είμαστε λοιπόν και θα δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κοριτσι μου γλυκο εχεις διαβασει τις παρενέργειες του ντεπον;; Μην διαβαζεις ολα αυτα  που γραφουν δεν επαθα απολύτως τιποτα απο το ντοστινεξ και οπως βλεπεις εφτασα μεχρι την 9η εβδομαδα.. η δοση που παιρνουμε ειναι αμελητέα και καμια απολύτως συνέπεια δεν θα εχει στη προσπαθεια σου..Μην μπαινεις σε αυτα τα μονοπάτια και προσπαθησε οσο μπορεις να σαι χαλαρη γιατι δε βοηθας τον εαυτο σου ετσι και το αγχος σου.. με αγαπη στο λεω ❤️
Αν διαβασεις τις επιπτώσεις για τη κύηση αναφέρεται με μεγαλες δοσεις για αυτους που εχουν υπερπρολακτιναιμια και επισης επειδη μειώνεται το οιστρογόνα ωστοσο εσυ παιρνεις οιστρογόνα αφου πας με τεχνητό κυκλο.. οι παρενέργειες δεν αφορουν τοσο μικρες δοσεις και εξωσωματικη.. υπαρχουν άρθρα στο ιντερνετ να διαβασεις.. 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι πάντα διαβάζω το φύλλο οδηγιών όταν είναι να πάρω ένα φάρμακο. Πάντως δε διευκρίνιζε ότι οι επιπτώσεις κατά την κύηση αναφέρονται σε μεγάλες δόσεις. Αυτά για τα οιστρογόνα που λες δεν τα ήξερα, ούτε έψαξα άρθρα στο ίντερνετ, γιατί αποφεύγω να ψάχνω στο ίντερνετ ιατρικά. Θα ρωτήσω τη γιατρό για να είμαι σίγουρη και μπορεί να πάρω και 2η γνώμη αν επιμείνει να το πάρω, γιατί ας πούμε ο γιατρός μου δεν ήταν υπερ να πάρω φάρμακο για τόσο χαμηλή προλακτίνη και θα δω τι θα κάνω.

• Μου αρέσει 1

On 16/4/2022 at 6:22 ΜΜ, Equality είπε:

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου!Ευχομαι σε ολες μια-μια να πετυχετε το στοχο σας γιατι σας αξιζει!

Συγχαρητηρια!!!! να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, ισχύει ότι υπάρχει επίκτητη, αλλά δεν ξέρω αν προκύπτει σε τόσο αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης ή αν το τσεκάρουν πιο μετά αυτό το ενδεχόμενο. Γιατί δε ρωτάς τον γιατρό σου?

Ναι,εννοειται πως θα ρωτησω!Ακομα δεν εχουμε βρεθει απο κοντα!

πρίν από 8 λεπτά , martha13 είπε:

Συγχαρητηρια!!!! να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

Ευχαριστω πολυ!

πρίν από 13 λεπτά , Margeau είπε:

Έλα μαζί θα είμαστε! Εγώ θα κάνω και διέγερση. Η πρώτη μου εξωσωματική. Ξεκινάω στις 8/5 και ανυπομονώ. Έχω και λίγο άγχος βέβαια κι ας μην το καταλαβαίνω. Αν κρίνω από το ότι έχω μαλώσει με όλο τον κόσμο τελευταία... Μαζί θα είμαστε λοιπόν και θα δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη!

Γλυκούλα μου!!! ❤ Με το καλό!! Ναι, άσε κι εγώ τσακώνομαι φουλ πριν από διαδικασίες... ζω ένα δράμα κι εγώ και οι γύρω μου!!! 

πρίν από 7 λεπτά , Equality είπε:

Ναι,εννοειται πως θα ρωτησω!Ακομα δεν εχουμε βρεθει απο κοντα!

Ευχαριστω πολυ!

Μπορείς να στείλεις κι ένα μέιλ στην Οικονομοπούλου στο Έλενα να τη ρωτήσεις, μέχρι να βρεθείς με το γιατρό σου!

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι πάντα διαβάζω το φύλλο οδηγιών όταν είναι να πάρω ένα φάρμακο. Πάντως δε διευκρίνιζε ότι οι επιπτώσεις κατά την κύηση αναφέρονται σε μεγάλες δόσεις. Αυτά για τα οιστρογόνα που λες δεν τα ήξερα, ούτε έψαξα άρθρα στο ίντερνετ, γιατί αποφεύγω να ψάχνω στο ίντερνετ ιατρικά. Θα ρωτήσω τη γιατρό για να είμαι σίγουρη και μπορεί να πάρω και 2η γνώμη αν επιμείνει να το πάρω, γιατί ας πούμε ο γιατρός μου δεν ήταν υπερ να πάρω φάρμακο για τόσο χαμηλή προλακτίνη και θα δω τι θα κάνω.

Κανε αυτο που πρεπει για να εισαι  ησυχη.. ωστοσο κ να το παρεις αμεσως  μολις το σταματάς επανέρχονται ολα αμεσως.. επιστημονικά εχω διαβασει καποιες έρευνες οταν το ξεκινησα εγω. Βραδυ μου το ειχε γραψει οποτε καμια παρενέργεια..Να σκεφτεσαι οτι ολα θα πανε καλα και εισαι πανέτοιμη οποτε βουρ…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...