Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 hours ago, Καντι said:

Τι εννοείς λογαριαςμος; Πλήρωσες κατι αλλο πέραν της ωοληψιας;

Οχι, καλε! Τις ωοληψιες μου σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό κ ανάλογα με το αν έκανα αναισθησία ή όχι. Έκανα δυο ωοληψιες στον ίδιο κύκλο κ μετα απο καθε ωοληψια τακτοποιησα το λογαριασμό μου στο λογιστήριο. Όμως στη δεύτερη ωοληψια, με τα δυο κυστικα, δεν πήγα και πολυ χαρούμενη στο λογιστήριο... 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @equality συγχαρητήρια. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια εύκολη και τελειομηνη κύηση

Ευχαριστώ πολύ!Σήμερα έκανα επαναληπτική β χοριακή και σχεδόν διπλασιάστηκε! Θα ξανακάνω μεθαύριο

Κορίτσια εγώ δεν παιρνω ούτε κορτιζόνη ούτε αντιπηκτικές.Ειναι πολυ περιεργο;

• Μου αρέσει 14

Καλησπέρα κορίτσια είχα γράψει και πριν μερικές μέρες είχα να κάνω χοριακη στις 15/4 όπου και έκανα και τα αποτελέσματα ήταν 148 ο γιατρός μου είπε να ξανά επαναλάβω στις 18 σήμερα δηλαδή όπου βγήκε 295 δεν ακούστηκε και πολύ ευχαριστημένος ,μου είπε να ξανά επαναλάβω όπως και η γυναικολόγος μου .Η έμβρυομεταφορα έγινε στις 4/4 άρα σήμερα είμαι ουσιαστικά στην 16 μέρα για πείτε μου γνώμες γιατί είμαι να σκασω

πρίν από 47 λεπτά , happiness79 είπε:

Μόλις επέστρεψα από την ενδοκρινολόγο, που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις εξετάσεις, μου είπε ότι οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε, το ίδιο και οι τιμές του θυρεοειδούς και οι ορμόνες, εκτός από την FSH και την ΑΜΗ, που όμως έχουν να κάνουν με τον παράγοντα ηλικία και όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.  Την προλακτίνη την είδε καλή αυτή τη φορά (18,5), επειδή όμως μου είπε ότι τη θέλουμε κάτω από 20 και της εξήγησα ότι είμαι πολύ αγχώδης και είναι κάπως οριακή η τιμή της, θα ξεκινήσω Dostinex 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα. Μου είπε να το πάρω μέχρι τη χοριακή, αλλά έχω διαβάσει από εσάς ότι καλό είναι να κόβεται νωρίτερα γιατί δεν αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και της το είπα, μου είπε ότι δεν ισχύει, όμως δεν έχει αντίρρηση να το κόψω πιο νωρίς, αρκεί αυτό να είναι μόλις λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά. 

Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος από τις ορμόνες μου και σήμερα μου είπε  ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο! Θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνουμε υστεροσκόπηση γιατί η προηγούμενη ήταν πεντακάθαρη (πριν ακριβώς ένα χρόνο), ούτε scratching, γιατί λέει ότι καλό είναι να μην κάνουμε συνέχεια (έκανα τελευταία φορά τον Ιανουάριο). Έχω μια μικρή ανησυχία μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνει μια υστεροσκόπηση και τώρα, καλού κακού, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και υπερβολή δική μου, δεδομένου ότι δεν έχω κάποια τάση να βγάζω πολύποδες ούτε τίποτα παρεμφερές και πάντα η εικόνα της μήτρας μου ήταν καθαρή και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, για να λέει ότι δε χρειάζεται λογικά θα είναι έτσι. 

Άρα συζητάμε να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο!!! Η ενδοκρινολόγος συμφωνεί, πιστεύει ότι μέχρι τότε η προλακτίνη θα έχει ρυθμιστεί σίγουρα. Αυτή τη φορά προχωράμε πιο καλά προετοιμασμένοι και εύχομαι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας! Δε το πιστεύω, μου φαίνεται πολύ νωρίς!!! Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά και μάλλον φοβάμαι γι' αυτό σκέφτομαι μήπως να το αναβάλλω για ένα μήνα μετά? Δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι νωρίς τώρα και ότι ένα μήνα μετά πρέπει να γίνει! Τόσο καιρό κάναμε εξετάσεις και μου φαινόταν πολύ μακρινή η επόμενη ετ! Μου φαίνεται για 1 μήνα μόνο γράφτηκα γυμναστήριο, χαχαχα!

Μπράβο κορίτσι μου καλό!! Είσαι έτοιμη απο ποια άποψη είναι νωρίς? Τι να περιμένεις? Με το καλό να γίνει η ετ κ σύντομα εγκυουλα σου εύχομαι!!❤

• Ευχαριστώ 1

3 hours ago, happiness79 said:

Μια γνωστή μου έπαιρνε cyclacur σε όλο το πρώτο 3μηνο. Κι εμένα αυτή είναι η αγωνία μου αν όλα πάνε καλά πώς θα αντέξω 3 μήνες cyclacur που με πειράζουν στα νεύρα και έχω παρατηρήσει ότι με παχαίνουν κι όλας... Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου και να σου κόψει το συντομότερο δυνατόν τα φάρμακα!!

Με την ευκαιρία που το αναφέρατε αυτό εδώ, θα ήθελα να μάθω αν κάποια μπορεί να μου πει την εμπειρία της με τα  cyclakur κ αν έχει ακουσει ότι έχουν παρενέργειες. 

Δεν ρωτάω επειδή με απασχολεί ότι πηρα σίγουρα κάποιο βάρος όλο αυτό το διάστημα που τα έπαιρνα, αλλά με απασχολεί που άκουσα μια κοπέλα να λέει ότι αναστέλλουν την ωορρηξία. Είναι αλήθεια? Και με το ενδομήτριο ποια η εμπειρία σας? Η δική μου δραματική. Τα συγκεκριμένα χάπια δεν τα συμπαθώ καθόλου. Αντί για βελτίωση ενδομητρίου είδα χειροτέρευση, ενώ τα συνταγογραφούν για πάχυνση.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , happiness79 είπε:

Μόλις επέστρεψα από την ενδοκρινολόγο, που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις εξετάσεις, μου είπε ότι οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε, το ίδιο και οι τιμές του θυρεοειδούς και οι ορμόνες, εκτός από την FSH και την ΑΜΗ, που όμως έχουν να κάνουν με τον παράγοντα ηλικία και όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.  Την προλακτίνη την είδε καλή αυτή τη φορά (18,5), επειδή όμως μου είπε ότι τη θέλουμε κάτω από 20 και της εξήγησα ότι είμαι πολύ αγχώδης και είναι κάπως οριακή η τιμή της, θα ξεκινήσω Dostinex 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα. Μου είπε να το πάρω μέχρι τη χοριακή, αλλά έχω διαβάσει από εσάς ότι καλό είναι να κόβεται νωρίτερα γιατί δεν αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και της το είπα, μου είπε ότι δεν ισχύει, όμως δεν έχει αντίρρηση να το κόψω πιο νωρίς, αρκεί αυτό να είναι μόλις λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά. 

Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος από τις ορμόνες μου και σήμερα μου είπε  ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο! Θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνουμε υστεροσκόπηση γιατί η προηγούμενη ήταν πεντακάθαρη (πριν ακριβώς ένα χρόνο), ούτε scratching, γιατί λέει ότι καλό είναι να μην κάνουμε συνέχεια (έκανα τελευταία φορά τον Ιανουάριο). Έχω μια μικρή ανησυχία μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνει μια υστεροσκόπηση και τώρα, καλού κακού, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και υπερβολή δική μου, δεδομένου ότι δεν έχω κάποια τάση να βγάζω πολύποδες ούτε τίποτα παρεμφερές και πάντα η εικόνα της μήτρας μου ήταν καθαρή και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, για να λέει ότι δε χρειάζεται λογικά θα είναι έτσι. 

Άρα συζητάμε να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο!!! Η ενδοκρινολόγος συμφωνεί, πιστεύει ότι μέχρι τότε η προλακτίνη θα έχει ρυθμιστεί σίγουρα. Αυτή τη φορά προχωράμε πιο καλά προετοιμασμένοι και εύχομαι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας! Δε το πιστεύω, μου φαίνεται πολύ νωρίς!!! Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά και μάλλον φοβάμαι γι' αυτό σκέφτομαι μήπως να το αναβάλλω για ένα μήνα μετά? Δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι νωρίς τώρα και ότι ένα μήνα μετά πρέπει να γίνει! Τόσο καιρό κάναμε εξετάσεις και μου φαινόταν πολύ μακρινή η επόμενη ετ! Μου φαίνεται για 1 μήνα μόνο γράφτηκα γυμναστήριο, χαχαχα!

Καλησπερα κοριτσι μου ολα ιδανικα τα βλεπω ποιος ο λογος να το καθυστερείς αλλωστε ποτε δε ξερεις τι θα γινει ενα μηνα μετα.. καλυτερα τωρα που ναι ολα ετοιμα τωρα οσον αφορα το ντοστινεξ και το ενδομητριο δε το καταλαβαινω εγω το σταματούσα με θετικη χοριακη και ποτε δεν ειχα θεμα.. νομιζω εχει δικιο η ενδοκρινολόγος σου μη το σταματησεις εστω πριν τη μεταφορα.. 

• Μου αρέσει 1

On 16/4/2022 at 4:26 ΜΜ, Equality είπε:

Κοριτσια μου βγηκε θετικο!Δεν το πιστευω!161
Τη Δευτερα θα παω για επαναληψη

Συγχαρητήρια !!!!

πρίν από 28 λεπτά , Αθανασία Ι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια είχα γράψει και πριν μερικές μέρες είχα να κάνω χοριακη στις 15/4 όπου και έκανα και τα αποτελέσματα ήταν 148 ο γιατρός μου είπε να ξανά επαναλάβω στις 18 σήμερα δηλαδή όπου βγήκε 295 δεν ακούστηκε και πολύ ευχαριστημένος ,μου είπε να ξανά επαναλάβω όπως και η γυναικολόγος μου .Η έμβρυομεταφορα έγινε στις 4/4 άρα σήμερα είμαι ουσιαστικά στην 16 μέρα για πείτε μου γνώμες γιατί είμαι να σκασω

Καταρχήν συγχαρητήρια !!!

ουσιαστικα έχεις διπλασιασμό στις 72 ώρες , πηγές στο ίδιο εργαστήριο ε ; Ποτέ θα ξανακάνεις ;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Κορίτσι μου όλα τέλεια! Είσαι πανέτοιμη να υποδεχτείς το μωράκι σου! Είναι ο φόβος που σε κρατάει πίσω, αλλά μη μασάς! Όλα καλά θα πάνε!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Συγχαρητήρια !!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια !!!

ουσιαστικα έχεις διπλασιασμό στις 72 ώρες , πηγές στο ίδιο εργαστήριο ε ; Ποτέ θα ξανακάνεις ;

Ναι στο ίδιο πήγα και με είπε τώρα να ξανά κάνω την Τετάρτη

πρίν από 8 λεπτά , Αθανασία Ι είπε:

Ναι στο ίδιο πήγα και με είπε τώρα να ξανά κάνω την Τετάρτη

Να δούμε και της Τετάρτης , να μην αγχώνεσαι να ξεκουράζεσαι να τρως όπως πρέπει και να παίρνεις τα φάρμακα σου μόνο αυτά μπορείς να κανείς για να βοηθήσεις το εμβρυακι σου ! 2 βλαστοκυστες βάλατε ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Να δούμε και της Τετάρτης , να μην αγχώνεσαι να ξεκουράζεσαι να τρως όπως πρέπει και να παίρνεις τα φάρμακα σου μόνο αυτά μπορείς να κανείς για να βοηθήσεις το εμβρυακι σου ! 2 βλαστοκυστες βάλατε ; 

Ναι δύο βλαστοκύστες 5 ημερών . αυτό θα κάνω υπομονή μέχρι την Τετάρτη

πρίν από 8 λεπτά , Αθανασία Ι είπε:

Ναι δύο βλαστοκύστες 5 ημερών . αυτό θα κάνω υπομονή μέχρι την Τετάρτη

Δες καμία ταινιουλα βιβλίο κανε τηλεφωνακια ηρεμία ποδαράκια και κοιλιτσα να την κρατάς ζέστη !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , KateDim είπε:

Κορίτσια, μετά τη ωοληψια, ανέβηκα 3 κιλά. Αυτό είναι φυσιολογικό ή σημαίνει κάτι;; 

Σημαίνει αυτό που σου είχα πει ότι είχες πάθει υπερδιέγερση

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...