Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ήρθε η ώρα να γράψω κ εγώ μετά από κάμποσο καιρό 

Ούσα ακόμα μουδιασμενη αλλά σίγουρα πολύ αισιόδοξη 

Δεύτερη εξωσωματική με ήπια διέγερση 150 μονάδες μου πήραν τρια ωάρια 

Τα οποία έγιναν μια 4αα, μια 4αβ και μια 4ββ βλαστοκυστες 

Ναι ναι όπως τ ακούσατε τρία ωάρια 3 υπέροχες βλαστοκυστες 

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Και σήμερα 11 μέρα από την έμβρυομεταφορα 

Χοριακη 427 !!!!!! Αυτό που αλλάξαμε αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα τα μικρόβια στο ενδομήτριο με αντιβιωσεις όχι εγχύσεις και πολλά προβιοτικα 

Και πέτυχε τώρα η συνέχεια με τη βοήθεια του θεού εδώ θα είμαστε .... @Nephele78 σ ευχαριστώ για όλα....

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 9 μήνες να κρατάς στην αγκαλιά σου τα μωράκια σου, γερά και ροδαλά!!

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Αχ κι εγώ θα ξεκινήσω όπου να ναι την 2η με ίδιες μονάδες με σένα και στην πρώτη μου ειχα 3 στα 3 όπως εσύ. Τις αντιβιώσεις όμως τις είχα πάρει στην 1η και δεν πέτυχε. Ταυτίζομαι όμως χαχα Μακάρι να έχω την ίδια εξέλιξη ❤️ 

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις εξίσου καλή εξέλιξη!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια...Σας πειράζουν κ εσας σικλακουρ και ουτροτζεσταν; Εκτός απο ζαλαδα που για ενα μισάωρο αλλου πατάω κ αλλου βρίσκομαι,νιωθω χαλια ..Ανακατεμενη είμαι...με πονοκέφαλο...σαν αρρωστη... Και δεν έχω κατι αλλο. Ουτε κοροναιο...εκανα τεστ .. Ειχα χρόνια να τα παρω και δεν είμαι στα καλά μου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 ώρες πρίν, Μαρια2022 είπε:

κορίτσια καλησπέρα και καλό Πάσχα να έχουμε...θα ήθελα τα φώτα σας και την βοήθεια σας...ειμαινστην 12η μερα από την εμβρυομεταφορα και είδα λίγη ροζ βλεννα σήμερα...είναι η  1η μου εξωσωματική με έμβρυο 3 ημερών...ο γιατρός μου,μου είπε να μην ανησυχώ και πως είναι καλό αλλά έχω αγχωθεί αρκετά...οριακά είμαι να κάνω τεστ γιατί ποιος κάνει υπομονή μέχρι την μεγάλη Πέμπτη...έχω και κάτι κράμπες χαμηλα στην κοιλιά...

Γλυκιά μου μην ανησυχείς και είναι καλό σημάδι λίγο αιματάκι! Μπορεί να είναι από την εμφύτευση! Το ιδίο και οι κράμπες, που είναι πιθανό να είναι και από τα φάρμακα! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

πρίν από 15 λεπτά , N.Angel είπε:

Τα εμβρυα δεν τα βγαζουν νωριτερα ποτε απο οσο ξερω. Τα βγαζουν οταν φτασεις στο κεντρο κ επιβεβαιωθει οτι εχεις παει, κανουν ενα δεκαλεπτο να ξέπαγωσουν κ μεχρι να βαλεις εσυ υπογραφες κλπ ειναι ετοιμα για την ετ! Κ αν κατι γινει ας πουμε στο δρομο κ εσυ δν φτασεις στην ωρα σου η αρρωστησεις, χτυπα ξυλο κ δεν μπορεις τι θα γινει θα τα ξεπαγωσουν κ μετα θα τα πεταξουν; Η θα τα ξαναπαγωσουν; 
Επισης θεωρω καλο που σου μετραει απο πριν προγεστερονη! Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Ναι ,λογικο είναι αυτό...Στα αλλα κέντρα με ενημερωναν στο δρόμο μέχρι να φτάσω αν ξεπαγωσαν και είναι καλά. Μέχρι τωρα δεν μου εχει τυχει να μην τα καταφέρει καποιο... Ισως επειδη ηταν πρωιμη βλαστοκυστη να το ξεπαγωσουν νωρίτερα; Ηταν 1ΑΑ

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Σ ευχαριστώ makelen. Είμαι στεναχωρημενη κ θυμωμένη κ αναρωτιέμαι αν τα πήρα άδικα.  Έκανα  φυσικό το Σάββατο είχα ένα 16αρι μου είπαν να κανω ovitrelle και ωοληψια τη Δευτέρα.  Και ρωτάω να κάνω cetrotide ? Και μου λέει όχι δεν είναι επίφοβο. Η αλήθεια είναι ότι οκ δεν ήταν μεγάλο να το φοβηθούν αλλά έλα που έσπασε. Και όταν είπα το γιατρο γιατι δεν κάναμε cetrotide είπε μα δε θα βοηθούσε δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την LH. Λέω κ τις άλλες φορες γιατί τις κάνουμε αφού δε βοηθάνε? Μετά μου αρχισε με τις ορολογίες να με μπερδέψει. Γι αυτό η οποία γνώμη θα βοηθήσει μήπως εγώ δε καταλαβα τι ρόλο παίζουν αυτές οι ενεσεις.

Ωωωω... λυπάμαι κοπέλα μου... Το είχα πάθει κι εγώ στην πρώτη μου ωοληψία φυσικού κύκλου και το χάσαμε. Τις επόμενες φορές έκανα orgalutran και δεν ξανασυνέβη. Εύχομαι η επόμενη φορά να πάει καλά και να σου χαρίσει το μωράκι σου!

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κοριτσια εχω δυο ερωτήσεις...

1. Ξερω ότι μετα την ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία...αλλα είπατε νωρίτερα πως την ανεβάζει και η προγεστερόνη;;; Εχω 37,1...

2. Ο γιατρός μας μέχρι τη χοριακη ξαναζηταει προγεστερόνη; Θα κανω την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας; Επίσης μου ειπαν πως θα με καλεσουν αυριο οι εμβρυολογοι...Τα βγάζουν απο την προηγούμενη τα έμβρυα και όχι την ιδια μερα νωρίτερα; Δε γνωρίζω πως λειτουργούν σε αυτό το κέντρο...

Τα έμβρυα τα βγάζουν από την κρυοσυντήρηση το ιδίο πρωί! Προγερστερόνη εμένα δε μου έχει ζητήσει με τη χοριακή, αλλά ίσως επειδή δεν προχωρούσε. Ότι ανεβάζει η προγεστερόνη τη θερμοκρασία δεν το ήξερα αλλά το διάβασα εδώ. Με το καλό η ετ σου!!!

πρίν από 24 λεπτά , winspert είπε:

Ναι ,λογικο είναι αυτό...Στα αλλα κέντρα με ενημερωναν στο δρόμο μέχρι να φτάσω αν ξεπαγωσαν και είναι καλά. Μέχρι τωρα δεν μου εχει τυχει να μην τα καταφέρει καποιο... Ισως επειδη ηταν πρωιμη βλαστοκυστη να το ξεπαγωσουν νωρίτερα; Ηταν 1ΑΑ

Δεν αποκλείεται να θέλουν να της δώσουν λίγο χρόνο ακόμα να εξελιχθεί κι άλλο, αν και δεν ξέρω αν είναι η συνήθης τακτική. Γιατί δεν τους ρωτάς?

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωωωω... λυπάμαι κοπέλα μου... Το είχα πάθει κι εγώ στην πρώτη μου ωοληψία φυσικού κύκλου και το χάσαμε. Τις επόμενες φορές έκανα orgalutran και δεν ξανασυνέβη. Εύχομαι η επόμενη φορά να πάει καλά και να σου χαρίσει το μωράκι σου!

Τα έμβρυα τα βγάζουν από την κρυοσυντήρηση το ιδίο πρωί! Προγερστερόνη εμένα δε μου έχει ζητήσει με τη χοριακή, αλλά ίσως επειδή δεν προχωρούσε. Ότι ανεβάζει η προγεστερόνη τη θερμοκρασία δεν το ήξερα αλλά το διάβασα εδώ. Με το καλό η ετ σου!!!

Δεν αποκλείεται να θέλουν να της δώσουν λίγο χρόνο ακόμα να εξελιχθεί κι άλλο, αν και δεν ξέρω αν είναι η συνήθης τακτική. Γιατί δεν τους ρωτάς?

Επειδή μιλάτε για το ξεπαγωμα 

Να παραθέσω κ εγώ τη. Εμπειρία μου 

Όταν πήγα στο κέντρο για να κάνω την μεταφορά , πρώτα Μ έβαλε ο γιατρός για κολπικό υπέρηχο είδε ότι όλα είναι καλά και μετά έδωσε εντολή για ξεπαγωμα , πήγα πίσω στο δωμάτιο μου περίμενα γύρω στο τέταρτο ήρθε η εμβρυολογος μου είπε ότι ξεπαγωσαν και είναι όλα καλά και μετά με έβαλαν για την μεταφορά 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 55 λεπτά , happiness79 είπε:

Μια γνωστή μου έπαιρνε cyclacur σε όλο το πρώτο 3μηνο. Κι εμένα αυτή είναι η αγωνία μου αν όλα πάνε καλά πώς θα αντέξω 3 μήνες cyclacur που με πειράζουν στα νεύρα και έχω παρατηρήσει ότι με παχαίνουν κι όλας... Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου και να σου κόψει το συντομότερο δυνατόν τα φάρμακα!!!

Ουάου, σούπερ!!! Καλές γονιμοποιήσεις να εχουν και καλή σου ανάρρωση!

Σε ευχαριστώ πολύυυυ ♥️♥️♥️

πρίν από 51 λεπτά , N.Angel είπε:

@KateDim Μπραβο πολυ καλα πηγες!! Ευχομαι να ειναι ολα ωριμα κ να γονιμοποιηθουν τα περισσοτερα!!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Έμαθα πως τα 16 είναι ωριμα. Αύριο θα έχω νέα! 

16 minutes ago, KateDim said:

Σε ευχαριστώ πολύυυυ ♥️♥️♥️

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Έμαθα πως τα 16 είναι ωριμα. Αύριο θα έχω νέα! 

Μπραβο παλι ειναι καλο νουμερο!! Φουλ γονιμοποιησεις λοιπον για αυριο!

53 minutes ago, winspert said:

Αυτο δεν το ξερω αλλα καλυτερα να εισαι εκει! Εντωμεταξυ μπορει κ να εξελιχθει κ αλλο! Στο ευχομαι!! Με το καλο η ετ σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ψευτιες κ ανευθυνοτητες των γιατρων συνανταμε συνεχως δυστυχως. Τις ενεσεις αυτες τις κανουμε για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα σπασουν. Αλλιως παει ο κυκλος τσαμπα. Αν καποια κοπελα δεν θελει να τις κανει ομως.. ειναι δικαιωμα της. Ομως η ιδια παιρνει το ρισκο κ την ευθυνη. 

Ακριβώς makelen παει κ πίσω δε γυρνάει..:-( 

πρίν από 54 λεπτά , happiness79 είπε:

Ευχαριστώ happiness να σαι καλά κ εσύ σύντομα να είσαι εγκυουλα. Σήμερα στεναχωρηθηκα γιατί εγώ τις είχα στο ψυγείο τις ενέσεις κ αυτοί δεν το έκριναν απαραίτητο. Και το χειρότερο είναι ότι υποτιμανε τη νοημοσύνη μου. Εγώ τα έχωσα κ στο τέλος μου είπε ότι η ovitrelle με την cetrotide κάνουν το ίδιο πράγμα κ δε μπορούσαμε να κάνουμε τιποτα.  Εντάξει καληνύχτα!!! Τι άλλο να πεις!

• Μπερδεμένη/-ος 1

6 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Χοριακη 427 !!!!!! Αυτό που αλλάξαμε αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα τα μικρόβια στο ενδομήτριο με αντιβιωσεις όχι εγχύσεις και πολλά προβιοτικα 

Και πέτυχε τώρα η συνέχεια με τη βοήθεια του θεού εδώ θα είμαστε .... @Nephele78 σ ευχαριστώ για όλα....

Ωω κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Είδες που όλα πήγαν καλά! Με το καλό να τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, KateDim είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Εχω λίγη ώρα που τελείωσα από την ωοληψια, όλα καλά πήγαν, 20 ωάρια πήραν, Εντάξει πονάω τώρα λιγάκι αλλά είναι φυσιολογικό... 

Τώρα περιμένω τα νέα... 

Πολύ καλά πηγές μπράβο καλές γονιμοποιησεις να έχετε 

7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα καλά καλούς διπλασιασμούς να έχεις έχετε κάνει φοβερό σκορ 3/3 !!’

• Μου αρέσει 1

Μόλις επέστρεψα από την ενδοκρινολόγο, που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις εξετάσεις, μου είπε ότι οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε, το ίδιο και οι τιμές του θυρεοειδούς και οι ορμόνες, εκτός από την FSH και την ΑΜΗ, που όμως έχουν να κάνουν με τον παράγοντα ηλικία και όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.  Την προλακτίνη την είδε καλή αυτή τη φορά (18,5), επειδή όμως μου είπε ότι τη θέλουμε κάτω από 20 και της εξήγησα ότι είμαι πολύ αγχώδης και είναι κάπως οριακή η τιμή της, θα ξεκινήσω Dostinex 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα. Μου είπε να το πάρω μέχρι τη χοριακή, αλλά έχω διαβάσει από εσάς ότι καλό είναι να κόβεται νωρίτερα γιατί δεν αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και της το είπα, μου είπε ότι δεν ισχύει, όμως δεν έχει αντίρρηση να το κόψω πιο νωρίς, αρκεί αυτό να είναι μόλις λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά. 

Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος από τις ορμόνες μου και σήμερα μου είπε  ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο! Θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνουμε υστεροσκόπηση γιατί η προηγούμενη ήταν πεντακάθαρη (πριν ακριβώς ένα χρόνο), ούτε scratching, γιατί λέει ότι καλό είναι να μην κάνουμε συνέχεια (έκανα τελευταία φορά τον Ιανουάριο). Έχω μια μικρή ανησυχία μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνει μια υστεροσκόπηση και τώρα, καλού κακού, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και υπερβολή δική μου, δεδομένου ότι δεν έχω κάποια τάση να βγάζω πολύποδες ούτε τίποτα παρεμφερές και πάντα η εικόνα της μήτρας μου ήταν καθαρή και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, για να λέει ότι δε χρειάζεται λογικά θα είναι έτσι. 

Άρα συζητάμε να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο!!! Η ενδοκρινολόγος συμφωνεί, πιστεύει ότι μέχρι τότε η προλακτίνη θα έχει ρυθμιστεί σίγουρα. Αυτή τη φορά προχωράμε πιο καλά προετοιμασμένοι και εύχομαι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας! Δε το πιστεύω, μου φαίνεται πολύ νωρίς!!! Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά και μάλλον φοβάμαι γι' αυτό σκέφτομαι μήπως να το αναβάλλω για ένα μήνα μετά? Δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι νωρίς τώρα και ότι ένα μήνα μετά πρέπει να γίνει! Τόσο καιρό κάναμε εξετάσεις και μου φαινόταν πολύ μακρινή η επόμενη ετ! Μου φαίνεται για 1 μήνα μόνο γράφτηκα γυμναστήριο, χαχαχα!

• Μου αρέσει 12

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κοριτσια εχω δυο ερωτήσεις...

1. Ξερω ότι μετα την ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία...αλλα είπατε νωρίτερα πως την ανεβάζει και η προγεστερόνη;;; Εχω 37,1...

2. Ο γιατρός μας μέχρι τη χοριακη ξαναζηταει προγεστερόνη; Θα κανω την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας; Επίσης μου ειπαν πως θα με καλεσουν αυριο οι εμβρυολογοι...Τα βγάζουν απο την προηγούμενη τα έμβρυα και όχι την ιδια μερα νωρίτερα; Δε γνωρίζω πως λειτουργούν σε αυτό το κέντρο...

Ποτέ έχεις τη μεταφορά ;;; Έφτασε π καιρός !!!

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εμενα με πειράζουν πολύ για αυτό κ τα έβαζα κολπικά τα ουτρο 

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Μόλις επέστρεψα από την ενδοκρινολόγο, που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις εξετάσεις, μου είπε ότι οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε, το ίδιο και οι τιμές του θυρεοειδούς και οι ορμόνες, εκτός από την FSH και την ΑΜΗ, που όμως έχουν να κάνουν με τον παράγοντα ηλικία και όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτές.  Την προλακτίνη την είδε καλή αυτή τη φορά (18,5), επειδή όμως μου είπε ότι τη θέλουμε κάτω από 20 και της εξήγησα ότι είμαι πολύ αγχώδης και είναι κάπως οριακή η τιμή της, θα ξεκινήσω Dostinex 1/4 του χαπιού 2 φορές την εβδομάδα. Μου είπε να το πάρω μέχρι τη χοριακή, αλλά έχω διαβάσει από εσάς ότι καλό είναι να κόβεται νωρίτερα γιατί δεν αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και της το είπα, μου είπε ότι δεν ισχύει, όμως δεν έχει αντίρρηση να το κόψω πιο νωρίς, αρκεί αυτό να είναι μόλις λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά. 

Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος από τις ορμόνες μου και σήμερα μου είπε  ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο! Θεωρεί ότι δε χρειάζεται να κάνουμε υστεροσκόπηση γιατί η προηγούμενη ήταν πεντακάθαρη (πριν ακριβώς ένα χρόνο), ούτε scratching, γιατί λέει ότι καλό είναι να μην κάνουμε συνέχεια (έκανα τελευταία φορά τον Ιανουάριο). Έχω μια μικρή ανησυχία μήπως θα ήταν καλύτερο να γίνει μια υστεροσκόπηση και τώρα, καλού κακού, από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και υπερβολή δική μου, δεδομένου ότι δεν έχω κάποια τάση να βγάζω πολύποδες ούτε τίποτα παρεμφερές και πάντα η εικόνα της μήτρας μου ήταν καθαρή και εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, για να λέει ότι δε χρειάζεται λογικά θα είναι έτσι. 

Άρα συζητάμε να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά στον επόμενο κι όλας κύκλο!!! Η ενδοκρινολόγος συμφωνεί, πιστεύει ότι μέχρι τότε η προλακτίνη θα έχει ρυθμιστεί σίγουρα. Αυτή τη φορά προχωράμε πιο καλά προετοιμασμένοι και εύχομαι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας! Δε το πιστεύω, μου φαίνεται πολύ νωρίς!!! Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά και μάλλον φοβάμαι γι' αυτό σκέφτομαι μήπως να το αναβάλλω για ένα μήνα μετά? Δεν ξέρω πώς μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι νωρίς τώρα και ότι ένα μήνα μετά πρέπει να γίνει! Τόσο καιρό κάναμε εξετάσεις και μου φαινόταν πολύ μακρινή η επόμενη ετ! Μου φαίνεται για 1 μήνα μόνο γράφτηκα γυμναστήριο, χαχαχα!

Πας πολύ καλά , τα έχεις δει όλα , όταν μας λένε το οκ να προχωρήσουμε κάπως διστάζουμε μη φάμε χυλόπιτα αλλά όσο θα περνάνε οι μέρες θα ανυπομονείς !!! Τωρα είναι η ώρα σου να προχωρήσεις !!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Ποτέ έχεις τη μεταφορά ;;; Έφτασε π καιρός !!!

Εμενα με πειράζουν πολύ για αυτό κ τα έβαζα κολπικά τα ουτρο 

Μεθαύριο...ναι,εφτασε ο καιρός...Ειμαι πολυ χαλια σημερα και εκτός απο τα χαπια που με εχουν κανει χαλια πολυ φοβάμαι οτι με πιάνει και αλλεργία...ολα μαζεμενα...Να ζητησω να τα βαζω κ εγω μονο κολπικα; Με κανουν κουδουνι απο τη ζαλαδα και κοιμάμαι χωρίς να καταλαβαίνω τι γίνεται γυρω μου...Ειναι φοβερό αυτό το πράγμα... Αλλά εχω και πονοκέφαλο σημερα και λιγη καταρροή...και λίγο φτέρνισμα...Ολα καλα... έπρεπε τωρα να με πιασει η αλλεργία:(

• Λυπημένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Μεθαύριο...ναι,εφτασε ο καιρός...Ειμαι πολυ χαλια σημερα και εκτός απο τα χαπια που με εχουν κανει χαλια πολυ φοβάμαι οτι με πιάνει και αλλεργία...ολα μαζεμενα...Να ζητησω να τα βαζω κ εγω μονο κολπικα; Με κανουν κουδουνι απο τη ζαλαδα και κοιμάμαι χωρίς να καταλαβαίνω τι γίνεται γυρω μου...Ειναι φοβερό αυτό το πράγμα... Αλλά εχω και πονοκέφαλο σημερα και λιγη καταρροή...και λίγο φτέρνισμα...Ολα καλα... έπρεπε τωρα να με πιασει η αλλεργία:(

Σε Καταλαβαίνω στην Αθήνα έριξε όλη τη λάσπη και με επιβαρύνει πολύ στο αναπνευστικό … ναι να μιλήσεις με τα κορίτσια , μόλις βγηκαν τ αποτελέσματα στη μέρα της ετ μ αύξησε την προγεστερονη κ έπαινε 3 κολπικά κ πριν κοιμηθώ ένα απο το στόμα , εκεί δεν σε πειράζει γιατί ξεραίνεσαι στο ύπνο ! Έχεις κ ταξίδι μην είσαι εντελώς άρρωστη 

για το ξεπάγωμα δεν ξέρω να σου πω , αλλά είχα κ γώ την ίδια αγωνία γιατί περίμενε τη μέρα της ετ τηλ απο τους εμβρυολογους να πάω , κ δεν ήξερα αν θα είχα δεύτερο εμβρυακι , είχα ένα στην κατάψυξη κ 2 φρέσκα που περιμέναμε ν δούμε αν έφτασαν σε βλαστοκυστες τελικά το ένα τα κατάφερε …

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...