Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εχω δυο ερωτήσεις...

1. Ξερω ότι μετα την ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία...αλλα είπατε νωρίτερα πως την ανεβάζει και η προγεστερόνη;;; Εχω 37,1...

2. Ο γιατρός μας μέχρι τη χοριακη ξαναζηταει προγεστερόνη; Θα κανω την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας; Επίσης μου ειπαν πως θα με καλεσουν αυριο οι εμβρυολογοι...Τα βγάζουν απο την προηγούμενη τα έμβρυα και όχι την ιδια μερα νωρίτερα; Δε γνωρίζω πως λειτουργούν σε αυτό το κέντρο...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 hours ago, kateriiina25 said:

Α μάλιστα κατάλαβα. Ίσως όμως με κλομιφαίνη να είχες αποτέλεσμα και σε αυτούς τους μήνες. Το σκέφτεσαι πάντως καθόλου για φυσικούς; Εχεις συζητήσει τον προβληματισμό αυτόν με τον γιατρό σου;

Δεν γνωρίζω ακριβώς για την κλομιφαίνη, δεν την ανέφερε ο γιατρός, ούτε κι εγώ τη γνώριζα ως ουσία.. Για φυσικό κύκλο δε συζητήσαμε και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν έχω την ψυχική αντοχή γι' αυτό, μιας και κάθε φορά που δεν έκανα ωορρηξία η απογοήτευσή μου ήταν μεγάλη.. Δεν μπορώ να φανταστώ να συνεχίσω πάλι σε αυτό το μοτίβο των παρακολουθήσεων με υπερήχους και να ρισκάρω να μην κάνω ωορρηξίες.. Με τον γιατρό θα συζητήσω στο τέλος αυτού του κύκλου που θα με δει.. 

6 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω εγώ είμαι μια βδομάδα πριν τον 1ο υπέρηχο και εξακολουθώ και παίρνω 3 φορές τη μέρα utrogestan κ cyclacur. Κ κάνω innohep κάθε πρωί. Πότε τα κόβουνε αυτά;; 

Οτι λει ο γιατρος σου. Εμενα τα έκοψε κοντα στην αυχενική. Καλα τις ινοχεπ 40 μερες μετα την γεννα.... αλλα εχω θρομβοφιλια.

5 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Εσυ απόλυτο δίκιο έχεις, με τις χαζομάρες που ρωτάω, αλλά ο λόγος που το ρώτησα είναι γιατί αν δεν έχει πετύχει η εμβρυομεταφορα δεν ξέρω ποτέ θα αδιαθετησω για να αποβληθούν τα έμβρυα… έχω κάνει 2 ενέσεις avrecap για να μου κόψει την περίοδο, τελευταία ένεση στις 16/3, όποτε δεν ξέρω ποτέ θα αδιαθετησω, σε περίπτωση μη επιτυχίας… 

Η περιοδος δεν εχει σχέση μ αυτα. Έρχεται δυο βδομάδες μετα την ωοληψια, αν ομως παιρνεις προγεστερονη λόγω ετ, αφου την κόψεις 3-4 μερες μετα.

4 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Κι εγώ είχα δυο κυστικά μετά το serpafar τα οποία μου αφαίρεσε. Όμως δυστυχώς το έμαθα απο το εργαστήριο αργότερα ότι ήταν κενά κ μεχρι εκείνη την στιγμή είχα βγει από τη μονάδα όλο χαρά για αυτά τα δυο. Μετά, μου ήρθε η κεραμίδα και φυσικά ο λογαριασμός, ουφ! 

Τι εννοείς λογαριαςμος; Πλήρωσες κατι αλλο πέραν της ωοληψιας;

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ήρθε η ώρα να γράψω κ εγώ μετά από κάμποσο καιρό 

Ούσα ακόμα μουδιασμενη αλλά σίγουρα πολύ αισιόδοξη 

Δεύτερη εξωσωματική με ήπια διέγερση 150 μονάδες μου πήραν τρια ωάρια 

Τα οποία έγιναν μια 4αα, μια 4αβ και μια 4ββ βλαστοκυστες 

Ναι ναι όπως τ ακούσατε τρία ωάρια 3 υπέροχες βλαστοκυστες 

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Και σήμερα 11 μέρα από την έμβρυομεταφορα 

Χοριακη 427 !!!!!! Αυτό που αλλάξαμε αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα τα μικρόβια στο ενδομήτριο με αντιβιωσεις όχι εγχύσεις και πολλά προβιοτικα 

Και πέτυχε τώρα η συνέχεια με τη βοήθεια του θεού εδώ θα είμαστε .... @Nephele78 σ ευχαριστώ για όλα....

Μπραβο βρε κορίτσι!!! Συγχαρητήρια!!!

πρίν από 53 λεπτά , winspert είπε:

1. Ξερω ότι μετα την ωορρηξία ανεβαίνει η θερμοκρασία...αλλα είπατε νωρίτερα πως την ανεβάζει και η προγεστερόνη;;; Εχω 37,1...

2. Ο γιατρός μας μέχρι τη χοριακη ξαναζηταει προγεστερόνη; Θα κανω την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας; Επίσης μου ειπαν πως θα με καλεσουν αυριο οι εμβρυολογοι...Τα βγάζουν απο την προηγούμενη τα έμβρυα και όχι την ιδια μερα νωρίτερα; Δε γνωρίζω πως λειτουργούν σε αυτό το κέντρο...

Ξανά ζητάει ανάλογα το αποτέλεσμα.

οχι δεν τα βγάζουν την προηγούμενη. Πολυ περίεργο που θα σε πάρουν , ρωτα κι ολας, αλλα αυτο ειναι μεγαλη βλακεία πας γδύνεσαι και περιμένεις να σου πουν αν έχουν έμβρυα να σου βάλουν 

• Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Ρε συ θα τα βάλετε έκτη μερα προγεστερονης; Μηπως γι αυτο; Εκτος αν εννοούσαν θα σε πάρουν να σου πουν τι ώρα να πας.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Έκανες ωοληψια; 

8 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ρε συ μ εχεις στείλει αδιάβαστη τωρα..... Συγνώμη που θα το πω , αλλα τι σχέση εχει η ουρήθρα με την μήτρα που μπαίνουν τα έμβρυα; Η περίοδος αποβάλλεται απο την ουρήθρα; Σε μαλώνω γιατι ειμαστε μεγάλες κοπέλες που χρησιμοποιούμε φόρουμ , οποτε εναν εγγραματισμό τον εχουμε , δεν ξέρουμε που έβαλε ο γιατρος τα έμβρυα και απο που θα βγουν; 

Με την περιοδο αποβάλλονται.

Πρεπει να μου έκανε πολλα κυστικα το σερπαφαρ. Φαντάσου μάζεψε 4 μπουκαλάκια. Οποτε λέω κι εγω 4 πήρατε;;; Όχι μου λέει 4 ειναι τα μπουκαλάκια θα δούμε ποσα θα βρουν. Βασικα μου παρακεντησε και τα κυστικα.

Εμένα πάντως δεν μου είχαν κάτσει καθόλου καλά τα serpafar!!Πολύ φούσκωμα, μόνιμα πρησμένη και καθυστέρηση στην περίοδο μου που γενικά είμαι ρολόι!!Δεν θα τα ξαναπροτιμουσα!!Εύχομαι να είναι η τελευταία ωοληψια που θα κάνεις και να σου χαρίσουν το παιδάκι σου!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω έκανα τις εξετάσεις αίματος και βγήκαν καλες εκτός από την βιταμίνη D οπου ξεκίνησα να παίρνω κιόλας. Περνάτε από μόνες σας κάποιες βιταμίνες για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας? Και αν ναι ποιες? Γιατί σκέφτομαι να αρχίσω να παίρνω 

πρίν από 9 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω έκανα τις εξετάσεις αίματος και βγήκαν καλες εκτός από την βιταμίνη D οπου ξεκίνησα να παίρνω κιόλας. Περνάτε από μόνες σας κάποιες βιταμίνες για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας? Και αν ναι ποιες? Γιατί σκέφτομαι να αρχίσω να παίρνω 

Εγω d και φολικό οξύ έπαιρνα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Καντι είπε:

Ρε συ θα τα βάλετε έκτη μερα προγεστερονης; Μηπως γι αυτο; Εκτος αν εννοούσαν θα σε πάρουν να σου πουν τι ώρα να πας.

Προγεστερόνη ξεκινησα το Σάββατο οπότε θα ειναι η πέμπτη μέρα...Δεν καταλαβα καλα να σου πω...Δεν ηξερα οτι για την ωρα ενημερώνουν την προηγούμενη της εμβρυομεταφορας και εστειλα μειλ και με πηραν σημερα να μου πουν τι ωρα να πάω και αν ακουσα καλα πως θα με πάρουν οι εμβρυολογοι αυριο...Να μην κατάλαβα καλα; Ποιος ξέρει;

πρίν από 26 λεπτά , KateDim είπε:

Έκανες ωοληψια; 

Ειχα κανει δυο κυκλους πριν και αποκτησαμε ενα εμβρυακι...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

4 hours ago, Ellidr said:

Ήρθε η ώρα να γράψω κ εγώ μετά από κάμποσο καιρό 

Ούσα ακόμα μουδιασμενη αλλά σίγουρα πολύ αισιόδοξη 

Δεύτερη εξωσωματική με ήπια διέγερση 150 μονάδες μου πήραν τρια ωάρια 

Τα οποία έγιναν μια 4αα, μια 4αβ και μια 4ββ βλαστοκυστες 

Ναι ναι όπως τ ακούσατε τρία ωάρια 3 υπέροχες βλαστοκυστες 

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Και σήμερα 11 μέρα από την έμβρυομεταφορα 

Χοριακη 427 !!!!!! Αυτό που αλλάξαμε αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα τα μικρόβια στο ενδομήτριο με αντιβιωσεις όχι εγχύσεις και πολλά προβιοτικα 

Και πέτυχε τώρα η συνέχεια με τη βοήθεια του θεού εδώ θα είμαστε .... @Nephele78 σ ευχαριστώ για όλα....

Πολλα συγχαρητηρια!!! Ειχες 100% επιτυχια με τα ωαριακια κ τα εμβρυακια!  Σου ευχομαι μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσυνη! 

7 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Και το cyclacur? Εγώ ξερω μόνο για την προγεστερόνη κ τις innohep— εγώ πάω να κάνω σήμερα θρομβοφιλία 12 να δούμε ως πότε θα χρειαστώ innohep. 

Μια γνωστή μου έπαιρνε cyclacur σε όλο το πρώτο 3μηνο. Κι εμένα αυτή είναι η αγωνία μου αν όλα πάνε καλά πώς θα αντέξω 3 μήνες cyclacur που με πειράζουν στα νεύρα και έχω παρατηρήσει ότι με παχαίνουν κι όλας... Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου και να σου κόψει το συντομότερο δυνατόν τα φάρμακα!!!

5 ώρες πρίν, KateDim είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Εχω λίγη ώρα που τελείωσα από την ωοληψια, όλα καλά πήγαν, 20 ωάρια πήραν, Εντάξει πονάω τώρα λιγάκι αλλά είναι φυσιολογικό... 

Τώρα περιμένω τα νέα... 

Ουάου, σούπερ!!! Καλές γονιμοποιήσεις να εχουν και καλή σου ανάρρωση!

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, winspert said:

Τα εμβρυα δεν τα βγαζουν νωριτερα ποτε απο οσο ξερω. Τα βγαζουν οταν φτασεις στο κεντρο κ επιβεβαιωθει οτι εχεις παει, κανουν ενα δεκαλεπτο να ξέπαγωσουν κ μεχρι να βαλεις εσυ υπογραφες κλπ ειναι ετοιμα για την ετ! Κ αν κατι γινει ας πουμε στο δρομο κ εσυ δν φτασεις στην ωρα σου η αρρωστησεις, χτυπα ξυλο κ δεν μπορεις τι θα γινει θα τα ξεπαγωσουν κ μετα θα τα πεταξουν; Η θα τα ξαναπαγωσουν; 
Επισης θεωρω καλο που σου μετραει απο πριν προγεστερονη! Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια δωστε μου τα φώτα σας.. τις ενέσεις cetrodite , orgalutran τις κάνουμε για να μην γίνει η ωορήξια κ σπάσουν τα ωαρια σωστά? Αν ένα ωοθηλακιο είναι 16 το εμποδιζει αυτή η ενεση να μεγαλώσει? Μιλάμε για φυσικό κύκλο. Έχει κάνει κάποια τέτοιες ενέσεις κ να της έχει σπάσει?

Δεν θα το εμποδίσει να μεγαλώσει, αλλά το κρατάει ώστε να μην ωριμάσει πολύ και πέσει. Εχω κάνει orgalutran πολλές φορές και στο μέγεθος που λες και ποτέ δεν πήγε κάτι στραβά! Καλή επτυχία!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...