Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Ellidr είπε:

Εσύ που είσαι παλιά και ξέρεις πάνω κάτω τι έχω τραβήξει με καταλαβαίνεις 

Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα είμαι πολύ μουδιασμενη 

Μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει όλες και να έχουμε υγιή μωρά στην αγκαλιά μας .... 

Ένα βήμα τη φορά κορίτσι μου! Ο θεός είναι μεγάλος. 

Π´οτε θα κανείς επαναληπτική;

Τι πρωτόκολλο ακολουθήσατε αυτή τη φορά;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 minutes ago, Μαρια2022 said:

κορίτσια καλησπέρα και καλό Πάσχα να έχουμε...θα ήθελα τα φώτα σας και την βοήθεια σας...ειμαινστην 12η μερα από την εμβρυομεταφορα και είδα λίγη ροζ βλεννα σήμερα...είναι η  1η μου εξωσωματική με έμβρυο 3 ημερών...ο γιατρός μου,μου είπε να μην ανησυχώ και πως είναι καλό αλλά έχω αγχωθεί αρκετά...οριακά είμαι να κάνω τεστ γιατί ποιος κάνει υπομονή μέχρι την μεγάλη Πέμπτη...έχω και κάτι κράμπες χαμηλα στην κοιλιά...

Καλησπέρα! Όπως σου είπε κ ο γιατρός σου να μην ανησυχείς. Έχει συμβεί στην αρχή εγκυμοσυνης να εμφανιστεί λίγο ροζ από την εμφυτευση του εμβρύου στη μήτρα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως χαλάρωσε κ περιμενε να έρθει η ώρα της χοριακης για σίγουρα αποτελέσματα. Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα έχεις μια μεγάλη θετική χοριακη! 

Φυσικά να κάνω και την διαφήμιση στο κέντρο μου και στον γιατρό μου 

Μιας  που δεν ακούγεται και πολύ 

Ivf serum λοιπόν με υπέροχες εμβρυολογους και μαίες 

Και στον καταπληκτικό τρέντυ γιατρό μου 

Γιαννη κουτουλακη

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ένα βήμα τη φορά κορίτσι μου! Ο θεός είναι μεγάλος. 

Π´οτε θα κανείς επαναληπτική;

Τι πρωτόκολλο ακολουθήσατε αυτή τη φορά;

Την Τετάρτη θα κάνω πάλι 

150 μονάδες μενοπουρ από την 6 μέρα του κύκλου αυτό και τρεις cetrotide 

Φυσικά και όλα τα υπόλοιπα σικλακουρ ,demestril, innohep, salospir κορτιζόνη που τα συνεχίζω και ουτροτζεσταν

• Μου αρέσει 6

πρίν από 11 λεπτά , Ellidr είπε:

Φυσικά να κάνω και την διαφήμιση στο κέντρο μου και στον γιατρό μου 

Μιας  που δεν ακούγεται και πολύ 

Ivf serum λοιπόν με υπέροχες εμβρυολογους και μαίες 

Και στον καταπληκτικό τρέντυ γιατρό μου 

Γιαννη κουτουλακη

Την Τετάρτη θα κάνω πάλι 

150 μονάδες μενοπουρ από την 6 μέρα του κύκλου αυτό και τρεις cetrotide 

Φυσικά και όλα τα υπόλοιπα σικλακουρ ,demestril, innohep, salospir κορτιζόνη που τα συνεχίζω και ουτροτζεσταν

Θα περιμένω με αγωνία να έρθει η Τετάρτη!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια δωστε μου τα φώτα σας.. τις ενέσεις cetrodite , orgalutran τις κάνουμε για να μην γίνει η ωορήξια κ σπάσουν τα ωαρια σωστά? Αν ένα ωοθηλακιο είναι 16 το εμποδιζει αυτή η ενεση να μεγαλώσει? Μιλάμε για φυσικό κύκλο. Έχει κάνει κάποια τέτοιες ενέσεις κ να της έχει σπάσει?

Καλησπερα κοριτσι! Η ενεση δεν το εμποδιζει να μεγαλωσει.. το εμποδιζει να σπασει! Αυτο θα μεγαλωνει καθε μερα.. μεχρι να κανεις ovitrele την καταλληλη στιγμη, ωστε να σπασει 36 ωρες μετα. 

1 hour ago, Ellidr είπε:

Ήρθε η ώρα να γράψω κ εγώ μετά από κάμποσο καιρό 

Ούσα ακόμα μουδιασμενη αλλά σίγουρα πολύ αισιόδοξη 

Δεύτερη εξωσωματική με ήπια διέγερση 150 μονάδες μου πήραν τρια ωάρια 

Τα οποία έγιναν μια 4αα, μια 4αβ και μια 4ββ βλαστοκυστες 

Ναι ναι όπως τ ακούσατε τρία ωάρια 3 υπέροχες βλαστοκυστες 

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Και σήμερα 11 μέρα από την έμβρυομεταφορα 

Χοριακη 427 !!!!!! Αυτό που αλλάξαμε αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα τα μικρόβια στο ενδομήτριο με αντιβιωσεις όχι εγχύσεις και πολλά προβιοτικα 

Και πέτυχε τώρα η συνέχεια με τη βοήθεια του θεού εδώ θα είμαστε .... @Nephele78 σ ευχαριστώ για όλα....

Απιστευτα εξελιξη.. τρομερα νεα.. συγχαρητηριααα!!❤❤ Ευχομαι μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!! Εβαλες και τις 3 βλαστοκυστες ή τις 2 απο τις 3;? γιατι η χοριακη σου δειχνει σιγουρα περισσοτερα απο 1 εμβρυο..!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Καλησπέρα! Όπως σου είπε κ ο γιατρός σου να μην ανησυχείς. Έχει συμβεί στην αρχή εγκυμοσυνης να εμφανιστεί λίγο ροζ από την εμφυτευση του εμβρύου στη μήτρα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως χαλάρωσε κ περιμενε να έρθει η ώρα της χοριακης για σίγουρα αποτελέσματα. Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα έχεις μια μεγάλη θετική χοριακη! 

σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση...μακάρι να έχω μεγάλη θετική χοριακη...έχω εν τω μεταξύ κάτι πονακια σαν περιόδου κι έναν πόνο στη μέση...το στήθος μου έχει ψιλοξεπρηστει...αν είναι έτσι για πόσες.μερες θα βλέπω αυτό το ροζ στη βλεννα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Μαρια2022 είπε:

κορίτσια καλησπέρα και καλό Πάσχα να έχουμε...θα ήθελα τα φώτα σας και την βοήθεια σας...ειμαινστην 12η μερα από την εμβρυομεταφορα και είδα λίγη ροζ βλεννα σήμερα...είναι η  1η μου εξωσωματική με έμβρυο 3 ημερών...ο γιατρός μου,μου είπε να μην ανησυχώ και πως είναι καλό αλλά έχω αγχωθεί αρκετά...οριακά είμαι να κάνω τεστ γιατί ποιος κάνει υπομονή μέχρι την μεγάλη Πέμπτη...έχω και κάτι κράμπες χαμηλα στην κοιλιά...

Μην κάνεις τεστ, πήγαινε και κάνε μια χοριακη, μέχρι το βράδυ θα έχει βγει. Τα τραβηγματακια τόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορα μου φαίνονται καλό σημάδι! Από προγεστερονη τι παίρνεις?

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι! Η ενεση δεν το εμποδιζει να μεγαλωσει.. το εμποδιζει να σπασει! Αυτο θα μεγαλωνει καθε μερα.. μεχρι να κανεις ovitrele την καταλληλη στιγμη, ωστε να σπασει 36 ωρες μετα. 

Απιστευτα εξελιξη.. τρομερα νεα.. συγχαρητηριααα!!❤❤ Ευχομαι μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!! Εβαλες και τις 3 βλαστοκυστες ή τις 2 απο τις 3;? γιατι η χοριακη σου δειχνει σιγουρα περισσοτερα απο 1 εμβρυο..!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου και τις τρεις βλαστοκυστες βάλαμε ναι

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Nels είπε:

Μην κάνεις τεστ, πήγαινε και κάνε μια χοριακη, μέχρι το βράδυ θα έχει βγει. Τα τραβηγματακια τόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορα μου φαίνονται καλό σημάδι! Από προγεστερονη τι παίρνεις?

3 utrogestan κολπικά την μέρα και έκανα και 7 μέρες prolutex...τον ρώτησα αν χρειάζεται να αυξήσω το utrogestan και είπε δεν χρειάζεται 

• Μου αρέσει 1

20 minutes ago, Μαρια2022 said:

σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση...μακάρι να έχω μεγάλη θετική χοριακη...έχω εν τω μεταξύ κάτι πονακια σαν περιόδου κι έναν πόνο στη μέση...το στήθος μου έχει ψιλοξεπρηστει...αν είναι έτσι για πόσες.μερες θα βλέπω αυτό το ροζ στη βλεννα...

Είναι όλα φυσιολογικά όσα νιώθεις. Το ροζ μπορεί να κρατήσει κ 2 κ 3 μερούλες, μην αγχωνεσαι. Είναι ένα πολυ θετικό δείγμα εγκυμοσυνης, χωρίς φυσικά να είναι κ οριστική απαντηση αυτό. Μόνο να σκέφτεσαι θετικά. 

Μπορείς να συνομιλησειςμε τα κοριτσια κ στο διπλανό topic "Μετά την εμβρυομεταφορα" του ίδιου φόρουμ, όπου πολλες κοπέλες ειναι στο ίδιο στάδιο με εσένα κ έχουν παρομοια συμπτώματα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ makelen. Είμαι στεναχωρημενη κ θυμωμένη κ αναρωτιέμαι αν τα πήρα άδικα.  Έκανα  φυσικό το Σάββατο είχα ένα 16αρι μου είπαν να κανω ovitrelle και ωοληψια τη Δευτέρα.  Και ρωτάω να κάνω cetrotide ? Και μου λέει όχι δεν είναι επίφοβο. Η αλήθεια είναι ότι οκ δεν ήταν μεγάλο να το φοβηθούν αλλά έλα που έσπασε. Και όταν είπα το γιατρο γιατι δεν κάναμε cetrotide είπε μα δε θα βοηθούσε δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την LH. Λέω κ τις άλλες φορες γιατί τις κάνουμε αφού δε βοηθάνε? Μετά μου αρχισε με τις ορολογίες να με μπερδέψει. Γι αυτό η οποία γνώμη θα βοηθήσει μήπως εγώ δε καταλαβα τι ρόλο παίζουν αυτές οι ενεσεις.

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 7 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Είναι όλα φυσιολογικά όσα νιώθεις. Το ροζ μπορεί να κρατήσει κ 2 κ 3 μερούλες, μην αγχωνεσαι. Είναι ένα θετικό δείγμα. Μόνο να σκέφτεσαι θετικά. 

αυτό κάνω σκέφτομαι θετικά αλλά κρατάω και μικρό καλάθι για να μην το βάλω κάτω...

πρίν από 13 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Είναι όλα φυσιολογικά όσα νιώθεις. Το ροζ μπορεί να κρατήσει κ 2 κ 3 μερούλες, μην αγχωνεσαι. Είναι ένα πολυ θετικό δείγμα εγκυμοσυνης, χωρίς φυσικά να είναι κ οριστική απαντηση αυτό. Μόνο να σκέφτεσαι θετικά. 

Μπορείς να συνομιλησειςμε τα κοριτσια κ στο διπλανό topic "Μετά την εμβρυομεταφορα" του ίδιου φόρουμ, όπου πολλες κοπέλες ειναι στο ίδιο στάδιο με εσένα κ έχουν παρομοια συμπτώματα. 

πως θα το βρω,είναι καινούρια και πάω ψάχνοντας 

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Μαρια2022 said:

αυτό κάνω σκέφτομαι θετικά αλλά κρατάω και μικρό καλάθι για να μην το βάλω κάτω...

Μη το βάζεις κάτω καθόλου. Να ξέρεις πως όποιο κ να είναι το αποτέλεσμα παντα προσπαθουμε ξανά κ ξανά! Δες κι εμάς εδώ τις βετεράνους. Κάνε υπομονή κ πηγαινε για χοριακη τη μέρα που σου είπε ο γιατρός σου. Για να περναει η ώρα σου, εγώ έτσι το περασα πιο ευκολα, μιλα κ με τις κοπέλες στο "Μετά την εμβρυομεταφορα", είναι η καλυτερη παρεα! Εμένα με βοήθησε πολυ να μιλάω με κοπέλες που ήταν στην αναμονή όταν ήμουν κι εγώ. Καλή επιτυχία!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Zenia82 είπε:

Σ ευχαριστώ makelen. Είμαι στεναχωρημενη κ θυμωμένη κ αναρωτιέμαι αν τα πήρα άδικα.  Έκανα  φυσικό το Σάββατο είχα ένα 16αρι μου είπαν να κανω ovitrelle και ωοληψια τη Δευτέρα.  Και ρωτάω να κάνω cetrotide ? Και μου λέει όχι δεν είναι επίφοβο. Η αλήθεια είναι ότι οκ δεν ήταν μεγάλο να το φοβηθούν αλλά έλα που έσπασε. Και όταν είπα το γιατρο γιατι δεν κάναμε cetrotide είπε μα δε θα βοηθούσε δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την LH. Λέω κ τις άλλες φορες γιατί τις κάνουμε αφού δε βοηθάνε? Μετά μου αρχισε με τις ορολογίες να με μπερδέψει. Γι αυτό η οποία γνώμη θα βοηθήσει μήπως εγώ δε καταλαβα τι ρόλο παίζουν αυτές οι ενεσεις.

Ψευτιες κ ανευθυνοτητες των γιατρων συνανταμε συνεχως δυστυχως. Τις ενεσεις αυτες τις κανουμε για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα σπασουν. Αλλιως παει ο κυκλος τσαμπα. Αν καποια κοπελα δεν θελει να τις κανει ομως.. ειναι δικαιωμα της. Ομως η ιδια παιρνει το ρισκο κ την ευθυνη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Μη το βάζεις κάτω καθόλου. Να ξέρεις πως όποιο κ να είναι το αποτέλεσμα παντα προσπαθουμε ξανά κ ξανά! Δες κι εμάς εδώ τις βετεράνους. Κάνε υπομονή κ πηγαινε για χοριακη τη μέρα που σου είπε ο γιατρός σου. Για να περναει η ώρα σου, εγώ έτσι το περασα πιο ευκολα, μιλα κ με τις κοπέλες στο "Μετά την εμβρυομεταφορα", είναι η καλυτερη παρεα! Εμένα με βοήθησε πολυ να μιλάω με κοπέλες που ήταν στην αναμονή όταν ήμουν κι εγώ. Καλή επιτυχία!! 

ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...