Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Ήρθε η ώρα να γράψω κ εγώ μετά από κάμποσο καιρό 

Ούσα ακόμα μουδιασμενη αλλά σίγουρα πολύ αισιόδοξη 

Δεύτερη εξωσωματική με ήπια διέγερση 150 μονάδες μου πήραν τρια ωάρια 

Τα οποία έγιναν μια 4αα, μια 4αβ και μια 4ββ βλαστοκυστες 

Ναι ναι όπως τ ακούσατε τρία ωάρια 3 υπέροχες βλαστοκυστες 

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Και σήμερα 11 μέρα από την έμβρυομεταφορα 

Χοριακη 427 !!!!!! Αυτό που αλλάξαμε αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα τα μικρόβια στο ενδομήτριο με αντιβιωσεις όχι εγχύσεις και πολλά προβιοτικα 

Και πέτυχε τώρα η συνέχεια με τη βοήθεια του θεού εδώ θα είμαστε .... @Nephele78 σ ευχαριστώ για όλα....

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Μπράβο!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι Ααα δε μπορώ θα σχολιάσω 3 ωαρια 3 βλαστοκυστες? Τι επιτυχία ήταν αυτή Παναγία μου!!!❤❤❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Ellidr είπε:

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Χοριακη 427 !!!!!! Αυτό που αλλάξαμε αυτή τη φορά ήταν ξεκάθαρα τα μικρόβια στο ενδομήτριο με αντιβιωσεις όχι εγχύσεις και πολλά προβιοτικα 

Και πέτυχε τώρα η συνέχεια με τη βοήθεια του θεού εδώ θα είμαστε .... @Nephele78 σ ευχαριστώ για όλα....

Συγχαρητηρια κορίτσι μου μπράβο!

Θυμαμαι τελευταία φορά συζητούσαμε για το αποτέλεσμα του μικροβιωματος σωστά; 

Οποτε σου έδωσε αντιβίωση από το στόμα ;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

19 minutes ago, Ellidr said:

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Αχ κι εγώ θα ξεκινήσω όπου να ναι την 2η με ίδιες μονάδες με σένα και στην πρώτη μου ειχα 3 στα 3 όπως εσύ. Τις αντιβιώσεις όμως τις είχα πάρει στην 1η και δεν πέτυχε. Ταυτίζομαι όμως χαχα Μακάρι να έχω την ίδια εξέλιξη ❤️ 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Ellidr είπε:

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Μπράβο κορίτσι μου! Συγχαρητήρια!! Να έχεις μια καλή τελειομηνη εγκυμοσυνη! Να τη χαρείς και να αγκαλιάσεις γερό μωράκι! Χαίρομαι πολύ για σένα. Είχα διαβάσει την ιστορία σου πριν ακόμα γραφτώ στο φόρουμ και σε σκεφτόμουν! 

Αν επιτρέπεται ποια προβιοτικα παίρνεις? Εγώ παίρνω από το στόμα τα eva. Κολπικά τα eva με πειράζουν όμως. Ποια προτιμησες εσύ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Zenia82 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Μπράβο!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι Ααα δε μπορώ θα σχολιάσω 3 ωαρια 3 βλαστοκυστες? Τι επιτυχία ήταν αυτή Παναγία μου!!!❤❤❤

Ναι όντως μεγάλη επιτυχία

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Ellidr είπε:

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Κοριτσαρα μου, συγχαρητήρια!!!! Καλους διπλασιασμους και μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! Τα βαλατε και τα τρια;

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

κορίτσια καλησπέρα και καλό Πάσχα να έχουμε...θα ήθελα τα φώτα σας και την βοήθεια σας...ειμαινστην 12η μερα από την εμβρυομεταφορα και είδα λίγη ροζ βλεννα σήμερα...είναι η  1η μου εξωσωματική με έμβρυο 3 ημερών...ο γιατρός μου,μου είπε να μην ανησυχώ και πως είναι καλό αλλά έχω αγχωθεί αρκετά...οριακά είμαι να κάνω τεστ γιατί ποιος κάνει υπομονή μέχρι την μεγάλη Πέμπτη...έχω και κάτι κράμπες χαμηλα στην κοιλιά...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Αχ κι εγώ θα ξεκινήσω όπου να ναι την 2η με ίδιες μονάδες με σένα και στην πρώτη μου ειχα 3 στα 3 όπως εσύ. Τις αντιβιώσεις όμως τις είχα πάρει στην 1η και δεν πέτυχε. Ταυτίζομαι όμως χαχα Μακάρι να έχω την ίδια εξέλιξη ❤️ 

Στο εύχομαι μέσα από την ψυχή μου 

Σε όλα τα κορίτσια το εύχομαι 

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Συγχαρητήρια!! Να έχεις μια καλή τελειομηνη εγκυμοσυνη! Να τη χαρείς και να αγκαλιάσεις γερό μωράκι! Χαίρομαι πολύ για σένα. Είχα διαβάσει την ιστορία σου πριν ακόμα γραφτώ στο φόρουμ και σε σκεφτόμουν! 

Αν επιτρέπεται ποια προβιοτικα παίρνεις? Εγώ παίρνω από το στόμα τα eva. Κολπικά τα eva με πειράζουν όμως. Ποια προτιμησες εσύ?

Τα eva ναι και κολπικά και από το στόμα εμένα δεν με πειράζουν καθόλου 

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσαρα μου, συγχαρητήρια!!!! Καλους διπλασιασμους και μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! Τα βαλατε και τα τρια;

Ναι και τα τρία είμαι 40 πλέον οπότε είμαστε οκ για τρία

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είχες μικρόβια κορίτσι μου κ έπαιρνες αντιβιωσεις ; Μωρε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική . Θα τα καταφέρεις και εσυ σίγουρα που θα πάει.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 11 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Συγχαρητηρια κορίτσι μου μπράβο!

Θυμαμαι τελευταία φορά συζητούσαμε για το αποτέλεσμα του μικροβιωματος σωστά; 

Οποτε σου έδωσε αντιβίωση από το στόμα ;

Ναι ναι ciproxin 2 βδομάδες μετά συνέχισα με βιμπραμισιν μέχρι και την εμβρυομεταφορα τα είχαμε βάλει καταψυξει τα έμβρυα και φυσικά προβιοτικα και από το στόμα και κολπικά 

Αααα φυσικά στο προηγούμενο κύκλο μαζί με το μικροβιωμα κάναμε και σκρατσινγκ και αφαιρέσαμε πάλι μια μεγάλη συμφηση

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ellidr είπε:

Ναι ναι ciproxin 2 βδομάδες μετά συνέχισα με βιμπραμισιν μέχρι και την εμβρυομεταφορα τα είχαμε βάλει καταψυξει τα έμβρυα και φυσικά προβιοτικα και από το στόμα και κολπικά 

Αααα φυσικά στο προηγούμενο κύκλο μαζί με το μικροβιωμα κάναμε και σκρατσινγκ και αφαιρέσαμε πάλι μια μεγάλη συμφηση

Βλέπεις λοιπόν το πρόβλημα ήταν στην μήτρα σου . Καθάρισε και γαντζωθηκαν τα μωρακια! Μπράβο!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Βλέπεις λοιπόν το πρόβλημα ήταν στην μήτρα σου . Καθάρισε και γαντζωθηκαν τα μωρακια! Μπράβο!

Έτσι πιστεύω κ εγώ 

Μακάρι να φτάσουμε στο τέλος Μ ένα μωρό στην αγκαλιά 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Έτσι πιστεύω κ εγώ 

Μακάρι να φτάσουμε στο τέλος Μ ένα μωρό στην αγκαλιά 

Θα φτάσεις σίγουρα! Η εικόνα σου είναι πολύ καλή , η χοριακη σου άψογη και σίγουρα είναι δίδυμα. Κανε το σταυρό σου και η Ανάσταση  του Κυρίου θα σου φέρει αυτό που επιθυμείς.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

36 minutes ago, Ellidr said:

Έγινε η εμβρυομεταφορα 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! Να έχεις καλους πολλαπλασιασμους κ να εχεις μια τελειομηνη πανευκολη εγκυμοσύνη! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Θα φτάσεις σίγουρα! Η εικόνα σου είναι πολύ καλή , η χοριακη σου άψογη και σίγουρα είναι δίδυμα. Κανε το σταυρό σου και η Ανάσταση  του Κυρίου θα σου φέρει αυτό που επιθυμείς.

Εσύ που είσαι παλιά και ξέρεις πάνω κάτω τι έχω τραβήξει με καταλαβαίνεις 

Δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα είμαι πολύ μουδιασμενη 

Μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει όλες και να έχουμε υγιή μωρά στην αγκαλιά μας .... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...