Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Teoula είπε:

Λυπάμαι για την απώλεια.. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας! Εύχομαι σύντομα να έχει αδερφάκι! Άρα από όσα προκύψουν δεν προχωρούν όλα, δεν το είχα σκεφτεί αυτό.. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Σωστά, έχεις δίκιο! Έτσι θα είναι και το άγχος λιγότερο. Σε ευχαριστώ πολύ! Καμιά συμβουλή για ενίσχυση της προσπάθειας;;

Μονο πιστη και προσευχή τίποτα αλλο. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , KateDim είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Εχω λίγη ώρα που τελείωσα από την ωοληψια, όλα καλά πήγαν, 20 ωάρια πήραν, Εντάξει πονάω τώρα λιγάκι αλλά είναι φυσιολογικό... 

Τώρα περιμένω τα νέα... 

Μπράβο κοπέλα μου... Εύχομαι να γινουν γερά εμβρυακια!!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

46 minutes ago, Teoula said:

Καλημέρα σε όλες! Είμαι νέα στο forum, παρότι το παρακολουθώ τα τελευταία 5 χρόνια, όσα προσπαθώ για ένα θαυματάκι.. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, λοιπόν, για τυχόν λάθη μου και για το "σεντόνι" που θα ακολουθήσει! Επιτρέψτε μου να σας πω με , όσο το δυνατό, λίγα λόγια για τη δική μου ιστορία έως τώρα...

Από το 2017 προσπαθούμε με τον σύζυγο για παιδάκι, αρχικά πολύ πολύ χαλαρά, αργότερα με τεστάκια ωορρηξίας... Μέχρι τον 3ο χρόνο προσπαθειών δεν είχαμε αποφασίσει να ψάξουμε περισσότερο την αιτία που δεν ερχόταν, ίσως επειδή φοβόμασταν, ίσως επειδή είχαμε άρνηση να δεχτούμε το όποιο πρόβλημα... Λίγο πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε εξετάσεις για να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει, μένω έγκυος... Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας! Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ... Οι χοριακές δεν ανέβαιναν όπως έπρεπε και στην 6η εβδομάδα απέβαλα... Ο τότε γιατρός μου με έβαλε να κάνω κάποιες εξετάσεις, βγήκαν όλες καλές.. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος, κατά τον οποίο προσπαθούσα να βρω τις ισορροπίες μου και κυρίως να διαλέξω νέο γιατρό, μιας και δεν ήθελα να συνεχίσω με τον ίδιο... Το καλοκαίρι του 2021 βρήκα τον γιατρό που έχω τώρα, διευθυντής σε μονάδα εξωσωματικής ιδιωτικού μαιευτηρίου, με μεγάλη εμπειρία στην υπογονιμότητα και, κυρίως, άνθρωπος. Μας έδωσε να κάνουμε όλο το πακέτο των εξετάσεων που προβλέπονται, και σε εμένα και στον σύζυγο, βγαίνουν σχεδόν όλες πολύ καλές, με ένα θέμα στη μορφολογία του σπέρματος, το οποίο για τον γιατρό δεν ήταν κάτι σημαντικό, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες μετρήσεις του σπερμοδιαγράμματος. Τον Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο (κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ έως τότε συστηματικά) και τελικά ανακαλύψαμε το πρόβλημα... 3 στους 6 κύκλους ανωορρηκτικοί, παρά το γεγονός ότι έκανα ενέσεις ovitrelle, κάποιους μήνες μάλιστα διπλή δόση... Ο γιατρός μας είπε πως βάσει πρωτοκόλλου πάμε για εξωσωματική, δίνοντάς μας έναν μήνα ακόμη ευκαιρία για φυσιολογική σύλληψη, όπου προφανώς δεν έγινε τίποτα... Πλέον έχουμε πάρει θετική απόφαση από την επιτροπή εξωσωματικής, προμηθευτήκαμε όλα τα απαραίτητα φάρμακα και χθες ξεκίνησα για έναν κύκλο λήψη αντισυλληπτικών.. 

Ψυχολογικά μπορώ να πω πως είμαι σχετικά ήρεμη, αν και μερικές στιγμές ένα μικρό άγχος το νιώθω! Αυτό που με προβληματίζει και θα ήθελα τη γνώμη σας πριν το συζητήσω με τον γιατρό, είναι το εξής: Για ηθικούς και θρησκευτικούς λόγους, δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να "πεταχτούν" έμβρυα κατά την όλη διαδικασία.. Πώς μπορεί να διασφαλιστεί αυτό;

Εύχομαι όλες μας να καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες σύντομα, μέσα από μια διαδρομή που σίγουρα είναι ψυχοφθόρα και επώδυνη, είναι όμως και πολύ διδακτική και μας κάνει δυνατότερες και ωριμότερες!

Καλή σου μέρα και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα μωράκι πολύ πολύ σύντομα.
Νομίζω πως η μόνη σίγουρη λύση στον προβληματισμό σου είναι οι φυσικοί κύκλοι. Να παίρνεις δηλαδή το ωάριο του μήνα όποτε έχεις και μόλις μαζεύεις 2 να προχωράς σε εμβρυομεταφορά. Μόνο έτσι δεν θα μείνει αχρησιμοποίητο κανένα έμβρυο. Αλήθεια δοκιμάσατε ποτέ κάποιο μήνα με κλομιφαίνη ή femara για να πετύχετε ωορρηξία και στους ανωορρηκτικούς κύκλους?

11 minutes ago, KateDim said:

Καλημέρα κορίτσια. 

Εχω λίγη ώρα που τελείωσα από την ωοληψια, όλα καλά πήγαν, 20 ωάρια πήραν, Εντάξει πονάω τώρα λιγάκι αλλά είναι φυσιολογικό... 

Τώρα περιμένω τα νέα... 

Συγχαρητήρια! Πολύ καλό νούμερο. Εύχομαι πολλές καλές βλαστοκύστες :) 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, kateriiina25 said:

Καλή σου μέρα και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. Σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα μωράκι πολύ πολύ σύντομα.
Νομίζω πως η μόνη σίγουρη λύση στον προβληματισμό σου είναι οι φυσικοί κύκλοι. Να παίρνεις δηλαδή το ωάριο του μήνα όποτε έχεις και μόλις μαζεύεις 2 να προχωράς σε εμβρυομεταφορά. Μόνο έτσι δεν θα μείνει αχρησιμοποίητο κανένα έμβρυο. Αλήθεια δοκιμάσατε ποτέ κάποιο μήνα με κλομιφαίνη ή femara για να πετύχετε ωορρηξία και στους ανωορρηκτικούς κύκλους?

Όχι, μόνο ενέσεις ovitrelle έκανα, τους 2 τελευταίους μήνες 2πλη..

πρίν από 15 λεπτά , KateDim είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Τώρα περιμένω τα νέα... 

Καλη επιτυχια κοριτσάκι μου. Ευχομαι να μείνουν πολλααααα!!! Ναι φυσιολογικό ειναι, μην ανησυχείς. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Marina21 είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσάκι μου. Ευχομαι να μείνουν πολλααααα!!! Ναι φυσιολογικό ειναι, μην ανησυχείς. 

Σε ευχαριστώ πολύ ♥️♥️♥️

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια! Πολύ καλό νούμερο. Εύχομαι πολλές καλές βλαστοκύστες :) 

Σε ευχαριστώ πολύ, αχχχ μακάριιι

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ρε συ μ εχεις στείλει αδιάβαστη τωρα..... Συγνώμη που θα το πω , αλλα τι σχέση εχει η ουρήθρα με την μήτρα που μπαίνουν τα έμβρυα; Η περίοδος αποβάλλεται απο την ουρήθρα; Σε μαλώνω γιατι ειμαστε μεγάλες κοπέλες που χρησιμοποιούμε φόρουμ , οποτε εναν εγγραματισμό τον εχουμε , δεν ξέρουμε που έβαλε ο γιατρος τα έμβρυα και απο που θα βγουν; 

Με την περιοδο αποβάλλονται.

Πρεπει να μου έκανε πολλα κυστικα το σερπαφαρ. Φαντάσου μάζεψε 4 μπουκαλάκια. Οποτε λέω κι εγω 4 πήρατε;;; Όχι μου λέει 4 ειναι τα μπουκαλάκια θα δούμε ποσα θα βρουν. Βασικα μου παρακεντησε και τα κυστικα.

βρε καντι γεια στο στομα σου!

• Χαχα 1

23 minutes ago, Teoula said:

Όχι, μόνο ενέσεις ovitrelle έκανα, τους 2 τελευταίους μήνες 2πλη..

Άρα στον υπέρηχο έβλεπε ωοθυλάκια και μετά σου έλεγε ο γιατρός να κάνεις την ovitrelle, σωστά?

eardp2.png

Διαφημίσεις

8 minutes ago, kateriiina25 said:

Άρα στον υπέρηχο έβλεπε ωοθυλάκια και μετά σου έλεγε ο γιατρός να κάνεις την ovitrelle, σωστά?

Ακριβώς! Έβλεπε κάθε φορά ένα το οποίο ήταν το επικρατέστερο, πιο μεγάλο από τα υπόλοιπα, έκανα την ένεση και επαφές και μετά πήγαινα για επιβεβαίωση ωορρηξίας. Τους μήνες που δεν γινόταν, το ωάριο μεγάλωνε πολύ και γινόταν κυστικό..

Καλημέρα κορίτσια δωστε μου τα φώτα σας.. τις ενέσεις cetrodite , orgalutran τις κάνουμε για να μην γίνει η ωορήξια κ σπάσουν τα ωαρια σωστά? Αν ένα ωοθηλακιο είναι 16 το εμποδιζει αυτή η ενεση να μεγαλώσει? Μιλάμε για φυσικό κύκλο. Έχει κάνει κάποια τέτοιες ενέσεις κ να της έχει σπάσει?

38 minutes ago, Teoula said:

Ακριβώς! Έβλεπε κάθε φορά ένα το οποίο ήταν το επικρατέστερο, πιο μεγάλο από τα υπόλοιπα, έκανα την ένεση και επαφές και μετά πήγαινα για επιβεβαίωση ωορρηξίας. Τους μήνες που δεν γινόταν, το ωάριο μεγάλωνε πολύ και γινόταν κυστικό..

Α μάλιστα κατάλαβα. Ίσως όμως με κλομιφαίνη να είχες αποτέλεσμα και σε αυτούς τους μήνες. Το σκέφτεσαι πάντως καθόλου για φυσικούς; Εχεις συζητήσει τον προβληματισμό αυτόν με τον γιατρό σου;

eardp2.png

16 hours ago, Makelen said:

Μου συνεβει το ιδιο. Αδιαθετησα 6 μερες μετα την ωοληψια. Κι ετσι περιμενα τον επομενο κυκλο να ξανααδιαθετησω.. ωστε να ξεκινησω προετοιμασια για ετ. Εκανε 40 μερες να ερθει! 40 μερες κυκλο.. ενω κανονικα εχω 28. Υπομονη..!

Κορίτσια, μετά από ωοληψια με Serpafar πόσες μέρες έκανε να σας έρθει περιοδος? Εγώ ένιωθα πονους περιοδου τις πρωτες 5ημερες μετα την ωοληψια, μετα ξαφνικά πρηστηκα πολυ στο στήθος και παραμενω ετσι, αλλά περιοδος δεν έχει έρθει. Ανησυχώ εντωμεταξύ, γιατί φοβάμαι μην καθυστερήσει παρα πολυ (όπως όταν έπαιρνα Cycklacur λευκά έκανε 45 να έρθει, κ αναγκάστηκα να παρω τα καφέ για να έρθει), κ σκέφτομαι αν χρειάζεται να τα ξαναπαρω παλι τώρα (μόνο τα καφέ όμως). 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...