Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

11 minutes ago, Wish_soon said:

@marina39 έχω ακούσει ότι μέχρι το 3ο μήνα συνεχίζουμε τα φάρμακα υποστήριξης .. τώρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια ..

Και το cyclacur? Εγώ ξερω μόνο για την προγεστερόνη κ τις innohep— εγώ πάω να κάνω σήμερα θρομβοφιλία 12 να δούμε ως πότε θα χρειαστώ innohep. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 minutes ago, marina39 said:

Και το cyclacur? Εγώ ξερω μόνο για την προγεστερόνη κ τις innohep— εγώ πάω να κάνω σήμερα θρομβοφιλία 12 να δούμε ως πότε θα χρειαστώ innohep. 

Δεν γνωριζω ..θα σου πει ο γιατρός σου κορίτσι μου !

1 hour ago, marina39 είπε:

Γεν..ις; Ναι την έγραψα πρωτύτερα. Η προεπεμβατική διαδικασία άριστη. Η λαπαροσκόπηση όμως μου άφησε κουσούρια. 

Κοριτσια έτσι είναι για πολλές από εμάς. Εγώ είμαι έγκυος και αναρωτιέμαι αν ήθελα να γίνω μαμά και που πάω να μπλέξω και διάφορα τέτοια. Είναι απολύτως φυσιολογικά όλα αυτά όχι μόνο άμυνα αλλά και ότι απολαμβάνουμε την ελευθερία της ζωής που έχουμε. 

Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες...αυτό το "που πάω να μπλέξω" χαχχα

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ρε συ μ εχεις στείλει αδιάβαστη τωρα..... Συγνώμη που θα το πω , αλλα τι σχέση εχει η ουρήθρα με την μήτρα που μπαίνουν τα έμβρυα; Η περίοδος αποβάλλεται απο την ουρήθρα; Σε μαλώνω γιατι ειμαστε μεγάλες κοπέλες που χρησιμοποιούμε φόρουμ , οποτε εναν εγγραματισμό τον εχουμε , δεν ξέρουμε που έβαλε ο γιατρος τα έμβρυα και απο που θα βγουν; 

Με την περιοδο αποβάλλονται.

Πρεπει να μου έκανε πολλα κυστικα το σερπαφαρ. Φαντάσου μάζεψε 4 μπουκαλάκια. Οποτε λέω κι εγω 4 πήρατε;;; Όχι μου λέει 4 ειναι τα μπουκαλάκια θα δούμε ποσα θα βρουν. Βασικα μου παρακεντησε και τα κυστικα.

Εσυ απόλυτο δίκιο έχεις, με τις χαζομάρες που ρωτάω, αλλά ο λόγος που το ρώτησα είναι γιατί αν δεν έχει πετύχει η εμβρυομεταφορα δεν ξέρω ποτέ θα αδιαθετησω για να αποβληθούν τα έμβρυα… έχω κάνει 2 ενέσεις avrecap για να μου κόψει την περίοδο, τελευταία ένεση στις 16/3, όποτε δεν ξέρω ποτέ θα αδιαθετησω, σε περίπτωση μη επιτυχίας… 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια. @equality συγχαρητήρια. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια εύκολη και τελειομηνη κύηση. Αχχχχ κορίτσια και εγώ από την μία τρέχω φουλ για εξετάσεις, σκέφτομαι ότι αν μείνω έγκυος θα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και από την άλλη σκέφτομαι μήπως δεν το θέλω τόσο πολύ. Μήπως δεν θα έχω αντοχές? Μήπως ο Θεός δεν μου δίνει παιδί για κάποιο λόγο. Αχχχ πολλά τα ερωτήματα και οι σκέψεις. Και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει τα φάρμακα. Που να τα αρχίσω κιόλας 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

1 hour ago, marina39 είπε:

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω εγώ είμαι μια βδομάδα πριν τον 1ο υπέρηχο και εξακολουθώ και παίρνω 3 φορές τη μέρα utrogestan κ cyclacur. Κ κάνω innohep κάθε πρωί. Πότε τα κόβουνε αυτά;; 

Εγω τη φορα που εμεινα εγκυος επαιρνα μονο προγεστερόνη και ινοχεπ μέχρι τον 3ο μηνα...Μετα τα εκοψα...

πρίν από 56 λεπτά , marina39 είπε:

Δεν έπαιρνα εγω σικλακουρ την προηγούμενη φορα... Προγεστερόνη εκοψα στον τρίτο και τις ινοχεπ εκανα την anti-xa αν το λεω σωστα και μου ειχε πει ο αιματολογος πως μπορουσα να την κοψω... στον τριτο κ αυτες αμεσως μετα την αυχενική...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα σε όλες! Είμαι νέα στο forum, παρότι το παρακολουθώ τα τελευταία 5 χρόνια, όσα προσπαθώ για ένα θαυματάκι.. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, λοιπόν, για τυχόν λάθη μου και για το "σεντόνι" που θα ακολουθήσει! Επιτρέψτε μου να σας πω με , όσο το δυνατό, λίγα λόγια για τη δική μου ιστορία έως τώρα...

Από το 2017 προσπαθούμε με τον σύζυγο για παιδάκι, αρχικά πολύ πολύ χαλαρά, αργότερα με τεστάκια ωορρηξίας... Μέχρι τον 3ο χρόνο προσπαθειών δεν είχαμε αποφασίσει να ψάξουμε περισσότερο την αιτία που δεν ερχόταν, ίσως επειδή φοβόμασταν, ίσως επειδή είχαμε άρνηση να δεχτούμε το όποιο πρόβλημα... Λίγο πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε εξετάσεις για να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει, μένω έγκυος... Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας! Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ... Οι χοριακές δεν ανέβαιναν όπως έπρεπε και στην 6η εβδομάδα απέβαλα... Ο τότε γιατρός μου με έβαλε να κάνω κάποιες εξετάσεις, βγήκαν όλες καλές.. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος, κατά τον οποίο προσπαθούσα να βρω τις ισορροπίες μου και κυρίως να διαλέξω νέο γιατρό, μιας και δεν ήθελα να συνεχίσω με τον ίδιο... Το καλοκαίρι του 2021 βρήκα τον γιατρό που έχω τώρα, διευθυντής σε μονάδα εξωσωματικής ιδιωτικού μαιευτηρίου, με μεγάλη εμπειρία στην υπογονιμότητα και, κυρίως, άνθρωπος. Μας έδωσε να κάνουμε όλο το πακέτο των εξετάσεων που προβλέπονται, και σε εμένα και στον σύζυγο, βγαίνουν σχεδόν όλες πολύ καλές, με ένα θέμα στη μορφολογία του σπέρματος, το οποίο για τον γιατρό δεν ήταν κάτι σημαντικό, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες μετρήσεις του σπερμοδιαγράμματος. Τον Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο (κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ έως τότε συστηματικά) και τελικά ανακαλύψαμε το πρόβλημα... 3 στους 6 κύκλους ανωορρηκτικοί, παρά το γεγονός ότι έκανα ενέσεις ovitrelle, κάποιους μήνες μάλιστα διπλή δόση... Ο γιατρός μας είπε πως βάσει πρωτοκόλλου πάμε για εξωσωματική, δίνοντάς μας έναν μήνα ακόμη ευκαιρία για φυσιολογική σύλληψη, όπου προφανώς δεν έγινε τίποτα... Πλέον έχουμε πάρει θετική απόφαση από την επιτροπή εξωσωματικής, προμηθευτήκαμε όλα τα απαραίτητα φάρμακα και χθες ξεκίνησα για έναν κύκλο λήψη αντισυλληπτικών.. 

Ψυχολογικά μπορώ να πω πως είμαι σχετικά ήρεμη, αν και μερικές στιγμές ένα μικρό άγχος το νιώθω! Αυτό που με προβληματίζει και θα ήθελα τη γνώμη σας πριν το συζητήσω με τον γιατρό, είναι το εξής: Για ηθικούς και θρησκευτικούς λόγους, δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να "πεταχτούν" έμβρυα κατά την όλη διαδικασία.. Πώς μπορεί να διασφαλιστεί αυτό;

Εύχομαι όλες μας να καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες σύντομα, μέσα από μια διαδρομή που σίγουρα είναι ψυχοφθόρα και επώδυνη, είναι όμως και πολύ διδακτική και μας κάνει δυνατότερες και ωριμότερες!

• Μου αρέσει 5

17 minutes ago, Teoula said:

Καλημέρα σε όλες! Είμαι νέα στο forum, παρότι το παρακολουθώ τα τελευταία 5 χρόνια, όσα προσπαθώ για ένα θαυματάκι.. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, λοιπόν, για τυχόν λάθη μου και για το "σεντόνι" που θα ακολουθήσει! Επιτρέψτε μου να σας πω με , όσο το δυνατό, λίγα λόγια για τη δική μου ιστορία έως τώρα...

Από το 2017 προσπαθούμε με τον σύζυγο για παιδάκι, αρχικά πολύ πολύ χαλαρά, αργότερα με τεστάκια ωορρηξίας... Μέχρι τον 3ο χρόνο προσπαθειών δεν είχαμε αποφασίσει να ψάξουμε περισσότερο την αιτία που δεν ερχόταν, ίσως επειδή φοβόμασταν, ίσως επειδή είχαμε άρνηση να δεχτούμε το όποιο πρόβλημα... Λίγο πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε εξετάσεις για να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει, μένω έγκυος... Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας! Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ... Οι χοριακές δεν ανέβαιναν όπως έπρεπε και στην 6η εβδομάδα απέβαλα... Ο τότε γιατρός μου με έβαλε να κάνω κάποιες εξετάσεις, βγήκαν όλες καλές.. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος, κατά τον οποίο προσπαθούσα να βρω τις ισορροπίες μου και κυρίως να διαλέξω νέο γιατρό, μιας και δεν ήθελα να συνεχίσω με τον ίδιο... Το καλοκαίρι του 2021 βρήκα τον γιατρό που έχω τώρα, διευθυντής σε μονάδα εξωσωματικής ιδιωτικού μαιευτηρίου, με μεγάλη εμπειρία στην υπογονιμότητα και, κυρίως, άνθρωπος. Μας έδωσε να κάνουμε όλο το πακέτο των εξετάσεων που προβλέπονται, και σε εμένα και στον σύζυγο, βγαίνουν σχεδόν όλες πολύ καλές, με ένα θέμα στη μορφολογία του σπέρματος, το οποίο για τον γιατρό δεν ήταν κάτι σημαντικό, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες μετρήσεις του σπερμοδιαγράμματος. Τον Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο (κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ έως τότε συστηματικά) και τελικά ανακαλύψαμε το πρόβλημα... 3 στους 6 κύκλους ανωορρηκτικοί, παρά το γεγονός ότι έκανα ενέσεις ovitrelle, κάποιους μήνες μάλιστα διπλή δόση... Ο γιατρός μας είπε πως βάσει πρωτοκόλλου πάμε για εξωσωματική, δίνοντάς μας έναν μήνα ακόμη ευκαιρία για φυσιολογική σύλληψη, όπου προφανώς δεν έγινε τίποτα... Πλέον έχουμε πάρει θετική απόφαση από την επιτροπή εξωσωματικής, προμηθευτήκαμε όλα τα απαραίτητα φάρμακα και χθες ξεκίνησα για έναν κύκλο λήψη αντισυλληπτικών.. 

Ψυχολογικά μπορώ να πω πως είμαι σχετικά ήρεμη, αν και μερικές στιγμές ένα μικρό άγχος το νιώθω! Αυτό που με προβληματίζει και θα ήθελα τη γνώμη σας πριν το συζητήσω με τον γιατρό, είναι το εξής: Για ηθικούς και θρησκευτικούς λόγους, δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να "πεταχτούν" έμβρυα κατά την όλη διαδικασία.. Πώς μπορεί να διασφαλιστεί αυτό;

Εύχομαι όλες μας να καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες σύντομα, μέσα από μια διαδρομή που σίγουρα είναι ψυχοφθόρα και επώδυνη, είναι όμως και πολύ διδακτική και μας κάνει δυνατότερες και ωριμότερες!

Καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας! Ευχομαι το ταξιδι αυτο να ειναι συντομο κ να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!
Τωρα για αρχη ειναι πολυ καλο που βρηκατε το προβλημα γιατι ετσι ξερετε που πατε, οσο για το ζητημα με τα εμβρυα που λες να πεταχτουν, γενικα δεν τα απορριπτουν ετσι εκτος κ αν κανεις προεμφυτευτικο ελεγχο κ εχουν χρωμοσωμικες ανωμαλιες, που εσυ δεν χρειαζεσαι, σε αυτην την περιπτωση. Οποτε οσα εμβρυα προκυψουν τα καταψυχουν για επομενες προσπαθειες..εσυ τι ηλικια εχεις; Αναλογα με την ηλικια βαζουν κ τα αντιστοιχα εμβρυα 2 η 3. Και αν εισαι τυχερη κ πιασεις με την πρωτη τα υπολοιπα παραμενουν στην καταψυξη. Καλη αρχη να εχεις!! 

πρίν από 38 λεπτά , Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @equality συγχαρητήρια. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια εύκολη και τελειομηνη κύηση. Αχχχχ κορίτσια και εγώ από την μία τρέχω φουλ για εξετάσεις, σκέφτομαι ότι αν μείνω έγκυος θα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και από την άλλη σκέφτομαι μήπως δεν το θέλω τόσο πολύ. Μήπως δεν θα έχω αντοχές? Μήπως ο Θεός δεν μου δίνει παιδί για κάποιο λόγο. Αχχχ πολλά τα ερωτήματα και οι σκέψεις. Και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει τα φάρμακα. Που να τα αρχίσω κιόλας 

Είμαστε πολλές τελικά! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι,αν ξεκινήσουμε και φάρμακα, πάει! Κουράγιο και πίστη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Teoula είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου..! Τωρα οσον αφορα τα εμβρυα που καταψυχονται μετα απο την ωοληψια.. υπογραφεις με τον συζυγο ενα εντυπο για την περιπτωση που δεν χρησιμοποιηθουν ολα. Αυτο γινεται λιγο πριν την ωοληψια. Οι επιλογες ειναι τρεις. Η μια ειναι να καταστραφουν, η αλλη να χαριστουν σε αλλα ζευγαρια που δεν μπορουν να τεκνοποιησουν, και η αλλη να δωθουν για επιστημονικους-ερευνητικους σκοπους.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Teoula είπε:

Καλη επιτυχια σου εύχομαι κοριτσάκι μου γλυκό. Και εμείς για θρησκευτικους λογους μας ειπαν πως πρεπει να χρησιμοποιήσουμε ολα τα έμβρυα που βγαλαμε απο ωοληψια. Αυτό προσπαθούμε να κανουμε,να τα χρησιμοποιησουμε ολα. Ειχαμε 8,βαλαμε 2 καναμε την κορη μας, βαλαμε αλλα 2 εμεινα πριν ενα μηνα αλλα δυστυχώς δεν προχώρησε. Ευχομαι γρήγορα να έχετε στην αγκαλιά σας το μωρακι σας!!! 

8 minutes ago, N.Angel said:

Καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας! Ευχομαι το ταξιδι αυτο να ειναι συντομο κ να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!
Τωρα για αρχη ειναι πολυ καλο που βρηκατε το προβλημα γιατι ετσι ξερετε που πατε, οσο για το ζητημα με τα εμβρυα που λες να πεταχτουν, γενικα δεν τα απορριπτουν ετσι εκτος κ αν κανεις προεμφυτευτικο ελεγχο κ εχουν χρωμοσωμικες ανωμαλιες, που εσυ δεν χρειαζεσαι, σε αυτην την περιπτωση. Οποτε οσα εμβρυα προκυψουν τα καταψυχουν για επομενες προσπαθειες..εσυ τι ηλικια εχεις; Αναλογα με την ηλικια βαζουν κ τα αντιστοιχα εμβρυα 2 η 3. Και αν εισαι τυχερη κ πιασεις με την πρωτη τα υπολοιπα παραμενουν στην καταψυξη. Καλη αρχη να εχεις!! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Εγώ είμαι 32 και ο σύζυγος 34. Οπότε αν πιάσουν πχ 10; Μεταφέρουν 2-3 και τα υπόλοιπα σε επόμενη φορά; Αυτό είναι το μόνο μου άγχος, όσο και αν ακούγεται χαζό.. 

πρίν από 8 λεπτά , Teoula είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Εγώ είμαι 32 και ο σύζυγος 34. Οπότε αν πιάσουν πχ 10; Μεταφέρουν 2-3 και τα υπόλοιπα σε επόμενη φορά; Αυτό είναι το μόνο μου άγχος, όσο και αν ακούγεται χαζό.. 

Επειδή εισαι κάτω των 40 θα σου βάζουν 2 την καθε φορα. Μην αγχωνεσαι και κανε καθε βημα με την ωρα του. Κανε πρώτα την ωοληψια να δεις ποσα θα εχεις και σιγα σιγά τα σκεφτεσαι. 

7 minutes ago, Marina21 said:

Καλη επιτυχια σου εύχομαι κοριτσάκι μου γλυκό. Και εμείς για θρησκευτικους λογους μας ειπαν πως πρεπει να χρησιμοποιήσουμε ολα τα έμβρυα που βγαλαμε απο ωοληψια. Αυτό προσπαθούμε να κανουμε,να τα χρησιμοποιησουμε ολα. Ειχαμε 8,βαλαμε 2 καναμε την κορη μας, βαλαμε αλλα 2 εμεινα πριν ενα μηνα αλλα δυστυχώς δεν προχώρησε. Ευχομαι γρήγορα να έχετε στην αγκαλιά σας το μωρακι σας!!! 

Λυπάμαι για την απώλεια.. Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας! Εύχομαι σύντομα να έχει αδερφάκι! Άρα από όσα προκύψουν δεν προχωρούν όλα, δεν το είχα σκεφτεί αυτό.. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

8 minutes ago, Marina21 said:

Επειδή εισαι κάτω των 40 θα σου βάζουν 2 την καθε φορα. Μην αγχωνεσαι και κανε καθε βημα με την ωρα του. Κανε πρώτα την ωοληψια να δεις ποσα θα εχεις και σιγα σιγά τα σκεφτεσαι. 

Σωστά, έχεις δίκιο! Έτσι θα είναι και το άγχος λιγότερο. Σε ευχαριστώ πολύ! Καμιά συμβουλή για ενίσχυση της προσπάθειας;;

2 hours ago, Καντι said:

Πρέπει να μου έκανε πολλα κυστικα το σερπαφαρ. Φαντάσου μάζεψε 4 μπουκαλάκια. Οποτε λέω κι εγω 4 πήρατε;;; Όχι μου λέει 4 ειναι τα μπουκαλάκια θα δούμε ποσα θα βρουν. Βασικα μου παρακεντησε και τα κυστικα.

Κι εγώ είχα δυο κυστικά μετά το serpafar τα οποία μου αφαίρεσε. Όμως δυστυχώς το έμαθα απο το εργαστήριο αργότερα ότι ήταν κενά κ μεχρι εκείνη την στιγμή είχα βγει από τη μονάδα όλο χαρά για αυτά τα δυο. Μετά, μου ήρθε η κεραμίδα και φυσικά ο λογαριασμός, ουφ! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...