Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Wish_soon είπε:

@Angel* μου ευχαριστώ πολύ! Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι ; Ελπίζουμε μέχρι τελευταία στιγμή εννοείται!

Δεν είμαι τώρα έγκυος. Τώρα προσπαθώ... έχω όμως ένα παιδάκι. Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Α ναι? Δεν το ήξερα!

Ναι είχα δεκατα  μετά την ετ. Οταν με ρώτησε ο γιατρός αν έχω κανένα σύμπτωμα του το ανέφερα κ είπε ότι είναι από τη προγεστερονη. Τι να πω κ όταν είσαι έγκυος κ όταν έρχεται η περίοδος τα ίδια συμπτώματα έχεις. Πάντως εγώ όταν έμεινα φυσικά έγκυος πριν αδιαθετησω 2 μέρες πονούσανε τα κόκαλα μου, εξάντληση νόμιζα αρρωστησα . Αυτό κράτησε 2 μέρες. Μετά δεν ένιωθα τίποτα κ ξανάρχισαν στην 6 εβδομαδα. Είναι μεγάλη παγίδα τα συμπτώματα αφού έρχεται η περίοδος κ κάνω πλάκα θα είναι εμφύτευση να μου το θυμηθείς, θα λαλήσουμε στο τέλος! Χαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!!!
Σήμερα για εμένα 4η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων, εκ των οποίων η μια άριστη κ η άλλη αρκετά μέτρια, λόγω απόψυξης… χοριακη θα κάνω το Μεγ. Σάββατο… από συμπτώματα, αν μπορώ να τα πω έτσι βέβαια, τραβήγματα στην μήτρα και δέκατα τις περισσότερες ώρες της ημέρας! Πρήξιμο γενικά δεν έχω, διότι δεν είμαι επηρεασμένη από τα φάρμακα της ωοληψιας διότι την έκανα 7/2 κ εμβρυομεταφορα 13/4! Δεν ξέρω αν είναι θετικά τα «συμπτώματα» που έχω… ο γιατρός μου, πολύ αισιόδοξος μετά την εμβρυομεταφορα, μου έδινε ποσοστό επιτυχίας 40% με «άριστα» το 65% λόγω της ηλικίας μου, ετών 39!Ευχομαη να είναι θετικά τα σημάδια που έχω, αν κ ξέρω από πολλά κοριτσια εδω μέσα που διαβάζω οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο! 
ευχομαι τα καλύτερα σε όλες μας κ μόνο θετικές χοριακες!!!!!!!!!!!! 

Με το καλό ευχομαι μια μεγάλη χοριακη να έχεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Σοβαρα;;; 8 μηνο;; Ημουν νια κ γερασα δλδ! Δν το ηξερα αυτο! Οταν μαθεις περισσοτερα πες μου κ εμενα κ κοστος αν γινεται..ειναι νωρις ακομα για μενα θελω να προσπαθησω κ με φυσικους κ δινω αλλη μια διεγερση στον εαυτο μου αλλα να ξερω..

ευχομαι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου! Κ να τα καταφερεις με οποιο τροπο επιλεξεις!!

Εννοείται θα σου πω, ευχαριστώ πολύ ♥️

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Wish_soon είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έχω πολλά χρόνια να μπω στο φόρουμ αλλά ελπίζω κάποιες από τα παλιά τουλάχιστον να τα καταφέρατε και ζήσατε το θαύμα της γέννας! Εμείς κάναμε τη πρώτη μας εμβρυομεταφορά στις 7/04 τη προηγούμενη Πέμπτη με βλαστοκυστες 5 ημερών . Χτες η χοριακή 9η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά ήταν στις 186 μονάδες . Πολύ καλά κατά τα λεγόμενα του γιατρού μου . Σήμερα το απόγευμα πήγα στη τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα αίμα . Έχει τύχει σε καμία και να είχε θετική εξέλιξη ; 
Πριν δυο χρόνια έχω ξαναπεράσει βιοχημική κύηση με σπερματέγχυση και δε θα τ αντέξω πάλι ..

Καλημέρα κοριτσι μου και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου ❤️ Είμαι στην ενδέκατη εβδομάδα εγκυμοσύνης και όταν ήμουν στην πέμπτη,έχασα το ένα έμβρυο(είχαν πιάσει και τα δύο στην εμβρυομεταφορα) Οταν το έπαθα, είχα αρκετό αίμα, ρίγος,κρύο ιδρώτα και  φριχτους πόνους.Εσυ δεν είσαι σε αυτή τη φάση απ' όσο κατάλαβα.Πολλές γυναίκες έχουν αίμα κατά την εγκυμοσύνη τους και όλα είναι φυσιολογικά,απλά χρειάζονται ξεκούραση. Πήγαινε κάνε τη χοριακη να ηρεμήσεις και μετά πήγαινε στο γιατρό σου να σε εξετάσει. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να έχεις στην αγκαλιά σου το μωρακι σου❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Wish_soon είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έχω πολλά χρόνια να μπω στο φόρουμ αλλά ελπίζω κάποιες από τα παλιά τουλάχιστον να τα καταφέρατε και ζήσατε το θαύμα της γέννας! Εμείς κάναμε τη πρώτη μας εμβρυομεταφορά στις 7/04 τη προηγούμενη Πέμπτη με βλαστοκυστες 5 ημερών . Χτες η χοριακή 9η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά ήταν στις 186 μονάδες . Πολύ καλά κατά τα λεγόμενα του γιατρού μου . Σήμερα το απόγευμα πήγα στη τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα αίμα . Έχει τύχει σε καμία και να είχε θετική εξέλιξη ; 
Πριν δυο χρόνια έχω ξαναπεράσει βιοχημική κύηση με σπερματέγχυση και δε θα τ αντέξω πάλι ..

Καλημέρα!

κι εγώ μετά από εμβρυομεταφορά, βλαστοκύστεων 5 ημερών , μία ημέρα πριν τη χοριακή, την 8η δηλαδή, το απόγευμα, είχα αίμα - όχι πόνους ή εφίδρωση, μονάχα αίμα. Τα έβαψα μαύρα, ούτε χοριακή δεν ήθελα να πάω να κάνω αλλά τελικά η χοριακή μου ήταν 716, τώρα είμαι στον 8ο σε δίδυμη κύηση. Τους πρώτους 3 μήνες είχα κι άλλες φορές αίμα, είναι μικρές αποκολλήσεις, πολύ συνηθισμένες, μου αύξησαν λίγο τη δόση της προγεστερόνης κι αυτό ήταν!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 4

12 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Ρε κοριτσια συγγνώμη κιόλας αν σας ζαλίζω, αλλά το έχω ψάξει κ δεν ξέρω που να το βρω… έχω την εξής απορία αν κ μπορεί να είναι πολύ χαζή… αν τα έμβρυα δεν εμφυτευθούν τα αποβάλλει ο οργανισμός αμέσως; Τι ακριβώς γίνεται; Η εμφυτεύονται κ απλά κάποια στιγμή τα από άλλες η μήτρα κ φεύγουν μέσω της ούρησης;

Συγγνωμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά το έχω απορια… 

Ρε συ μ εχεις στείλει αδιάβαστη τωρα..... Συγνώμη που θα το πω , αλλα τι σχέση εχει η ουρήθρα με την μήτρα που μπαίνουν τα έμβρυα; Η περίοδος αποβάλλεται απο την ουρήθρα; Σε μαλώνω γιατι ειμαστε μεγάλες κοπέλες που χρησιμοποιούμε φόρουμ , οποτε εναν εγγραματισμό τον εχουμε , δεν ξέρουμε που έβαλε ο γιατρος τα έμβρυα και απο που θα βγουν; 

Με την περιοδο αποβάλλονται.

22 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να γονιμοποιηθουν και τα δύο και να σου χαρίσουν το παιδάκι σου!!Πάντως και γω στα 33 μου σκέψου μόνο με σερπαφαρ είχα βγάλει 2-3 ωάρια!!Οπότε μια χαρά τα πήγες!!

Πρεπει να μου έκανε πολλα κυστικα το σερπαφαρ. Φαντάσου μάζεψε 4 μπουκαλάκια. Οποτε λέω κι εγω 4 πήρατε;;; Όχι μου λέει 4 ειναι τα μπουκαλάκια θα δούμε ποσα θα βρουν. Βασικα μου παρακεντησε και τα κυστικα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

On 4/13/2022 at 10:27 PM, Maroxmarox said:

Εγώ ρωτούσα για την εμπειρία σου με γεν .χειρουργικο

Γεν..ις; Ναι την έγραψα πρωτύτερα. Η προεπεμβατική διαδικασία άριστη. Η λαπαροσκόπηση όμως μου άφησε κουσούρια. 

17 hours ago, Kate92 said:

Χαίρομαι που είσαι πιο ήρεμη! Όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Ένα βήμα τη φορά! 

Εγώ έκανα την υστεροσκοπηση μου σε αυτό τον κύκλο. Σκέφτομαι στον επόμενο να δοκιμάσω μια σπερματεγχυση. Και έχω στείλει τα χαρτιά μου στην επιτροπή και ελπίζω να μας περάσουν. 

Σε καταλαβαίνω πάντως με όλες αυτές τις μεταπτώσεις. Έτσι είμαι κι εγώ και δεν έχω πάρει καν ακόμα φάρμακα. Σήμερα ας πούμε αναρωτιεμαι μόνη μου αν όντως θέλω μωρό, ενώ ενάμιση χρόνο τώρα έχω λυσσαξει. Νομίζω ότι είναι σα μηχανισμός άμυνας για την ψυχολογία μας.

Κοριτσια έτσι είναι για πολλές από εμάς. Εγώ είμαι έγκυος και αναρωτιέμαι αν ήθελα να γίνω μαμά και που πάω να μπλέξω και διάφορα τέτοια. Είναι απολύτως φυσιολογικά όλα αυτά όχι μόνο άμυνα αλλά και ότι απολαμβάνουμε την ελευθερία της ζωής που έχουμε. 

• Μου αρέσει 3

11 hours ago, Angel* said:

Δεν είμαι τώρα έγκυος. Τώρα προσπαθώ... έχω όμως ένα παιδάκι. Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου.

Καλημέρα @Angel* μου! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Καλή δύναμη και στη δικη σου προσπάθεια κορίτσι μου! Όσο δύσκολο και αν είναι το αβέβαιο δεν σταματάμε να ελπίζουμε … εμείς νομίζω που περνάμε αυτή τη διαδικασία ίσως κρύβουμε λίγο δύναμη παραπάνω .. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες όλοι γινόμαστε καλύτεροι .. 

• Μου αρέσει 2

17 hours ago, Makelen said:

Καλη επιτυχια να εχεις! Ισχυει ο μηχανισμος αμυνας οντως.. Εμενα βεβαια δεν μου συμβαινει αυτο.. αλλα ούτε κ τα φαρμακα ειναι. Απλως συνεβησαν διαφορα που με φοβιζουν για το πόσο ειναι σωστο να φερω ενα παιδι στον κοσμο αυτη τη στιγμη. Για εκεινο κ μονο.. οχι για μενα.. για εκεινο. Τα περιθωρια ομως στενεψαν ηλικιακα, κι χρονος με πιεζει. Αν το αφησω κι αλλο.. θα μεγαλωσω κι αλλο.. Γι αυτο κ ελεγα εχθες οτι ή πρεπει να προχωρησω, κι αν τα καταφερω τα καταφερα (με ο.τι συνεπαγεται).. ή ακυρωση. Οχι παντως για αναβολη.

Οι προβληματισμοί @Makelen είναι απόλυτως λογικοί και δεν σου κρύβω πως και εγώ τους έχω. Πόλεμοι κλιματική κρίση ανεργία ακραία φαινόμενα όλο κ περισσότερη εμφάνιση ιών και υπερπληθυσμός. Πολλά τα στραβά αυτού του κόσμου.. να σκέφτεσαι όμως πως πάντα υπήρχαν τετοια διλήμματα (στην εποχή των γονιών μας ζούσαν με τον κίνδυνο της πυρηνικής καταστροφής) και πάντα αξίζει να γεννηθεί ένα παιδί. Ίσως αυτό να αλλάξει τον κόσμο μαζί με άλλα της γενιάς του. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Catalina2 said:

Καλημέρα!

κι εγώ μετά από εμβρυομεταφορά, βλαστοκύστεων 5 ημερών , μία ημέρα πριν τη χοριακή, την 8η δηλαδή, το απόγευμα, είχα αίμα - όχι πόνους ή εφίδρωση, μονάχα αίμα. Τα έβαψα μαύρα, ούτε χοριακή δεν ήθελα να πάω να κάνω αλλά τελικά η χοριακή μου ήταν 716, τώρα είμαι στον 8ο σε δίδυμη κύηση. Τους πρώτους 3 μήνες είχα κι άλλες φορές αίμα, είναι μικρές αποκολλήσεις, πολύ συνηθισμένες, μου αύξησαν λίγο τη δόση της προγεστερόνης κι αυτό ήταν!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλημέρα @Catalina2 με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου μου έδωσες πολύ δύναμη !

• Μου αρέσει 1

On 4/16/2022 at 10:34 PM, winspert said:

Γιατί βρε αγάπη μου;;; Πολυ στενοχωριεμαι ετσι οπως τα γράφεις. Ο,τι κ αν εχει γινει θα ξεπεραστεί και θα πανε ολα καλα...Κοιτα κ εγω σήμερα δεν ειμαι στα καλα μου...Κ εγω νιωθω σωματικα χαλια... Σικλακουρ και ουτροτζεσταν ειχα χρονια να παρω...και με ενοχλεί κ εμενα λιγο ο λαιμός αλλα θελω να πιστεύω πως δεν είναι κάτι... Παρε τα πανω σου σε παρακαλώ!!!

Για τα ουτροτζεσταν λες,ετσι;. Γιατί τα αλλα τα κόβουμε γρήγορα,ε;

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω εγώ είμαι μια βδομάδα πριν τον 1ο υπέρηχο και εξακολουθώ και παίρνω 3 φορές τη μέρα utrogestan κ cyclacur. Κ κάνω innohep κάθε πρωί. Πότε τα κόβουνε αυτά;; 

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Blue Velvet said:

Καλημέρα κοριτσι μου και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου ❤️ Είμαι στην ενδέκατη εβδομάδα εγκυμοσύνης και όταν ήμουν στην πέμπτη,έχασα το ένα έμβρυο(είχαν πιάσει και τα δύο στην εμβρυομεταφορα) Οταν το έπαθα, είχα αρκετό αίμα, ρίγος,κρύο ιδρώτα και  φριχτους πόνους.Εσυ δεν είσαι σε αυτή τη φάση απ' όσο κατάλαβα.Πολλές γυναίκες έχουν αίμα κατά την εγκυμοσύνη τους και όλα είναι φυσιολογικά,απλά χρειάζονται ξεκούραση. Πήγαινε κάνε τη χοριακη να ηρεμήσεις και μετά πήγαινε στο γιατρό σου να σε εξετάσει. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να έχεις στην αγκαλιά σου το μωρακι σου❤️

@Blue Velvet μου Καλημέρα ! Με το καλό να  κυλήσουν όλα ομαλά από δω και πέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Σήμερα το πρωί πήγα έκανα τη χοριακή όποτε μου είπαν μέχρι το μεσημέρι θα ξέρω ! Θα πάρω στο νοσοκομείο να ενημερώσω μια και καλή το μεσημέρι να δω τι θα μου πουν και από τη μονάδα της εξωσωματικής. Σήμερα κανονικά έπρεπε να επιστρέψω και στη δουλειά αλλά πήρα άδεια … φοβάμαι πολύ να το ρισκάρω ..

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Blue Velvet said:

Πολύ λυπάμαι ελπίζω από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά!!! 

• Μου αρέσει 1

25 minutes ago, marina39 said:

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω εγώ είμαι μια βδομάδα πριν τον 1ο υπέρηχο και εξακολουθώ και παίρνω 3 φορές τη μέρα utrogestan κ cyclacur. Κ κάνω innohep κάθε πρωί. Πότε τα κόβουνε αυτά;; 

@marina39 έχω ακούσει ότι μέχρι το 3ο μήνα συνεχίζουμε τα φάρμακα υποστήριξης .. τώρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια ..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...