Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Σε καταλαβαίνω πάντως με όλες αυτές τις μεταπτώσεις. Έτσι είμαι κι εγώ και δεν έχω πάρει καν ακόμα φάρμακα. Σήμερα ας πούμε αναρωτιεμαι μόνη μου αν όντως θέλω μωρό, ενώ ενάμιση χρόνο τώρα έχω λυσσαξει. Νομίζω ότι είναι σα μηχανισμός άμυνας για την ψυχολογία μας.

Μου κάνει πολύ κλικ ακριβώς όπως το έθεσες για τον μηχανισμό άμυνας. Παθαίνω ακριβώς το ίδιο που λες, από τη μία παλεύω ασταμάτητα 3+ χρόνια τώρα να αποκτήσω ένα παιδί κι από την άλλη αναρωτιέμαι αν πράγματι το θέλω τόσο. Σα να σαμποτάρω τον εαυτό μου το σκεφτόμουν, αλλά ο μηχανισμός άμυνας που λες μου κουμπώνει πολύ. Έχεις απόλυτο δίκιο...

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κοριτσάκι μου,δεν ξερω τι είναι αυτό που σε προβληματιζει....ομως θα σου πω πως σε αυτό το δύσκολο δρομο που που μας ετυχε υπάρχουν πολλες παράμετροι...Στην αρχη μπορεί να μας φέρει η διαδικασία κοντα με τους συντρόφους μας... Καποια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις,να κάνουμε δευτερες σκεψεις,να θυμωσουμε,να αμφισβητήσουμε τα θελω μας και τον άνθρωπο που θα φέρουμε στον κοσμο ενα παιδί μαζι του. Ολα αυτα εχουν να κανουν με το ζορι που τραβαμε. Αλλες φορες μπορεί να είναι η αφορμή να δούμε ποιον άνθρωπο εχουμε δίπλα μας...Και στην πορεία δεν είναι ευκολα τα πράγματα... Οταν εχει ένταση το παιδί δημιουργείται ένταση και στο ζευγάρι ...δε γίνεται να συμφωνούμε σε ολα... Λιγο πολυ ολες τα έχουμε περασει... Αλλα σε δευτερη φαση πρέπει να σκεφτούμε αν αυτος ο άνθρωπος ειναι αυτος που θέλουμε για πατερα του παιδιού μας...με πιο ηρεμία... Ολα αυτα στα λέω σε περίπτωση που υπάρχει ενταση λογω καταστασης. Στην πορεία αν υπάρχει αγάπη ολα στρωνουν... Εύχομαι να πανε ολα καλα και να κάνεις τη σωστή επιλογη .. οποια κ αν είναι αυτη... Σου στελνω μια αγκαλιά!!!

πρίν από 15 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!!!
Σήμερα για εμένα 4η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων, εκ των οποίων η μια άριστη κ η άλλη αρκετά μέτρια, λόγω απόψυξης… χοριακη θα κάνω το Μεγ. Σάββατο… από συμπτώματα, αν μπορώ να τα πω έτσι βέβαια, τραβήγματα στην μήτρα και δέκατα τις περισσότερες ώρες της ημέρας! Πρήξιμο γενικά δεν έχω, διότι δεν είμαι επηρεασμένη από τα φάρμακα της ωοληψιας διότι την έκανα 7/2 κ εμβρυομεταφορα 13/4! Δεν ξέρω αν είναι θετικά τα «συμπτώματα» που έχω… ο γιατρός μου, πολύ αισιόδοξος μετά την εμβρυομεταφορα, μου έδινε ποσοστό επιτυχίας 40% με «άριστα» το 65% λόγω της ηλικίας μου, ετών 39!Ευχομαη να είναι θετικά τα σημάδια που έχω, αν κ ξέρω από πολλά κοριτσια εδω μέσα που διαβάζω οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο! 
ευχομαι τα καλύτερα σε όλες μας κ μόνο θετικές χοριακες!!!!!!!!!!!! 

Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου!!! Πολύ ελπιδοφόρα τα συμπτώματα σου, ειδικά τα δέκατα δε νομίζω ότι μπορούν να οφείλονται στα φάρμακα! Περιμένω από σένα καλά νέα, να χαρούμε ολες μαζί!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!!!
Σήμερα για εμένα 4η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων, εκ των οποίων η μια άριστη κ η άλλη αρκετά μέτρια, λόγω απόψυξης… χοριακη θα κάνω το Μεγ. Σάββατο… από συμπτώματα, αν μπορώ να τα πω έτσι βέβαια, τραβήγματα στην μήτρα και δέκατα τις περισσότερες ώρες της ημέρας! Πρήξιμο γενικά δεν έχω, διότι δεν είμαι επηρεασμένη από τα φάρμακα της ωοληψιας διότι την έκανα 7/2 κ εμβρυομεταφορα 13/4! Δεν ξέρω αν είναι θετικά τα «συμπτώματα» που έχω… ο γιατρός μου, πολύ αισιόδοξος μετά την εμβρυομεταφορα, μου έδινε ποσοστό επιτυχίας 40% με «άριστα» το 65% λόγω της ηλικίας μου, ετών 39!Ευχομαη να είναι θετικά τα σημάδια που έχω, αν κ ξέρω από πολλά κοριτσια εδω μέσα που διαβάζω οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο! 

Μια θετική χοριακη σου εύχομαι παναγιωτα.  Η προγεστερονη ανεβάζει δέκατα. Μην δίνεις σημασία στα συμπτώματα δε βγαίνει άκρη!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , happiness79 είπε:

Μετά από ωοληψίες φυσικών κύκλων δεν είχα καμία αναταραχή στην περίοδο, ερχόταν πάντα κανονικά. Μετά από κύκλους με διέγερση ήταν ότι να 'ναι. Είχε τύχει άλλη φορά να καθυστερήσει κι άλλη να έρθει νωρίτερα. Τι εννοείς όμως με τον όρο άτυπη περίοδος?

Άτυπη εννοώ  . . . ότι σκέψου μετά την ωοληψία αδιαθετησα σε  5 μέρες κ ήταν σαν μην είχα περίοδο ούτε ποναγα ούτε τίποτα από όλα αυτά που περνάω στην περίοδο μου κ τώρα περιμένω για να ξεκινήσω προετοιμασία ενδομητριου για εμβρυομεταφορα κ δεν έρχεται.  .  . Ούτε συμπτώματα ότι θα αδιαθετησω.  .  . Ότι να ναι όμως εεεε!!! Όταν θέλεις να έρθει κάνει την πάπια πόση ειρωνεία.  . .χαχα

Καλησπέρα σε όλες! Έχω πολλά χρόνια να μπω στο φόρουμ αλλά ελπίζω κάποιες από τα παλιά τουλάχιστον να τα καταφέρατε και ζήσατε το θαύμα της γέννας! Εμείς κάναμε τη πρώτη μας εμβρυομεταφορά στις 7/04 τη προηγούμενη Πέμπτη με βλαστοκυστες 5 ημερών . Χτες η χοριακή 9η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά ήταν στις 186 μονάδες . Πολύ καλά κατά τα λεγόμενα του γιατρού μου . Σήμερα το απόγευμα πήγα στη τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα αίμα . Έχει τύχει σε καμία και να είχε θετική εξέλιξη ; 
Πριν δυο χρόνια έχω ξαναπεράσει βιοχημική κύηση με σπερματέγχυση και δε θα τ αντέξω πάλι ..

πρίν από 30 λεπτά , happiness79 είπε:

Μου κάνει πολύ κλικ ακριβώς όπως το έθεσες για τον μηχανισμό άμυνας. Παθαίνω ακριβώς το ίδιο που λες, από τη μία παλεύω ασταμάτητα 3+ χρόνια τώρα να αποκτήσω ένα παιδί κι από την άλλη αναρωτιέμαι αν πράγματι το θέλω τόσο. Σα να σαμποτάρω τον εαυτό μου το σκεφτόμουν, αλλά ο μηχανισμός άμυνας που λες μου κουμπώνει πολύ. Έχεις απόλυτο δίκιο...

Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου!!! Πολύ ελπιδοφόρα τα συμπτώματα σου, ειδικά τα δέκατα δε νομίζω ότι μπορούν να οφείλονται στα φάρμακα! Περιμένω από σένα καλά νέα, να χαρούμε ολες μαζί!

Αχ, λυπάμαι που νιώθεις έτσι, αλλά με ανακουφιζει που δεν είμαι η μόνη τελικά. Πολλή μαυρίλα σήμερα..αμφισβητώ τα πάντα. Αν μπορώ να τα καταφέρω, αν θα βρίσκω τον απαιτούμενο χρόνο με τη δουλειά, αν θα περάσει κρίση η σχέση μας με τον άντρα μου λόγω αλλαγής ισορροπιών και πάει λεγοντας. Αλλά θα περάσει και σε λίγες μέρες πάλι θα τρωγομαι!! Χχααχα

πρίν από 35 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!!!

Καλωσηρθες! Από συμπτώματα δεν ξέρω κορίτσι μου! Αλλά σου εύχομαι μια τεραστια χοριακη!! Με το καλό!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Wish_soon είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Έχω πολλά χρόνια να μπω στο φόρουμ αλλά ελπίζω κάποιες από τα παλιά τουλάχιστον να τα καταφέρατε και ζήσατε το θαύμα της γέννας! Εμείς κάναμε τη πρώτη μας εμβρυομεταφορά στις 7/04 τη προηγούμενη Πέμπτη με βλαστοκυστες 5 ημερών . Χτες η χοριακή 9η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά ήταν στις 186 μονάδες . Πολύ καλά κατά τα λεγόμενα του γιατρού μου . Σήμερα το απόγευμα πήγα στη τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα αίμα . Έχει τύχει σε καμία και να είχε θετική εξέλιξη ; 
Πριν δυο χρόνια έχω ξαναπεράσει βιοχημική κύηση με σπερματέγχυση και δε θα τ αντέξω πάλι ..

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Είδες λίγο αίμα στο σκουπισμα? Λίγο αίμα δεν σημαίνει πάντα αποβολή, πολλές έγκυες έχουν δει λίγο αιματακι κ όλα πήγαν καλά. Ενημερωσε το γιατρο σου  και ξεκουρασου. Θετικη σκεψη!!❤

9 minutes ago, Zenia82 said:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Είδες λίγο αίμα στο σκουπισμα? Λίγο αίμα δεν σημαίνει πάντα αποβολή, πολλές έγκυες έχουν δει λίγο αιματακι κ όλα πήγαν καλά. Ενημερωσε το γιατρο σου  και ξεκουρασου. Θετικη σκεψη!!❤

@Zenia82 σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τη θετική σου ενέργεια ! <3 Ενημέρωσα τον γιατρό μου όπως λες αλλά είναι και Κυριακή σήμερα ένας θεός ξέρει πότε και αν θα απαντήσει … Αύριο πρωί πρωί θα πάω να κάνω επανάληψη της χοριακης. Επειδή βάλαμε δυο βλαστοκυστες ίσως δεν προχώρησε η μια απ τις δυο.. Το θετικό είναι ότι δεν με πονάει η κοιλιά μου σαν να πρόκειται να αδιαθετήσω όπως την προηγούμενη φορά που είχα πεθάνει απ το πόνο ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Zenia82 είπε:

Μια θετική χοριακη σου εύχομαι παναγιωτα.  Η προγεστερονη ανεβάζει δέκατα. Μην δίνεις σημασία στα συμπτώματα δε βγαίνει άκρη!❤

Α ναι? Δεν το ήξερα!

Ρε κοριτσια συγγνώμη κιόλας αν σας ζαλίζω, αλλά το έχω ψάξει κ δεν ξέρω που να το βρω… έχω την εξής απορία αν κ μπορεί να είναι πολύ χαζή… αν τα έμβρυα δεν εμφυτευθούν τα αποβάλλει ο οργανισμός αμέσως; Τι ακριβώς γίνεται; Η εμφυτεύονται κ απλά κάποια στιγμή τα από άλλες η μήτρα κ φεύγουν μέσω της ούρησης;

Συγγνωμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά το έχω απορια… 

πρίν από 59 λεπτά , Zenia82 είπε:

Σε ευχαριστώ  για την απάντηση σου κορίτσι μου γλυκό, δεν το ήξερα ότι ανεβάζει την θερμοκρασία!!! Κάνω prolutex ανα 12ωρο… κ ήρθε κιόλας η ώρα της να την κάνω! Πφφφφ πολύ τρύπημα ρε κοριτσια!!!! Τι τραβάμε για ένα παιδάκι… κ άλλες τα κάνουν με τόση μεγάλη ευκολία… 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Άτυπη εννοώ  . . . ότι σκέψου μετά την ωοληψία αδιαθετησα σε  5 μέρες κ ήταν σαν μην είχα περίοδο ούτε ποναγα ούτε τίποτα από όλα αυτά που περνάω στην περίοδο μου κ τώρα περιμένω για να ξεκινήσω προετοιμασία ενδομητριου για εμβρυομεταφορα κ δεν έρχεται.  .  . Ούτε συμπτώματα ότι θα αδιαθετησω.  .  . Ότι να ναι όμως εεεε!!! Όταν θέλεις να έρθει κάνει την πάπια πόση ειρωνεία.  . .χαχα

Ίσως επειδή την προηγούμενη φορά σου ήρθε (έστω και άτυπα) νωρίτερα, μπορεί τώρα γι' αυτό να σου καθυστερεί, για να έρθει ο κύκλος σου στα ίσια του. Αμ δε!!! Πού να ήξερε όμως ότι αφού προετοιμάζεσαι για ετ θα κάνει πάααααρα πολύ καιρό να σου ξανάρθει η επόμενη περίοδος, αφού θα μείνεις έγκυος! ;)

1 hour ago, Wish_soon είπε:

Κορίτσι μου πρωτά απ' όλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια ήρεμη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όσο για το αίμα δεν ξέρω πολλά να πω, πέρα από το ότι εχω διαβάσει πως έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες και δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Νομίζω ότι οι γιατροί συστείνουν ξεκούραση σε αυτές τις περπτώσεις. Θα δεις τι θα σου πει κι ο γιατρός σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις κι όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Mar.Theo είπε:

Μου συνεβει το ιδιο. Αδιαθετησα 6 μερες μετα την ωοληψια. Κι ετσι περιμενα τον επομενο κυκλο να ξανααδιαθετησω.. ωστε να ξεκινησω προετοιμασια για ετ. Εκανε 40 μερες να ερθει! 40 μερες κυκλο.. ενω κανονικα εχω 28. Υπομονη..!

• Μου αρέσει 1

43 minutes ago, happiness79 said:

Ίσως επειδή την προηγούμενη φορά σου ήρθε (έστω και άτυπα) νωρίτερα, μπορεί τώρα γι' αυτό να σου καθυστερεί, για να έρθει ο κύκλος σου στα ίσια του. Αμ δε!!! Πού να ήξερε όμως ότι αφού προετοιμάζεσαι για ετ θα κάνει πάααααρα πολύ καιρό να σου ξανάρθει η επόμενη περίοδος, αφού θα μείνεις έγκυος! ;)

Κορίτσι μου πρωτά απ' όλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια ήρεμη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όσο για το αίμα δεν ξέρω πολλά να πω, πέρα από το ότι εχω διαβάσει πως έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες και δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Νομίζω ότι οι γιατροί συστείνουν ξεκούραση σε αυτές τις περπτώσεις. Θα δεις τι θα σου πει κι ο γιατρός σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις κι όλα θα πάνε καλά!

@happiness79 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Μίλησα με το γιατρό μου και το ίδιο μου είπε και αυτός ξεκούραση και να συνεχίσω τα φάρμακα μου κανονικά .. Εύχομαι αύριο η χοριακή να έχει ανέβει μήπως ηρεμήσουμε λίγο …  

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Μου συνεβει το ιδιο. Αδιαθετησα 6 μερες μετα την ωοληψια. Κι ετσι περιμενα τον επομενο κυκλο να ξανααδιαθετησω.. ωστε να ξεκινησω προετοιμασια για ετ. Εκανε 40 μερες να ερθει! 40 μερες κυκλο.. ενω κανονικα εχω 28. Υπομονη..!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Υπομονή όσο δεν πάει!!! Έχω ανάπτυξη την Υπομονή μου σε άλλα επίπεδα!!! Κορίτσι μου σού εύχομαι να σου ρθει η ευτυχία!!!! Προσπάθησε  να μην σκέφτεσαι πολύ κ να μην αναλύεις τα πάντα αλλιώς καταστράφηκαμε!!! Εύχομαι να ξυπνήσεις αύριο κ όλα στο μυαλό σου να είναι πιο ξεκάθαρα!!!!! Σε διαβάζω κ σου στέλνω την αγκαλιά μου !!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Wish_soon είπε:

Αυτό μπορεί να συμβεί και σε μια εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη, και να προχωρήσει κανονικά. Μου εχει συμβει εμενα.Μην ανησυχείς για την ώρα, δώσε όλη σου την θετική ενέργεια!

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Angel* said:

Αυτό μπορεί να συμβεί και σε μια εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη, και να προχωρήσει κανονικά. Μου εχει συμβει εμενα.Μην ανησυχείς για την ώρα, δώσε όλη σου την θετική ενέργεια!

@Angel* μου ευχαριστώ πολύ! Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι ; Ελπίζουμε μέχρι τελευταία στιγμή εννοείται!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...