Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μονο cyclacur παιρνω προς το παρον. 3 την ημερα πλεον. Δεν ξερω αν φταινε αυτα για την κοπωση κ τη νυστα.. αλλα σημερα ειχα κ ζαλαδες. Τωρα που το ειπες το θυμηθηκα. Αν δεν ειναι απο τα χαπια παντως.. κατι δεν παει καλα. Φοβαμαι οτι δεν θα εχει μεγαλωσει το ενδομητριο. Νιωθω κουρελι σωματικα.. αλλα κ ψυχολογικα, επειδη ετυχαν διαφορα ασχημα εχθες κ σημερα, ειμαι ακομα πιο χαλια. Δεν βλεπω να την κανω την ετ μου φαινεται. Ετσι μου ρχεται να τα παρατησω. Και κακη ψυχολογια.. και καπνιζω ενω το ειχα κοψει για μηνες. Δεν θα τα καταφερω κ να την κανω την ετ, ετσι νιωθω, οπότε μαλλον δεν εχει κ νοημα. 

Αυτός ο δρόμος είναι για δυνατους. Από τότε που παρακολουθώ το φόρουμ πραγματικα μονό θαυμασμό νιώθω για όλες εδώ!!! Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές αδυναμίας κ είναι λογικό. Γνώμη μου ηρεμησε λίγες μέρες κ παίρνεις μετά τις αποφάσεις σου! Όσο για το τσιγάρο σε καταλαβαίνω απόλυτα δεν πειράζει για κανένα τσιγαράκι που κ που. Χαλάρωσε αυτές τις Άγιες μέρες κ σου ευχομαι ολόψυχα να οδηγηθεις στο καλυτερο! 

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ποια αλλα; Ολα στην αυχενική τα κόβει.

Μου εδωσε 5 μερες σερπαφαρ και πηρε δυο.

Ναι αλλα δεν ειχα σκοπό να κανω ετ εξ αρχης. Θέλαμε να δούμε το ενδομητριο σε ενδεχόμενη μεταφορά , τι υποδεκτικοτητα εχει. Και κυρίως αν υπάρχει φλεγμονή.

Αρκούν για να έρθει σύντομα το αδερφάκι! Καλή επιτυχία να έχεις! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Εγω γενικα δεν εχει τυχει να εχω καθυστέρηση μετα την ωοληψια... Έρχεται παντα στην ωρα της και ισως κάποιες φορές 1 με 2 μερες νωρίτερα... Σίγουρα ομως συμβαίνει απο τα φαρμακα... Εσυ μιλάς μετα απο διεγερση ή απο φκ;Και αυτό παιζει ρολο...αλλα για να λες φαρμακα λογικα θα έκανες διέγερση... Μήπως μετά την ατυπη περιοδο ξεκινας να μετρας απο την αρχη; Ο γιατρός σου δεν σου ανεφερε κατι;

Μετά από διέγερση!! Εννοείται ότι μέτρησα μετά την άτυπη περίοδο,  απλά είχα διαβάσει εδώ μέσα κοπέλες που το έχουν πάθει.  .  . Δεν έχω μιλήσει με τον γιατρό ακόμα.  . .το θεώρησα είναι συμβαίνει μετά από τόση βόμβα ορμονών 

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Τι εννοεις σε λιστα; Γιατι μπαινουμε σε λιστα; Να προσπαθησεις με φυσικους μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα!

@Equality Συγχαρητηρια!!! Καλους διπλασιασμους κ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσι μου!

@N.Angel λίστα αναμονής μου είπαν από το κέντρο γύρω στο 8μηνο.Μ.Τρίτη θα ξέρω περισσότερα.Μέχρι τότε θα προσπαθώ με φυσικούς.Σημερα μου ήρθε περίοδος να δω τι θα δείξουν οι εξετάσεις μου την Τρίτη, υπέρηχος και αίματος.

1 hour ago, Penaki είπε:

Αυτός ο δρόμος είναι για δυνατους. Από τότε που παρακολουθώ το φόρουμ πραγματικα μονό θαυμασμό νιώθω για όλες εδώ!!! Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές αδυναμίας κ είναι λογικό. Γνώμη μου ηρεμησε λίγες μέρες κ παίρνεις μετά τις αποφάσεις σου! Όσο για το τσιγάρο σε καταλαβαίνω απόλυτα δεν πειράζει για κανένα τσιγαράκι που κ που. Χαλάρωσε αυτές τις Άγιες μέρες κ σου ευχομαι ολόψυχα να οδηγηθεις στο καλυτερο! 

Αρκούν για να έρθει σύντομα το αδερφάκι! Καλή επιτυχία να έχεις! 

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.. να εισαι καλα.. Κι εσυ να καταφερεις ο.τι επιθυμεις..! Δυσκολος οντως ο δρομος.. κυριως θελει πολλα ψυχικα αποθεματα. Θα κανω ο.τι μπορω να σταθω κ παλι στα ποδια μου κ να αντιμετωπισω με οποιον τροπο τις δυσκολιες..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

@Makelen κορίτσι μου πώς είσαι σήμερα?

Καλυτερα απο εχθες αλλα σιγουρα πολυ προβληματισμενη.. Εδω που εφτασα ξερω οτι δεν πρεπει να κανω πισω κ οτι ισως το μετανιωσω αν δεν προχωρησω. Το πώς θα αντιμετωπιστουν τα θέματά μου δεν ξερω.. Προς το παρον θα κανω τον υπερηχο μεθαυριο.. και αναλογως προχωραμε. Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για το ενδιαφερον..! Εσυ σε τι σημειο εισαι;? Δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη, με συγχωρεις πολυ..!

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, N.Angel said:

Τα ιδια πραγματα σκεφτομαστε ολες νομιζω! Αυτο λεω κ εγω μηπως δν το θελω αρκετα; Μηπως δεν ειμαι ικανη κ καταλληλη να γινω μανα κ γι’αυτο ο Θεουλης δν μου το φερνει; Κ μετα σκεφτομαι παλι δλδ κ η γυναικα απο την Πατρα που σκοτωσε τα παιδια της ηταν καταλληλη κ της τα εδωσε; Απλα καποιες γυναικες δεν τις ευνοει η τυχη μαλλον τι να πω! Θελω να εχω πιστη οσο μπορω οτι θα ερθει! Αν δεν φοβομουν για την υγεια μου θα προσπαθουσα αμετρητες φορες! 

Δεν υπάρχει γυναίκα που έχει προσπαθήσει, έχει πονέσει, έχει ταλαιπωρηθει, έχει περάσει όσα περνάμε κι εμείς εδώ για να αποκτήσουμε παιδάκια, που να μην αξίζει να γίνει μητέρα και που αργά ή γρήγορα ο Θεούλης δε θα της δώσει αυτό το πολυτιμο δώρο. 

Ευτυχώς ζουμε σε μια εποχή που η επιστήμη μπορεί να βρει τρόπο και για εμάς. Είμαστε όλες μαζί εδώ, να στηρίξουμε η μια την άλλη και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλυτερα απο εχθες αλλα σιγουρα πολυ προβληματισμενη.. Εδω που εφτασα ξερω οτι δεν πρεπει να κανω πισω κ οτι ισως το μετανιωσω αν δεν προχωρησω. Το πώς θα αντιμετωπιστουν τα θέματά μου δεν ξερω.. Προς το παρον θα κανω τον υπερηχο μεθαυριο.. και αναλογως προχωραμε. Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για το ενδιαφερον..! Εσυ σε τι σημειο εισαι;? Δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη, με συγχωρεις πολυ..!

Χαίρομαι που είσαι πιο ήρεμη! Όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Ένα βήμα τη φορά! 

Εγώ έκανα την υστεροσκοπηση μου σε αυτό τον κύκλο. Σκέφτομαι στον επόμενο να δοκιμάσω μια σπερματεγχυση. Και έχω στείλει τα χαρτιά μου στην επιτροπή και ελπίζω να μας περάσουν. 

Σε καταλαβαίνω πάντως με όλες αυτές τις μεταπτώσεις. Έτσι είμαι κι εγώ και δεν έχω πάρει καν ακόμα φάρμακα. Σήμερα ας πούμε αναρωτιεμαι μόνη μου αν όντως θέλω μωρό, ενώ ενάμιση χρόνο τώρα έχω λυσσαξει. Νομίζω ότι είναι σα μηχανισμός άμυνας για την ψυχολογία μας.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Χαίρομαι που είσαι πιο ήρεμη! Όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Ένα βήμα τη φορά! 

Εγώ έκανα την υστεροσκοπηση μου σε αυτό τον κύκλο. Σκέφτομαι στον επόμενο να δοκιμάσω μια σπερματεγχυση. Και έχω στείλει τα χαρτιά μου στην επιτροπή και ελπίζω να μας περάσουν. 

Σε καταλαβαίνω πάντως με όλες αυτές τις μεταπτώσεις. Έτσι είμαι κι εγώ και δεν έχω πάρει καν ακόμα φάρμακα. Σήμερα ας πούμε αναρωτιεμαι μόνη μου αν όντως θέλω μωρό, ενώ ενάμιση χρόνο τώρα έχω λυσσαξει. Νομίζω ότι είναι σα μηχανισμός άμυνας για την ψυχολογία μας.

Καλη επιτυχια να εχεις! Ισχυει ο μηχανισμος αμυνας οντως.. Εμενα βεβαια δεν μου συμβαινει αυτο.. αλλα ούτε κ τα φαρμακα ειναι. Απλως συνεβησαν διαφορα που με φοβιζουν για το πόσο ειναι σωστο να φερω ενα παιδι στον κοσμο αυτη τη στιγμη. Για εκεινο κ μονο.. οχι για μενα.. για εκεινο. Τα περιθωρια ομως στενεψαν ηλικιακα, κι χρονος με πιεζει. Αν το αφησω κι αλλο.. θα μεγαλωσω κι αλλο.. Γι αυτο κ ελεγα εχθες οτι ή πρεπει να προχωρησω, κι αν τα καταφερω τα καταφερα (με ο.τι συνεπαγεται).. ή ακυρωση. Οχι παντως για αναβολη.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια να εχεις! Ισχυει ο μηχανισμος αμυνας οντως.. Εμενα βεβαια δεν μου συμβαινει αυτο.. αλλα ούτε κ τα φαρμακα ειναι. Απλως συνεβησαν διαφορα που με φοβιζουν για το πόσο ειναι σωστο να φερω ενα παιδι στον κοσμο αυτη τη στιγμη. Για εκεινο κ μονο.. οχι για μενα.. για εκεινο. Τα περιθωρια ομως στενεψαν ηλικιακα, κι χρονος με πιεζει. Αν το αφησω κι αλλο.. θα μεγαλωσω κι αλλο.. Γι αυτο κ ελεγα εχθες οτι ή πρεπει να προχωρησω, κι αν τα καταφερω τα καταφερα (με ο.τι συνεπαγεται).. ή ακυρωση. Οχι παντως για αναβολη.

Κοριτσάκι μου,δεν ξερω τι είναι αυτό που σε προβληματιζει....ομως θα σου πω πως σε αυτό το δύσκολο δρομο που που μας ετυχε υπάρχουν πολλες παράμετροι...Στην αρχη μπορεί να μας φέρει η διαδικασία κοντα με τους συντρόφους μας... Καποια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις,να κάνουμε δευτερες σκεψεις,να θυμωσουμε,να αμφισβητήσουμε τα θελω μας και τον άνθρωπο που θα φέρουμε στον κοσμο ενα παιδί μαζι του. Ολα αυτα εχουν να κανουν με το ζορι που τραβαμε. Αλλες φορες μπορεί να είναι η αφορμή να δούμε ποιον άνθρωπο εχουμε δίπλα μας...Και στην πορεία δεν είναι ευκολα τα πράγματα... Οταν εχει ένταση το παιδί δημιουργείται ένταση και στο ζευγάρι ...δε γίνεται να συμφωνούμε σε ολα... Λιγο πολυ ολες τα έχουμε περασει... Αλλα σε δευτερη φαση πρέπει να σκεφτούμε αν αυτος ο άνθρωπος ειναι αυτος που θέλουμε για πατερα του παιδιού μας...με πιο ηρεμία... Ολα αυτα στα λέω σε περίπτωση που υπάρχει ενταση λογω καταστασης. Στην πορεία αν υπάρχει αγάπη ολα στρωνουν... Εύχομαι να πανε ολα καλα και να κάνεις τη σωστή επιλογη .. οποια κ αν είναι αυτη... Σου στελνω μια αγκαλιά!!!

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσάκι μου,δεν ξερω τι είναι αυτό που σε προβληματιζει....ομως θα σου πω πως σε αυτό το δύσκολο δρομο που που μας ετυχε υπάρχουν πολλες παράμετροι...Στην αρχη μπορεί να μας φέρει η διαδικασία κοντα με τους συντρόφους μας... Καποια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις,να κάνουμε δευτερες σκεψεις,να θυμωσουμε,να αμφισβητήσουμε τα θελω μας και τον άνθρωπο που θα φέρουμε στον κοσμο ενα παιδί μαζι του. Ολα αυτα εχουν να κανουν με το ζορι που τραβαμε. Αλλες φορες μπορεί να είναι η αφορμή να δούμε ποιον άνθρωπο εχουμε δίπλα μας...Και στην πορεία δεν είναι ευκολα τα πράγματα... Οταν εχει ένταση το παιδί δημιουργείται ένταση και στο ζευγάρι ...δε γίνεται να συμφωνούμε σε ολα... Λιγο πολυ ολες τα έχουμε περασει... Αλλα σε δευτερη φαση πρέπει να σκεφτούμε αν αυτος ο άνθρωπος ειναι αυτος που θέλουμε για πατερα του παιδιού μας...με πιο ηρεμία... Ολα αυτα στα λέω σε περίπτωση που υπάρχει ενταση λογω καταστασης. Στην πορεία αν υπάρχει αγάπη ολα στρωνουν... Εύχομαι να πανε ολα καλα και να κάνεις τη σωστή επιλογη .. οποια κ αν είναι αυτη... Σου στελνω μια αγκαλιά!!!

Ευτυχως ο αντρας μου ειναι πολυ καλος και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι αψογος πατερας. Γνωριζομαστε απο μικρα παιδια.. οπότε καταλαβαινεις οτι υπαρχει τεραστια οικειοτητα κ κατανοηση. Τωρα αντιδρα βεβαια.. και με το δικιο του ισως εδω που φτασαμε.. και επιμενει οτι πρεπει να προχωρησουμε σε ετ οπως το εχουμε σχεδιασει.. κι πως οσο στραβα και να ειναι τα πραγματα.. θα βρουμε μια λυση. Δεν μου το επιβαλλει με την κακη εννοια.. και επειδη με ξερει πολυ καλα.. πιστευω οτι αντιλαμβανεται πως αν το ακυρωσω οριστικα, θα το μετανιωσω κι εγω αργοτερα. Ξερω οτι εχει δικιο. Κι εγω το θελω πολυ αλλωστε.. εννοειται αυτο..απλως με αγχωνει η κατασταση, κοιτωντας παντα το καλο του παιδιου. Αν ερθει φυσικα..

• Μου αρέσει 3

4 hours ago, MarialenaG. said:

@N.Angel λίστα αναμονής μου είπαν από το κέντρο γύρω στο 8μηνο.Μ.Τρίτη θα ξέρω περισσότερα.Μέχρι τότε θα προσπαθώ με φυσικούς.Σημερα μου ήρθε περίοδος να δω τι θα δείξουν οι εξετάσεις μου την Τρίτη, υπέρηχος και αίματος.

Σοβαρα;;; 8 μηνο;; Ημουν νια κ γερασα δλδ! Δν το ηξερα αυτο! Οταν μαθεις περισσοτερα πες μου κ εμενα κ κοστος αν γινεται..ειναι νωρις ακομα για μενα θελω να προσπαθησω κ με φυσικους κ δινω αλλη μια διεγερση στον εαυτο μου αλλα να ξερω..

ευχομαι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου! Κ να τα καταφερεις με οποιο τροπο επιλεξεις!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Mar.Theo είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!!! Να σας ρωτήσω κάτι που λογικά έχει συμβεί σε αρκετά κορίτσια.  . . Πόσες μέρες καθυστέρηση ή μάλλον πόσο ηταν ο επόμενος κύκλος μετά από την ωοληψία;;;; Παρένθεση εμένα άτυπη περίοδος ήρθε μετά από 5 μέρες( που δεν την υπολογίζω καν ήταν από τα φάρμακα) αλλά η κανονική ακομαααα έρχεται.  .  . 

Μετά από ωοληψίες φυσικών κύκλων δεν είχα καμία αναταραχή στην περίοδο, ερχόταν πάντα κανονικά. Μετά από κύκλους με διέγερση ήταν ότι να 'ναι. Είχε τύχει άλλη φορά να καθυστερήσει κι άλλη να έρθει νωρίτερα. Τι εννοείς όμως με τον όρο άτυπη περίοδος?

5 ώρες πρίν, MarialenaG. είπε:

8 μήνες??? Τόσο πολύ??? Εγώ γιατί είχα ακούσει κάτι για 3-4 μήνες??? Σε ποιο κέντρο αν επιτρέπεται σου έδωσαν αυτό το χρονικό πλαίσιο? Καλή επτυχία στις εξετάσεις σου!

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Χαίρομαι που είσαι κάπως καλύτερα σήμερα! Ακούγοντας σε, καταλαβαίνω ότι έχεις τις απαντήσεις. Και μόνο αν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις αν σταματήσεις, είναι από μόνο του ισχυρό επιχείρημα για να προχωρήσεις. Καταλαβαίνω βέβαια τους ενδοιασμούς σου όπως το θέτεις, όμως πιστεύω πραγματικά ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για ένα παιδί από την αγάπη των γονιών του και το δικό σας παιδί είμαι σίγουρη ότι θα είναι πάρα πολύ χαρούμενο και τυχερό! Έχει δίκιο ο άντρας σου, όλα τα άλλα θα τα βρείτε στην πορεία. Εξάλλου πάντα υπάρχει περίπτωση να ανατραπούν τα πράγματα και να βρεθούμε ξαφνικά στο νερό και αναγκαστικά κολυμπάμε τότε. Ότι κι αν είναι αυτό που προέκυψε θα μπορούσε να είχε συμβεί και μετά τη γέννηση του παιδιού σας και τότε θα βρίσκατε λύση. Πάρε το χρόνο σου, τις ανάσες σου και άκουσε την καρδιά σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσια!!!!
Σήμερα για εμένα 4η ημέρα μετά την εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων, εκ των οποίων η μια άριστη κ η άλλη αρκετά μέτρια, λόγω απόψυξης… χοριακη θα κάνω το Μεγ. Σάββατο… από συμπτώματα, αν μπορώ να τα πω έτσι βέβαια, τραβήγματα στην μήτρα και δέκατα τις περισσότερες ώρες της ημέρας! Πρήξιμο γενικά δεν έχω, διότι δεν είμαι επηρεασμένη από τα φάρμακα της ωοληψιας διότι την έκανα 7/2 κ εμβρυομεταφορα 13/4! Δεν ξέρω αν είναι θετικά τα «συμπτώματα» που έχω… ο γιατρός μου, πολύ αισιόδοξος μετά την εμβρυομεταφορα, μου έδινε ποσοστό επιτυχίας 40% με «άριστα» το 65% λόγω της ηλικίας μου, ετών 39!Ευχομαη να είναι θετικά τα σημάδια που έχω, αν κ ξέρω από πολλά κοριτσια εδω μέσα που διαβάζω οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο! 
ευχομαι τα καλύτερα σε όλες μας κ μόνο θετικές χοριακες!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...