Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχομαι, αν τελικα προχωρησω, οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Ειτε πετυχει δηλαδη ειτε οχι.. να ειναι αυτο που πρεπει να συμβει..

Αυτό ακριβώς που λες είναι η παρογοριά μου, πως ότι γίνεται γίνεται για καλό. Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει το καλύτερο!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Kate92 είπε:

Έχεις να δώσεις πολλή αγάπη κορίτσι μου! Θα γίνεις εξαιρετική μάνα! Και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς το καλύτερο για το παιδάκι που δεν έχει καν συλληφθεί, δείχνει πόσο υπεύθυνη είσαι! Μην αδικεις τον εαυτό σου!

Σ ευχαριστω κοπελα μου, πραγματικα σ ευχαριστω..! Ο.τι καλυτερο κ για σενα..!

πρίν από 25 λεπτά , happiness79 είπε:

Αυτό ακριβώς που λες είναι η παρογοριά μου, πως ότι γίνεται γίνεται για καλό. Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει το καλύτερο!

Και σε σενα κοριτσι μου.. Ολα για καλο..❤

• Μου αρέσει 2

8 hours ago, Equality said:

Κοριτσια μου βγηκε θετικο!Δεν το πιστευω!161
Τη Δευτερα θα παω για επαναληψη

Μπράβο μπράβο! Και το ειχαμε ανάγκη να πάρουμε χαρά επιτέλους! Σου εύχομαι καλους διπλασιασμός!!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Τα cyclacur ειναι πολυ light σε σχέση με τα utrogestan, που οταν τα παιρνεις ψάχνεις κρεβάτι να πέσεις....

Δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω αλλα δεν νομιζω έχουν  και 4 χρόνια περασει απο τότε. Εκανα προσομοιώσεις ετ γιατι έδινα δείγμα για βιοψία.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Έφτανες δηλαδή πριν την εμβρυομεταφορα και σταματούσες? 

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Γιατί βρε αγάπη μου;;; Πολυ στενοχωριεμαι ετσι οπως τα γράφεις. Ο,τι κ αν εχει γινει θα ξεπεραστεί και θα πανε ολα καλα...Κοιτα κ εγω σήμερα δεν ειμαι στα καλα μου...Κ εγω νιωθω σωματικα χαλια... Σικλακουρ και ουτροτζεσταν ειχα χρονια να παρω...και με ενοχλεί κ εμενα λιγο ο λαιμός αλλα θελω να πιστεύω πως δεν είναι κάτι... Παρε τα πανω σου σε παρακαλώ!!!

Για τα ουτροτζεσταν λες,ετσι;. Γιατί τα αλλα τα κόβουμε γρήγορα,ε;

Έχουμε όλα τα άλλα..έχουμε να σκεφτόμαστε και τον κόβιντ... γενικά εγώ έχω συναντήσει παρά πολλά εμπόδια..κάθε φορά στο τέλος κάθε προσπάθειας.. όταν ηταν να ξεκινήσω την πρώτη φορά εξωσωματική..είχα εξωμήτρια κύηση... 3 μήνες τίποτα.. αποχή.. 3 φορές προσπάθησα να πάω για σπερματεγχυση και τις 3 κάτι συνέβει και δεν προχωρήσαμε.. Να σημειώσω ότι πάλι είχα κάνει ενέσεις.. αλλα σε μικρότερη δόση..και τώρα έχω αγχωθει παρά πολύ.. φτάσαμε στην πηγή.. έχουμε τέλειο ενδομήτριο .. όλες οι ορμόνες τέλειες.. και τώρα αυτό με τον λαιμό... Τι να πω.. μου ρχετε να βάλω τα κλάματα πραγματικά... Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.. κάτι παραπάνω ξέρει ο Θεός από εμάς..  Υπομονή δύναμη και κουράγιο σε όλες μας.. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Για τα ουτροτζεσταν λες,ετσι;. Γιατί τα αλλα τα κόβουμε γρήγορα,ε;

Ποια αλλα; Ολα στην αυχενική τα κόβει.

7 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Πως τα πήγες στην ωοληψια κορίτσι μου?Με φυσικούς ή με διέγερση??

Μου εδωσε 5 μερες σερπαφαρ και πηρε δυο.

6 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Έφτανες δηλαδή πριν την εμβρυομεταφορα και σταματούσες? 

Ναι αλλα δεν ειχα σκοπό να κανω ετ εξ αρχης. Θέλαμε να δούμε το ενδομητριο σε ενδεχόμενη μεταφορά , τι υποδεκτικοτητα εχει. Και κυρίως αν υπάρχει φλεγμονή.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Ναι αλλα δεν ειχα σκοπό να κανω ετ εξ αρχης. Θέλαμε να δούμε το ενδομητριο σε ενδεχόμενη μεταφορά , τι υποδεκτικοτητα εχει. Και κυρίως αν υπάρχει φλεγμονή.

Παίρνω και σικλακουρ..Κ αυτα θα τα παιρνω μέχρι τοτε;

Εύχομαι τα δυο ωαριακια που πηρατε να γίνουν δυο υγιη εμβρυακια!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Παίρνω και σικλακουρ..Κ αυτα θα τα παιρνω μέχρι τοτε;

Εύχομαι τα δυο ωαριακια που πηρατε να γίνουν δυο υγιη εμβρυακια!!!

Ναι , φαντάσου εμενα τα cyclacur μου τα ξεκίνησε την έκτη εβδομαδα.

ευχαριστουμε, για να δούμε.... ηθελα μονο φυσικό να κανω , αλλα με την λογική οτι ειχα συνήθως 4 με σερπαφαρ ειπα να δώσω αλλη μια ευκαιρία, αλλα δεν.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

10 hours ago, happiness79 said:

Θα έρθει λες? Γιατί εγώ εχω αρχίσει να απελπίζομαι ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου κι ότι δε θα γίνει ποτέ. Τι κι αν βγαίνουν καλές οι εξετάσεις? Αφού μωρό δεν έρχεται. Μήπως κάνω κάτι λάθος, μήπως δε το θέλω αρκετά και γι' αυτό δεν έρχεται? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Μόνο λυπάμαι... 

Τα ιδια πραγματα σκεφτομαστε ολες νομιζω! Αυτο λεω κ εγω μηπως δν το θελω αρκετα; Μηπως δεν ειμαι ικανη κ καταλληλη να γινω μανα κ γι’αυτο ο Θεουλης δν μου το φερνει; Κ μετα σκεφτομαι παλι δλδ κ η γυναικα απο την Πατρα που σκοτωσε τα παιδια της ηταν καταλληλη κ της τα εδωσε; Απλα καποιες γυναικες δεν τις ευνοει η τυχη μαλλον τι να πω! Θελω να εχω πιστη οσο μπορω οτι θα ερθει! Αν δεν φοβομουν για την υγεια μου θα προσπαθουσα αμετρητες φορες! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Λογικά κι εσύ καταβολές είχες, δεν γίνεται να μην είχες. Σε ποιο κέντρο/γιατρό κάνεις την προσπάθειά σου? 

Όχι κορίτσι δεν είχα συμβαίνει στην κλιμακτήριο για αυτό και αραιώνουν οι κύκλοι μέχρι που σταματάνε στην εμμηνόπαυση. Θεσσαλονίκη είμαι με την Τσιβελεκίδου. 

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

3 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να γονιμοποιηθουν και τα δύο και να σου χαρίσουν το παιδάκι σου!!Πάντως και γω στα 33 μου σκέψου μόνο με σερπαφαρ είχα βγάλει 2-3 ωάρια!!Οπότε μια χαρά τα πήγες!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια Καλημέρα!!! Να σας ρωτήσω κάτι που λογικά έχει συμβεί σε αρκετά κορίτσια.  . . Πόσες μέρες καθυστέρηση ή μάλλον πόσο ηταν ο επόμενος κύκλος μετά από την ωοληψία;;;; Παρένθεση εμένα άτυπη περίοδος ήρθε μετά από 5 μέρες( που δεν την υπολογίζω καν ήταν από τα φάρμακα) αλλά η κανονική ακομαααα έρχεται.  .  . 

πρίν από 34 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!!! Να σας ρωτήσω κάτι που λογικά έχει συμβεί σε αρκετά κορίτσια.  . . Πόσες μέρες καθυστέρηση ή μάλλον πόσο ηταν ο επόμενος κύκλος μετά από την ωοληψία;;;; Παρένθεση εμένα άτυπη περίοδος ήρθε μετά από 5 μέρες( που δεν την υπολογίζω καν ήταν από τα φάρμακα) αλλά η κανονική ακομαααα έρχεται.  .  . 

Εγω γενικα δεν εχει τυχει να εχω καθυστέρηση μετα την ωοληψια... Έρχεται παντα στην ωρα της και ισως κάποιες φορές 1 με 2 μερες νωρίτερα... Σίγουρα ομως συμβαίνει απο τα φαρμακα... Εσυ μιλάς μετα απο διεγερση ή απο φκ;Και αυτό παιζει ρολο...αλλα για να λες φαρμακα λογικα θα έκανες διέγερση... Μήπως μετά την ατυπη περιοδο ξεκινας να μετρας απο την αρχη; Ο γιατρός σου δεν σου ανεφερε κατι;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...