Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Equality είπε:

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου!Ευχομαι σε ολες μια-μια να πετυχετε το στοχο σας γιατι σας αξιζει!

συγχαρητηρια!!!!! καλη εγκυμοσυνη να εχεις κ με το καλο το η τα μωρακια σου!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

Δεν ξέρω ακόμα ..υποθέσεις κάνω μόνη μου! Χαχαχχαα.. κλομιφαινη η σερπαφαρ προκαλουν? Και μετά έχω κ άλλο γάμο Ιούλιο..αν συμπέσει με εξωσωματική δε με βλέπω καλα

Εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό έψαχνα φορέματα εγκυμοσύνης γιατί ήμουν σίγουρη ότι στο γάμο της φίλης μου τον Αύγουστο θα είμαι φουσκωμένη! Τα σκέφτομαι και γελάω με τον εαυτό μου τώρα!

Ρε σε νιώθω απίστευτα!!! Εγώ που πέρυσι που πακέταρα τα καλοκαιρινά έβαλα χώρια τα στενά και χώρια τα πιο άνετα, γιατί φέτος το καλοκαίρι θα ήμουν έγκυος, υποτείθεται...!! Αχ και βαχ. Τελικά χρήσιμο θα είναι βέβαια, με τα κιλά που εχω πάρει... Κλομιφαίνη μια φορά έχω πάρει και δε θυμάμαι να είχα πρηστεί. Ή κι αν πρήστηκα δε θα ήταν έντονο, για να μη το θυμάμαι. Μια χαρά θα σου είναι το φόρεμα! Μεγειά κι όλας!

• Ευχαριστώ 1

38 minutes ago, happiness79 said:

Αχχχ τι μου θύμισες τώρα, που είχα πάει σε βαφτίσια μετά από ωοληψία και ήταν πρησμένη η κοιλιά μου και έρχεται μια φίλη μου που ήξερε ότι προσπαθούμε για παιδί, μου χαϊδεύει την κοιλιά και μου λέει "τι έχουμε εδώ??" χαχαχα, δράμα! Αλλά μετά από σπερματέγχυση τι φάρμακα θα έχεις πάρει? Η ovitrelle δεν προκαλεί πρήξημο πάντως, μην ανησυχείς!

Χα Χα μου θυμισες εναν φίλο μου που μπήκε σε ένα μαγαζι να ψωνισει και η πωλητρια ήταν λίγο τροφαντούλα και μόλις την βλέπει της λέει όλο ενθουσιασμό "Α πόσο μηνών είστε?" Και απάνταει αυτη "Δεν ειμαι έγκυος" και της λέει ξανα αφου κατάλαβε την γκάφα του " Είσαι σίγουρη; ....για ψάχτο.....για ψαχτο" . Και σε αντιστοιχη περίπτωση με την δική σου η απάντηση στο "τι έχουμε εδώ" ήταν "2 πιτόγυρα και μία coca cola"

• Χαχα 5

πρίν από 7 λεπτά , Mary1976 είπε:

Χα Χα μου θυμισες εναν φίλο μου που μπήκε σε ένα μαγαζι να ψωνισει και η πωλητρια ήταν λίγο τροφαντούλα και μόλις την βλέπει της λέει όλο ενθουσιασμό "Α πόσο μηνών είστε?" Και απάνταει αυτη "Δεν ειμαι έγκυος" και της λέει ξανα αφου κατάλαβε την γκάφα του " Είσαι σίγουρη....για ψάχτο.....για ψαχτο" . Και σε αντιστοιχη περίπτωση με την δική σου η απάντηση στο "τι έχουμε εδώ" ήταν "2 πιτόγυρα και μία coca cola"

Το χειρότερο ήταν ότι σε εκείνη την προσπάθεια με ενημέρωσαν την ημέρα της εμβρυομεταφοράς το ίδιο πρωί να μην πάω, γιατί δεν είχαμε κανένα καλό έμβρυο για μεταφορά. Τζάμπα τόσες ορμόνες και το πρήξιμο...

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 21 λεπτά , happiness79 είπε:

Ρε σε νιώθω απίστευτα!!! Εγώ που πέρυσι που πακέταρα τα καλοκαιρινά έβαλα χώρια τα στενά και χώρια τα πιο άνετα, γιατί φέτος το καλοκαίρι θα ήμουν έγκυος, υποτείθεται...!! Αχ και βαχ. Τελικά χρήσιμο θα είναι βέβαια, με τα κιλά που εχω πάρει... Κλομιφαίνη μια φορά έχω πάρει και δε θυμάμαι να είχα πρηστεί. Ή κι αν πρήστηκα δε θα ήταν έντονο, για να μη το θυμάμαι. Μια χαρά θα σου είναι το φόρεμα! Μεγειά κι όλας!

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Θα ρθει κ η σειρά μας και τότε θα ξεσαλωσουμε! Εγώ λέω στον άντρα μου ότι όταν με το καλό μεινω έγκυος θα αφηνιασω και θα βγάλω το άχτι μου. Θα αγοράσω ο,τι υπάρχει σε εγκυμοσύνης και μωρουδιακο!

πρίν από 11 λεπτά , Mary1976 είπε:

Χα Χα μου θυμισες εναν φίλο μου που μπήκε σε ένα μαγαζι να ψωνισει και η πωλητρια ήταν λίγο τροφαντούλα και μόλις την βλέπει της λέει όλο ενθουσιασμό "Α πόσο μηνών είστε?" Και απάνταει αυτη "Δεν ειμαι έγκυος" και της λέει ξανα αφου κατάλαβε την γκάφα του " Είσαι σίγουρη; ....για ψάχτο.....για ψαχτο" . Και σε αντιστοιχη περίπτωση με την δική σου η απάντηση στο "τι έχουμε εδώ" ήταν "2 πιτόγυρα και μία coca cola"

Καλέ ευχαριστώ για την ιδέα! Τέλειο! Θα το πω αν χρειαστεί!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Κορίτσια ας με διαφωτίσει σας παρακαλώ οποία ξέρει. Όταν ξεκινάς με fsh 20 και κάνεις διέγερση με ενέσεις τύπου puregon (που είναι fsh), η fsh δεν είναι λογικό να ανέβει αρκετά? Γιατί στον κύκλο της διέγερσης οπου δεν ανέπτυξα κανένα ωοθηλακιο, ο γιατρός με έβαλε 22η μερα  να κάνω εξέταση fsh η οποία βγήκε 60, και μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είναι υψηλή. Δεν μου εξήγησε όμως το γιατι. Δεν μου απάντησε δηλαδή σε αυτό που σας ρωτάω τώρα.

Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα πω ίσως να μην ταιριάζει καθόλου στην περίπτωση σου αλλά, είχα μια κύηση που δεν προχώρησε και τη σταματήσαμε. Είχα αιμορραγία καθάρισα και περίμενα σε 25 30 μέρες να αδιαθετησω. και περίμενα και περίμενα....Και πήγα να με δει στις 40 μέρες με υπέρηχο αν θυμάμαι καλά πάνω κάτω.  Δεν είχα ωοθηλάκια στις ωοθήκες κύκλος δεν είχε ξεκινήσει και πάνω στη συζήτηση είπα να κάνω ορμόνες; Και μου είχε πει δεν έχει νόημα τώρα θα βγει η fsh 60 70 γιατί δίνει fsh ο οργανισμός όσο δεν βρίσκει ανταπόκριση από ωοθυλάκια. 70+ μέρες μετά αδιαθετησα οπότε κάποια στιγμή εμφανίστηκε ωοθυλάκιο έκανα ωορρηξία κλπ και σε μέτρηση της fsh είχε την αναμενόμενη τιμή που ήξερα τον τελευταίο καιρό. Οπότε αν δεν δίνει η ωοθήκη σου ωοθυλάκια αυτή τη στιγμή η fsh εκτοξεύεται μέχρι να βγουν ξανά. Ειδικά αν έχουν περάσει πάνω από 8 με 10 μέρες από την τελευταία puregon κατά πάσα πιθανότητα την έχεις αποβάλλει όλη δεν υπάρχει στον οργανισμό σου. Έκανες υπέρηχο να δεις αν υπάρχουν ωοθυλάκια για τον επόμενο κύκλο; Υποθέσεις κάνω μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο έτσι; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κράτα το

Κορίτσιαααααα την βοήθεια σας!!! Σε 6 μέρες πάω για εμβρυομεταφορα... Όλα είναι έτοιμα..πολύ καλό ενδομήτριο.. απλά θα ξεκινούσα από αύριο τα ουτροτζεσταν... Σήμερα έχω έναν πονόλαιμο... Τι γίνεται αν έχω κολλήσει κόβιντ ή οποιαδήποτε ίωση??? Απ' την αρχή έπαιρνα cyclacour.. 3 την ημέρα.. για 10 μέρες περίπου.. και συνεχίζω... Τι μπορεί να μου προκαλέσουν όλα αυτά τα χάπια αν ακυρωθεί ο κύκλος?? Έχω αγχωθει παρά πολύ!!! Παρακαλώ βοήθεια!!

πρίν από 19 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Κορίτσιαααααα την βοήθεια σας!!! Σε 6 μέρες πάω για εμβρυομεταφορα... Όλα είναι έτοιμα..πολύ καλό ενδομήτριο.. απλά θα ξεκινούσα από αύριο τα ουτροτζεσταν... Σήμερα έχω έναν πονόλαιμο... Τι γίνεται αν έχω κολλήσει κόβιντ ή οποιαδήποτε ίωση??? Απ' την αρχή έπαιρνα cyclacour.. 3 την ημέρα.. για 10 μέρες περίπου.. και συνεχίζω... Τι μπορεί να μου προκαλέσουν όλα αυτά τα χάπια αν ακυρωθεί ο κύκλος?? Έχω αγχωθει παρά πολύ!!! Παρακαλώ βοήθεια!!

Τιποτα δεν θα σου προκαλέσουν. Εχω πάρει πολλές φορές χωρις να κανω ετ. Τα κόβεις και δεν νυστάζει σ πλεον!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Καντι είπε:

Τιποτα δεν θα σου προκαλέσουν. Εχω πάρει πολλές φορές χωρις να κανω ετ. Τα κόβεις και δεν νυστάζει σ πλεον!

Πλακα κανεις;?!! Τα cyclacur φταινε που κοιμαμαι ορθια;? Οντως τωρα;? Αυτες τις μερες εχω πεθανει στις δουλειες και εχω τραβηγματα κ ενοχλησεις χαμηλα.. και μια απιστευτη κοπωση κ νυστα. Θεωρουσα οτι ειναι απο τις δουλειες.. και μαλιστα οτι θα εχω κανει ζημια στο ενδομητριο. Μπορει να ειναι απο τα cyclacur??

πρίν από 13 λεπτά , Καντι είπε:

Καλά ναι η νύστα είναι ένα θέμα! Αλλά αξίζει τον κόπο... Χαλάει ο κύκλος όταν τα κόβεις?

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Πλακα κανεις;?!! Τα cyclacur φταινε που κοιμαμαι ορθια;? Οντως τωρα;? Αυτες τις μερες εχω πεθανει στις δουλειες και εχω τραβηγματα κ ενοχλησεις χαμηλα.. και μια απιστευτη κοπωση κ νυστα. Θεωρουσα οτι ειναι απο τις δουλειες.. και μαλιστα οτι θα εχω κανει ζημια στο ενδομητριο. Μπορει να ειναι απο τα cyclacur??

Τα cyclacur ειναι πολυ light σε σχέση με τα utrogestan, που οταν τα παιρνεις ψάχνεις κρεβάτι να πέσεις....

πρίν από 11 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Καλά ναι η νύστα είναι ένα θέμα! Αλλά αξίζει τον κόπο... Χαλάει ο κύκλος όταν τα κόβεις?

Δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω αλλα δεν νομιζω έχουν  και 4 χρόνια περασει απο τότε. Εκανα προσομοιώσεις ετ γιατι έδινα δείγμα για βιοψία.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Ξεκινησα το πρωι σικλακουρ και ουτροτζεσταν. Θα πω μονο πως το πρωί κοιμηθηκα πρώτη φορά μέχρι τις 9 και το μεσημέρι ξεραθηκα ενα 2ωρο...Δεν το συνηθίζω...Ααα και ζαλαδα μαζι...ολα τα καλα

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 44 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα πω ίσως να μην ταιριάζει καθόλου στην περίπτωση σου αλλά, είχα μια κύηση που δεν προχώρησε και τη σταματήσαμε. Είχα αιμορραγία καθάρισα και περίμενα σε 25 30 μέρες να αδιαθετησω. και περίμενα και περίμενα....Και πήγα να με δει στις 40 μέρες με υπέρηχο αν θυμάμαι καλά πάνω κάτω.  Δεν είχα ωοθηλάκια στις ωοθήκες κύκλος δεν είχε ξεκινήσει και πάνω στη συζήτηση είπα να κάνω ορμόνες; Και μου είχε πει δεν έχει νόημα τώρα θα βγει η fsh 60 70 γιατί δίνει fsh ο οργανισμός όσο δεν βρίσκει ανταπόκριση από ωοθυλάκια. 70+ μέρες μετά αδιαθετησα οπότε κάποια στιγμή εμφανίστηκε ωοθυλάκιο έκανα ωορρηξία κλπ και σε μέτρηση της fsh είχε την αναμενόμενη τιμή που ήξερα τον τελευταίο καιρό. Οπότε αν δεν δίνει η ωοθήκη σου ωοθυλάκια αυτή τη στιγμή η fsh εκτοξεύεται μέχρι να βγουν ξανά. Ειδικά αν έχουν περάσει πάνω από 8 με 10 μέρες από την τελευταία puregon κατά πάσα πιθανότητα την έχεις αποβάλλει όλη δεν υπάρχει στον οργανισμό σου. Έκανες υπέρηχο να δεις αν υπάρχουν ωοθυλάκια για τον επόμενο κύκλο; Υποθέσεις κάνω μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο έτσι; 

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι έχουν περάσει 15 μέρες από την τελευταία puregon, οπότε λογικό μου ακούγεται αυτό που λες. Ο γιατρος μου το μονο που μου ειπε ειναι οτι ειναι πολυ υψηλη, δεν θα επρεπε να ειναι τοσο ψηλη. Και εμμέσως πλην σαφως οτι ειμαι σε κλιμακτηριο_εμμηνοπαυση. Έπεσα να πεθάνω, καταλαβαίνεις.Στον υπέρηχο που έκανα 21η μερα είδαμε μόνο καταβολές ,κανενα να μεγαλώνει. Σ ευχαριστώ και πάλι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Ξεκινησα το πρωι σικλακουρ και ουτροτζεσταν. Θα πω μονο πως το πρωί κοιμηθηκα πρώτη φορά μέχρι τις 9 και το μεσημέρι ξεραθηκα ενα 2ωρο...Δεν το συνηθίζω...Ααα και ζαλαδα μαζι...ολα τα καλα

Μονο cyclacur παιρνω προς το παρον. 3 την ημερα πλεον. Δεν ξερω αν φταινε αυτα για την κοπωση κ τη νυστα.. αλλα σημερα ειχα κ ζαλαδες. Τωρα που το ειπες το θυμηθηκα. Αν δεν ειναι απο τα χαπια παντως.. κατι δεν παει καλα. Φοβαμαι οτι δεν θα εχει μεγαλωσει το ενδομητριο. Νιωθω κουρελι σωματικα.. αλλα κ ψυχολογικα, επειδη ετυχαν διαφορα ασχημα εχθες κ σημερα, ειμαι ακομα πιο χαλια. Δεν βλεπω να την κανω την ετ μου φαινεται. Ετσι μου ρχεται να τα παρατησω. Και κακη ψυχολογια.. και καπνιζω ενω το ειχα κοψει για μηνες. Δεν θα τα καταφερω κ να την κανω την ετ, ετσι νιωθω, οπότε μαλλον δεν εχει κ νοημα. 

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλή επιτυχία, να ειναι σούπερ ντουπερ η βλαστοκυστουλα σ και να καρπωθει γερά!! 

Εγω πινω χωρίς αλκοόλ. Ο γιατρός μ ειπε πιες και αλκοόλ μέχρι να κάνεις τη χοριακή. Οχι ένα μπουκάλι ουίσκι, αλλα οκ μπορείς να πιεις. Με τη μαία είπαμε ότι πινω χωρίς αλκοόλ μπύρα γτ μ αρέσει κ ολας και είπε κομπλέ αφού είναι χωρίς αλκοόλ. Απλα ήθελα κ αλλη γνώμη, μηπως ειναι και καμιά άλλη κοπέλα μπυροκοιλιτσα?! 

@Angot κι εγω απ τις πρωτες ερωτήσεις που έκανα!! χαχαχ Κανονικοτατα που ειπε. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...