Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Equality είπε:

Κοριτσια μου βγηκε θετικο!Δεν το πιστευω!161
Τη Δευτερα θα παω για επαναληψη

Συγχαρητήρια!!!Καλους διπλασιασμους!!!Να έχεις μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελεια!!!!! Συγχαρητήρια μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη τώρα να έχεις!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Καλούς διπλασιασμους όλα να πάνε καλα από δω κ πέρα.  Αντε κ στα δικά μας να πω ❤

1 hour ago, Angel* είπε:

Κορίτσια ας με διαφωτίσει σας παρακαλώ οποία ξέρει. Όταν ξεκινάς με fsh 20 και κάνεις διέγερση με ενέσεις τύπου puregon (που είναι fsh), η fsh δεν είναι λογικό να ανέβει αρκετά? Γιατί στον κύκλο της διέγερσης οπου δεν ανέπτυξα κανένα ωοθηλακιο, ο γιατρός με έβαλε 22η μερα  να κάνω εξέταση fsh η οποία βγήκε 60, και μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είναι υψηλή. Δεν μου εξήγησε όμως το γιατι. Δεν μου απάντησε δηλαδή σε αυτό που σας ρωτάω τώρα.

Angel  εχεις ξανακάνει διέγερση με υψηλή fsh? Και αν ναι πόσα ωάρια πήρες? Όταν ειχα fsh 20 μου ακυρωναν το κύκλο.  Όταν είναι ήδη ανεβασμενη τα φάρμακα δε βοηθουν μιας που μιμούνται την fsh και δεν θα υπάρχει ανταπόκριση. Δυστυχώς δεν ξέρω να απαντήσω πόσο θα έπρεπε να ειναι.

• Μου αρέσει 2

6 hours ago, MarialenaG. said:

Σκέφτομαι να μπω στη λίστα για τα δανεικά ωάρια και ως τότε να προσπαθώ σε φυσικούς ή τροποποιημένους φυσικούς μήπως πετύχουμε κανένα εμβρυακι καλό.Καπως έτσι το έχω στο μυαλό μου.

Τι εννοεις σε λιστα; Γιατι μπαινουμε σε λιστα; Να προσπαθησεις με φυσικους μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα!

@Equality Συγχαρητηρια!!! Καλους διπλασιασμους κ μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Equality είπε:

Μπραβο κοριτσαρα!!! Τελεια τα νεα περιμενουμε τωρα τους καλούς πολλαπλασιασμούς❤️

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Equality είπε:

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου!Ευχομαι σε ολες μια-μια να πετυχετε το στοχο σας γιατι σας αξιζει!

Συγχαρητήριαααααα κοριτσι μ, να είναι γερό ευχομαι.!!! Μπραβο σου :wub:

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Equality said:

Αχ βρε Δεσποινάκι, τι χαρά είναι αυτή που έχω πάρει!! Να πάνε όλα τέλεια! ❤❤

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Equality είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Καλούς διπλασιασμους τώρα! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Καλούς διπλασιασμους όλα να πάνε καλα από δω κ πέρα.  Αντε κ στα δικά μας να πω ❤

Angel  εχεις ξανακάνει διέγερση με υψηλή fsh? Και αν ναι πόσα ωάρια πήρες? Όταν ειχα fsh 20 μου ακυρωναν το κύκλο.  Όταν είναι ήδη ανεβασμενη τα φάρμακα δε βοηθουν μιας που μιμούνται την fsh και δεν θα υπάρχει ανταπόκριση. Δυστυχώς δεν ξέρω να απαντήσω πόσο θα έπρεπε να ειναι.

Είναι η πρώτη διέγερση και μάλλον η τελευταία.  Αυτό που λες ήξερα κι εγω αλλά ο γιατρός είπε να προσπαθήσουμε με ήπια δόση, puregon 150, οπου φυσικά δεν ανταποκριθηκα καθόλου.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Equality είπε:

Τέλειααααααααααα!!!!!!!! Καλούς διπλασιασμούς, τριπλασιασμούς και μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ολόψυχα!!! ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Angel* είπε:

Είναι η πρώτη διέγερση και μάλλον η τελευταία.  Αυτό που λες ήξερα κι εγω αλλά ο γιατρός είπε να προσπαθήσουμε με ήπια δόση, puregon 150, οπου φυσικά δεν ανταποκριθηκα καθόλου.

Όταν σε επόμενο κύκλο η fsh είναι χαμηλή, μπορείς να δοκιμάσεις πάλι ήπια διέγερση έτσι με 150 μονάδες κ να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Αλλιώς με φυσικό . ❤

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια όταν παίρνεις φάρμακα για σπερματεγχυση πρηζεσαι? Έχουμε γάμο τον άλλο μηνα και ψώνισα φόρεμα σήμερα τρομάρα μου! Ελπίζω να μη φαίνομαι σαν έγκυος και με ρωτάνε...θα εκραγω!

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσια όταν παίρνεις φάρμακα για σπερματεγχυση πρηζεσαι? Έχουμε γάμο τον άλλο μηνα και ψώνισα φόρεμα σήμερα τρομάρα μου! Ελπίζω να μη φαίνομαι σαν έγκυος και με ρωτάνε...θα εκραγω!

Αχχχ τι μου θύμισες τώρα, που είχα πάει σε βαφτίσια μετά από ωοληψία και ήταν πρησμένη η κοιλιά μου και έρχεται μια φίλη μου που ήξερε ότι προσπαθούμε για παιδί, μου χαϊδεύει την κοιλιά και μου λέει "τι έχουμε εδώ??" χαχαχα, δράμα! Αλλά μετά από σπερματέγχυση τι φάρμακα θα έχεις πάρει? Η ovitrelle δεν προκαλεί πρήξημο πάντως, μην ανησυχείς!

• Χαχα 5

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχχχ τι μου θύμισες τώρα, που είχα πάει σε βαφτίσια μετά από ωοληψία και ήταν πρησμένη η κοιλιά μου και έρχεται μια φίλη μου που ήξερε ότι προσπαθούμε για παιδί, μου χαϊδεύει την κοιλιά και μου λέει "τι έχουμε εδώ??" χαχαχα, δράμα! Αλλά μετά από σπερματέγχυση τι φάρμακα θα έχεις πάρει? Η ovitrelle δεν προκαλεί πρήξημο πάντως, μην ανησυχείς!

Δεν ξέρω ακόμα ..υποθέσεις κάνω μόνη μου! Χαχαχχαα.. κλομιφαινη η σερπαφαρ προκαλουν? Και μετά έχω κ άλλο γάμο Ιούλιο..αν συμπέσει με εξωσωματική δε με βλέπω καλα

Εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό έψαχνα φορέματα εγκυμοσύνης γιατί ήμουν σίγουρη ότι στο γάμο της φίλης μου τον Αύγουστο θα είμαι φουσκωμένη! Τα σκέφτομαι και γελάω με τον εαυτό μου τώρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...