Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Angot said:

Κοριτσι το prp είναι η διατριση ωοθηκων; 

Όχι, αυτό είναι το drilling. Τρύπες στις ωοθήκες δηλαδή. Είναι κυρίως για γυναίκες με ΣΠΩ με ανωορρηκτικούς κύκλους και αντίσταση στην κλομιφαίνη. Έχω κάνει 

17 hours ago, *Vasoula said:

Δεν είναι απαραίτητο κορίτσι μου....και εγω τωρα π εκανα την εμβρυομεταφορα έπαιρνα cyclacur από τη δεύτερη μέρα κ παρόλα αυτά είδαμε ένα ωοθηλακιο στον έλεγχο π εκανα την 8η μερα του κυκλου...

1 hour ago, Malntalia said:

με ωοληψια χαχα

1 λευκο απο δευτερη μερα..(αφου ειχα κανει αιματος πρωτα).παρακολουθηση με υπερηχο και αιματος..και την καταλληλη μερα ωοληψια.

γιατι να μη γινεται? επειδη το εψαξα πολυ διαβαζοντας και ελλαδα και εξωτερικο..ουσιαστικα τα λευκα ειναι "οιστρογονα"-οιστραδιολη..αυτο "παραγεται" οταν ενα ή παραπανω ωοθυλακια αναπτυσσονται σωστα.. αν κανω λαθος σορρυ..

Όπως τα λέει η @Angel* είναι για το cyclacur αλλά επειδή δεν είναι σαν κανονικό αντισυλληπτικό δεν αποκλείει κιόλας την ωορρηξία αλλά στην πλειοψηφία τους, τα ωοθυλακια που βγαίνουν σε αυτούς τους κύκλους είναι ανώριμα 

47 minutes ago, kaposetsi said:

Τα σικλακουρ δεν είναι αντυσιληπτικα ίσα ίσα που βοηθάει το ενδομήτριο να μεγαλώσει και να αποδεχτεί τα έμβρυα 

Αυτό είναι για την δεύτερη φάση του κύκλου

eardp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Σ ευχαριστώ.

Απλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα γίνονται , και να είμαστε αισιόδοξες όλες κορίτσια. Το ξέρω, είναι ανηφόρα αυτή που καλούμαστε να ανέβουμε, αλλά θεωρώ πως είτε έτσι είτε αλλιώς, όλες κάτι θα καταφέρουμε! Αισιοδοξία κορίτσια μου!

(Το λέω εγώ για να το πιστέψω κιόλας , που χθες πήρα την επανάληψη της ΑΜΗ και ήταν 0,1 ng , και έκλαιγα όλο το ααπόγευμα)

Δεν ξερω αν σε παρηγορεί αυτο που θα σου γράψω, αλλα ειμαστε πολλές που εχουμε κλάψει ατέλειωτες ωρες για το μωρο που δεν έρχεται. Απλα ομως καποια στιγμή θα έρθει αυτο να εχεις στο μυαλό σου. Να εισαι αισιόδοξη οπως το γράφεις να το πιστέψεις βαθύτατα!

• Μου αρέσει 9

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Equality είπε:

Κοριτσια μου βγηκε θετικο!Δεν το πιστευω!161
Τη Δευτερα θα παω για επαναληψη

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! ❤❤ Ολα να πανε τελεια απο εδω κ περα.. με πολλους πολλαπλασιασμους! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια ας με διαφωτίσει σας παρακαλώ οποία ξέρει. Όταν ξεκινάς με fsh 20 και κάνεις διέγερση με ενέσεις τύπου puregon (που είναι fsh), η fsh δεν είναι λογικό να ανέβει αρκετά? Γιατί στον κύκλο της διέγερσης οπου δεν ανέπτυξα κανένα ωοθηλακιο, ο γιατρός με έβαλε 22η μερα  να κάνω εξέταση fsh η οποία βγήκε 60, και μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να είναι υψηλή. Δεν μου εξήγησε όμως το γιατι. Δεν μου απάντησε δηλαδή σε αυτό που σας ρωτάω τώρα.

• Μπερδεμένη/-ος 1

5 hours ago, Kate33 said:

Καλημέρα, έχω κάνει prp. Η εμπειρία μου είναι η εξής: κάνω φυσικους Και μετά από τρεις αποτυχημένες ωοληψιες εκανα prp. Στους επόμενους 2 κύκλους είχα 2 έμβρυα. 
Για να είμαι ειλικρινής το έψαξα όσο μπορούσα. Απο αυτά που βρήκα κατάλαβα ότι γίνεται  παντού, ειδικά στην Αμερική και από πολύ μεγάλες κλινικές. Επίσης έχει αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι υπάρχει αποτέλεσμα, όχι σε όλες όμως. Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι δεν ξέρουν γιατί κάποιες φορές έχει αποτέλεσμα και κάποιες όχι. Όπως λίγο πολύ όλα σε σχέση με την εξωσωματική.
αλλωστε το prp εφαρμόζεται σε πολλούς κλάδους της ιατρικής, ορθοπεδική κτλ.

για αυτό αποφάσισα να προχωρήσω και νομίζω ότι προσωπικά με βοήθησε. 
Φυσικά πρόκειται για προσωπική απόφαση. 
ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Wow πολύ ενθαρρυντικό αυτό......Σου ευχομαι γρηγορα να έχεις φουσκωμένη κοιλιτσα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Equality είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι! Μόλις το διάβασα χαμογέλασα! Καλούς διπλασιασμούς!!!

• Μου αρέσει 1

On 14/4/2022 at 2:12 ΜΜ, ΛΕΛΑ είπε:

Τα Impryl  σε εχουνε βοηθήσει ?Ευχαριστώ

Και με και χωρίς η fsh στο 12-12.5. Οπότε δεν ξέρω αν έχουν βοηθήσει. Τώρα παίρνω μεμονωμένα ψευδάργυρο και βιταμίνη c. Κάποτε και d. Σταμάτησα και το φυλλικό. Έπαιρνα συνεχόμενα τόσους μήνες. Με τον νέο κύκλο θα το ξεκινήσω ξανά. 

Μου έχουν μείνει κιλά από τις συνεχείς προσπάθειες και μια ψυχολογία ανισόρροπη. Έκοψα ζάχαρη και γλουτένη λοιπόν ξεκίνησα και περπάτημα, για να βελτιώσω τους δείκτες χαράς! 

Σε αυτόν τον κύκλο θα ελέγξω τις ορμόνες να δούμε τι γίνεται. 

Εσύ; Σε ποια φάση είσαι; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Equality είπε:

Ωωωωω..... συγχαρητήρια!!!!! Καλους διπλασιασμους και καλη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...