Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Kate33 είπε:

Νομίζω πως όχι. Prp ωοθηκών στα ελληνικά το λένε αναζωογόνηση ωοθηκών.

Εγω παντως έκανα μικρές τρυπούλες, κατά τη διάρκεια της λαπαροσκοπησης τον Οκτώβριο . Μ ειπε οτι ενεργοποιεί λίγο τις ωοθήκες. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα ως τωρα 

πρίν από 8 λεπτά , Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δηλαδή @Malntalia πως? 

με ωοληψια χαχα

1 λευκο απο δευτερη μερα..(αφου ειχα κανει αιματος πρωτα).παρακολουθηση με υπερηχο και αιματος..και την καταλληλη μερα ωοληψια.

γιατι να μη γινεται? επειδη το εψαξα πολυ διαβαζοντας και ελλαδα και εξωτερικο..ουσιαστικα τα λευκα ειναι "οιστρογονα"-οιστραδιολη..αυτο "παραγεται" οταν ενα ή παραπανω ωοθυλακια αναπτυσσονται σωστα.. αν κανω λαθος σορρυ..

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Malntalia είπε:

με ωοληψια χαχα

1 λευκο απο δευτερη μερα..(αφου ειχα κανει αιματος πρωτα).παρακολουθηση με υπερηχο και αιματος..και την καταλληλη μερα ωοληψια.

γιατι να μη γινεται? επειδη το εψαξα πολυ διαβαζοντας και ελλαδα και εξωτερικο..ουσιαστικα τα λευκα ειναι "οιστρογονα"-οιστραδιολη..αυτο "παραγεται" οταν ενα ή παραπανω ωοθυλακια αναπτυσσονται σωστα.. αν κανω λαθος σορρυ..

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στην παλίνδρομη που είχα 1 χρόνο πριν, είχα πάρει cyclacur από 2η μέρα κανονικά. Απλά αυτή είναι η εξαίρεση στον κανόνα κι αυτό διότι, το οιστρογόνο ξεγελάει την FSH η οποία επειδή "αντιλαμβάνεται" ότι υπάρχουν οιστρογόνα, άρα και ωοθηλάκια, δεν "προσπαθεί" να δράσει για να παραχθούν πραγματικά ωοθηλάκια. Οπότε δρα λιγάκι σαν αντισυλληπτικό. (κουβέντες γιατρού )

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Angot είπε:

Εκανα διεγερση τον προηγούμενο μήνα, και εβαλα 2 μπιζελακι κατεψυγμενα την Δευτέρα! Μέχρι χθες είχα μόνο πονους περιοδου, κυρίως αριστερά. Και σήμερα έχω και στηθος!  Α και όλο το εσώρουχο ήταν σαν να το έχω κατουρησει όταν ξύπνησα :razz:

Σου εύχομαι μια μεγαλη χοριακη κοπελα μου... Δεν ξερω αν σημαινει απαραίτητα κατι αλλα στην επιτυχημένη μου προσπάθεια κι εγω ειχα γινει μουσκεμα στα καλα καθούμενα...Δεν ξερω βέβαια αν βαζεις κάτι κολπικα...εγω εβαζα προγεστερόνη αλλα τοτε θυμάμαι ηταν σκετο νερό...χωρις υπολείμματα κρεμας αυτο που έβγαινε...Θα περιμένουμε τα νεα σου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Σου εύχομαι μια μεγαλη χοριακη κοπελα μου... Δεν ξερω αν σημαινει απαραίτητα κατι αλλα στην επιτυχημένη μου προσπάθεια κι εγω ειχα γινει μουσκεμα στα καλα καθούμενα...Δεν ξερω βέβαια αν βαζεις κάτι κολπικα...εγω εβαζα προγεστερόνη αλλα τοτε θυμάμαι ηταν σκετο νερό...χωρις υπολείμματα κρεμας αυτο που έβγαινε...Θα περιμένουμε τα νεα σου...

Σε ευχαριστώ πολυυυυ :x

Βαζω vasclor ήταν σκέτο νερό. Καθόλου κρέμα. Τρίτη του Πάσχα θα κανω χοριακή!! 

Κορίτσια μπύρα χωρίς αλκοόλ πίνετε; 

πρίν από 8 λεπτά , Angel* είπε:

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στην παλίνδρομη που είχα 1 χρόνο πριν, είχα πάρει cyclacur από 2η μέρα κανονικά. Απλά αυτή είναι η εξαίρεση στον κανόνα κι αυτό διότι, το οιστρογόνο ξεγελάει την FSH η οποία επειδή "αντιλαμβάνεται" ότι υπάρχουν οιστρογόνα, άρα και ωοθηλάκια, δεν "προσπαθεί" να δράσει για να παραχθούν πραγματικά ωοθηλάκια. Οπότε δρα λιγάκι σαν αντισυλληπτικό. (κουβέντες γιατρού )

τι εννοεις στην παλλινδρομη?

αντισυλληπτικο δεν ειναι.. απλα λογω αυτου που λες δεν κανεις ωορρηξια φανταζομαι.. οποτε δεν μπορεις να "συλλαβεις"

πρίν από 14 λεπτά , Malntalia είπε:

αντισυλληπτικο δεν ειναι.. απλα λογω αυτου που λες δεν κανεις ωορρηξια φανταζομαι.. οποτε δεν μπορεις να "συλλαβεις"

Ε λοιπόν εγώ συνέλαβα τότε. Αλλά παλινδρόμησε στην 6-7 εβδομάδα

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Σε ευχαριστώ πολυυυυ :x

Βαζω vasclor ήταν σκέτο νερό. Καθόλου κρέμα. Τρίτη του Πάσχα θα κανω χοριακή!! 

Κορίτσια μπύρα χωρίς αλκοόλ πίνετε; 

Κ εγω βασκλορ εβαζα τοτε...Μακαρι να πανε ολα καλά...Εγω την Τετάρτη του Πάσχα εμβρυομεταφορα μια βλαστοκυστουλα!!! Εγω δεν επινα τίποτα...Δεν ξερω

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Angel* είπε:

Ε λοιπόν εγώ συνέλαβα τότε. Αλλά παλινδρόμησε στην 6-7 εβδομάδα

αα εννοεις φυσικα.. καταλαβα.. λογικα ειναι ασχετο η παλλινδρομηση με το cyclacur.. 

λυπαμαι για την απωλεια σου..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Κ εγω βασκλορ εβαζα τοτε...Μακαρι να πανε ολα καλά...Εγω την Τετάρτη του Πάσχα εμβρυομεταφορα μια βλαστοκυστουλα!!! Εγω δεν επινα τίποτα...Δεν ξερω

Καλή επιτυχία, να ειναι σούπερ ντουπερ η βλαστοκυστουλα σ και να καρπωθει γερά!! 

Εγω πινω χωρίς αλκοόλ. Ο γιατρός μ ειπε πιες και αλκοόλ μέχρι να κάνεις τη χοριακή. Οχι ένα μπουκάλι ουίσκι, αλλα οκ μπορείς να πιεις. Με τη μαία είπαμε ότι πινω χωρίς αλκοόλ μπύρα γτ μ αρέσει κ ολας και είπε κομπλέ αφού είναι χωρίς αλκοόλ. Απλα ήθελα κ αλλη γνώμη, μηπως ειναι και καμιά άλλη κοπέλα μπυροκοιλιτσα?! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Malntalia είπε:

αα εννοεις φυσικα.. καταλαβα.. λογικα ειναι ασχετο η παλλινδρομηση με το cyclacur.. 

λυπαμαι για την απωλεια σου..

Σ ευχαριστώ.

Απλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα γίνονται , και να είμαστε αισιόδοξες όλες κορίτσια. Το ξέρω, είναι ανηφόρα αυτή που καλούμαστε να ανέβουμε, αλλά θεωρώ πως είτε έτσι είτε αλλιώς, όλες κάτι θα καταφέρουμε! Αισιοδοξία κορίτσια μου!

(Το λέω εγώ για να το πιστέψω κιόλας , που χθες πήρα την επανάληψη της ΑΜΗ και ήταν 0,1 ng , και έκλαιγα όλο το ααπόγευμα)

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 23 λεπτά , Malntalia είπε:

Τα σικλακουρ δεν είναι αντυσιληπτικα ίσα ίσα που βοηθάει το ενδομήτριο να μεγαλώσει και να αποδεχτεί τα έμβρυα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...