Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Kate33 είπε:

Ευχαριστώ, ακόμα μαζεύω είμαι σε φυσικούς, ωοληψια έχω, σε κανένα 2μηνο υπολογίζω την μεταφορά αν πάνε καλά τα πράγματα!

επισης καλή επιτυχία εύχομαι.

σε όλες μας

Α οκ...Καλη συγκομιδή τοτε:lol:χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Και τι σου ειπε ο γιατρος οτι γινεται σε αυτη την περιπτωση;? Τι εκανες τελικα;?

Ετοιμάστηκα για ωοληψια κανονικά αλλα ήταν ήδη μεγάλο όταν το είδαμε κ δεν το προλάβαμε...του είχε φανεί κ εκείνου παράξενο π ειχα ωοθηλακιο αλλά τελικά βρε κορίτσια το σώμα μας μπορεί να κάνει θαύματα...ποτε δε ξέρεις...

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Electra0308 είπε:

Όταν λες προγεννητικό έλεγχος τι εννοείς?

Βιοψία εμβρύων. Ελέγχος του dna τους.

10 ώρες πρίν, Mary1976 είπε:

Ειμαι 45+ και αφου και εγω έχω πρόβλημα στην ποιότητα των ωαρίων παρόλο που οι εξετασεις είναι σχετικα καλές για την ηλικία μου, και παρόλο που με διεγερσεις έχω σχετικα καλη ανταπόκριση σε αριθμό ωαρίων. Εχω με δυσκολία 2 έμβρυα 3ης ημέρας, που βεβαια δεν θα ρισκάρω να τα αφησω για βλαστοκύστες, ως ύστατη λύση ο γιατρός μου μου προτεινε prp ωοθυκών. Τεκμηριωμενά δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι θα έχω σιγουρα βελτίωση στην ποιότητα αλλα μετα από διατρόφη, βιταμίνες, βότανα, μετακόμιση σε προαστιο της Αθηνας για καλύτερη ποιότητας ζωης ...αβόκαντα αναναδες βασιλικούς πολτούς και ότι πετάει και κολύμπαει θα δοκιμάσω και το prp.

Θα ήταν πολύ σημαντικό αν κάποια κοπέλα το έχει κανει και είδε βελτίωση έστω και μικρή στην ποιότητα να γράψει την εμπειρια της.

Τι να σου πω, το είχα κι εγώ κατά νου μήπως το έκανα, αλλά το ειπα στον γιατρό μου και ήταν κάθετα αρνητικός, μου είπε ότι δεν ξέρουμε ακριβώς πώς λειτουργεί και ότι μέχρι και ζημιά μπορεί να κάνει στις ωοθήκες, οπότε δεν το συζητώ, απέρριψα κάθε ιδέα.

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

15 ώρες πρίν, Electra0308 είπε:

Γειά σας και από μένα, σας παρακολουθώ πολύ καιρό από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε με τον αντρα μου δλδ. περσι την άνοιξη. Λίγο μπερδεύτηκα με τις αλλαγές αλλά σας βρήκα πάλι. 

Αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι την γνώμη σας. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουμε με εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων ( 2 βλαστοκυστες 5ημερων), ζούμε στην Γερμανία και εδώ τα πρωτόκολλο είναι τελείως διαφορετικά νομίζω. Δεν υπάρχει υποστήριξη, ούτε σωστή παρακολούθηση.  Πχ στην εμβρυομεταφορα δεν κάνουν υπέρηχο μετά. Δεν είναι περίεργο?

Είναι ο πρώτος κύκλος εξωσωματικής που κάνουμε, είχαμε κάνει 3 σπερματεγχυσεις πιο πριν που απέτυχαν, και πήραμε 13 ωάρια γονιμοποιηθηκαν 7 και από αυτά πήραμε 4 βλαστοκυστες. Βάλαμε στον φρέσκο κύκλο 1 και μια ακόμα σε κρύο. Τώρα είμαστε σε κρύο με τις 2 τελευταίες μας. 

Έκανα εμβρυομεταφορα την Πέμπτη στις 7. 4. Είναι μα κάνω χοριακη την τρίτη στις 19.4. Αλλά σήμερα έκανα ένα τεστ στο σπίτι και βγήκε αρνητικό. Παρ όλα αυτά υπάρχει ελπίδα? 

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πετυχαίνει και δεν νιώθω σιγουριά εδω.  Λέτε να κατέβω Ελλάδα? Έχω απογοητευτεί. 

Ευχαριστώ πολύ!

Καλή επιτυχία Ηλέκτρα! Δεν ξέρω ποσο γρήγορα δείχνουν τα τεστ εγκυμοσύνης και ποσο έγκυρα είναι, προσωπικά επειδή φοβάμαι μην απογοητευτώ από λάθος δεν κάνω ποτέ τεστ και περιμένω κατευθείαν να πάω για χοριακή που είναι βέβαιο το αποτέλεσμά της. Κάνε λίγες μέρες ακόμα υπομονή και εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή! Οσο για το πως λειτουργούν τα πράγματα στη Γερμανία στον ιατρικό κλάδο, τα ξέρω κι από μια φίλη μου που ζει εκεί και λέει το ίδιο με σένα, ότι δεν τους εμπιστεύεται και επιλέγει οσο μπορεί να κάνει στην Ελλάδα τις εξετάσεις της. Εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό, αλλά καταλαβαίνω ότι ειδικά εσύ που είσαι σε διαδικασίες εξωσωματικής έχεις ένα λόγο παραπάνω να θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής. Οπότε αν μπορείς να υποστηρίξεις χρονικά μια δοκιμή στην Ελλάδα, μαζί σου! Εύχομαι να μη χρειαστεί βέβαια και να είσαι ήδη έγκυος τώρα! Περιμένουμε τα νέα σου! 

13 ώρες πρίν, Equality είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον !Όχι είπα να κάνω υπομονή και να πάω μιας και καλής αύριο για τη β χοριακή! θα σας ενημερώσω αύριο!

Καλή επιτυχία Δέσποινα!!!

Διαφημίσεις

On 13/4/2022 at 10:26 ΠΜ, N.Angel είπε:

Κοριτσι μου κ εγω ειμαι Θες/νικη! Κανω εδω εξωσωματικη! Ποιον γιατρο ακουσες;; Οτιδηποτε χρειαστεις πες μου!!

@KateDim ειμαστε στο ιδιο κεντρο με αλλον γιατρο! Σε τι φαση εισαι εσυ; Συγνωμη αν αναφερεις πιο πανω αλλα με τοσα που διαβαζουμε δεν τα θυμαμαι ολα να με συγχωρεσεις!

Δεν ξέρω αν κάνει να πω δημόσια 

Κορίτσια σας έχασα δυο μέρες εύχομαι να υπάρχουν ευχαριστα νέα στην ομάδα εδώ. Προσπαθώ να μάθω πως δουκευει το φορούν 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλό σκ να χουμε. Δευτέρα έκανα ετ (3ων ημερών) , σήμερα ξεκίνησαν να πονάνε οι θηλες μ, υπάρχει περίπτωση να το πάρω σαν θετικό ή είναι νωρίς κ το εχω στο κεφάλι μ λέτε; 

Κανονικα περίοδο θα περίμενα 30 Απριλίου! 

πρίν από 51 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια καλό σκ να χουμε. Δευτέρα έκανα ετ (3ων ημερών) , σήμερα ξεκίνησαν να πονάνε οι θηλες μ, υπάρχει περίπτωση να το πάρω σαν θετικό ή είναι νωρίς κ το εχω στο κεφάλι μ λέτε; 

πρίν από 52 λεπτά , Angot είπε:

Καλημερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια! Εκανες διεγερση σε αυτο τον κυκλο ή εβαλες κατεψυγμενα;? στο λεω γτ οταν εκανα διεγερση τον Φλεβαρη, χωρις να κανω ετ, ειχα πολλα απο τα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. και φυσικα το στηθος. Οι ορμονες το δημιουργουν. Βεβαια το ενα δεν αναιρει το αλλο.. εννοειται οτι μπορει να εισαι ηδη εγκυος!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια! Εκανες διεγερση σε αυτο τον κυκλο ή εβαλες κατεψυγμενα;? στο λεω γτ οταν εκανα διεγερση τον Φλεβαρη, χωρις να κανω ετ, ειχα πολλα απο τα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. και φυσικα το στηθος. Οι ορμονες το δημιουργουν. Βεβαια το ενα δεν αναιρει το αλλο.. εννοειται οτι μπορει να εισαι ηδη εγκυος!❤

Εκανα διεγερση τον προηγούμενο μήνα, και εβαλα 2 μπιζελακι κατεψυγμενα την Δευτέρα! Μέχρι χθες είχα μόνο πονους περιοδου, κυρίως αριστερά. Και σήμερα έχω και στηθος!  Α και όλο το εσώρουχο ήταν σαν να το έχω κατουρησει όταν ξύπνησα :razz:

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Mary1976 είπε:

Ειμαι 45+ και αφου και εγω έχω πρόβλημα στην ποιότητα των ωαρίων παρόλο που οι εξετασεις είναι σχετικα καλές για την ηλικία μου, και παρόλο που με διεγερσεις έχω σχετικα καλη ανταπόκριση σε αριθμό ωαρίων. Εχω με δυσκολία 2 έμβρυα 3ης ημέρας, που βεβαια δεν θα ρισκάρω να τα αφησω για βλαστοκύστες, ως ύστατη λύση ο γιατρός μου μου προτεινε prp ωοθυκών. Τεκμηριωμενά δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι θα έχω σιγουρα βελτίωση στην ποιότητα αλλα μετα από διατρόφη, βιταμίνες, βότανα, μετακόμιση σε προαστιο της Αθηνας για καλύτερη ποιότητας ζωης ...αβόκαντα αναναδες βασιλικούς πολτούς και ότι πετάει και κολύμπαει θα δοκιμάσω και το prp.

Θα ήταν πολύ σημαντικό αν κάποια κοπέλα το έχει κανει και είδε βελτίωση έστω και μικρή στην ποιότητα να γράψει την εμπειρια της.

Καλημέρα, έχω κάνει prp. Η εμπειρία μου είναι η εξής: κάνω φυσικους Και μετά από τρεις αποτυχημένες ωοληψιες εκανα prp. Στους επόμενους 2 κύκλους είχα 2 έμβρυα. 
Για να είμαι ειλικρινής το έψαξα όσο μπορούσα. Απο αυτά που βρήκα κατάλαβα ότι γίνεται  παντού, ειδικά στην Αμερική και από πολύ μεγάλες κλινικές. Επίσης έχει αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι υπάρχει αποτέλεσμα, όχι σε όλες όμως. Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι δεν ξέρουν γιατί κάποιες φορές έχει αποτέλεσμα και κάποιες όχι. Όπως λίγο πολύ όλα σε σχέση με την εξωσωματική.
αλλωστε το prp εφαρμόζεται σε πολλούς κλάδους της ιατρικής, ορθοπεδική κτλ.

για αυτό αποφάσισα να προχωρήσω και νομίζω ότι προσωπικά με βοήθησε. 
Φυσικά πρόκειται για προσωπική απόφαση. 
ευχομαι να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 2

23 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Και αυτο ειναι δυσκολο κοριτσι μου κ πως σκεφτεσαι να προχωρησεις τωρα? 

Σκέφτομαι να μπω στη λίστα για τα δανεικά ωάρια και ως τότε να προσπαθώ σε φυσικούς ή τροποποιημένους φυσικούς μήπως πετύχουμε κανένα εμβρυακι καλό.Καπως έτσι το έχω στο μυαλό μου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , MarialenaG. είπε:

Σκέφτομαι να μπω στη λίστα για τα δανεικά ωάρια και ως τότε να προσπαθώ σε φυσικούς ή τροποποιημένους φυσικούς μήπως πετύχουμε κανένα εμβρυακι καλό.Καπως έτσι το έχω στο μυαλό μου.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα ❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 59 λεπτά , Angot είπε:

Εκανα διεγερση τον προηγούμενο μήνα, και εβαλα 2 μπιζελακι κατεψυγμενα την Δευτέρα! Μέχρι χθες είχα μόνο πονους περιοδου, κυρίως αριστερά. Και σήμερα έχω και στηθος!  Α και όλο το εσώρουχο ήταν σαν να το έχω κατουρησει όταν ξύπνησα :razz:

Καλα σημαδια ακουγονται τοτε κοριτσι μου! Ευχομαι να ειναι οντως εγκυμοσυνη! Ποσων κυτταρων ηταν τα εμβρυα;? Την Μ.Παρασκευη θα κανεις την χοριακη;?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Kate33 είπε:

Καλημέρα, έχω κάνει prp. Η εμπειρία μου είναι η εξής: κάνω φυσικους Και μετά από τρεις αποτυχημένες ωοληψιες εκανα prp. Στους επόμενους 2 κύκλους είχα 2 έμβρυα. 
Για να είμαι ειλικρινής το έψαξα όσο μπορούσα. Απο αυτά που βρήκα κατάλαβα ότι γίνεται  παντού, ειδικά στην Αμερική και από πολύ μεγάλες κλινικές. Επίσης έχει αρκετές μελέτες που δείχνουν ότι υπάρχει αποτέλεσμα, όχι σε όλες όμως. Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι δεν ξέρουν γιατί κάποιες φορές έχει αποτέλεσμα και κάποιες όχι. Όπως λίγο πολύ όλα σε σχέση με την εξωσωματική.
αλλωστε το prp εφαρμόζεται σε πολλούς κλάδους της ιατρικής, ορθοπεδική κτλ.

για αυτό αποφάσισα να προχωρήσω και νομίζω ότι προσωπικά με βοήθησε. 
Φυσικά πρόκειται για προσωπική απόφαση. 
ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Κοριτσι το prp είναι η διατριση ωοθηκων; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...