Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Kate33 said:

Κορίτσια καλησπέρα! Σε φυσικούς έχει κάνει καμία ωοληψια στην δεύτερη φάση του κύκλου; Γενικά είχε αποτέλεσμα; 
Πρωτη φορά έχω ωάριο στην δεύτερη φάση κ Ε2 189. Τι λέτε;

Εγώ σε δευτερη φαση πήρα ενα ωαριακι που έγινε ενα ωραιοτατο εμβρυο και μαλιστα μετα από 6 ωοληψιες που ήταν σε πρωτη φαση του κυκλου και δεν μου εδωσαν κανενα εμβρυο. 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Σε φυσικούς έχει κάνει καμία ωοληψια στην δεύτερη φάση του κύκλου; Γενικά είχε αποτέλεσμα; 
Πρωτη φορά έχω ωάριο στην δεύτερη φάση κ Ε2 189. Τι λέτε;

Καλησπέρα,εγώ έχω κάνει και στη πρώτη φάση του κύκλου και στη δεύτερη στο ίδιο κύκλο πήραμε 2 ωραιότατες βλαστοκυστες....(μια στο καθένα στο ίδιο κύκλο)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Equality είπε:

Κοριτσια εμαθα κατι πολυ ενδιαφερον!Οτι το σωματειο αστυνομικων πληρωνει ολοκληρο το ποσο της εξωσωματικης.Οποτε οσες εχετε αντρα αστυνομικο για δειτε το

Άδικοοοο:rolleyes: χαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Equality είπε:

Κοριτσια εμαθα κατι πολυ ενδιαφερον!Οτι το σωματειο αστυνομικων πληρωνει ολοκληρο το ποσο της εξωσωματικης.Οποτε οσες εχετε αντρα αστυνομικο για δειτε το

Ακολουθούμε τους ίδιους λογαριασμους στο instagram Xaxaxa…αυριο χοριακη;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ακολουθούμε τους ίδιους λογαριασμους στο instagram Xaxaxa…αυριο χοριακη;;;

Χαχα ναι στο instagram το είδα!Ναι αύριο... ήταν οι πιο βασανιστικές 14 ημέρες! Τουλάχιστον με βλαστοκύστες είναι 10 ημέρες

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , Equality είπε:

Χαχα ναι στο instagram το είδα!Ναι αύριο... ήταν οι πιο βασανιστικές 14 ημέρες! Τουλάχιστον με βλαστοκύστες είναι 10 ημέρες

Ευχομαι μια τεραστια χοριακη!❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, KateDim είπε:

Δεν είναι άγχος, περισσότερο αγωνία έχω. Η υψηλή ΑΜΗ είναι καλό απ όσο γνωρίζω. Ααα η ar με αγχώνει γιατί με έχει ένα διαλύτη σε 3 σκόνες να κάνω και μη κάνω κανένα λάθος. Όταν λες προεμφυτευτικο τι εννοείς; δεν τα ξέρω και εγώ αυτά 

Δεν θέλω να σε αγχωσω για αυτό σε ρώτησα αλλά η averkap θέλει συριγγα 2.5 νομίζω εγώ είχα 2 ml δηλ η βελόνα ήταν μικρότερη κ δυσκολεύτηκα να σου πω την αληθεια να τραβήξω το υγρό κ έτρεχα σε φαρμακείο να παρω συριγγα.  Να μπεις στο YouTube να δεις τη διαδικασία "averkap για τελική ωρίμανση ". Ο προεμφυτευτικος είναι ο έλεγχος σε βλαστοκυστες κυρίως για χρωμοσωμικα κ γονιδιακα θέματα. Εχω παθολογικο καρυοτυπο γι αυτό θα το κάνω. 

1 hour ago, Equality είπε:

Κ εγώ σου ευχομαι μια μεγάλη χοριακη! Λίγες ώρες έμειναν....

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Equality είπε:

Άντε, τέλος η αναμονή! Σου εύχομαι να δεις μια τεραστια χοριακη και να τρίβεις τα μάτια σου! 

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Και εγω και εκεινη, κανουμε τεχνητο κυκλο. Cyclacur απο 2η μερα περιοδου. Δεν κανεις ωορηξια στον τεχνητο (συνηθως).. αρα δεν κάνεις και ovitrele..!

Δεν είναι απαραίτητο κορίτσι μου....και εγω τωρα π εκανα την εμβρυομεταφορα έπαιρνα cyclacur από τη δεύτερη μέρα κ παρόλα αυτά είδαμε ένα ωοθηλακιο στον έλεγχο π εκανα την 8η μερα του κυκλου...

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είναι απαραίτητο κορίτσι μου....και εγω τωρα π εκανα την εμβρυομεταφορα έπαιρνα cyclacur από τη δεύτερη μέρα κ παρόλα αυτά είδαμε ένα ωοθηλακιο στον έλεγχο π εκανα την 8η μερα του κυκλου...

Και τι σου ειπε ο γιατρος οτι γινεται σε αυτη την περιπτωση;? Τι εκανες τελικα;?

2 ώρες πρίν, Mary1976 είπε:

Εγώ σε δευτερη φαση πήρα ενα ωαριακι που έγινε ενα ωραιοτατο εμβρυο και μαλιστα μετα από 6 ωοληψιες που ήταν σε πρωτη φαση του κυκλου και δεν μου εδωσαν κανενα εμβρυο. 

2 ώρες πρίν, Faih 87 είπε:

Καλησπέρα,εγώ έχω κάνει και στη πρώτη φάση του κύκλου και στη δεύτερη στο ίδιο κύκλο πήραμε 2 ωραιότατες βλαστοκυστες....(μια στο καθένα στο ίδιο κύκλο)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μακάρι να είναι θετικό το νέο και για εμένα!

@winspert έχουμε τον ίδιο γιατρό νομίζω (σφ)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Kate33 είπε:

Εύχομαι να σου συμβεί και εσένα!!!!καλή επιτυχία

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Kate33 είπε:

Καλη επιτυχία σου εύχομαι κοπελα μου σε ο,τι κανεις...Ποτε θα κανεις χοριακη αν καταλαβα καλα; Ναι,τον ιδιο έχουμε!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Καλη επιτυχία σου εύχομαι κοπελα μου σε ο,τι κανεις...Ποτε θα κανεις χοριακη αν καταλαβα καλα; Ναι,τον ιδιο έχουμε!!!

Ευχαριστώ, ακόμα μαζεύω είμαι σε φυσικούς, ωοληψια έχω, σε κανένα 2μηνο υπολογίζω την μεταφορά αν πάνε καλά τα πράγματα!

επισης καλή επιτυχία εύχομαι.

σε όλες μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...