Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Mary1976 είπε:

Ειμαι 45+ και αφου και εγω έχω πρόβλημα στην ποιότητα των ωαρίων παρόλο που οι εξετασεις είναι σχετικα καλές για την ηλικία μου, και παρόλο που με διεγερσεις έχω σχετικα καλη ανταπόκριση σε αριθμό ωαρίων. Εχω με δυσκολία 2 έμβρυα 3ης ημέρας, που βεβαια δεν θα ρισκάρω να τα αφησω για βλαστοκύστες, ως ύστατη λύση ο γιατρός μου μου προτεινε prp ωοθυκών. Τεκμηριωμενά δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι θα έχω σιγουρα βελτίωση στην ποιότητα αλλα μετα από διατρόφη, βιταμίνες, βότανα, μετακόμιση σε προαστιο της Αθηνας για καλύτερη ποιότητας ζωης ...αβόκαντα αναναδες βασιλικούς πολτούς και ότι πετάει και κολύμπαει θα δοκιμάσω και το prp.

Θα ήταν πολύ σημαντικό αν κάποια κοπέλα το έχει κανει και είδε βελτίωση έστω και μικρή στην ποιότητα να γράψει την εμπειρια της.

Καλησπερα κοριτσι μου και πολυ καλη επιτυχια σου ευχομαι.. δυστυχως εγω δεν εχω κανει αν και εχω ακουσει οτι βοηθαει .. οπως πολυ σωστα ειπες χωρις να ναι αποδεδειγμένο.Τωρα οσον αφορα τις διατροφές και τα λοιπά θεωρω οτι ολα αυτα βοηθανε εσενα την ιδια και το σωμα σου για μελλοντική κύηση ομως δεν βοηθούν την ποιοτητα των ωαρίων δυστυχως..η ισως η διαφορα που κανουν ειναι απειροελάχιστη ‘

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , KateDim είπε:

Για ετ πότε πήγες; 

Εχω παει στον ίδιο κυκλο και με έμβρυα 2ης μερας!!!!!! και με 3ης και με βλαστοκυστες και σε επόμενο κυκλο... Απ ολα εχω κανει...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Εχω παει στον ίδιο κυκλο και με έμβρυα 2ης μερας!!!!!! και με 3ης και με βλαστοκυστες και σε επόμενο κυκλο... Απ ολα εχω κανει...

Και το αποτέλεσμα;; 

Εγω τώρα θα κάνω την ωοληψια μετά από λίγες μέρες θα μου έρθει περίοδος. Ο γιατρός είπε με τον επόμενο κύκλο η ετ, άρα πότε πάω ;

πρίν από 57 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Απ' όσο ξέρω συνήθως γίνεται στο πρώτο μισο του κύκλου, λίγες μέρες πριν την ωορρηξία. Εγώ τότε την έκανα. Βέβαια έχω διαβάσει εδώ από άλλες κοπέλες ότι κάποιοι γιατροι δεν είχαν πρόβλημα να γίνει και μετα την ωορρηξία, αρκεί να μην υπάρχει πιθανότητα για εγκυμοσύνη. Αλλά νομίζω πως δεν είναι το σύνηθες.

Σ ευχαριστώ παρα πολυ!!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Marina21 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ! 

Καλησπέρα κορίτσια. Την υστεροσκοπηση συνηθως ποια ημέρα του κύκλου γίνεται; 

Αν θυμάμαι καλά 8η-12η ημέρα ουσιαστικά λίγο πριν την ωορρηξία μας. 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Σε φυσικούς έχει κάνει καμία ωοληψια στην δεύτερη φάση του κύκλου; Γενικά είχε αποτέλεσμα; 
Πρωτη φορά έχω ωάριο στην δεύτερη φάση κ Ε2 189. Τι λέτε;

1 hour ago, KateDim είπε:

Και το αποτέλεσμα;; 

Εγω τώρα θα κάνω την ωοληψια μετά από λίγες μέρες θα μου έρθει περίοδος. Ο γιατρός είπε με τον επόμενο κύκλο η ετ, άρα πότε πάω ;

Εχω ενα παιδάκι 2,5 ετων .. ηταν μια ωραια βλαστοκυστουλα παρεα με μια αλλη και έπιασε μονο αυτό. Τώρα παλευω για το αδερφάκι του:wub:

Εσυ θα πας αναλογα με το τι εμβρυα θα βαλετε; Θα τα αφησετε για βλαστοκυστες; Εχετε συζητήσει με το γιατρό ή αναλογα τη "συγκομιδή";;;

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Σε φυσικούς έχει κάνει καμία ωοληψια στην δεύτερη φάση του κύκλου; Γενικά είχε αποτέλεσμα; 
Πρωτη φορά έχω ωάριο στην δεύτερη φάση κ Ε2 189. Τι λέτε;

Εμενα με έστειλε ο γιατρός μου να κανω υπερηχο σε δεύτερη φάση αλλα τελικα φεν ειχε μεγαλωσει καποιο. Κ εγω θελω να μαθω...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

κοριτσια οσες εχετε κανει προσφατα διεγερση μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες και σε ποιες μερες χριαστηκε να κανετε υπερηχο;;

Εμένα μου έκανε υπέρηχο 4, 6, 8 και 11η ημέρα κ ωοληψια κάναμε χθες 14η ημέρα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Penaki είπε:

Εμένα μου έκανε υπέρηχο 4, 6, 8 και 11η ημέρα κ ωοληψια κάναμε χθες 14η ημέρα. 

Καλή επιτυχία εύχομαι. Επειδή και εμένα πλησιάζει η μέρα αυτή της ωοληψιας. Τώρα ποια είναι η διαδικασία; 

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Αυτή θα είναι κ η τελευταία σου!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , KateDim είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι. Επειδή και εμένα πλησιάζει η μέρα αυτή της ωοληψιας. Τώρα ποια είναι η διαδικασία; 

Την 8η μέρα είχα Ε2 3750 από ότι κατάλαβα ήταν ανεβασμενη κ μου μείωσε την gonal σε 125. Δεν ξέρω να σου πω οι εξετάσεις σου αν είναι καλές κ εμένα είναι η 1 η φορά. Φοβήθηκε για υπερδιέγερση γιατί έχω κ υψηλή ΑΜΗ οπότε έτρωγα κάθε μέρα 2-3 ασπραδια αυγών κ κοτόπουλο κ η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα με αυτή τη διατροφή γιατί νωρίτερα είχα πρηστει. Κ εγώ την averkap έκανα τελικά πριν 36 ώρες. Εσένα γιατί σε αγχώνει? Θα κάνω προεμφυτευτικο οπότε δεν θα κάνω ετ τώρα για να σου πω. 

πρίν από 30 λεπτά , Penaki είπε:

Την 8η μέρα είχα Ε2 3750 από ότι κατάλαβα ήταν ανεβασμενη κ μου μείωσε την gonal σε 125. Δεν ξέρω να σου πω οι εξετάσεις σου αν είναι καλές κ εμένα είναι η 1 η φορά. Φοβήθηκε για υπερδιέγερση γιατί έχω κ υψηλή ΑΜΗ οπότε έτρωγα κάθε μέρα 2-3 ασπραδια αυγών κ κοτόπουλο κ η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα με αυτή τη διατροφή γιατί νωρίτερα είχα πρηστει. Κ εγώ την averkap έκανα τελικά πριν 36 ώρες. Εσένα γιατί σε αγχώνει? Θα κάνω προεμφυτευτικο οπότε δεν θα κάνω ετ τώρα για να σου πω. 

Δεν είναι άγχος, περισσότερο αγωνία έχω. Η υψηλή ΑΜΗ είναι καλό απ όσο γνωρίζω. Ααα η ar με αγχώνει γιατί με έχει ένα διαλύτη σε 3 σκόνες να κάνω και μη κάνω κανένα λάθος. Όταν λες προεμφυτευτικο τι εννοείς; δεν τα ξέρω και εγώ αυτά 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...