Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Zenia82 είπε:

Ηλέκτρα μου το γιατι δεν πετυχαίνει δεν μπορούν ούτε οι γιατροί να το καταλάβουν.  Η εξωσωματικη έχει πολλά βήματα κ ακόμα κ στην Ελλάδα υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από τους γιατρους πόσο μάλλον σε μια άλλη χώρα.  Αν μπορείς να έρθεις Ελλάδα κ αυτο σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα γιατί όχι σκέψου το σε επόμενη προσπάθεια. Αν κ εύχομαι να μη χρειαστεί. ❤

Όπως κατάλαβα είναι όπου σε πιάσουν. Κ φυσικά πόσο θα επιμείνει κ ο πελάτης στο να μάθει. Όταν ζητάω προσφορά θέλω προσφορά να έρθω με τα λεφτά μου έτοιμη.το θα δούμε κ θα εξαρτηθεί τώρα είναι απάντηση? Κ το εγκεφαλικο στο ταμείο ποιος θα το πληρώσει? Χαχα

Και εγώ ελπίζω να μην χρειαστεί αλλά δε νομίζω, μετά το σημερινό τεστ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. 

Έχω καταλάβει ότι και στην Ελλάδα είναι που θα πέσεις και παίζει σημαντικό ρόλο ο γιατρός και ο εμβρυολογος. Επίσης είναι πιο εμπορευματοποιημενη η εξωσωματική σε σχέση με εδώ, αλλά από την άλλη εδώ είναι απίστευτα ψυχροί με πολύ συντηρητικά πρωτόκολλα σε φαρμακα και εξετασεις. Αμφιβάλλω αν έχω κάνει τα μισά από όσα περιγραφετε εσείς. Όπως και να έχει ίσως μια δοκιμή στην Ελλάδα είναι καλύτερα.  

Εύχομαι όμως σε όλες να τα καταφέρουμε!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, KateDim είπε:

Ευχαριστώ πολύυυυυ!!! 

Στον επόμενο κύκλο θα πάμε για την ετ.. Δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες θα μάθω την Δευτέρα. 15 ωοθ καλά είναι ε; 

Ναι εννοειται.. ειναι μια χαρα! Πιστευω να εχεις τουλααχιστον 6 βλαστοκυστες! 15 ωριμα, ετσι;?

2 ώρες πρίν, Equality είπε:

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια γιατί τώρα τελευταία βλέπω πολύ γιατροί και το χρησιμοποιούν ως πρόσχημα...

Τα χρήματα της εξωσωματικής εξαρτιούνται από το πόσα ωάρια θα βγάλουμε;

Διότι εγώ και τις δύο φορές ρώτησα εξαρχής πόσο θα στοιχίσουν για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως και δεν μου είχε πει κανένας από τους δύο γιατρούς κάτσε να δούμε πόσα ωάρια θα βγάλεις.

Ακουω όμως άλλες κοπέλες που δεν τους δίνουν τιμές οι γιατροί και μάλιστα έχει τύχει ο γιατρός μου να ζητήσει λιγότερα γιατί π.χ. η κοπέλα είχε 3-4 ωάρια. Παίζει ρόλο ή απλά μας δουλεύουν οι γιατροί;

Εγω ειχα κανει ραντεβου με τον γιατρο τον Οκτωβρη.. και ωοληψια εκανα Φλεβαρη. Οι τιμες που μου ειχε πει τοτε.. ηταν ακριβως αυτα που πληρωσα. Δεν επαιξε ρολο το ποσα ωοθυλακια ειχα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι εννοειται.. ειναι μια χαρα! Πιστευω να εχεις τουλααχιστον 6 βλαστοκυστες! 15 ωριμα, ετσι;?

Εγω ειχα κανει ραντεβου με τον γιατρο τον Οκτωβρη.. και ωοληψια εκανα Φλεβαρη. Οι τιμες που μου ειχε πει τοτε.. ηταν ακριβως αυτα που πληρωσα. Δεν επαιξε ρολο το ποσα ωοθυλακια ειχα!

Ώριμα ναι!!! Αυτή η arvekap με αγχώνειιι

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Σου εδωσε arvekap αντι για ovitrele?

Εγω με τις αρβεκαπ δε τα παμε καλα χαχαχα νευρα τσαταλια, ξυπνώ το βραδια αυτα τα Ωραια παιρνω μια γευση πως θα μαι στην εμμηνόπαυση αλλα μη σε αγχώνω εγω παιρνω για καταστολή για να προχωρησω σε εμβρυομεταφορα και κανω καθε μερα των 0.1 για 20 μερες εσυ θα κανεις μια.. αλλου απαντησα.. τωρα το ειδα :rolleyes:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , KateDim είπε:

Ναι αυτήν θα κάνω μια φορά, 36 ώρες πριν την λήψη 

Κι εγω αυτη εκανα. Κι ο λογος ειναι επειδη η ovitrele ενισχυει την υπερδιεγερση ωοθηκων. Οταν εχεις πολλα, συνηθως κανεις υπερδιεγερση. Αλλα να σε ενημερωσω.. Θα αδιαθετησεις 5-6 μερες μετα την ωοληψια εφοσον θα κανεις arvekap. Κι αν εχεις εστω ηπια υπερδιεγερση, θα πας για ετ στον μεθεπομενο κυκλο..

3 hours ago, happiness79 said:

Ύστερα από τις δικές μας πολλές αποτυχίες πάντως και μετά από ένα σωρό εξετάσεις στο Έλενα, στην Ισπανία, ορμόνες, το μόνο που προκύπτει είναι η ΑΜΗ μου 1.1, το ελαφρά μερατοπισμένο παράθυρο εμφύτευσης κατά 1 μέρα αργότερα και η ηλικία μου που είμαι 42, αλλά ήμουν 39 όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες και είχαμε σαφώς καλύτερα δεδομένα τότε. Η ποιότητα των ωαρίων έχω καταλάβει ότι είναι το θέμα, αλλά έχω πασχίσει πολύ για να τη βελτιώσω αυτά τα χρόνια με βιταμίνες, διατροφή, βελονισμό, ομοιοπαθητική. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πια! Μάλλον μικρή σημασία είχαν τελικά όλα αυτά, αφού από τον προγεννητικό έλεγχο προέκυψε μόλις ένα υγιές έμβρυο από τα 6, υπόψιν ότι πριν γίνει ο έλεγχος μου είχαν μεταφέρει τις 3 καλύτερες βλαστοκύστες που είχα (ήταν 9 αρχικά) και το αποτέλεσμα ήταν 0. Οπότε δύσκολα τα πράγματα, παρά τις κατά τα άλλα καλές εξετάσεις. Ο άντρας μου είναι 31 και η αλήθεια είναι ότι εκτός από σπερμοδιαγράμματα που ήταν πολύ καλά, δεν έχει κάνει πιο ειδικές εξετάσεις για το σπέρμα, γιατί θεώρησαν ότι δε χρειάζεται και λόγω ηλικίας και λόγω πολύ καλών σπερμοδιαγραμμάτων. Το μόνο θεματάκι ήταν η μορφολογία 2%, που όμως το διόρθωνε ο πολύ μεγάλος αριθμός και κινητικότητα. Πήρε βιταμίνες και πήγε στο 4% μετά από ένα 3μηνο. Αυτά που λες... Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σου εύχομαι κι εγώ να έρθει εύκολα το επόμενο παιδάκι σου, την ιδανική χρονική στιγμή για όλους σας!

Ειμαι 45+ και αφου και εγω έχω πρόβλημα στην ποιότητα των ωαρίων παρόλο που οι εξετασεις είναι σχετικα καλές για την ηλικία μου, και παρόλο που με διεγερσεις έχω σχετικα καλη ανταπόκριση σε αριθμό ωαρίων. Εχω με δυσκολία 2 έμβρυα 3ης ημέρας, που βεβαια δεν θα ρισκάρω να τα αφησω για βλαστοκύστες, ως ύστατη λύση ο γιατρός μου μου προτεινε prp ωοθυκών. Τεκμηριωμενά δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι θα έχω σιγουρα βελτίωση στην ποιότητα αλλα μετα από διατρόφη, βιταμίνες, βότανα, μετακόμιση σε προαστιο της Αθηνας για καλύτερη ποιότητας ζωης ...αβόκαντα αναναδες βασιλικούς πολτούς και ότι πετάει και κολύμπαει θα δοκιμάσω και το prp.

Θα ήταν πολύ σημαντικό αν κάποια κοπέλα το έχει κανει και είδε βελτίωση έστω και μικρή στην ποιότητα να γράψει την εμπειρια της.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εγω αυτη εκανα. Κι ο λογος ειναι επειδη η ovitrele ενισχυει την υπερδιεγερση ωοθηκων. Οταν εχεις πολλα, συνηθως κανεις υπερδιεγερση. Αλλα να σε ενημερωσω.. Θα αδιαθετησεις 5-6 μερες μετα την ωοληψια εφοσον θα κανεις arvekap. Κι αν εχεις εστω ηπια υπερδιεγερση, θα πας για ετ στον μεθεπομενο κυκλο..

Ναι με ενημέρωσε πως θα αδιαθετησω μετά την ωοληψια.. Και μετά πότε πάω για ετ περίπου; και πως φαίνεται η υπερδιεγερση; 

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Marina21 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ! 

Καλησπέρα κορίτσια. Την υστεροσκοπηση συνηθως ποια ημέρα του κύκλου γίνεται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Απ' όσο ξέρω συνήθως γίνεται στο πρώτο μισο του κύκλου, λίγες μέρες πριν την ωορρηξία. Εγώ τότε την έκανα. Βέβαια έχω διαβάσει εδώ από άλλες κοπέλες ότι κάποιοι γιατροι δεν είχαν πρόβλημα να γίνει και μετα την ωορρηξία, αρκεί να μην υπάρχει πιθανότητα για εγκυμοσύνη. Αλλά νομίζω πως δεν είναι το σύνηθες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοριτσια οσες εχετε κανει προσφατα διεγερση μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες και σε ποιες μερες χριαστηκε να κανετε υπερηχο;;

Ανάλογα το πρωτόκολλο. Εμένα είχε 3 φορές υπέρηχο, μετά από 4 ημέρες διεργεσης ο πρώτος αφού έπεσα και σε σουκου και μετά από 3 μέρες ο δεύτερος, τρίτο δεν έκανα γιατί δεν χρειάστηκε. αλλά είναι ανάλογα την κάθε περίπτωση θεωρώ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοριτσια οσες εχετε κανει προσφατα διεγερση μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες και σε ποιες μερες χριαστηκε να κανετε υπερηχο;;

Δεν εχω κανει προσφατα αλλα θυμάμαι πως κανεις τη δεύτερη μερα και μετα ξεκινας απο την 6η και κανεις ανα δυο μερες... Ετσι εκανα εγω τοτε. Και ο αριθμός εξαρτάται απο το πότε θα ειναι ετοιμα για ωοληψια...Ο καθε γιατρός ακολουθεί αλλη τακτική

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Εγω με τις αρβεκαπ δε τα παμε καλα χαχαχα νευρα τσαταλια, ξυπνώ το βραδια αυτα τα Ωραια παιρνω μια γευση πως θα μαι στην εμμηνόπαυση αλλα μη σε αγχώνω εγω παιρνω για καταστολή για να προχωρησω σε εμβρυομεταφορα και κανω καθε μερα των 0.1 για 20 μερες εσυ θα κανεις μια.. αλλου απαντησα.. τωρα το ειδα :rolleyes:

Ναι ναι εγώ θα κάνω μια φορά Παναγία μου Χαχαχ 

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Δεν εχω κανει προσφατα αλλα θυμάμαι πως κανεις τη δεύτερη μερα και μετα ξεκινας απο την 6η και κανεις ανα δυο μερες... Ετσι εκανα εγω τοτε. Και ο αριθμός εξαρτάται απο το πότε θα ειναι ετοιμα για ωοληψια...Ο καθε γιατρός ακολουθεί αλλη τακτική

Για ετ πότε πήγες; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...