Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, 

Εκανα Δευτέρα ετ, σήμερα ειπε ο γιατρός να σηκώνομαι κλπ. Παρατήρησα ότι όταν σηκώνομαι και είμαι όρθια για κανα 2 λεπτο, με πονάει η κοιλιά μ χαμηλά και η μέση, λες και μ ερχεται περιοδος. Μόλις ξαπλώνω μ περνάει αμέσως σχεδόν. Να ανησυχώ; 

Έγραψα και σε άλλη ενότητα αλλα δεν ξερω αν ειναι ενεργή ακόμα, δεν εχω καταφέρει να μάθω καλα το forum

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Pagotoula είπε:

@Equality το κανες το τεστ;;; περιμενουμε τα ευχαριστα!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον !Όχι είπα να κάνω υπομονή και να πάω μιας και καλής αύριο για τη β χοριακή! θα σας ενημερώσω αύριο!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , happiness79 είπε:

Ύστερα από τις δικές μας πολλές αποτυχίες πάντως και μετά από ένα σωρό εξετάσεις στο Έλενα, στην Ισπανία, ορμόνες, το μόνο που προκύπτει είναι η ΑΜΗ μου 1.1, το ελαφρά μερατοπισμένο παράθυρο εμφύτευσης κατά 1 μέρα αργότερα και η ηλικία μου που είμαι 42, αλλά ήμουν 39 όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες και είχαμε σαφώς καλύτερα δεδομένα τότε. Η ποιότητα των ωαρίων έχω καταλάβει ότι είναι το θέμα, αλλά έχω πασχίσει πολύ για να τη βελτιώσω αυτά τα χρόνια με βιταμίνες, διατροφή, βελονισμό, ομοιοπαθητική. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πια! Μάλλον μικρή σημασία είχαν τελικά όλα αυτά, αφού από τον προγεννητικό έλεγχο προέκυψε μόλις ένα υγιές έμβρυο από τα 6, υπόψιν ότι πριν γίνει ο έλεγχος μου είχαν μεταφέρει τις 3 καλύτερες βλαστοκύστες που είχα (ήταν 9 αρχικά) και το αποτέλεσμα ήταν 0. Οπότε δύσκολα τα πράγματα, παρά τις κατά τα άλλα καλές εξετάσεις. Ο άντρας μου είναι 31 και η αλήθεια είναι ότι εκτός από σπερμοδιαγράμματα που ήταν πολύ καλά, δεν έχει κάνει πιο ειδικές εξετάσεις για το σπέρμα, γιατί θεώρησαν ότι δε χρειάζεται και λόγω ηλικίας και λόγω πολύ καλών σπερμοδιαγραμμάτων. Το μόνο θεματάκι ήταν η μορφολογία 2%, που όμως το διόρθωνε ο πολύ μεγάλος αριθμός και κινητικότητα. Πήρε βιταμίνες και πήγε στο 4% μετά από ένα 3μηνο. Αυτά που λες... Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σου εύχομαι κι εγώ να έρθει εύκολα το επόμενο παιδάκι σου, την ιδανική χρονική στιγμή για όλους σας!

Όταν λες προγεννητικό έλεγχος τι εννοείς?

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια γιατί τώρα τελευταία βλέπω πολύ γιατροί και το χρησιμοποιούν ως πρόσχημα...

Τα χρήματα της εξωσωματικής εξαρτιούνται από το πόσα ωάρια θα βγάλουμε;

Διότι εγώ και τις δύο φορές ρώτησα εξαρχής πόσο θα στοιχίσουν για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως και δεν μου είχε πει κανένας από τους δύο γιατρούς κάτσε να δούμε πόσα ωάρια θα βγάλεις.

Ακουω όμως άλλες κοπέλες που δεν τους δίνουν τιμές οι γιατροί και μάλιστα έχει τύχει ο γιατρός μου να ζητήσει λιγότερα γιατί π.χ. η κοπέλα είχε 3-4 ωάρια. Παίζει ρόλο ή απλά μας δουλεύουν οι γιατροί;

1 hour ago, KateDim said:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο. 15 ωοθυλακια είπε... Δευτέρα μπαίνω για ωοληψια... Είμαι έτοιμη :grin:

Με το καλο η ωοληψια σου!! Πολλα κ καλα ωαριακια σου ευχομαι

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , KateDim είπε:

Ευχαριστώ πολύυυυυ!!! 

Στον επόμενο κύκλο θα πάμε για την ετ.. Δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες θα μάθω την Δευτέρα. 15 ωοθ καλά είναι ε; 

15 είχα δει κ εγώ κ τελικά πήραμε 17. Αλλά ο γιατρός μου είχε μειώσει τη δοσολογία αρκετά. Επισης μια κοπέλα εδώ είχε πει ότι μέχρι την ωοληψια θα μεγαλώσουν κ θα φανουν κ άλλα. Καλή επιτυχία να έχεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια...στην εμβρυομεταφορα είπατε πως παίρνουμε 5 μερες προγεστερόνη και την εκτη γίνεται; Γιατί εγω θα ξεκινησω το Σάββατο προγεστερόνη και θα κανω εμβρυομεταφορα την Τετάρτη...οποτε θα εχω παρει 4 ημερες και θα παω την 5η...Μηπως αλλάζει στον φυσικό κύκλο; Δεν θα εχω παρει τίποτα μέχρι και αυριο...Την ένεση την έκανα εχθες το βράδυ...Ρωταω απο περιέργεια γιατί τα εχω ξεχασει!!!:lol:

Εμένα μου είπαν από το γεν. Ότι μετράει από την οβιτρελ και όχι από τότε που ξεκίνησα την προηγεστερονη 

πρίν από 23 λεπτά , Equality είπε:

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια γιατί τώρα τελευταία βλέπω πολύ γιατροί και το χρησιμοποιούν ως πρόσχημα...

Διότι εγώ και τις δύο φορές ρώτησα εξαρχής πόσο θα στοιχίσουν για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως και δεν μου είχε πει κανένας από τους δύο γιατρούς κάτσε να δούμε πόσα ωάρια θα βγάλεις.

Ακουω όμως άλλες κοπέλες που δεν τους δίνουν τιμές οι γιατροί και μάλιστα έχει τύχει ο γιατρός μου να ζητήσει λιγότερα γιατί π.χ. η κοπέλα είχε 3-4 ωάρια. Παίζει ρόλο ή απλά μας δουλεύουν οι γιατροί;

νομιζω παιζει ρολο στους φυσικους μονο

πρίν από 27 λεπτά , Penaki είπε:

15 είχα δει κ εγώ κ τελικά πήραμε 17. Αλλά ο γιατρός μου είχε μειώσει τη δοσολογία αρκετά. Επισης μια κοπέλα εδώ είχε πει ότι μέχρι την ωοληψια θα μεγαλώσουν κ θα φανουν κ άλλα. Καλή επιτυχία να έχεις!!!! 

Ευχαριστώ πολύ... Σήμερα ε2 2594 lh 4.59 prg 1.24 αυτά καλά είναι; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Pagotoula είπε:

νομιζω παιζει ρολο στους φυσικους μονο

Δεν μιλάω για φυσικούς! Αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να μας λένε καθόλου κόστος από την αρχή! Οχι σε κάποιες κοπέλες ο ίδιος γιατρός να λέει και σε άλλες να μη λέει

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Equality είπε:

Τι να πω είναι θέμα γιατρού? Κλινικής? Σου λέει αν βγάλει πολλά δε θα κάνει άλλη ωοληψια, αν βγάλει λίγα θα χρειαστεί κ άλλες οπότε να κάνουνε καλύτερη τιμή? Σε μένα πάντως άσχετα από το αποτέλεσμα γνωρίζω την τιμή και να  σου πω νιωθω καλύτερα έτσι δε θα μου ζητήσει στο τέλος ο καθενας ότι θέλει.  Κάνουμε συμφωνία κ προχωράμε. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Zenia82 είπε:

Τι να πω είναι θέμα γιατρού? Κλινικής? Σου λέει αν βγάλει πολλά δε θα κάνει άλλη ωοληψια, αν βγάλει λίγα θα χρειαστεί κ άλλες οπότε να κάνουνε καλύτερη τιμή? Σε μένα πάντως άσχετα από το αποτέλεσμα γνωρίζω την τιμή και να  σου πω νιωθω καλύτερα έτσι δε θα μου ζητήσει στο τέλος ο καθενας ότι θέλει.  Κάνουμε συμφωνία κ προχωράμε. 

Και εγώ νιώθω καλύτερα όταν το ξέρω την αρχή. Και μαλιστα επειδη ηξερα εξαρχης το ποσον οταν η γραμματεας του μου ζητησε πιο πολλα λεφτα,εφοσον ειχα κανει εξαρχης συζητηση τους το πα και το δεχτηκαν!Μιλάω όμως για τους ίδιους γιατρούς στο ίδιο κέντρο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις: στη μία περίπτωση σε μένα δηλαδή είπαν από την αρχή λεφτά και σε άλλες κοπέλες τους είπαν ότι θα εξαρτηθεί από τα ωάρια που θα βγάλουν. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Electra0308 είπε:

Γειά σας και από μένα, σας παρακολουθώ πολύ καιρό από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε με τον αντρα μου δλδ. περσι την άνοιξη. Λίγο μπερδεύτηκα με τις αλλαγές αλλά σας βρήκα πάλι. 

Αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι την γνώμη σας. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουμε με εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων ( 2 βλαστοκυστες 5ημερων), ζούμε στην Γερμανία και εδώ τα πρωτόκολλο είναι τελείως διαφορετικά νομίζω. Δεν υπάρχει υποστήριξη, ούτε σωστή παρακολούθηση.  Πχ στην εμβρυομεταφορα δεν κάνουν υπέρηχο μετά. Δεν είναι περίεργο?

Είναι ο πρώτος κύκλος εξωσωματικής που κάνουμε, είχαμε κάνει 3 σπερματεγχυσεις πιο πριν που απέτυχαν, και πήραμε 13 ωάρια γονιμοποιηθηκαν 7 και από αυτά πήραμε 4 βλαστοκυστες. Βάλαμε στον φρέσκο κύκλο 1 και μια ακόμα σε κρύο. Τώρα είμαστε σε κρύο με τις 2 τελευταίες μας. 

Έκανα εμβρυομεταφορα την Πέμπτη στις 7. 4. Είναι μα κάνω χοριακη την τρίτη στις 19.4. Αλλά σήμερα έκανα ένα τεστ στο σπίτι και βγήκε αρνητικό. Παρ όλα αυτά υπάρχει ελπίδα? 

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πετυχαίνει και δεν νιώθω σιγουριά εδω.  Λέτε να κατέβω Ελλάδα? Έχω απογοητευτεί. 

Ευχαριστώ πολύ!

Ηλέκτρα μου το γιατι δεν πετυχαίνει δεν μπορούν ούτε οι γιατροί να το καταλάβουν.  Η εξωσωματικη έχει πολλά βήματα κ ακόμα κ στην Ελλάδα υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από τους γιατρους πόσο μάλλον σε μια άλλη χώρα.  Αν μπορείς να έρθεις Ελλάδα κ αυτο σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα γιατί όχι σκέψου το σε επόμενη προσπάθεια. Αν κ εύχομαι να μη χρειαστεί. ❤

πρίν από 9 λεπτά , Equality είπε:

Και εγώ νιώθω καλύτερα όταν το ξέρω την αρχή. Μιλάω όμως για τους ίδιους γιατρούς στο ίδιο κέντρο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις: στη μία περίπτωση σε μένα δηλαδή είπαν από την αρχή λεφτά και σε άλλες κοπέλες τους είπαν ότι θα εξαρτηθεί από τα ωάρια που θα βγάλουν. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση

Όπως κατάλαβα είναι όπου σε πιάσουν. Κ φυσικά πόσο θα επιμείνει κ ο πελάτης στο να μάθει. Όταν ζητάω προσφορά θέλω προσφορά να έρθω με τα λεφτά μου έτοιμη.το θα δούμε κ θα εξαρτηθεί τώρα είναι απάντηση? Κ το εγκεφαλικο στο ταμείο ποιος θα το πληρώσει? Χαχα

• Χαχα 1

1 hour ago, happiness79 said:

Καλημέρα! Πόσο σε νιώθω για το γυμναστήριο, την ακινησία, τα κιλά που προστείθονται... Αχχχχχ.... Και σκέψου ότι έχω πάρει μηχάνημα κοπηλατικής για το σπίτι και κάνω, αλλά σα το γυμναστήριο τίποτα, μου δίνει άλλο κίνητρο!

Τις εξετάσεις τις έκανα σύμφωνα με τις υποδείξεις της γιατρού 2η-3η μέρα του κύκλου.

Η προλακτίνη είναι μια ιδιαίτερα  ευαίσθητη τιμή που αυξομειώνεται εύκολα, οπότε μη σε ανησυχεί αυτή η μικρή μεταβολή. Κινείται σε φυσιολογικά πλαίσια η δική σου! 

Κάπου άκουσα ότι η προλακτινη έχει σχέση με το στρες, μπορεί κ να είναι ιδέα μου, και από αυτό έχω μπόλικο με τόσες απανωτές ανεπιτυχείς προσπάθειες. Μια νιώθω χαρά κ μια λύπη, σαν καρδιογράφημα! Αν κάνω λάθος διορθώστε με. 

Έρχεται καλοκαίρι κ λίγο γυμναστική μας χρειάζεται, απελευθερώνονται κ ενδορφίνες, οι ορμόνες της ευτυχίας, που μας χρειάζονται τώρα που προσπαθούμε για μωράκι! 

1 hour ago, Angot said:

Κορίτσια καλημέρα, 

Εκανα Δευτέρα ετ, σήμερα ειπε ο γιατρός να σηκώνομαι κλπ. Παρατήρησα ότι όταν σηκώνομαι και είμαι όρθια για κανα 2 λεπτο, με πονάει η κοιλιά μ χαμηλά και η μέση, λες και μ ερχεται περιοδος. Μόλις ξαπλώνω μ περνάει αμέσως σχεδόν. Να ανησυχώ; 

Έγραψα και σε άλλη ενότητα αλλα δεν ξερω αν ειναι ενεργή ακόμα, δεν εχω καταφέρει να μάθω καλα το forum

Μην ανησυχείς καθόλου. Είναι από την προγεστερονη που λογικά σου έχει δώσει ο γιατρός, είτε κολπική είτε ενέσιμη. Τέτοια πονακια θα έχεις σίγουρα μέχρι κ τη χοριακη σου. Μετά, με ένα θετικό αποτέλεσμα που σου ευχομαι, δε θα σε νοιάζουν πια καθόλου!!!! 

Για την ενότητα, δες αν στην αρχή ή στο τέλος έχει βελάκια κατευθυνσης, μπες στο "Μετά την εμβρυομεταφορα" του parents cafe. 

Καλη επιτυχία στην ετ σου!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...