Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Γειά σας και από μένα, σας παρακολουθώ πολύ καιρό από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε με τον αντρα μου δλδ. περσι την άνοιξη. Λίγο μπερδεύτηκα με τις αλλαγές αλλά σας βρήκα πάλι. 

Αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι την γνώμη σας. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουμε με εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων ( 2 βλαστοκυστες 5ημερων), ζούμε στην Γερμανία και εδώ τα πρωτόκολλο είναι τελείως διαφορετικά νομίζω. Δεν υπάρχει υποστήριξη, ούτε σωστή παρακολούθηση.  Πχ στην εμβρυομεταφορα δεν κάνουν υπέρηχο μετά. Δεν είναι περίεργο?

Είναι ο πρώτος κύκλος εξωσωματικής που κάνουμε, είχαμε κάνει 3 σπερματεγχυσεις πιο πριν που απέτυχαν, και πήραμε 13 ωάρια γονιμοποιηθηκαν 7 και από αυτά πήραμε 4 βλαστοκυστες. Βάλαμε στον φρέσκο κύκλο 1 και μια ακόμα σε κρύο. Τώρα είμαστε σε κρύο με τις 2 τελευταίες μας. 

Έκανα εμβρυομεταφορα την Πέμπτη στις 7. 4. Είναι μα κάνω χοριακη την τρίτη στις 19.4. Αλλά σήμερα έκανα ένα τεστ στο σπίτι και βγήκε αρνητικό. Παρ όλα αυτά υπάρχει ελπίδα? 

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πετυχαίνει και δεν νιώθω σιγουριά εδω.  Λέτε να κατέβω Ελλάδα? Έχω απογοητευτεί. 

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24 minutes ago, Electra0308 said:

Γειά σας και από μένα, σας παρακολουθώ πολύ καιρό από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε με τον αντρα μου δλδ. περσι την άνοιξη. Λίγο μπερδεύτηκα με τις αλλαγές αλλά σας βρήκα πάλι. 

Αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι την γνώμη σας. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουμε με εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων ( 2 βλαστοκυστες 5ημερων), ζούμε στην Γερμανία και εδώ τα πρωτόκολλο είναι τελείως διαφορετικά νομίζω. Δεν υπάρχει υποστήριξη, ούτε σωστή παρακολούθηση.  Πχ στην εμβρυομεταφορα δεν κάνουν υπέρηχο μετά. Δεν είναι περίεργο?

Είναι ο πρώτος κύκλος εξωσωματικής που κάνουμε, είχαμε κάνει 3 σπερματεγχυσεις πιο πριν που απέτυχαν, και πήραμε 13 ωάρια γονιμοποιηθηκαν 7 και από αυτά πήραμε 4 βλαστοκυστες. Βάλαμε στον φρέσκο κύκλο 1 και μια ακόμα σε κρύο. Τώρα είμαστε σε κρύο με τις 2 τελευταίες μας. 

Έκανα εμβρυομεταφορα την Πέμπτη στις 7. 4. Είναι μα κάνω χοριακη την τρίτη στις 19.4. Αλλά σήμερα έκανα ένα τεστ στο σπίτι και βγήκε αρνητικό. Παρ όλα αυτά υπάρχει ελπίδα? 

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πετυχαίνει και δεν νιώθω σιγουριά εδω.  Λέτε να κατέβω Ελλάδα? Έχω απογοητευτεί. 

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα και καλωσήρθες! Είσαι 8η μέρα από την ετ, υπάρχει μία περίπτωση να μην φαίνεται ακόμα στο τεστ (ανάλογα και το τεστ). Θα σου πρότεινα να πας αύριο για μία χοριακή που θα είσαι 9η μέρα να μην παρατείνεις την αγωνία σου κι άλλο και εύχομαι να είναι θετική. Τώρα για το τι φταιει που δεν πετυχαίνει, πολλά μπορεί να φταίνε. Πες μας μερικές πληροφορίες για σας, τι θέμα είχατε και φτάσατε στην εξωσωματική, ηλικίες, τι εξετάσεις έχετε κάνει κτλ. Πάντως αυτό που είπες για τον υπέρηχο μετά την ετ, ούτε εδώ κάνουν. Μόνο κατά την διάρκεια κάνουν υπέρηχο κάτω κοιλίας για να δουν που θα τοποθετήσουν το έμβρυο. 

28 minutes ago, KateDim said:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο. 15 ωοθυλακια είπε... Δευτέρα μπαίνω για ωοληψια... Είμαι έτοιμη :grin:

Με το καλό κορίτσι μου! Καλές γονιμοποιήσεις να έχεις :)

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα και καλωσήρθες! Είσαι 8η μέρα από την ετ, υπάρχει μία περίπτωση να μην φαίνεται ακόμα στο τεστ (ανάλογα και το τεστ). Θα σου πρότεινα να πας αύριο για μία χοριακή που θα είσαι 9η μέρα να μην παρατείνεις την αγωνία σου κι άλλο και εύχομαι να είναι θετική. Τώρα για το τι φταιει που δεν πετυχαίνει, πολλά μπορεί να φταίνε. Πες μας μερικές πληροφορίες για σας, τι θέμα είχατε και φτάσατε στην εξωσωματική, ηλικίες, τι εξετάσεις έχετε κάνει κτλ. Πάντως αυτό που είπες για τον υπέρηχο μετά την ετ, ούτε εδώ κάνουν. Μόνο κατά την διάρκεια κάνουν υπέρηχο κάτω κοιλίας για να δουν που θα τοποθετήσουν το έμβρυο. 

Με το καλό κορίτσι μου! Καλές γονιμοποιήσεις να έχεις :)

Σε ευχαριστώ πολύυυυ ♥️

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας! Θα ήθελα λιγο τη γνώμη σας. Χθες έκανα ωοληψια κ πηραν 17 ωάρια κ σημερα με πηραν απο το εμβρυολογικο ότι από τα 12 γονιμοποιηθηκαν τα 11. Κ όταν ρώτησα τι έγινε με τα αλλά 5 είπαν ότι δεν είχαν στοιχεία να επεξεργαστούν. Ξέρει κάποια κοπέλα τι σημαίνει αυτό? Γιατί 1,5 χρόνο που σας διαβάσω δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι αντίστοιχο. Ρώτησα μήπως ήταν ανώριμα κ μου είπαν όχι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , KateDim είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο. 15 ωοθυλακια είπε... Δευτέρα μπαίνω για ωοληψια... Είμαι έτοιμη :grin:

Με το καλο κοριτσι μου.. ολα να πανε τελεια!!❤❤ Την Μ.Τριτη θα σε ενημερωσουν για τις βλαστοκυστες;? Θα κανεις σε αυτο τον κυκλο την ετ;? 

πρίν από 23 λεπτά , Penaki είπε:

Καλημέρα σας! Θα ήθελα λιγο τη γνώμη σας. Χθες έκανα ωοληψια κ πηραν 17 ωάρια κ σημερα με πηραν απο το εμβρυολογικο ότι από τα 12 γονιμοποιηθηκαν τα 11. Κ όταν ρώτησα τι έγινε με τα αλλά 5 είπαν ότι δεν είχαν στοιχεία να επεξεργαστούν. Ξέρει κάποια κοπέλα τι σημαίνει αυτό? Γιατί 1,5 χρόνο που σας διαβάσω δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι αντίστοιχο. Ρώτησα μήπως ήταν ανώριμα κ μου είπαν όχι. 

Συνηθως ειναι ειτε ανωριμα ειτε δεν εχουν μεσα καλο ωαριο ή και καθολου. Εμενα μου πηραν 20 και μου ειπαν οτι τα 18 ηταν ωριμα..

1 hour ago, Electra0308 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημε και καλως ηρθες στην παρεα μας! Υπερηχος μετα την ετ δεν χρειαζεται.. οποτε μην ανησυχεις! Τωρα για τον αν πρεπει να ερθεις στην Ελλαδα.. εννοειται πως αν μπορεις να το κανεις.. να ερθεις! Κι οσο για το τεστ, μπορει να μην εχει δειξει ακομα. Αυριο ομως μπορεις να κανεις χοριακη και θα δειξει 100%. Καλη επιτυχια!!❤

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλο κοριτσι μου.. ολα να πανε τελεια!!❤❤ Την Μ.Τριτη θα σε ενημερωσουν για τις βλαστοκυστες;? Θα κανεις σε αυτο τον κυκλο την ετ;? 

Συνηθως ειναι ειτε ανωριμα ειτε δεν εχουν μεσα καλο ωαριο ή και καθολου. Εμενα μου πηραν 20 και μου ειπαν οτι τα 18 ηταν ωριμα..

Καλημε και καλως ηρθες στην παρεα μας! Υπερηχος μετα την ετ δεν χρειαζεται.. οποτε μην ανησυχεις! Τωρα για τον αν πρεπει να ερθεις στην Ελλαδα.. εννοειται πως αν μπορεις να το κανεις.. να ερθεις! Κι οσο για το τεστ, μπορει να μην εχει δειξει ακομα. Αυριο ομως μπορεις να κανεις χοριακη και θα δειξει 100%. Καλη επιτυχια!!❤

Ευχαριστώ πολύυυυυ!!! 

Στον επόμενο κύκλο θα πάμε για την ετ.. Δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες θα μάθω την Δευτέρα. 15 ωοθ καλά είναι ε; 

Στη δική μας περίπτωση είχαμε πολύ αδύναμο και ποιοτικά χαμηλό σπέρμα. Από μεριάς μου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,  έκανα όλες τις εξετάσεις,  ορμονολογικες, σάλπιγγες,  αφαίρεσα έναν πολυποδα και η AMH είναι 1,0. Είμαι 35 σε ένα μήνα θα κλείσω τα 36 και ο άντρας μου 31. 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Κι εγώ γραφτηκα! Ασε που έρχεται κ καλοκαίρι... Το πηρα απόφαση γιατί πλεον κάτι παντελονακια δεν κουμπώνουν, κ μαζί με την πτώση της ψυχολογίας μου λόγω των αποτυχιών, εχω και την πτωση λόγω των κιλών. Συμφωνώ μαζί σου, τέρμα το pause!!! Επίσης παρόλο που προσπαθώ να προσέχω τι τρώω, δεν χάνω γραμμάριο. Έχει αλλάξει σίγουρα κ ο μεταβολισμός μου. Λίγο η καραντίνα, λίγο η αναμονή από την ετ, με έχει φάει η ακινησία. Πολλοί γιατροί συστήνουν οχι έντονη άσκηση, όμως τι εννοούν έντονη? Άλλου ακουω ότι βοηθάει η άσκηση στην καλή κυκλοφορία του αίματος κ την αιματωση όλων των οργάνων συν των γεννητικών. Ξεκίνησα λοιπόν, χαλαρά όμως, κ ότι γίνει. Να ανέβει η ψυχολογία!!! 

Ναι,γενικώς καλό είναι γνωρίζεις τα έξοδα σου σε βήματα που τροποποιούνται ανάλογα την περιπτωση σου. Εμένα με βοηθάει που γίνεται βήμα βήμα κάθε διαδικασία κ ανάλογα ξέρω ποσο θα κοστίσει. 

Σε ποια μέρα του κυκλου τις έκανες? Για την ΑΜΗ σου μην ανησυχείς καθόλου. Εγώ με τέτοια έμεινα εγκυος φυσικά περυσι. Να φανταστείς ότι στα 36 μου ειχα AMH 2 άρα φαντάσου τώρα που είναι κοντά στο 1.Μια χαρά θα είσαι! 

Εγώ μόλις πηρα αποτέλεσμα προλακτινης 19,5 ενώ είχα τον Οκτώβριο 11,2. Τι σημαίνει αυτό κορίτσια? 

Καλημέρα! Πόσο σε νιώθω για το γυμναστήριο, την ακινησία, τα κιλά που προστείθονται... Αχχχχχ.... Και σκέψου ότι έχω πάρει μηχάνημα κοπηλατικής για το σπίτι και κάνω, αλλά σα το γυμναστήριο τίποτα, μου δίνει άλλο κίνητρο!

Τις εξετάσεις τις έκανα σύμφωνα με τις υποδείξεις της γιατρού 2η-3η μέρα του κύκλου.

Η προλακτίνη είναι μια ιδιαίτερα  ευαίσθητη τιμή που αυξομειώνεται εύκολα, οπότε μη σε ανησυχεί αυτή η μικρή μεταβολή. Κινείται σε φυσιολογικά πλαίσια η δική σου! 

πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Επειδή είμαστε πολλες εδώ δεν θυμάμαι σε τι φάση είσαι! Καλή επιτυχία πάντως θα σου ευχηθώ! 

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

παντως πλεον εχω διαβασει κι ακουσει πως ο ορος ανεξηγητη υπογονιμοτητα δεν υφισταται. ακομα και σε φαινομενικα καλες συνθηκες παντα υπαρχει καποια αιτιολογια που δυστυχως ομως ανευρισκεται μετα απο πολλες αποτυχιες που σε οδηγουν να ψαχνεις ολο κ περισσοτερους παραγοντες και να αποκλειεις αλλους. τι ηλικιες εχετε;; το σπερμα ειναι καλο να υποθεσω… μηπως παιζει ρολο η ποιοτητα των ωαριων; γι αυτο και τελικα υγιης ηταν μονο η μια βλαστοκυστη. ευχομαι να ναι αυτη κι η τυχερη σας!! οσο για το γυμναστηριο κλπ προφανως και δεν πρεπει να εγκαταλειπεις στο βωμο των εξωσωματικων. ισα ισα εξαλλου βοηθαει στην καλη φυσικη κατασταση. να μην το παρατας. εστω κ σπιτι η εξω να κανεις κατι για το σωμα σου.

Ύστερα από τις δικές μας πολλές αποτυχίες πάντως και μετά από ένα σωρό εξετάσεις στο Έλενα, στην Ισπανία, ορμόνες, το μόνο που προκύπτει είναι η ΑΜΗ μου 1.1, το ελαφρά μερατοπισμένο παράθυρο εμφύτευσης κατά 1 μέρα αργότερα και η ηλικία μου που είμαι 42, αλλά ήμουν 39 όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες και είχαμε σαφώς καλύτερα δεδομένα τότε. Η ποιότητα των ωαρίων έχω καταλάβει ότι είναι το θέμα, αλλά έχω πασχίσει πολύ για να τη βελτιώσω αυτά τα χρόνια με βιταμίνες, διατροφή, βελονισμό, ομοιοπαθητική. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πια! Μάλλον μικρή σημασία είχαν τελικά όλα αυτά, αφού από τον προγεννητικό έλεγχο προέκυψε μόλις ένα υγιές έμβρυο από τα 6, υπόψιν ότι πριν γίνει ο έλεγχος μου είχαν μεταφέρει τις 3 καλύτερες βλαστοκύστες που είχα (ήταν 9 αρχικά) και το αποτέλεσμα ήταν 0. Οπότε δύσκολα τα πράγματα, παρά τις κατά τα άλλα καλές εξετάσεις. Ο άντρας μου είναι 31 και η αλήθεια είναι ότι εκτός από σπερμοδιαγράμματα που ήταν πολύ καλά, δεν έχει κάνει πιο ειδικές εξετάσεις για το σπέρμα, γιατί θεώρησαν ότι δε χρειάζεται και λόγω ηλικίας και λόγω πολύ καλών σπερμοδιαγραμμάτων. Το μόνο θεματάκι ήταν η μορφολογία 2%, που όμως το διόρθωνε ο πολύ μεγάλος αριθμός και κινητικότητα. Πήρε βιταμίνες και πήγε στο 4% μετά από ένα 3μηνο. Αυτά που λες... Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σου εύχομαι κι εγώ να έρθει εύκολα το επόμενο παιδάκι σου, την ιδανική χρονική στιγμή για όλους σας!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...