Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Γλυκιά μου εγώ πονάω πολύ στις ωορρηξίες και είχα την ίδια απορία. Πριν δύο μηνες μου λύθηκε. Ξεκίνησε ο πονος και μετά από καμιά ώρα έτυχε και έκανα ενδοκολπικο υπέρηχο. Ο γυναικολόγος είδε ακόμα εκεί το αυγό και μου είπε ότι "προσπαθούσε" να σπάσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ... Αγχώνομαι μη σπασει νωρίτερα και χάσουμε το παράθυρο.Εχω κανει οβιτρελ αλλά δεν ξέρεις καμια φορά... Υποτίθεται πρέπει να γινει το πρωι ωορρηξία...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

Μαλλον θα εχει να κανει με αυτό...Ξεκινησε δλδ απο την αρχη του κύκλου με σικλακουρ; Και οβιτρελ ποτε εκανε;

Δε νομιζω...με διαβεβαίωσε πως δεν εχει νοημα σε φκ το ερα τέστ...Ισως επειδη δεν ειναι τεχνητος κυκλος...Δεν ξερω κ εγω...

Κορίτσια...ςος..Οταν πονάς πολυ στην ωορρηξία σημαινει οτι γίνεται εκεινη τη στιγμή; Σημαίνει οτι εχει ηδη γίνει;;; Σημαίνει οτι θα γινει σε λιγες ωρες;;;; Τι σημαίνει απ ολα αυτα;;; Αυτη τη στιγμή πεθαίνω στον πονο...τοσο που διπλωνομαι...

Ο φυσικός κύκλος θεωρητικά δε θελει καθολου φαρμακα απλα δινουν λιγο παραπανω προφανως για να το μπουσταρει σε τεχνητό ομως που δε τα παράγεις απο μονη σου κ δε γινεται ωορηξια προγεστερονη παιρνεις όσων ημερών ειναι το έμβρυο 5 ημερών πεντε μερες προγεστερονη 3 ημερών 3 μερες προγεστερονη και ετσι μιμούνται το φυσικό κυκλο .. τωρα εσυ πας με φυσικό δεν τον απασχολει ποτε ακριβως θα σπασει αλλα ποτε κορυφώνεται η lh και γινεται η ωορηξια οποτε και συγχρονίζεται με το ενδομητριο.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Είχα κι εγώ τη ιδία σκέψη και απορία, αλλά μου έχει συμβεί αυτός ο πόνος πριν από ωοληψία φυσικού κύκλου (όχι μόνο μία φορά) και νόμιζα ότι πάει το χάσαμε το ωάριο, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν στη θέση του! Οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω...

Την προηγούμενη μερα ομως; Ή την ιδια πιο νωρίς...:;;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Την προηγούμενη μερα ομως; Ή την ιδια πιο νωρίς...:;;

Αν σου πω ότι μία φορά που το θυμάμαι έγινε ένα βράδυ πριν την ovitrelle? Κι όμως δεν χάθηκε! Είχα κάνει βέβαια orgalutran για να μη σπάσει και νομίζω έπαιρνα και fortathrin για τον ίδιο σκοπό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Αν σου πω ότι μία φορά που το θυμάμαι έγινε ένα βράδυ πριν την ovitrelle? Κι όμως δεν χάθηκε! Είχα κάνει βέβαια orgalutran για να μη σπάσει και νομίζω έπαιρνα και fortathrin για τον ίδιο σκοπό.

Οι εξετεσεις σου νομιζω ειναι μια χαρα κ η προλακτινη χαμηλή τωρα για αμη κτλ δε σε πολυενδιαφερει..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Kate33 είπε:

Νεφελη μου, έκανες βελονισμό; Κινεζικό;

επαιρνες και βότανα ; 
να είμαι ειλικρινής και εγώ κάνω και νιώθω ότι με βοήθεια- κάνω φυσικούς και μαζεύω. 
σου στέλνω και προσωπικό και λέει ότι δεν δέχεσαι μηνύματα!

2 συνεδριες εκανα μόνο.τη πρωτη 5 μερες πριν την ετ και τη δευτερη την ημερα της ετ..δε πηρα βοτανα & δεν εχω ξαναασχοληθει..αλλα ενοιωσα πολυ καλα.θα σβησω μηνυματα κ θα σου στειλω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , happiness79 είπε:

Δεν ξέρω αν η ΑΜΗ πέφτει με σταθερό ρυθμό, ούτε σημαίνει ότι αν σε μένα έπεσε σχεδόν 1 μονάδα σε 1,5 χρόνο ότι θα ισχύει και για σένα το ίδιο. Μη το σκέφτεσαι έτσι. Επίσης δε σημαίνει ότι μια υψηλή ΑΜΗ συνοδεύεται απαραίτητα με καλής ποιότητας ωάρια. Ας το... Εγώ ήθελα να ξέρω πού βρίσκομαι και για κάποιο λόγο δεν απογοητεύτηκα. Οκ, δε λέω ότι το 1,1 είναι σούπερ, αλλά μου φαίνεται ρεαλιστικό νούμερο για τα 42 μου κλεισμένα έτη.

Για την FSH δεν το είχα γράψει εγώ αυτό, με μπερδεύεις μάλλον με κάποια άλλη κοπέλα. Μόλις μία φορά ακόμα την είχα μετρήσει τον Δεκέμβρη του 2019 που ήταν 10,6.

Κατά τις πρώτες διεγέρσεις παίρναμε 5-8 ωάρια που κατέληγαν 2-3 3ης μέρας, ενώ μία φορά που τα αφήσαμε για βλαστοκύστες τα χάσαμε όλα. Παρ' όλα αυτά στην τελευταία διέγερση πήραμε 9 και έγιναν 4 βλαστοκύστες. Οπότε θα έλεγα ότι δεν υπήρχε ακριβώς σταθερότητα.

Βασικά περιμένω την έγκριση της ενδοκρινολόγου για να προχωρήσω σε ετ! Ο γιατρός μου είναι έτοιμος και περιμένει το πράσινο φως! Εγώ για κάποιο λόγο πίστευα ότι έχουμε καιρό ακόμα και λέω αύριο να γραφτώ γυμναστήριο για ένα χρόνο, χαχαχα!! Λες να καταλήξω να πάω μόνο ένα μήνα?!!

Αχ συγγνώμη κοριτσάκι μου νόμιζα είχες πει ότι είχες υψηλη fsh και την έριξες με διατροφή.  Είμαστε πολλά τα περιστατικά βλέπεις εδώ μέσα χαχα!! Καλέ ποιο γυμναστήριο ένα χρόνο, εσύ από μήνα σε μήνα πας για ετ, εγκυμοσύνες κτλ άστο για μετά❤❤❤

πρίν από 22 λεπτά , Nephele78 είπε:

2 συνεδριες εκανα μόνο.τη πρωτη 5 μερες πριν την ετ και τη δευτερη την ημερα της ετ..δε πηρα βοτανα & δεν εχω ξαναασχοληθει..αλλα ενοιωσα πολυ καλα.θα σβησω μηνυματα κ θα σου στειλω

@Kate33 κάνεις βελονισμό κι εσύ? Κι εγώ κάνω, αλλά χωρίς βότανα! Τα βότανα σου τα προτείνει ο βελονιστής σου?

πρίν από 40 λεπτά , ksvolimi είπε:

Οι εξετεσεις σου νομιζω ειναι μια χαρα κ η προλακτινη χαμηλή τωρα για αμη κτλ δε σε πολυενδιαφερει..

Η ΑΜΗ με ενδιαφέρει για ψυχολογικούς λόγους, χεχε ;) 

Ναι απορώ κι εγώ πώς έπεσε η προλακτίνη τώρα, λογικά δε θα μου δώσει μάλλον κάποιο σκεύασμα για να πέσει!

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

@Kate33 κάνεις βελονισμό κι εσύ? Κι εγώ κάνω, αλλά χωρίς βότανα! Τα βότανα σου τα προτείνει ο βελονιστής σου?

Η ΑΜΗ με ενδιαφέρει για ψυχολογικούς λόγους, χεχε ;) 

Ναι απορώ κι εγώ πώς έπεσε η προλακτίνη τώρα, λογικά δε θα μου δώσει μάλλον κάποιο σκεύασμα για να πέσει!

Για ποιο λογο μια χαρα ειναι.. η D ; Αυτη μας ενδιαφερει ελεγμένη εισαι και προχωρας τα υπολοιπα ακομη και καμπύλη δε παιζουν ρολο για σύλληψη εμφύτευση αλλα για τη πορεια..  

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Διστάζω λίγο για τ φαρμακα να πω την αλήθεια. Επειδή έμαθα από τα κοριτσια εδώ ότι μετά θα χρειαστεί να περιμένω για πιθανή διεγερση.

Κορίτσι μου εγώ έχω κάνει 3 προσπάθειες!!Την πρώτη μόνο με serpafar, τη δεύτερη με serpafar και ελάχιστες ενέσεις και την τρίτη με συνδυασμό των 2!!!Αν πάρεις μόνο τα χάπια δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο θέμα να ξεκινήσεις τον επόμενο μήνα!!Και αποψη μου πάντα αφού θα την κάνεις την προσπάθεια σου να πάρεις τα χάπια να κάνεις τουλάχιστον 2 ή 3 ωάρια για να αυξήσεις τις πιθανότητες!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Zenia82 είπε:

Αχ συγγνώμη κοριτσάκι μου νόμιζα είχες πει ότι είχες υψηλη fsh και την έριξες με διατροφή.  Είμαστε πολλά τα περιστατικά βλέπεις εδώ μέσα χαχα!! Καλέ ποιο γυμναστήριο ένα χρόνο, εσύ από μήνα σε μήνα πας για ετ, εγκυμοσύνες κτλ άστο για μετά❤❤❤

Καλέ τι συγνώμη, τόσες που είμαστε φυσικό είναι να μπερδευόμαστε ώρες ώρες! Α, όχι, το έχω πάρει απόφαση, γυμναστήριο θα γραφτώ και μακάρι να πάνε όλα καλά όπως λες και να παγώσω τη συνδρομή μου αν χρειαστεί! Βλέπεις δύο χρόνια τώρα το αναβάλλω λόγω κόβιντ και επειδή είμαι σε διαδικασίες εξωσωματικής. Μια έλεγα τώρα δεν μπορώ να γραφτώ γιατί θα σταματήσω σε λίγο που θα έχω ετ, την άλλη τώρα δεν μπορώ γιατί κάνω ωοληψίες και αν κολλήσω κόβιντ στο γυμναστήριο θα ακυρωθεί η προσπάθεια και κάπως έτσι πέρασαν δύο χρόνια και έχει γίνει αυτοσκοπός το να κάνω παιδί, έχω ξεχάσει πώς ήταν η ζωή μου πριν και δε μ' αρέσει αυτό, γιατί μετά από κάθε αποτυχία δεν είχα από πού να πιαστώ. Ε, κουράστηκα πια να βάζω τη ζωή μου σε pause! Προ-κόβιντ πήγαινα γυμναστήριο συστηματικά 16 χρόνια και μου έχει στοιχήσει που το σταμάτησα, θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου κι ας είναι και για λίγο. Σόρρυ για το σεντόνι με άλλη θεματολογία, παρασύρθηκα!!

• Μου αρέσει 7

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Πήρα τις εξετάσεις μου!

Προλακτίνη: 18,5

Οιστραδιόλη: 22

Προγεστερόνη: <0,3

FSH: 11,5

LH: 6,8

Τεστοστερόνη: 11

S-DHEA: 149

17-OH PRG: 0,75

Ανδροστενεδιόνη: 0,40

SHBG: 78

ΑΜΗ: 8,3 pmol/L

Η ΑΜΗ μου τον 11/2020 ήταν 14,3 pmol/L και αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι το διαιρούμε με το 7 και τότε ήταν 2 με την άλλη μονάδα μέτρησης και τώρα το υπολογίζω 1,1. Ενώ η προλακτίνη μου τις προηγούμενες φορές ήταν το 12/2019 ήταν 49, τον 1/2020 ήταν 22,5 και τον 1/2021 ήταν 30,6.

Πας σας φαίνονται???

Τη Δευτέρα θα τις δει η ενδοκρινολόγος, καθώς και τις καμπύλες και τις υπόλοιπες εξετάσεις που μου έγραψε, θυρεωειδούς, ασβέστιο, D και αρκετές ακόμα που φαίνονται καλές, εκτός από την καμπύλη ινσουλίνης που δεν μπορώ να την εκτιμήσω.

Συγμωμη , αλλά εισαι πολυ πολυ καλα!!!πως γίνεται κ δεν έχετε καλά εμβρυα ( αν καταλαβα καλα) με αυτες τις τιμες ..;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , ksvolimi είπε:

Για ποιο λογο μια χαρα ειναι.. η D ; Αυτη μας ενδιαφερει ελεγμένη εισαι και προχωρας τα υπολοιπα ακομη και καμπύλη δε παιζουν ρολο για σύλληψη εμφύτευση αλλα για τη πορεια..  

Η D είναι 40,9 και το ασβέστιο 9,2. Τι, άρα είμαι έτοιμη λες??? Πωπωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια...στην εμβρυομεταφορα είπατε πως παίρνουμε 5 μερες προγεστερόνη και την εκτη γίνεται; Γιατί εγω θα ξεκινησω το Σάββατο προγεστερόνη και θα κανω εμβρυομεταφορα την Τετάρτη...οποτε θα εχω παρει 4 ημερες και θα παω την 5η...Μηπως αλλάζει στον φυσικό κύκλο; Δεν θα εχω παρει τίποτα μέχρι και αυριο...Την ένεση την έκανα εχθες το βράδυ...Ρωταω απο περιέργεια γιατί τα εχω ξεχασει!!!:lol:

Μήπως σου βαλει μοριδια εχετε; Ημερα τεταρτη εκανα ωοληψια κ ξεκινησα τα ουτρο το βραδυ και ημερα δευτερα πηγα για ετ σε φυσικο κυκλο..

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Η D είναι 40,9 και το ασβέστιο 9,2. Τι, άρα είμαι έτοιμη λες??? Πωπωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

Τέλεια ολα !!με το καλο !

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Nephele78 είπε:

Συγμωμη , αλλά εισαι πολυ πολυ καλα!!!πως γίνεται κ δεν έχετε καλά εμβρυα ( αν καταλαβα καλα) με αυτες τις τιμες ..;

Καλά κατάλαβες.Τώρα τι να σου πω... Ότι πάντα όλες μας οι εξετάσεις ήταν καλές και όποιος γιατρός μας έβλεπε έλεγε ότι είμαστε εύκολη περίπτωση... Αυτό που λες κι εσύ τώρα! Και 2,5 χρόνια τώρα όλο αποτυχίες και ετοιμαζόμαστε τώρα για την 5η εμβρυομεταφορά με μόλις ένα υγιές έμβρυο να μας έχει μείνει μετά τον προεμφυτευτικό... Ο γιατρός λέει ότι είμαστε στην κατηγορία ανεξήγητη υπογονιμότητα. Τι να πω, μακάρι να πάει τώρα καλά και να αποκτήσουμε το παιδάκι μας κι ας μείνει μυστήριο γιατί δεν έγινε νωρίτερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...