Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κι εγώ σου εύχομαι να τα καταφέρεις και το πιστεύω γιατί είσαι τόσο έτοιμη! Με το καλό!!!

Για το ενδομήτριο νομίζω ότι ήταν 7,5 όταν μου το είχε μετρήσει πριν την προγεστερόνη.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Δε νομίζω ότι έχει νόημα να σκέφτεσαι τώρα αν θα ήταν καλύτερο να είχες κάνει κάτι άλλο. Είναι πολύ πιθανό να πάνε όλα καλά και σ' αυτή την περίπτωση θα ήταν κρίμα να είχες επωμιστεί με έξτρα φάρμακα. Στην περίπτωση που δεν πάει καλά δε θα τα γλιτώσεις βέβαια, γι' αυτό είναι καλό να πηγαίνεις βήμα βήμα. Για την ώρα προσπάθησε να μείνεις όσο πιο χαλαρή μπορείς και εύχομαι τα εμβρυάκια σου να ριζώσουν καλά μέσα σου για 9 ολόκληρους μήνες!

Δεν αποκλείεται να σου έρθει νωρίτερα, μπορεί να συμβεί όταν "πειράζουν" το ενδομήτριο. Μετά τη βιοψία ενδομητρίου μου ήρθε 8 μέρες νωρίτερα!!! 

Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Αχ ελπίζω να μη γίνει έτσι για να μη χάσω το μήνα. Θέλω να δοκιμασω μια σπερματεγχυση και έχω ραντεβού με το γυναικολογο μεγάλη Τετάρτη για να μου εξηγήσει πως θα γινει και αν θα πάρω φάρμακα κλπ. Αν την κάνουμε με κλομιφαινη η σερπαφαρ, ποια μέρα του κύκλου τα ξεκινάω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Kate92 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Αχ ελπίζω να μη γίνει έτσι για να μη χάσω το μήνα. Θέλω να δοκιμασω μια σπερματεγχυση και έχω ραντεβού με το γυναικολογο μεγάλη Τετάρτη για να μου εξηγήσει πως θα γινει και αν θα πάρω φάρμακα κλπ. Αν την κάνουμε με κλομιφαινη η σερπαφαρ, ποια μέρα του κύκλου τα ξεκινάω?

Συνήθως τη 2η μέρα τα ξεκινάς!!Εγω τουλάχιστον τα serpafar τα είχα ξεκινήσει 2η με 7η περίπου μέρα!!!Καλή επιτυχία!!!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια...στην εμβρυομεταφορα είπατε πως παίρνουμε 5 μερες προγεστερόνη και την εκτη γίνεται; Γιατί εγω θα ξεκινησω το Σάββατο προγεστερόνη και θα κανω εμβρυομεταφορα την Τετάρτη...οποτε θα εχω παρει 4 ημερες και θα παω την 5η...Μηπως αλλάζει στον φυσικό κύκλο; Δεν θα εχω παρει τίποτα μέχρι και αυριο...Την ένεση την έκανα εχθες το βράδυ...Ρωταω απο περιέργεια γιατί τα εχω ξεχασει!!!:lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Giouli36 είπε:

Συνήθως τη 2η μέρα τα ξεκινάς!!Εγω τουλάχιστον τα serpafar τα είχα ξεκινήσει 2η με 7η περίπου μέρα!!!Καλή επιτυχία!!!

Διστάζω λίγο για τ φαρμακα να πω την αλήθεια. Επειδή έμαθα από τα κοριτσια εδώ ότι μετά θα χρειαστεί να περιμένω για πιθανή διεγερση.

Πήρα τις εξετάσεις μου!

Προλακτίνη: 18,5

Οιστραδιόλη: 22

Προγεστερόνη: <0,3

FSH: 11,5

LH: 6,8

Τεστοστερόνη: 11

S-DHEA: 149

17-OH PRG: 0,75

Ανδροστενεδιόνη: 0,40

SHBG: 78

ΑΜΗ: 8,3 pmol/L

Η ΑΜΗ μου τον 11/2020 ήταν 14,3 pmol/L και αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι το διαιρούμε με το 7 και τότε ήταν 2 με την άλλη μονάδα μέτρησης και τώρα το υπολογίζω 1,1. Ενώ η προλακτίνη μου τις προηγούμενες φορές ήταν το 12/2019 ήταν 49, τον 1/2020 ήταν 22,5 και τον 1/2021 ήταν 30,6.

Πας σας φαίνονται???

Τη Δευτέρα θα τις δει η ενδοκρινολόγος, καθώς και τις καμπύλες και τις υπόλοιπες εξετάσεις που μου έγραψε, θυρεωειδούς, ασβέστιο, D και αρκετές ακόμα που φαίνονται καλές, εκτός από την καμπύλη ινσουλίνης που δεν μπορώ να την εκτιμήσω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...στην εμβρυομεταφορα είπατε πως παίρνουμε 5 μερες προγεστερόνη και την εκτη γίνεται; Γιατί εγω θα ξεκινησω το Σάββατο προγεστερόνη και θα κανω εμβρυομεταφορα την Τετάρτη...οποτε θα εχω παρει 4 ημερες και θα παω την 5η...Μηπως αλλάζει στον φυσικό κύκλο; Δεν θα εχω παρει τίποτα μέχρι και αυριο...Την ένεση την έκανα εχθες το βράδυ...Ρωταω απο περιέργεια γιατί τα εχω ξεχασει!!!:lol:

Προγεστερονη 5 μερες πριν την μεταφορά??εγώ και στις δύο μεταφορές τα ξεκινούσα 3 μερες πριν την μεταφορά...σε φυσικο κυκλο όμως...τα ξεκινούσα δηλαδή μια μέρα μετά την ωοληψια...και επειδη βάζω 3ης μερας  ουσιαστικά τα έπαιρνα 2 μερες και την  τρίτη μεταφορά..

1 hour ago, Kate92 είπε:

2η μέρα τα ξεκινάς! Γιατί να χάσεις το μήνα?

πρίν από 57 λεπτά , winspert είπε:

Μήπως σε πηγαίνει έτσι επειδή το ΕΡΑ test σου έδειξε ότι ήθελες μια μέρα λιγότερη προγεστερόνη? Αποφάσισε να το λάβει υπόψην του τελικά ή όχι? Μπερδεύτηκα!! :roll:

πρίν από 13 λεπτά , *Vasoula είπε:

Προγεστερονη 5 μερες πριν την μεταφορά??εγώ και στις δύο μεταφορές τα ξεκινούσα 3 μερες πριν την μεταφορά...σε φυσικο κυκλο όμως...τα ξεκινούσα δηλαδή μια μέρα μετά την ωοληψια...και επειδη βάζω 3ης μερας  ουσιαστικά τα έπαιρνα 2 μερες και την  τρίτη μεταφορά..

Αλλιώς αν βάλεις 3ης μέρας, αλλιώς αν βάλεις 5ης. Οι μέρες που σου δίνουν προγεστερόνη εχω καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με το πόσων ημερών έμβρυα μεταφέρονται!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

2η μέρα τα ξεκινάς! Γιατί να χάσεις το μήνα?

Μήπως σε πηγαίνει έτσι επειδή το ΕΡΑ test σου έδειξε ότι ήθελες μια μέρα λιγότερη προγεστερόνη? Αποφάσισε να το λάβει υπόψην του τελικά ή όχι? Μπερδεύτηκα!! :roll:

Αν έρθει νωρίτερα περίοδος εννοώ..

Οι εξετάσεις σου ωραίες μου φαίνονται! Όσες ξέρω να αξιολογήσω τουλάχιστον! Τελικά δεν αγχώθηκες μην αγχωθεις και βγήκε καλή η προλακτίνη ε? Χαχα τι τραβάμε!

Η αμη μπορεί να έχει διαφορά από εργαστήριο σε εργαστήριο? Δεν ξέρω..

• Χαχα 3

1 hour ago, winspert είπε:

Αυτο με εχει μπερδεψει κ μενα! Αλλα κοριτσια γραφουν οτι παιρνουν προγεστερονη 4 μερες και τα μεταφερουν την 5η.. και αλλες παιρνουν 5 μερες και τα μεταφερουν την 6η! Παντα μιλωντας για βλαστοκυστες 5 ημερων. Να εχει να κανει με τον φυσικο κ τεχνητο κυκλο; Μια κοπελα που μιλαω, θα ξεκινησει κι εκεινη προγεστερονη Σαββατο οπως εσυ, αλλα θα κανει ετ Μ.Πεμπτη! Τεχνητο κυκλο.

πρίν από 16 λεπτά , happiness79 είπε:

Πήρα τις εξετάσεις μου!

Προλακτίνη: 18,5

Οιστραδιόλη: 22

Προγεστερόνη: <0,3

FSH: 11,5

LH: 6,8

Τεστοστερόνη: 11

S-DHEA: 149

17-OH PRG: 0,75

Ανδροστενεδιόνη: 0,40

SHBG: 78

ΑΜΗ: 8,3 pmol/L

Η ΑΜΗ μου τον 11/2020 ήταν 14,3 pmol/L και αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι το διαιρούμε με το 7 και τότε ήταν 2 με την άλλη μονάδα μέτρησης και τώρα το υπολογίζω 1,1. Ενώ η προλακτίνη μου τις προηγούμενες φορές ήταν το 12/2019 ήταν 49, τον 1/2020 ήταν 22,5 και τον 1/2021 ήταν 30,6.

Πας σας φαίνονται???

Τη Δευτέρα θα τις δει η ενδοκρινολόγος, καθώς και τις καμπύλες και τις υπόλοιπες εξετάσεις που μου έγραψε, θυρεωειδούς, ασβέστιο, D και αρκετές ακόμα που φαίνονται καλές, εκτός από την καμπύλη ινσουλίνης που δεν μπορώ να την εκτιμήσω.

Μια χαρα σε βρίσκω happiness..μέσα σε 1,5 χρόνο η αμη έπεσε τόσο? Εγώ με 2.9 pmol πριν ένα χρόνο κατά που να κόψω? Μου είπε ο γιατρός να την ξανακανω αλλά δε θέλω μόνο άγχος θα μου προσφέρει αφού δε μπορώ να κάνω τίποτα. Να σε ρωτήσω είχες αναφέρει ότι είχες υψηλη fsh σε τι συχνότητα στους κύκλους? Και όταν έκανες διέγερση πόσα ωαρια έπαιρνες?

Τώρα εκανες τις εξετάσεις γιατί ετοιμάζεσαι για εμβρυομεταφορα? Αντε με το καλό κορίτσι μου!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Kate92 είπε:

Αν έρθει νωρίτερα περίοδος εννοώ..

Οι εξετάσεις σου ωραίες μου φαίνονται! Όσες ξέρω να αξιολογήσω τουλάχιστον! Τελικά δεν αγχώθηκες μην αγχωθεις και βγήκε καλή η προλακτίνη ε? Χαχα τι τραβάμε!

Η αμη μπορεί να έχει διαφορά από εργαστήριο σε εργαστήριο? Δεν ξέρω..

Χαχαχα, ζούμε την απόλυτη παράνοια!!! Δεν αγχώθηκα μην αγχωθώ και κοιμόμουν όρθια όλη την υπόλοιπη μέρα τόσο ζεν που ήμουν!

Η ΑΜΗ που σας στέλνω τώρα έγινε στο ίδιο εργαστήριο με διαφορά 1,5 χρόνου. Είχα κάνει άλλη μία μέτρηση της ΑΜΗ σε άλλο διαγνωστικό τον 12/2019 και είχε βγει 0,9 που η ενδοκρινολόγος μου είχε πει ότι δεν είχε λογική να είναι 0,9 τότε και ενα χρόνο αργότερα να βγαίνει 2,0 οπότε τώρα αφού βγήκε 1,1 καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η πρώτη μέτρηση ήταν λάθος (γιατί οι δύο επόμενες έχουν λογική). Κανονικά από εργαστήριο σε εργαστήριο ίσως να υπάρχει μια απόκλιση, αλλά όχι τόσο μεγάλη.

Αν σου έρθει περίοδος νωρίτερα και πέσεις στις γιορτές, ευχαριστήσου έρωτα με τον καλό σου και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γίνει το μαγικό!! 

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Αυτο με εχει μπερδεψει κ μενα! Αλλα κοριτσια γραφουν οτι παιρνουν προγεστερονη 4 μερες και τα μεταφερουν την 5η.. και αλλες παιρνουν 5 μερες και τα μεταφερουν την 6η! Παντα μιλωντας για βλαστοκυστες 5 ημερων. Να εχει να κανει με τον φυσικο κ τεχνητο κυκλο; Μια κοπελα που μιλαω, θα ξεκινησει κι εκεινη προγεστερονη Σαββατο οπως εσυ, αλλα θα κανει ετ Μ.Πεμπτη! Τεχνητο κυκλο.

Μαλλον θα εχει να κανει με αυτό...Ξεκινησε δλδ απο την αρχη του κύκλου με σικλακουρ; Και οβιτρελ ποτε εκανε;

πρίν από 31 λεπτά , happiness79 είπε:

Δε νομιζω...με διαβεβαίωσε πως δεν εχει νοημα σε φκ το ερα τέστ...Ισως επειδη δεν ειναι τεχνητος κυκλος...Δεν ξερω κ εγω...

Κορίτσια...ςος..Οταν πονάς πολυ στην ωορρηξία σημαινει οτι γίνεται εκεινη τη στιγμή; Σημαίνει οτι εχει ηδη γίνει;;; Σημαίνει οτι θα γινει σε λιγες ωρες;;;; Τι σημαίνει απ ολα αυτα;;; Αυτη τη στιγμή πεθαίνω στον πονο...τοσο που διπλωνομαι...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Zenia82 είπε:

Μια χαρα σε βρίσκω happiness..μέσα σε 1,5 χρόνο η αμη έπεσε τόσο? Εγώ με 2.9 pmol πριν ένα χρόνο κατά που να κόψω? Μου είπε ο γιατρός να την ξανακανω αλλά δε θέλω μόνο άγχος θα μου προσφέρει αφού δε μπορώ να κάνω τίποτα. Να σε ρωτήσω είχες αναφέρει ότι είχες υψηλη fsh σε τι συχνότητα στους κύκλους? Και όταν έκανες διέγερση πόσα ωαρια έπαιρνες?

Τώρα εκανες τις εξετάσεις γιατί ετοιμάζεσαι για εμβρυομεταφορα? Αντε με το καλό κορίτσι μου!!!

Δεν ξέρω αν η ΑΜΗ πέφτει με σταθερό ρυθμό, ούτε σημαίνει ότι αν σε μένα έπεσε σχεδόν 1 μονάδα σε 1,5 χρόνο ότι θα ισχύει και για σένα το ίδιο. Μη το σκέφτεσαι έτσι. Επίσης δε σημαίνει ότι μια υψηλή ΑΜΗ συνοδεύεται απαραίτητα με καλής ποιότητας ωάρια. Ας το... Εγώ ήθελα να ξέρω πού βρίσκομαι και για κάποιο λόγο δεν απογοητεύτηκα. Οκ, δε λέω ότι το 1,1 είναι σούπερ, αλλά μου φαίνεται ρεαλιστικό νούμερο για τα 42 μου κλεισμένα έτη.

Για την FSH δεν το είχα γράψει εγώ αυτό, με μπερδεύεις μάλλον με κάποια άλλη κοπέλα. Μόλις μία φορά ακόμα την είχα μετρήσει τον Δεκέμβρη του 2019 που ήταν 10,6.

Κατά τις πρώτες διεγέρσεις παίρναμε 5-8 ωάρια που κατέληγαν 2-3 3ης μέρας, ενώ μία φορά που τα αφήσαμε για βλαστοκύστες τα χάσαμε όλα. Παρ' όλα αυτά στην τελευταία διέγερση πήραμε 9 και έγιναν 4 βλαστοκύστες. Οπότε θα έλεγα ότι δεν υπήρχε ακριβώς σταθερότητα.

Βασικά περιμένω την έγκριση της ενδοκρινολόγου για να προχωρήσω σε ετ! Ο γιατρός μου είναι έτοιμος και περιμένει το πράσινο φως! Εγώ για κάποιο λόγο πίστευα ότι έχουμε καιρό ακόμα και λέω αύριο να γραφτώ γυμναστήριο για ένα χρόνο, χαχαχα!! Λες να καταλήξω να πάω μόνο ένα μήνα?!!

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Χαχαχα, ζούμε την απόλυτη παράνοια!!! Δεν αγχώθηκα μην αγχωθώ και κοιμόμουν όρθια όλη την υπόλοιπη μέρα τόσο ζεν που ήμουν!

Η ΑΜΗ που σας στέλνω τώρα έγινε στο ίδιο εργαστήριο με διαφορά 1,5 χρόνου. Είχα κάνει άλλη μία μέτρηση της ΑΜΗ σε άλλο διαγνωστικό τον 12/2019 και είχε βγει 0,9 που η ενδοκρινολόγος μου είχε πει ότι δεν είχε λογική να είναι 0,9 τότε και ενα χρόνο αργότερα να βγαίνει 2,0 οπότε τώρα αφού βγήκε 1,1 καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η πρώτη μέτρηση ήταν λάθος (γιατί οι δύο επόμενες έχουν λογική). Κανονικά από εργαστήριο σε εργαστήριο ίσως να υπάρχει μια απόκλιση, αλλά όχι τόσο μεγάλη.

Αν σου έρθει περίοδος νωρίτερα και πέσεις στις γιορτές, ευχαριστήσου έρωτα με τον καλό σου και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γίνει το μαγικό!! 

Καλή η προπόνηση πάντως...κρατά το για να είσαι και σε άλλες στιγμές ζεν!! Χρήσιμο! Χαχχαα

Πω πω..έχω πορωθει τόσο πολύ αυτές τις μέρες με το τρέξιμο, τις εξετάσεις, σπερματεγχυσεις και εξωσωματικές που ξέχασα το βασικό..ότι μπορώ να προσπαθήσω και φυσιολογικά! Πρέπει να μου χτυπήσει ένα καμπανάκι αυτό νομίζω...

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Μαλλον θα εχει να κανει με αυτό...Ξεκινησε δλδ απο την αρχη του κύκλου με σικλακουρ; Και οβιτρελ ποτε εκανε;

Δε νομιζω...με διαβεβαίωσε πως δεν εχει νοημα σε φκ το ερα τέστ...Ισως επειδη δεν ειναι τεχνητος κυκλος...Δεν ξερω κ εγω...

Κορίτσια...ςος..Οταν πονάς πολυ στην ωορρηξία σημαινει οτι γίνεται εκεινη τη στιγμή; Σημαίνει οτι εχει ηδη γίνει;;; Σημαίνει οτι θα γινει σε λιγες ωρες;;;; Τι σημαίνει απ ολα αυτα;;; Αυτη τη στιγμή πεθαίνω στον πονο...τοσο που διπλωνομαι...

Γλυκιά μου εγώ πονάω πολύ στις ωορρηξίες και είχα την ίδια απορία. Πριν δύο μηνες μου λύθηκε. Ξεκίνησε ο πονος και μετά από καμιά ώρα έτυχε και έκανα ενδοκολπικο υπέρηχο. Ο γυναικολόγος είδε ακόμα εκεί το αυγό και μου είπε ότι "προσπαθούσε" να σπάσει. 

• Χαχα 1

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Είχα κι εγώ τη ιδία σκέψη και απορία, αλλά μου έχει συμβεί αυτός ο πόνος πριν από ωοληψία φυσικού κύκλου (όχι μόνο μία φορά) και νόμιζα ότι πάει το χάσαμε το ωάριο, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν στη θέση του! Οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...