Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Κάπου άκουσα ότι δεν μιλάει για τιμές ο γιατρός κ ντραπηκα να πω κατι στον ίδιο. 

Στην περίπτωση μου, είπα στο λογιστήριο ότι θα πληρωσω την επομενη των ωοληψιων, οποτε το λογιστήριο ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα κ αν έχει γίνει ναρκωση όποτε με χρέωσαν ανάλογα. Τίμιο το βρήκα. 

Εμενα παντως με ενημέρωνε η μαία από πριν τι θα κοστίσει η κάθε διαδικασία και τα πληρωνα εκείνη τη μέρα.

Μόνο τα χρήματα του γιατρού δεν ήξερα απ την αρχή, τα έμαθα την ημερα της ετ όπου και πληρώθηκε . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 minutes ago, Angot said:

Εμενα παντως με ενημέρωνε η μαία από πριν τι θα κοστίσει η κάθε διαδικασία και τα πληρωνα εκείνη τη μέρα.

Μόνο τα χρήματα του γιατρού δεν ήξερα απ την αρχή, τα έμαθα την ημερα της ετ όπου και πληρώθηκε . 

Με ενημέρωσαν από την πρωτη μερα για όλη τη διαδικασία, το πρωτοκολλο φαρμάκων, το κόστος στο συνολο κ το κόστος σε κάθε ξεχωριστή περιπτωση ωοληψιας με ή χωρίς ωάριο κ με ή χωρίς αναισθησία. Επίσης, μου είπαν ότι αν χρειαστεί να γίνουν πολυ περισσοτερες ωοληψιες από τον αρχικό σχεδιασμό θα υπάρχει έκπτωση. 

• Μου αρέσει 1

On 4/4/2022 at 3:37 ΜΜ, Visit a vis είπε:

Έχουμε φυσική αντισύλληψη εμείς! Είναι για το μόνο που δεν ανησυχώ. Αφού δείχνει όσα πρέπει να δείξει και την 14η ημέρα, θα πάω να τελειώνω με αυτήν! 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μίλησα και με τον ακτινολόγο και με περιμένει. 

Καλή επιτυχία σε όποια φάση και αν είστε!! 

Τα Impryl  σε εχουνε βοηθήσει ?Ευχαριστώ

• Μου αρέσει 1

59 minutes ago, MarialenaG. said:

Έκανα κ βγήκε λίγο νωρίτερα... Δυστυχώς όχι... όπως έδειξε κ το τέστ χθες που έκανα

Λυπαμαι πολυ! Μην το βαζεις κατω! Εχεις στην καταψυξη εμβρυακια;

• Λυπημένη/-ος 1

7 minutes ago, Iraki2022 said:

Κάπου άκουσα ότι δεν μιλάει για τιμές ο γιατρός κ ντραπηκα να πω κατι στον ίδιο. 

Στην περίπτωση μου, είπα στο λογιστήριο ότι θα πληρωσω την επομενη των ωοληψιων, οποτε το λογιστήριο ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα κ αν έχει γίνει ναρκωση όποτε με χρέωσαν ανάλογα. Τίμιο το βρήκα. 

Εγώ πάντα συννενοούμαι το ποσό με τον γιατρό και λεω το ποσό στο λογιστήριο. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτησω. Έβαλα 2 εμβρυα 3ων ημερών grade 2 με 7 και 8 κύτταρα.

Είπαν ότι το θεωρούν καλό. Τώρα διαβάζω όμως ότι υπάρχει το grade 1 και 1-2.  

Δεν είχα και βέβαια αλλά εμβρυα στην κατάψυξη για να επιλέξουν. Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάνω κ αλλη ωοληψια να βρω πιο δυνατά εμβρυακια; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , N.Angel είπε:

Δυστυχώς κανένα...θα ξεκινήσω ωοληψίες όποτε πάρω το οκ

πρίν από 37 λεπτά , N.Angel είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω και πολλά... Ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να παρουμε όλες ένα μωράκι στην αγκαλιά μας! 

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Stellab88 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

Πριν 1 χρονο διαγνωστικα με ενδομητριωση μετα απο πολλα χρονηα ταλαιπωριας! Δυστηχως ήταν 4ου βαθμου και ταλαιπωρηθηκα πολυ και οι σαλπιγγες μου ηταν κατεστραμμενες και αφαιρεθηκαν.. οποτε ο γιατρος μου προτεινε να μπω σιγα σιγα στην διαδικασια ωοληψιας (ειμαι 34 χρονων).. εγω αγχωνομαι πολυ για τις ορμονες και ήθελα να ρωτησω εαν είχατε παρενέργειες απο τις ορμόνες!

Καλησπέρα! Τελείωσα πριν 2 μέρες τα φάρμακα(ενέσεις) κ κατά τη διάρκεια της διέγερσης δεν είχα κάποια παρενεργεια. Μελλοντικα δεν ξέρω αν εχουν. Καλή τύχη να έχεις κ να μην ταλαιπωρηθεις άλλο εύχομαι! 

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Να σας ρωτήσω κάτι? Μετά από υστεροσκοπηση άλλαξε ο κύκλος σας? Ωορρηξία είχα την τρίτη 12/4. Οπότε περιμένω περίοδο κανονικά στις 26/4. Έχω πονάκια περιοδου σημερα και ανησύχησα. 

Όταν είχα κάνει υστεροσκοπηση αδιαθετησα κανονικά την ημέρα που περιμενα κ το ίδιο νομίζω έχω ακουσει κ εδώ από άλλες κοπέλες. 

• Ευχαριστώ 1

16 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ειναι κάθετος και αδιαπραγμάτευτος.... εγω απλα του εκανα το χατήρι. Προφανώς δεν θελει θολό τοπίο, γι αυτο την βάζει τοσο αργά.

Εννοειται οτι δεν απαγορεύεται, αλλα απο την στιγμή που ακολουθείς τις οδηγίες ενός γιατρου ε το κανεις γενικως. Εγω χοριακη δεν εκανα , εκανα τεστ. Οποτε ήξερα την ψυχρολουσία που έρχεται. Μονο στην τελευταια πετυχημένη δεν εκανα τιποτα νωρίτερα ηταν γιατι ηθελα να περάσω χαρούμενη πασχαλιά....

Θα σου γράψουν την πρώτη , θα την κανεις και μετα θα ξαναστειλεις μειλ να σου ξαναγράψουν την επαναληπτικη. Εντωμεταξυ στα μειλ για την συνταγογραφηση , μεσα σε δυο λεπτά σου στέλνουν αυλη, οτι ώρα και να ειναι!

Ποια Βελονιστρια ειχες; Την Αναστασια μηπως; Δεν θυμόμουν οτι εκανες ετ με βελονισμό. Ειχα κανει κι εγω το 2018 αλλα δεν ειχε πετύχει.

Οχι αυτη.μου αρεσε πολυ γιατι εβγαλα κλαμα αρκετο κ ενοιωσα οτι εφυγε μεγαλο βαρος.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, MarialenaG. είπε:

Έκανα κ βγήκε λίγο νωρίτερα... Δυστυχώς όχι... όπως έδειξε κ το τέστ χθες που έκανα

Λυπάμαι κορίτσι μου... Ελπίζω όταν κάνεις ραντεβού με τον γιατρό σου να σε βοηθήσει με τις προτάσεις του για το πώς να προχωρήσετε και εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για σένα στο τέλος. Εχε πίστη, δεν ήταν αυτή η τυχερή φορά, θα τα καταφέρεις όμως!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, MarialenaG. είπε:

Κοριτσι μου υπομονη .. ειναι άνιση η μάχη που δινουμε αλλα θα δικαιωθείς οπως  ολες μας.. ευχομαι η επομενη να ναι η τυχερη !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Nephele78 είπε:

Οχι αυτη.μου αρεσε πολυ γιατι εβγαλα κλαμα αρκετο κ ενοιωσα οτι εφυγε μεγαλο βαρος.

Νεφελη μου, έκανες βελονισμό; Κινεζικό;

επαιρνες και βότανα ; 
να είμαι ειλικρινής και εγώ κάνω και νιώθω ότι με βοήθεια- κάνω φυσικούς και μαζεύω. 
σου στέλνω και προσωπικό και λέει ότι δεν δέχεσαι μηνύματα!

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι..εχεις δικιο! Κι εγω ελπιζω να παει καλα τωρα.. το περιμενω πως κ πως! Ολα εχουν παρει τον δρομο τους.. και ειμαι ετοιμη να υποδεχτω τα εμβρυα. Απιστευτο μου φαινεται.. Ευχομαι να τα καταφερω κι εγω και ολες μας..!

Κοριτσια θυμαστε ποσο ηταν το ενδομητριο σας την ημερα που ξεκινησατε το utrogestan??

Κι εγώ σου εύχομαι να τα καταφέρεις και το πιστεύω γιατί είσαι τόσο έτοιμη! Με το καλό!!!

Για το ενδομήτριο νομίζω ότι ήταν 7,5 όταν μου το είχε μετρήσει πριν την προγεστερόνη.

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια να ρωτησω. Έβαλα 2 εμβρυα 3ων ημερών grade 2 με 7 και 8 κύτταρα.

Είπαν ότι το θεωρούν καλό. Τώρα διαβάζω όμως ότι υπάρχει το grade 1 και 1-2.  

Δεν είχα και βέβαια αλλά εμβρυα στην κατάψυξη για να επιλέξουν. Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάνω κ αλλη ωοληψια να βρω πιο δυνατά εμβρυακια; 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Δε νομίζω ότι έχει νόημα να σκέφτεσαι τώρα αν θα ήταν καλύτερο να είχες κάνει κάτι άλλο. Είναι πολύ πιθανό να πάνε όλα καλά και σ' αυτή την περίπτωση θα ήταν κρίμα να είχες επωμιστεί με έξτρα φάρμακα. Στην περίπτωση που δεν πάει καλά δε θα τα γλιτώσεις βέβαια, γι' αυτό είναι καλό να πηγαίνεις βήμα βήμα. Για την ώρα προσπάθησε να μείνεις όσο πιο χαλαρή μπορείς και εύχομαι τα εμβρυάκια σου να ριζώσουν καλά μέσα σου για 9 ολόκληρους μήνες!

3 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Να σας ρωτήσω κάτι? Μετά από υστεροσκοπηση άλλαξε ο κύκλος σας? Ωορρηξία είχα την τρίτη 12/4. Οπότε περιμένω περίοδο κανονικά στις 26/4. Έχω πονάκια περιοδου σημερα και ανησύχησα. 

Δεν αποκλείεται να σου έρθει νωρίτερα, μπορεί να συμβεί όταν "πειράζουν" το ενδομήτριο. Μετά τη βιοψία ενδομητρίου μου ήρθε 8 μέρες νωρίτερα!!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κι εγώ σου εύχομαι να τα καταφέρεις και το πιστεύω γιατί είσαι τόσο έτοιμη! Με το καλό!!!

Για το ενδομήτριο νομίζω ότι ήταν 7,5 όταν μου το είχε μετρήσει πριν την προγεστερόνη.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Δε νομίζω ότι έχει νόημα να σκέφτεσαι τώρα αν θα ήταν καλύτερο να είχες κάνει κάτι άλλο. Είναι πολύ πιθανό να πάνε όλα καλά και σ' αυτή την περίπτωση θα ήταν κρίμα να είχες επωμιστεί με έξτρα φάρμακα. Στην περίπτωση που δεν πάει καλά δε θα τα γλιτώσεις βέβαια, γι' αυτό είναι καλό να πηγαίνεις βήμα βήμα. Για την ώρα προσπάθησε να μείνεις όσο πιο χαλαρή μπορείς και εύχομαι τα εμβρυάκια σου να ριζώσουν καλά μέσα σου για 9 ολόκληρους μήνες!

Δεν αποκλείεται να σου έρθει νωρίτερα, μπορεί να συμβεί όταν "πειράζουν" το ενδομήτριο. Μετά τη βιοψία ενδομητρίου μου ήρθε 8 μέρες νωρίτερα!!! 

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! ❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...