Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, martha13 είπε:

δυστυχως αρνητικη...ειμαι χαλια..αλλα δεν θα τα παρατησω..περιμενω νεα σου αυριο να χαρουμε λιγακι!!!

Λυπάμαι πολύ γλυκιά μου! Πάρε το χρόνο σου να ξεσπάσεις και σήκω ξανά! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος και θα γίνεις μανούλα! Λίγη υπομονή ακόμα! Είμαστε όλες εδώ μαζί σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 minutes ago, MarialenaG. said:

Έκανα κ βγήκε λίγο νωρίτερα... Δυστυχώς όχι... όπως έδειξε κ το τέστ χθες που έκανα

Αυτή η στιγμή της αρνητικής χοριακής είναι από τις πιο δυσκολες που έχω ζήσει στη ζωή μου. Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί σου, πολλες συμπαθουσες κ ευτυχώς κάποιες που τα έχουν περασει κ μας συμπαραστεκονται σε εμάς που προσπαθουμε, εύχομαι να "σηκωθείς" γρήγορα, να βρεις δυναμη κ κουράγιο να στοχευσεις στο επόμενο βήμα.

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , MarialenaG. είπε:

Δυστυχώς άσχημα τα νέα και από την χοριακη.Τριτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχω μέλλον όπως φαίνεται με τις εξωσωματικές

Δεν το γλιτώνω το βασανιστήριο...έχω δρόμο μάλλον ακόμη.Αρνητικη η χοριακη.

Λυπάμαι πολύ! Ο,τι και να πω λίγο θα είναι... Πάρε μια βαθιά ανάσα κοπέλα μου και μόλις νιώσεις έτοιμη προχωραμε! Δεν το βάζουμε κάτω! Θα έρθει το μωράκι και όλα θα είναι ένα μακρινό άσχημο όνειρο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 56 λεπτά , Equality είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Για πείτε κανένα καλό τεστ εγκυμοσύνης. Είναι να πάω το Σάββατο για β-χοριακή αλλά λέω αύριο να κάνω ένα τεστάκι

Self clear 5η μερα σύλληψης!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Λυπάμαι πολύ γλυκιά μου! Πάρε το χρόνο σου να ξεσπάσεις και σήκω ξανά! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος και θα γίνεις μανούλα! Λίγη υπομονή ακόμα! Είμαστε όλες εδώ μαζί σου!

ευχαριστω παρα πολυ....θελει πολυ υπομονη δυστυχως..

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

17 minutes ago, winspert said:

Κοριτσια,πηρα στο λογιστήριο και έμεινα...Πληρωνω και τις δυο ωοληψιες ή εστω τη μια που δεν εκανα; Μιλαμε για πολλα λεφτα για μια εμβρυομεταφορα...Με επιασε η καρδια μου...

Την τιμή δεν έπρεπε να την κανονίσεις με το λογιστήριο αλλά με τον ίδιο τον Σφακ. Οι τιμές του κέντρου κανονικά είναι πολύ πιο υψηλές. Αν θες στείλε μου πμ να μου πεις το ποσό. Τις ωοληψίες τις είχες ήδη πληρωμένες?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

❤️...η απογοήτευση είναι μεγάλος πόνος μετά την αποτυχία...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 49 λεπτά , happiness79 είπε:

Σε καταλαβαίνω, είμαι κι εγώ της ίδιας λογικής με σένα! Καταλαβαίνω επίσης και την απαισιοδοξία σου σε αυτή τη φάση, είναι κάτι που επίσης το παθαίνω κι εγώ και νομίζω ότι είναι κομμάτι αυτοπροστασίας. Θα σου έλεγα βέβαια να μη σκέφτεσαι από τώρα το μετά, γιατί είναι πολύ πιθανόν να πάει καλά τώρα!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Σου στέλνω μια αγκαλιά και εύχομαι το όνειρο σου να πραγματοποιηθεί την επόμενη φορά!

@MarialenaG. έκανες χοριακή? Καλά αποτελέσματα!!!

Ναι..εχεις δικιο! Κι εγω ελπιζω να παει καλα τωρα.. το περιμενω πως κ πως! Ολα εχουν παρει τον δρομο τους.. και ειμαι ετοιμη να υποδεχτω τα εμβρυα. Απιστευτο μου φαινεται.. Ευχομαι να τα καταφερω κι εγω και ολες μας..!

Κοριτσια θυμαστε ποσο ηταν το ενδομητριο σας την ημερα που ξεκινησατε το utrogestan??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Αυτή η στιγμή της αρνητικής χοριακής είναι από τις πιο δυσκολες που έχω ζήσει στη ζωή μου. Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί σου, πολλες συμπαθουσες κ ευτυχώς κάποιες που τα έχουν περασει κ μας συμπαραστεκονται σε εμάς που προσπαθουμε, εύχομαι να "σηκωθείς" γρήγορα, να βρεις δυναμη κ κουράγιο να στοχευσεις στο επόμενο βήμα.

❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου,πιστευα οτι εσυ τουλαχιστον θα τα καταφερνες..σειρα μου να σου δωσω μια τεραστια αγκαλια και ενα μεγαλο φιλακι!!! θα τα καταφερουμε ομως...τοσες τα καταφερανε και ελπιζω σε αυτο..το ιδιο να κανεις και εσυ!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Λυπάμαι πολύ! Ο,τι και να πω λίγο θα είναι... Πάρε μια βαθιά ανάσα κοπέλα μου και μόλις νιώσεις έτοιμη προχωραμε! Δεν το βάζουμε κάτω! Θα έρθει το μωράκι και όλα θα είναι ένα μακρινό άσχημο όνειρο!

Μακάρι να έρθει αυτή η ώρα ...για όλες μας!!!να χαρούμε ❤️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , MarialenaG. είπε:

❤️

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου,πιστευα οτι εσυ τουλαχιστον θα τα καταφερνες..σειρα μου να σου δωσω μια τεραστια αγκαλια και ενα μεγαλο φιλακι!!! θα τα καταφερουμε ομως...τοσες τα καταφερανε και ελπιζω σε αυτο..το ιδιο να κανεις και εσυ!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , martha13 είπε:

Σ' ευχαριστώ από ❤️...θέλω λίγο χρόνο να κλάψω να ξεσπάσω κ θα συνέλθω όπως όλες εδώ που προσπαθούμε.

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

15 minutes ago, kateriiina25 said:

Την τιμή δεν έπρεπε να την κανονίσεις με το λογιστήριο αλλά με τον ίδιο τον Σφακ. Οι τιμές του κέντρου κανονικά είναι πολύ πιο υψηλές. Αν θες στείλε μου πμ να μου πεις το ποσό. Τις ωοληψίες τις είχες ήδη πληρωμένες?

Κάπου άκουσα ότι δεν μιλάει για τιμές ο γιατρός κ ντραπηκα να πω κατι στον ίδιο. 

Στην περίπτωση μου, είπα στο λογιστήριο ότι θα πληρωσω την επομενη των ωοληψιων, οποτε το λογιστήριο ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα κ αν έχει γίνει ναρκωση όποτε με χρέωσαν ανάλογα. Τίμιο το βρήκα. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...