Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ανεξαρτητα απο το πρωτόκολλο η προγεστερονη σε 5 ημερών έμβρυα ειναι 5 μερες οπως και εσυ την ξεκινησες την 13 συμπλήρωσες πεντε μερες κ 18 μετέφερες..

Αα δεν το ήξερα αυτό..πίστευα ότι ήταν βάση πρωτοκόλλου...ωραία...ευχαριστώ για την πληροφορία:-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Καλημερααα!!! Εγω κανω χοριακη 9η δλδ 8η οπως το υπολογιζεις και ξεκινω τα τεστ απο την 5η χαχαχαχα εχεις δει κατι ξένα φόρουμ που κανουν καθε ωρα τα τεστακια και τα χουν ετσι στη σειρα με μερες μια αλλη ειχε κανει τεστ την επομενη μερα.. American people χαχαχα! Αυτη τη φορα λεω να μην υποκύψω στο τεστ αλλα και μετα τη τελευταια μου εμπειρία που μια χαρα διπλασιασμούς ειχα μεχρι να παλινδρομήσει νομιζω θα παω στο τελος του πρώτου τριμήνου:rolleyes:

Αν εχει κανει ομως οβιτρελ να ειναι αρκετες μερες μη σου δειξει ψευδώς αν και αφου την εκανες ηδη μεχρι τη χοριακη θα εχει φυγει..δλδ ποτε πας μερα ξερουμε; Παρουσα στα 25000 κι εγω σε 19 μηνες!

Στις 30 του μηνα θα κανω την πρώτη χοριακη πρωτα ο θεος...Τεστακια στο σπίτι θα ξεκινήσω νωρίτερα εννοείται...δε βαζω μυαλο...

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Καλε γιατί δεν κανείς χοριακη την 10η μέρα και την 13η που θέλει ο γιατρός σου;

Αυτό ακριβώς θα κανω...δεν αντεχω... Και ποια αντεχει;;;χαχαχα

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 41 λεπτά , winspert είπε:

Στις 30 του μηνα θα κανω την πρώτη χοριακη πρωτα ο θεος...Τεστακια στο σπίτι θα ξεκινήσω νωρίτερα εννοείται...δε βαζω μυαλο...

Αυτό ακριβώς θα κανω...δεν αντεχω... Και ποια αντεχει;;;χαχαχα

Ε μα ναι κι εγω το ίδιο θα εκανα .!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 ώρα πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

καλημέρα!!εξαρτάται το πρωτόκολλο νομίζω...εγώ ξεκίνησα σικλακουρ 1η μέρα, 13η προλουτεξ κ ουτρο κ 18η ετ..

καλή επιτυχία!!

Ευχαριστω κοριτσι μου! Σε λιγες μερες θα ξερω. Αλλα εχω αγωνια εννοειται! Οπότε για να με βαλει για ετ την Τριτη του Πασχα, θα πρεπει να ξεκινησω ουτρο την Μ.Πεμπτη. Την Μ.Τριτη που εχω τον πρωτο υπερηχο θα μαθουμε λογικα..!

13 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Ρια μου θα ενημερώσεις τη κλινική ότι δεν θέλεις να στέλνουν πλέον τις εξετάσεις σου εκεί.  Όχι δεν είσαι υποχρεωμένη να πας σε κανένα γιατρό που θα υποδείξει η κλινική εσύ πληρώνεις εσύ αποφασίζεις. Από τις κλινικές προτείνουν κάποιους εφόσον το ζητήσεις.  Ένα υπέρηχο κ μέτρηση ωοθηλακιων τα κάνουν όλοι. Οπότε μη προβληματίζεσαι καθόλου. Εγώ δεν μπερδεύω καθόλου τη κλινική και το γιατρο της πόλης μου ότι θέλουν τα στέλνουν σε μένα κ τα προωθώ όταν χρειάζεται. 

Αααα ωραία ευτυχώς το είχα άγχος ,δεν ήθελα να δημιουργήσω και θέμα γιατί μου έλεγε ο γυναικολόγος μου ότι είναι στην ομάδα τους χρόνια και φάνηκε γιατί η εμβρυολογος τον πήρε από το κινητό της τοτε και φάνηκε ότι έχουν καλές σχέσεις και αγχώθηκα μην υπάρχει θέμα . Σε ευχαριστώ πολύ 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Καμιά φορά δεν είναι πιο ευκολη από την πρωτη, παντα η σκέψη κ η αγωνία είναι η ίδια. Τώρα χρειάζεσαι ξεκούραση, ηρεμία, να κοιτάξεις μπροστά κ να βάλεις στόχο για το επόμενο βήμα. Εμένα αυτό που με ξανά σηκώνει όρθια μετά από κάθε πτώση είναι να "εστιάσω" στον επόμενο στόχο κ το πρωτο βημα να γίνει αυτό. Μιλα με το γιατρό σου, ρωτα ποτε είναι το επόμενο ραντεβού κ τι διαδικασία θα ακολουθήσετε. Αυτό θα σε αποσυμφορησει πιστευω. 

Να περασεις υπέροχα το Πάσχα και μετά ξεκινάς δυναμικά! 

ευχαριστω πολυ θα με δει οταν αδειαθετησω...και ξεκιναμε παλι απο την αρχη!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Equality είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Για πείτε κανένα καλό τεστ εγκυμοσύνης. Είναι να πάω το Σάββατο για β-χοριακή αλλά λέω αύριο να κάνω ένα τεστάκι

το πρεντικτορ ερλι!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα! Η ιδεα του τεστ παντα με αγχωνε για να πω την αληθεια. Νομιζω πως θα μου τσακιζε την ψυχολογια βλεποντας το αρνητικο.. μεχρι να ξερω οτι ειναι οριστικα εγκυρο.. ειτε με τελικο αποτελεσμα θετικου ειτε αρνητικου. Κατευθειαν χοριακη θα κανω. Γι αυτο δεν αγοραζω και τεστακια στο σπιτι. Φαντασου οτι ενω η hometest τα εδινε δωρο τα τεστ εγκυμοσυνης μαζι με τα ωορηξιας, εγω τα παρηγγελνα σκετα τα ωορηξιας απο το skroutz, για να μην μπαινω στον πειρασμο! Εννοω για το διαστημα που προσπαθουσαμε με επαφες. Τωρα παλι εχω ηδη αρχισει να αγχωνομαι οσο περνανε οι μερες.. Ενω ημουν αισιοδοξη.. η ιδεα της αποτυχιας με τρομαζει. Παρολο που τα στατιστικα ειναι με το μερος μου.. φοβαμαι οτι αν δεν τα καταφερω.. δεν θα ξερω μετα τι να κανω. Να κανω καπακι κι αλλη ετ; να κανω εξετασεις; και τι εξετασεις;? δεν εχω ιδεα ποιο θα πρεπει να ειναι το επομενο βημα.. και ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθω...

Σε καταλαβαίνω, είμαι κι εγώ της ίδιας λογικής με σένα! Καταλαβαίνω επίσης και την απαισιοδοξία σου σε αυτή τη φάση, είναι κάτι που επίσης το παθαίνω κι εγώ και νομίζω ότι είναι κομμάτι αυτοπροστασίας. Θα σου έλεγα βέβαια να μη σκέφτεσαι από τώρα το μετά, γιατί είναι πολύ πιθανόν να πάει καλά τώρα!

15 ώρες πρίν, martha13 είπε:

δυστυχως αρνητικη...ειμαι χαλια..αλλα δεν θα τα παρατησω..περιμενω νεα σου αυριο να χαρουμε λιγακι!!!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Σου στέλνω μια αγκαλιά και εύχομαι το όνειρο σου να πραγματοποιηθεί την επόμενη φορά!

@MarialenaG. έκανες χοριακή? Καλά αποτελέσματα!!!

• Λυπημένη/-ος 1

4 hours ago, Evi15 said:

Καλημέρα κορίτσια ..

Δε ξέρω αν κάνω κατάχρηση του ποστ κ με συγχωρείτε .. 

σημερα είμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης . Έκανα χθες ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό . Ο κύκλος μου είναι σταθερός . Τα συμπτώματα που έχω είναι ήπια περιόδου κ όχι κάθε μέρα . Έχει τύχει σε άλλη κοπέλα αρνητικό τεστ Μετά από καθυστέρηση κ όμως να τα κατάφερε ; 

Δεν κάνεις κ μια χοριακη σήμερα μήπως δεις οριστικό αποτέλεσμα. Όταν είχα παρομοια καθυστέρηση ο γιατρός επέμενε πρωτα για χοριακη κ μετα να με δει. 

Σε μια καθυστέρηση παιζει ρόλο η ηλικια, αν έχεις παρει κάποια ορμόνη αυτήν την περιοδο, μήπως και η ψυχολογία σου, αν κρύωσες με πυρετο πολλα... Επίσης τι κυκλο έχεις συνήθως? 

Διαφημίσεις

Κοριτσια,πηρα στο λογιστήριο και έμεινα...Πληρωνω και τις δυο ωοληψιες ή εστω τη μια που δεν εκανα; Μιλαμε για πολλα λεφτα για μια εμβρυομεταφορα...Με επιασε η καρδια μου...

• Λυπημένη/-ος 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα! Η ιδεα του τεστ παντα με αγχωνε για να πω την αληθεια. Νομιζω πως θα μου τσακιζε την ψυχολογια βλεποντας το αρνητικο.. μεχρι να ξερω οτι ειναι οριστικα εγκυρο.. ειτε με τελικο αποτελεσμα θετικου ειτε αρνητικου. Κατευθειαν χοριακη θα κανω. Γι αυτο δεν αγοραζω και τεστακια στο σπιτι. Φαντασου οτι ενω η hometest τα εδινε δωρο τα τεστ εγκυμοσυνης μαζι με τα ωορηξιας, εγω τα παρηγγελνα σκετα τα ωορηξιας απο το skroutz, για να μην μπαινω στον πειρασμο! Εννοω για το διαστημα που προσπαθουσαμε με επαφες. Τωρα παλι εχω ηδη αρχισει να αγχωνομαι οσο περνανε οι μερες.. Ενω ημουν αισιοδοξη.. η ιδεα της αποτυχιας με τρομαζει. Παρολο που τα στατιστικα ειναι με το μερος μου.. φοβαμαι οτι αν δεν τα καταφερω.. δεν θα ξερω μετα τι να κανω. Να κανω καπακι κι αλλη ετ; να κανω εξετασεις; και τι εξετασεις;? δεν εχω ιδεα ποιο θα πρεπει να ειναι το επομενο βημα.. και ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθω...

Προτιμώ όταν έχω αναμονή για χοριακη, να ζω αυτές τις 10-14 μερούλες στο ροζ συννεφάκι της υποψήφιας μανουλας, κ δεν κάνω ουτε τεστακια ουτε τίποτα. Βεβαια, όταν έρθει η απάντηση της χοριακης πέφτω στα πατώματα, αλλά είτε με τα αμφίβολα τεστακια είτε με την οριστική χοριακη το αποτέλεσμα είναι ένα, όποτε καλυτερα να μην σε τρώει η αμφιβολία. 

11 minutes ago, winspert said:

Κοριτσια,πηρα στο λογιστήριο και έμεινα...Πληρωνω και τις δυο ωοληψιες ή εστω τη μια που δεν εκανα; Μιλαμε για πολλα λεφτα για μια εμβρυομεταφορα...Με επιασε η καρδια μου...

Δεν ξέρω σε ποιο κέντρο είσαι αν κ νομίζω καπου το διάβασα το που, αλλά εγώ έκανα σε ενα μηνα 2 ωοληψιες. Πληρωσα και τις δυο αλλά σε διαφορετικές τιμές γιατί στην πρωτη ειχα 6 ωάρια (έξτρα η μέθη, άρα ακτινολογος κ καρδιολογος), ενώ στη δευτερη δεν ειχα αποτέλεσμα δηλ κυστικό (χωρίς μέθη, άρα γλίτωσα τα επιπλέον έξοδα).

πρίν από 42 λεπτά , happiness79 είπε:

Σε καταλαβαίνω, είμαι κι εγώ της ίδιας λογικής με σένα! Καταλαβαίνω επίσης και την απαισιοδοξία σου σε αυτή τη φάση, είναι κάτι που επίσης το παθαίνω κι εγώ και νομίζω ότι είναι κομμάτι αυτοπροστασίας. Θα σου έλεγα βέβαια να μη σκέφτεσαι από τώρα το μετά, γιατί είναι πολύ πιθανόν να πάει καλά τώρα!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Σου στέλνω μια αγκαλιά και εύχομαι το όνειρο σου να πραγματοποιηθεί την επόμενη φορά!

@MarialenaG. έκανες χοριακή? Καλά αποτελέσματα!!!

Έκανα κ βγήκε λίγο νωρίτερα... Δυστυχώς όχι... όπως έδειξε κ το τέστ χθες που έκανα

• Λυπημένη/-ος 11

Καλημερα κοριτσια μου! Να σας ρωτήσω κάτι? Μετά από υστεροσκοπηση άλλαξε ο κύκλος σας? Ωορρηξία είχα την τρίτη 12/4. Οπότε περιμένω περίοδο κανονικά στις 26/4. Έχω πονάκια περιοδου σημερα και ανησύχησα. 

4 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Η καλη ισως να ειναι βα η ββ δεν ξερω με σιγουρια. Οτι κ αν ειναι παντως εσυ θελεις να δωσει εγκυμοσυνη κ πολλες καλες εχουν δωσει, ενω αλλες με αα ειτε δεν εδωσαν ειδε παλινδρομησαν. 

κοριτσι μου πηγες για την χοριακη σου;; Αναμενουμε νεα σου!! Καλη επιτυχια!!! 

Δυστυχώς άσχημα τα νέα και από την χοριακη.Τριτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχω μέλλον όπως φαίνεται με τις εξωσωματικές

15 ώρες πρίν, martha13 είπε:

ευχαριστω παρα πολυ!!!Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τεραστια χοριακη..να γλιτωσεις απο αυτο το βασανιστηριο...

Δεν το γλιτώνω το βασανιστήριο...έχω δρόμο μάλλον ακόμη.Αρνητικη η χοριακη.

• Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...