Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Nels είπε:

Και καλά θα κάνεις. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του να μη γίνεται την 9η μέρα μετά από εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων η χοριακη αφού δείχνει ξεκαθαρα. Εξάλλου αν είναι θετική είτε την κάνουμε την 1η στις 9 είτε στις 14 μέρες, ο γιατρος θα ζητήσει και 2η και 3η για να δει την αύξηση και η αγωνία παραμένει. Επίσης στις 9 μέρες αν η τιμή είναι αρκετά χαμηλή και αμφισβητησιμη, στην επόμενη μετρηση αν πέσει τουλάχιστον ξέρουμε ότι κατι πήγε να γίνει σε εμφυτευση, αν πάλι διπλασιαστεί κρατάμε αυτό ως σημαντικό και όχι ότι είναι λίγο πιο μικρή από την αναμενόμενη. Και αν είναι αρνητική σταματάμε τα φάρμακα 5 μέρες νωρίτερα, πολύ σημαντικό με τόσες ορμόνες και ενέσεις που κάνουμε αλλα που να το καταλάβουν αυτό οι εξωσωματικοι, άντρες γαρ.

Με το καλό  μια τριψηφια χοριακη σου εύχομαι!!!!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Αυτα λεω κι εγω.. Γι αυτο δεν προκειται να ρωτησω καν τον γιατρο πότε να την κανω. Θα παω απο μονη μου την 9η! Ασε που δεν θα εχω τον εξωσωματιστη για γιατρο μου για την εγκυμοσυνη αν προκυψει τελικα..!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Αυτα λεω κι εγω.. Γι αυτο δεν προκειται να ρωτησω καν τον γιατρο πότε να την κανω. Θα παω απο μονη μου την 9η! Ασε που δεν θα εχω τον εξωσωματιστη για γιατρο μου για την εγκυμοσυνη αν προκυψει τελικα..!

Καλημερααα!!! Εγω κανω χοριακη 9η δλδ 8η οπως το υπολογιζεις και ξεκινω τα τεστ απο την 5η χαχαχαχα εχεις δει κατι ξένα φόρουμ που κανουν καθε ωρα τα τεστακια και τα χουν ετσι στη σειρα με μερες μια αλλη ειχε κανει τεστ την επομενη μερα.. American people χαχαχα! Αυτη τη φορα λεω να μην υποκύψω στο τεστ αλλα και μετα τη τελευταια μου εμπειρία που μια χαρα διπλασιασμούς ειχα μεχρι να παλινδρομήσει νομιζω θα παω στο τελος του πρώτου τριμήνου:rolleyes:

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Καλημερα!!!Μου ειπε η μαια του να παρω στο λογιστήριο να ρωτησω αλλα το αμελησα...Θα παρω σημερα ομως...Ναι ,παντα με μετρητα... Συμφέρει:wink:

Πολυ σωστη τοποθετηση...Ο,τι ειναι να γινει θα γινει...Εν τω μεταξύ,ξεκιναω απο Σάββατο ουτροτζεσταν, σικλακουρ που δεν τα ηθελα καθόλου και δεν τα επαιρνα κιολας σε προηγούμενες προσπάθειες...Μονο προγεστερόνη κολπικα και ινοχεπ εκανα...Με τα ουτροτζεσταν ειμαι σαν μαστουρωμενη...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσακι μου!!!

Μωρε εσυ δικιο εχεις...κ εγω ετσι το σκέφτηκα...αμαρτια να παει χαμενο αφου εκανα και οβιτρελ...Αλλα ο αντρας μου δεν ηθελε...Το καλο που του θέλω να ειχε δικιο γιατί την επομενη θα του καρφωσω εκεινου την οβιτρελ:lol: Οσο για το οιοκονομικο...αστα... έχουμε ξεφύγει τελειως...Πρεπει να έχουμε ξεπερασει τα 25χιλιαρικα ολα αυτα τα χρόνια...Αλλα τι να κάνουμε; Αφου δε γινοταν αλλιως..... χαλάλι!!!!

Αν εχει κανει ομως οβιτρελ να ειναι αρκετες μερες μη σου δειξει ψευδώς αν και αφου την εκανες ηδη μεχρι τη χοριακη θα εχει φυγει..δλδ ποτε πας μερα ξερουμε; Παρουσα στα 25000 κι εγω σε 19 μηνες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερααα!!! Εγω κανω χοριακη 9η δλδ 8η οπως το υπολογιζεις και ξεκινω τα τεστ απο την 5η χαχαχαχα εχεις δει κατι ξένα φόρουμ που κανουν καθε ωρα τα τεστακια και τα χουν ετσι στη σειρα με μερες μια αλλη ειχε κανει τεστ την επομενη μερα.. American people χαχαχα! Αυτη τη φορα λεω να μην υποκύψω στο τεστ αλλα και μετα τη τελευταια μου εμπειρία που μια χαρα διπλασιασμούς ειχα μεχρι να παλινδρομήσει νομιζω θα παω στο τελος του πρώτου τριμήνου:rolleyes:

Αν εχει κανει ομως οβιτρελ να ειναι αρκετες μερες μη σου δειξει ψευδώς αν και αφου την εκανες ηδη μεχρι τη χοριακη θα εχει φυγει..δλδ ποτε πας μερα ξερουμε; Παρουσα στα 25000 κι εγω σε 19 μηνες!

Καλημερα! Η ιδεα του τεστ παντα με αγχωνε για να πω την αληθεια. Νομιζω πως θα μου τσακιζε την ψυχολογια βλεποντας το αρνητικο.. μεχρι να ξερω οτι ειναι οριστικα εγκυρο.. ειτε με τελικο αποτελεσμα θετικου ειτε αρνητικου. Κατευθειαν χοριακη θα κανω. Γι αυτο δεν αγοραζω και τεστακια στο σπιτι. Φαντασου οτι ενω η hometest τα εδινε δωρο τα τεστ εγκυμοσυνης μαζι με τα ωορηξιας, εγω τα παρηγγελνα σκετα τα ωορηξιας απο το skroutz, για να μην μπαινω στον πειρασμο! Εννοω για το διαστημα που προσπαθουσαμε με επαφες. Τωρα παλι εχω ηδη αρχισει να αγχωνομαι οσο περνανε οι μερες.. Ενω ημουν αισιοδοξη.. η ιδεα της αποτυχιας με τρομαζει. Παρολο που τα στατιστικα ειναι με το μερος μου.. φοβαμαι οτι αν δεν τα καταφερω.. δεν θα ξερω μετα τι να κανω. Να κανω καπακι κι αλλη ετ; να κανω εξετασεις; και τι εξετασεις;? δεν εχω ιδεα ποιο θα πρεπει να ειναι το επομενο βημα.. και ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθω...

10 hours ago, martha13 said:

ναι το ξερω και σας ευχαριστω πολυ..ηταν η δευτερη και πιστευα οτι θα ειμαι πιο ψυχραιμη..αλλα μπα...

Καμιά φορά δεν είναι πιο ευκολη από την πρωτη, παντα η σκέψη κ η αγωνία είναι η ίδια. Τώρα χρειάζεσαι ξεκούραση, ηρεμία, να κοιτάξεις μπροστά κ να βάλεις στόχο για το επόμενο βήμα. Εμένα αυτό που με ξανά σηκώνει όρθια μετά από κάθε πτώση είναι να "εστιάσω" στον επόμενο στόχο κ το πρωτο βημα να γίνει αυτό. Μιλα με το γιατρό σου, ρωτα ποτε είναι το επόμενο ραντεβού κ τι διαδικασία θα ακολουθήσετε. Αυτό θα σε αποσυμφορησει πιστευω. 

Να περασεις υπέροχα το Πάσχα και μετά ξεκινάς δυναμικά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα! Η ιδεα του τεστ παντα με αγχωνε για να πω την αληθεια. Νομιζω πως θα μου τσακιζε την ψυχολογια βλεποντας το αρνητικο.. μεχρι να ξερω οτι ειναι οριστικα εγκυρο.. ειτε με τελικο αποτελεσμα θετικου ειτε αρνητικου. Κατευθειαν χοριακη θα κανω. Γι αυτο δεν αγοραζω και τεστακια στο σπιτι. Φαντασου οτι ενω η hometest τα εδινε δωρο τα τεστ εγκυμοσυνης μαζι με τα ωορηξιας, εγω τα παρηγγελνα σκετα τα ωορηξιας απο το skroutz, για να μην μπαινω στον πειρασμο! Εννοω για το διαστημα που προσπαθουσαμε με επαφες. Τωρα παλι εχω ηδη αρχισει να αγχωνομαι οσο περνανε οι μερες.. Ενω ημουν αισιοδοξη.. η ιδεα της αποτυχιας με τρομαζει. Παρολο που τα στατιστικα ειναι με το μερος μου.. φοβαμαι οτι αν δεν τα καταφερω.. δεν θα ξερω μετα τι να κανω. Να κανω καπακι κι αλλη ετ; να κανω εξετασεις; και τι εξετασεις;? δεν εχω ιδεα ποιο θα πρεπει να ειναι το επομενο βημα.. και ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθω...

Να μη σκεφτεσαι καθολου το μετα.. τωρα κοιταμε την ετ και τιποτα αλλο ολα καλα θα πανε .. λογικο να αγχωνεσαι οσο πλησιαζει αυτο δεν ελέγχεται σκεφτομαστε θετικα και λογικα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ksvolimi είπε:

Να μη σκεφτεσαι καθολου το μετα.. τωρα κοιταμε την ετ και τιποτα αλλο ολα καλα θα πανε .. λογικο να αγχωνεσαι οσο πλησιαζει αυτο δεν ελέγχεται σκεφτομαστε θετικα και λογικα..

Καλημέρα κορίτσια ..

Δε ξέρω αν κάνω κατάχρηση του ποστ κ με συγχωρείτε .. 

σημερα είμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης . Έκανα χθες ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό . Ο κύκλος μου είναι σταθερός . Τα συμπτώματα που έχω είναι ήπια περιόδου κ όχι κάθε μέρα . Έχει τύχει σε άλλη κοπέλα αρνητικό τεστ Μετά από καθυστέρηση κ όμως να τα κατάφερε ; 

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Δικιο εχεις το ξερω.. Απλως οντως δεν ελεγχεται. Προσπαθω οσο μπορω να κανω θετικες σκεψεις.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Evi15 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ..

Δε ξέρω αν κάνω κατάχρηση του ποστ κ με συγχωρείτε .. 

σημερα είμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης . Έκανα χθες ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό . Ο κύκλος μου είναι σταθερός . Τα συμπτώματα που έχω είναι ήπια περιόδου κ όχι κάθε μέρα . Έχει τύχει σε άλλη κοπέλα αρνητικό τεστ Μετά από καθυστέρηση κ όμως να τα κατάφερε ; 

Καλημερα κοριτσι μου δεν εχω ιδεα ωστοσο σου ευχομαι να ειναι θετικο το επομενο νομιζω οτι αν δε σου ερθει περιοδος πηγαινε κατευθειαν να κανεις μια χοριακη.❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερα κοριτσι μου δεν εχω ιδεα ωστοσο σου ευχομαι να ειναι θετικο το επομενο νομιζω οτι αν δε σου ερθει περιοδος πηγαινε κατευθειαν να κανεις μια χοριακη.❤️

Απ το στόμα σου κ στου Θεού τ αυτί ❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Για να κανουμε ετ ημερα Τριτη, πότε ξεκινάμε προγεστερονη; απο Πεμπτη ή Παρασκευη (της προηγ εβδομαδας);? Για εμβρυα 5 ημερων.

Πεμπτη συμπληρώνεις πεντε μερες προγεστερονης και την 6η τα βαζεις

• Ευχαριστώ 1

13 hours ago, MarialenaG. said:

Μόλις βρήκα το έντυπο έχετε δίκιο απλά μέσα στις εξετάσεις τρύπωσε κ το προσπερνούσα.Λεει μια στον αριθμό και ποιότητα καλή.Τι σημαίνει αυτό;;; εδώ διαβάζω άλλη κλίμακα.Αν ξέρει κάποια ας μου εξηγήσει...

Τελικά επικοινωνησες;;;τι έγινε;;;τα νέα σου;;

Η καλη ισως να ειναι βα η ββ δεν ξερω με σιγουρια. Οτι κ αν ειναι παντως εσυ θελεις να δωσει εγκυμοσυνη κ πολλες καλες εχουν δωσει, ενω αλλες με αα ειτε δεν εδωσαν ειδε παλινδρομησαν. 

κοριτσι μου πηγες για την χοριακη σου;; Αναμενουμε νεα σου!! Καλη επιτυχια!!! 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Για να κανουμε ετ ημερα Τριτη, πότε ξεκινάμε προγεστερονη; απο Πεμπτη ή Παρασκευη (της προηγ εβδομαδας);? Για εμβρυα 5 ημερων.

καλημέρα!!εξαρτάται το πρωτόκολλο νομίζω...εγώ ξεκίνησα σικλακουρ 1η μέρα, 13η προλουτεξ κ ουτρο κ 18η ετ..

καλή επιτυχία!!

πρίν από 14 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

καλημέρα!!εξαρτάται το πρωτόκολλο νομίζω...εγώ ξεκίνησα σικλακουρ 1η μέρα, 13η προλουτεξ κ ουτρο κ 18η ετ..

καλή επιτυχία!!

Ανεξαρτητα απο το πρωτόκολλο η προγεστερονη σε 5 ημερών έμβρυα ειναι 5 μερες οπως και εσυ την ξεκινησες την 13 συμπλήρωσες πεντε μερες κ 18 μετέφερες..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...