Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσι μου αυτο ειναι υπερδιεγερση. Νομιζω και καποια αλλη κοπελα στο εγραψε. Αλατι καθολου.. ασπραδια αυγων.. και αυριο ξαναζυγισου. Αν δεν εχεις πεσει ο αριθμος ή αν ανεβεις κι αλλο, παιρνεις αμεσως τον γιατρο σου! Εγω ειχα γινει σαν μπαλα, πονουσε η μεση κ η κοιλια.. κι ειχα κ λιγο αιμα κ πολλα καφε για μερες. Κ εννοειται οτι δεν κανουμε ετ με υπερδιεγερση!!

ΝΙ ευχαριστώ θα δω και αύριο πως θ είμαι 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Παρακαλώ :) — Η αδερφή μου έχει κάνει με τον Γ Πάντο Θεσσαλονίκη και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Καλή σου επιτυχία!! 

Εγώ ρωτούσα για την εμπειρία σου με γεν .χειρουργικο

Καλησπέρα σε όλες!

Πριν 1 χρονο διαγνωστικα με ενδομητριωση μετα απο πολλα χρονηα ταλαιπωριας! Δυστηχως ήταν 4ου βαθμου και ταλαιπωρηθηκα πολυ και οι σαλπιγγες μου ηταν κατεστραμμενες και αφαιρεθηκαν.. οποτε ο γιατρος μου προτεινε να μπω σιγα σιγα στην διαδικασια ωοληψιας (ειμαι 34 χρονων).. εγω αγχωνομαι πολυ για τις ορμονες και ήθελα να ρωτησω εαν είχατε παρενέργειες απο τις ορμόνες!

Γειά σας κορίτσια. Πήγα σήμερα στο Ελενας. Η οικονομοπουλου πάρα πολύ καλή. Μου εκανε πάρα πολλές εξετάσεις και μου έδωσε να κάνω και για ζάχαρο το οποίο θα πάω να το κάνω ιδιωτικά αυτό μου είπε. Να πάρω τηλ γύρω στις 10 Μαΐου να δω για τα αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μωρέ γιατί δεν το παίρνετε και αυτό αφού είναι μέσα στο πακέτο με τους φυσικούς? Αχρείαστο να είναι αλλά, εφόσον δεν θα σας κοστίσει σε χρήματα, θα μπορούσες να έχεις και για μία ακόμα προσπάθεια. Μάζευε κι ας ειν' και ρώγες λένε :lol:  Λόγω του ότι μένετε μακριά αποφασίσατε να μην το πάρετε? 

Την χοριακή εννοείται να την κάνεις στις 10 μέρες. Σιγά μην περιμένεις τόσο 

Ειπαμε να μην το πάρουμε...Εν τω μεταξύ θα γινόταν νωρίτερα η οβιτρελ αν το παίρναμε...ισως ειναι καλύτερα ετσι...Θα ηταν και μια εξτρα ταλαιπωρία ειναι η αλήθεια...Επισης αφου στον φυσικο κύκλο δεν εχει κανενα νοημα το ερα που εχω κανει,αν δεν παει καλα αυτο,θα παίρνουμε το ωαριο και αν φτανει βλαστοκυστη θα το βάζουμε στον ιδιο κύκλο...και οχι σε επόμενο οπως αναγκαζομουν...Ναι,στις 10 θα την κανω:D

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, winspert είπε:

Δεν θα καταφερω να το πάω στις 9 ή εστω στις 10 με παζάρια;;; Είναι αυστηρός;;;αχ θεουλη μου...

Ειναι κάθετος και αδιαπραγμάτευτος.... εγω απλα του εκανα το χατήρι. Προφανώς δεν θελει θολό τοπίο, γι αυτο την βάζει τοσο αργά.

15 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

κι επειδη ζηταει εκεινος στις 12, απαγορευεται να πας μονη σου να κανεις χοριακη η τεστ νωριτερα;;; ετσι κι αλλιως καλως η κακως δεν αλλαζει το αποτελεσμα… απλα ο ιδιος προφανως θελει να ναι σιγουρος οτι θα δει ενα καλο νουμερο και να μην σε βαζει σε πολλες επαναληπτικες. αυτο ομως δεν σημαινει οτι εσυ εισαι υποχρεωμενη να το υπακουσεις αν σε τρωει το αγχος. απο 9η μερα οι χοριακες δειχνουν. και μετα κανεις κ στη 12η που θελει αυτος παλι και βλεπεις κιολας αν αυξηθηκε οσο πρεπει. που το κακο; η αποψη μου ειναι να κανεις οπως νιωθεις η ιδια. 

Εννοειται οτι δεν απαγορεύεται, αλλα απο την στιγμή που ακολουθείς τις οδηγίες ενός γιατρου ε το κανεις γενικως. Εγω χοριακη δεν εκανα , εκανα τεστ. Οποτε ήξερα την ψυχρολουσία που έρχεται. Μονο στην τελευταια πετυχημένη δεν εκανα τιποτα νωρίτερα ηταν γιατι ηθελα να περάσω χαρούμενη πασχαλιά....

11 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα μου γραψουν και τις δυο φορες αν τη ζητησω τη χοριακη; Να μην την πληρώνω μωρε γιατί κανει και 20€... Αχ Παναγία μου...πολυ αισιοδοξο αυτο που λες!!! Απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι...

Ωραια...μακαρι...Πολυ αγχώνομαι που πλησιαζουν οι μερες

Θα σου γράψουν την πρώτη , θα την κανεις και μετα θα ξαναστειλεις μειλ να σου ξαναγράψουν την επαναληπτικη. Εντωμεταξυ στα μειλ για την συνταγογραφηση , μεσα σε δυο λεπτά σου στέλνουν αυλη, οτι ώρα και να ειναι!

9 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ναι να κανεις! Εμενα εξωσΩματικος τα ζητησε απο την αρχη μαζι με βιταμινες ,ca 125, φυλικο, γενικη αιματος crp ομοκυστεινη κλπ και τα του θυροειδη ολα .

Ναι πάντα μεσα ο αντρας και τη τελευταια φορα ειχα μέσα και μια βελονιστρια εκατσε 1,5 ωρα μαζι μου

Ποια Βελονιστρια ειχες; Την Αναστασια μηπως; Δεν θυμόμουν οτι εκανες ετ με βελονισμό. Ειχα κανει κι εγω το 2018 αλλα δεν ειχε πετύχει.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Καντι είπε:

Ειναι κάθετος και αδιαπραγμάτευτος.... εγω απλα του εκανα το χατήρι. Προφανώς δεν θελει θολό τοπίο, γι αυτο την βάζει τοσο αργά.

Μα να παω 13η μερα;;; Θα αντεξω;;; χαχα

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Ειπαμε να μην το πάρουμε...Εν τω μεταξύ θα γινόταν νωρίτερα η οβιτρελ αν το παίρναμε...ισως ειναι καλύτερα ετσι...Θα ηταν και μια εξτρα ταλαιπωρία ειναι η αλήθεια...Επισης αφου στον φυσικο κύκλο δεν εχει κανενα νοημα το ερα που εχω κανει,αν δεν παει καλα αυτο,θα παίρνουμε το ωαριο και αν φτανει βλαστοκυστη θα το βάζουμε στον ιδιο κύκλο...και οχι σε επόμενο οπως αναγκαζομουν...Ναι,στις 10 θα την κανω:D

Αχ γραψε μου σε παρακαλώ τι θα πληρώνεις , με ενδιαφέρει αυτο το σενάριο.

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Μα να παω 13η μερα;;; Θα αντεξω;;; χαχα

Κάνε τεστ!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Καντι είπε:

Αχ γραψε μου σε παρακαλώ τι θα πληρώνεις , με ενδιαφέρει αυτο το σενάριο.

Κάνε τεστ!

Δεν εχω ιδεα τι θα πληρωνω...Γενικα δεν εχω ιδεα τι θα πληρωσω και μεθαύριο...

Θα κανω τεστ αλλα θελω και τη χοριακη...Θα κανω τη 10η μερα και θα του το πω κιολας την ημέρα της εμβρυομεταφορας...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 16 λεπτά , winspert είπε:

Θα κανω τεστ αλλα θελω και τη χοριακη...Θα κανω τη 10η μερα και θα του το πω κιολας την ημέρα της εμβρυομεταφορας...

Αλήθεια τωρα;;;; Να πας με μετρητά για να εχεις έκπτωση!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Και καλά θα κάνεις. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του να μη γίνεται την 9η μέρα μετά από εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων η χοριακη αφού δείχνει ξεκαθαρα. Εξάλλου αν είναι θετική είτε την κάνουμε την 1η στις 9 είτε στις 14 μέρες, ο γιατρος θα ζητήσει και 2η και 3η για να δει την αύξηση και η αγωνία παραμένει. Επίσης στις 9 μέρες αν η τιμή είναι αρκετά χαμηλή και αμφισβητησιμη, στην επόμενη μετρηση αν πέσει τουλάχιστον ξέρουμε ότι κατι πήγε να γίνει σε εμφυτευση, αν πάλι διπλασιαστεί κρατάμε αυτό ως σημαντικό και όχι ότι είναι λίγο πιο μικρή από την αναμενόμενη. Και αν είναι αρνητική σταματάμε τα φάρμακα 5 μέρες νωρίτερα, πολύ σημαντικό με τόσες ορμόνες και ενέσεις που κάνουμε αλλα που να το καταλάβουν αυτό οι εξωσωματικοι, άντρες γαρ.

Με το καλό  μια τριψηφια χοριακη σου εύχομαι!!!!

• Μου αρέσει 3

3 hours ago, winspert said:

Εγώ το είπα για το οικονομικό κυρίως, γιατί αν σε επόμενη προσπάθεια είσαι στο 0, τα λεφτά θα είναι ίδια με την πρώτη φορά (αν και σίγουρα θα σου κόψει κάτι), ενώ αν είχες ένα έμβρυο θα πλήρωνες μόνο την ετ (μισά λεφτά). Τώρα, αν σε κάθε κύκλο γίνεται ωοληψία και ετ καπάκια, ίσως να γίνεται και καλύτερη τιμή γιατί θα είναι μόνο μία ωοληψία και ένα έμβρυο κάθε φορά, ούτε διεγέρσεις, ούτε πολλές γονιμοποιήσεις, κατάψυξη κτλ. Πραγματικά εύχομαι να είναι αχρείαστες πληροφορίες αυτά που σου λέω απλώς εγώ θα το σκεφτόμουν πιο πρακτικά. 

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Αλήθεια τωρα;;;; Να πας με μετρητά για να εχεις έκπτωση!

Καλημερα!!!Μου ειπε η μαια του να παρω στο λογιστήριο να ρωτησω αλλα το αμελησα...Θα παρω σημερα ομως...Ναι ,παντα με μετρητα... Συμφέρει:wink:

6 ώρες πρίν, Nels είπε:

Και καλά θα κάνεις. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του να μη γίνεται την 9η μέρα μετά από εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων η χοριακη αφού δείχνει ξεκαθαρα. Εξάλλου αν είναι θετική είτε την κάνουμε την 1η στις 9 είτε στις 14 μέρες, ο γιατρος θα ζητήσει και 2η και 3η για να δει την αύξηση και η αγωνία παραμένει. Επίσης στις 9 μέρες αν η τιμή είναι αρκετά χαμηλή και αμφισβητησιμη, στην επόμενη μετρηση αν πέσει τουλάχιστον ξέρουμε ότι κατι πήγε να γίνει σε εμφυτευση, αν πάλι διπλασιαστεί κρατάμε αυτό ως σημαντικό και όχι ότι είναι λίγο πιο μικρή από την αναμενόμενη. Και αν είναι αρνητική σταματάμε τα φάρμακα 5 μέρες νωρίτερα, πολύ σημαντικό με τόσες ορμόνες και ενέσεις που κάνουμε αλλα που να το καταλάβουν αυτό οι εξωσωματικοι, άντρες γαρ.

Με το καλό  μια τριψηφια χοριακη σου εύχομαι!!!!

Πολυ σωστη τοποθετηση...Ο,τι ειναι να γινει θα γινει...Εν τω μεταξύ,ξεκιναω απο Σάββατο ουτροτζεσταν, σικλακουρ που δεν τα ηθελα καθόλου και δεν τα επαιρνα κιολας σε προηγούμενες προσπάθειες...Μονο προγεστερόνη κολπικα και ινοχεπ εκανα...Με τα ουτροτζεσταν ειμαι σαν μαστουρωμενη...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσακι μου!!!

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ το είπα για το οικονομικό κυρίως, γιατί αν σε επόμενη προσπάθεια είσαι στο 0, τα λεφτά θα είναι ίδια με την πρώτη φορά (αν και σίγουρα θα σου κόψει κάτι), ενώ αν είχες ένα έμβρυο θα πλήρωνες μόνο την ετ (μισά λεφτά). Τώρα, αν σε κάθε κύκλο γίνεται ωοληψία και ετ καπάκια, ίσως να γίνεται και καλύτερη τιμή γιατί θα είναι μόνο μία ωοληψία και ένα έμβρυο κάθε φορά, ούτε διεγέρσεις, ούτε πολλές γονιμοποιήσεις, κατάψυξη κτλ. Πραγματικά εύχομαι να είναι αχρείαστες πληροφορίες αυτά που σου λέω απλώς εγώ θα το σκεφτόμουν πιο πρακτικά. 

Μωρε εσυ δικιο εχεις...κ εγω ετσι το σκέφτηκα...αμαρτια να παει χαμενο αφου εκανα και οβιτρελ...Αλλα ο αντρας μου δεν ηθελε...Το καλο που του θέλω να ειχε δικιο γιατί την επομενη θα του καρφωσω εκεινου την οβιτρελ:lol: Οσο για το οιοκονομικο...αστα... έχουμε ξεφύγει τελειως...Πρεπει να έχουμε ξεπερασει τα 25χιλιαρικα ολα αυτα τα χρόνια...Αλλα τι να κάνουμε; Αφου δε γινοταν αλλιως..... χαλάλι!!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

10 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εννοειται οτι δεν απαγορεύεται, αλλα απο την στιγμή που ακολουθείς τις οδηγίες ενός γιατρου ε το κανεις γενικως. Εγω χοριακη δεν εκανα , εκανα τεστ. Οποτε ήξερα την ψυχρολουσία που έρχεται. Μονο στην τελευταια πετυχημένη δεν εκανα τιποτα νωρίτερα ηταν γιατι ηθελα να περάσω χαρούμενη πασχαλιά....

Θα σου γράψουν την πρώτη , θα την κανεις και μετα θα ξαναστειλεις μειλ να σου ξαναγράψουν την επαναληπτικη. Εντωμεταξυ στα μειλ για την συνταγογραφηση , μεσα σε δυο λεπτά σου στέλνουν αυλη, οτι ώρα και να ειναι!

Ποια Βελονιστρια ειχες; Την Αναστασια μηπως; Δεν θυμόμουν οτι εκανες ετ με βελονισμό. Ειχα κανει κι εγω το 2018 αλλα δεν ειχε πετύχει.

εμενα θα μου επιτρεψεις να διαφωνω. προφανως και εχουμε ενα γιατρο που ακολουθουμε στο ιατρικο κομματι, αλλα προφανως κι εχουμε και κοινη λογικη να κρινουμε καποια πραγματα και να ζητησουμε αλλαγες,ειδικα οταν προκειται για πραγματα που δεν επηρεαζουν το ιατρικο κομματι. εξαλλου ολες ανεξαιρετως εχουμε κανει διαφορα απο δικη μας πρωτοβουλια και προσωπικο ψαξιμο.απο εξετασεις, συμπληρωματα,διατροφες,βελονισμο,τεστ εγκυμοσυνης κοκ. επισης οπως ειπε κ η κοπελα παραπανω, ξερω κι εγω κοπελα με χοριακη 25 την 9η μερα και μηδενικη την 11η. αυτη η κοπελα ειχε βιοχημικη,πραγμα που ο σφ δεν θα εβλεπε ποτε και μετα που ξερει αν θα την ετρεχε για ερα τεστ και παραθυρα εμφυτευσης (πως τα λεει τλσπ) κοκ, που γενικα τα συνηθιζει. παγκοσμιως εξαλλου η τακτικη στις βλαστοκυστες ειναι ελεγχος στην 9η μερα. δεν μπορω να δεχτω οτι ολη η ιατρικη κοινοτητα στον κοσμο ξερει κατι λιγοτερο απο εναν συγκεκριμενο. και οπως ειπε και η αλλη φιλη μας, αφου ουτως η αλλως επαναληπτικες θα κανεις, καλυτερα αν κατι δεν παει καλα να ληξει το μαρτυριο 11η η 13η μερα, παρα να παρατεινεται μεχρι 15η 17η. κι επισης μια μηδενικη χοριακη την 9η μερα, μηδενικη θα ναι και τη 12η. ειναι καποιες μερες που και φαρμακα γλιτωνεις και κυριως ομως την ψυχικη σου ηρεμια.

• Μου αρέσει 6

πρίν από 36 λεπτά , Pagotoula είπε:

εμενα θα μου επιτρεψεις να διαφωνω. προφανως και εχουμε ενα γιατρο που ακολουθουμε στο ιατρικο κομματι, αλλα προφανως κι εχουμε και κοινη λογικη να κρινουμε ξαποια πραγματα και να ζητησουμε αλλαγες,ειδικα οταν προκειται για πραγματα που δεν επηρεαζουν το ιατρικο κομματι. εξαλλου ολες ανεξαιρετως εχουμε κανει διαφορα απο δικη μας πρωτοβουλια και προσωπικο ψαξιμο.απο εξετασεις, συμπληρωματα,διατροφες,βελονισμο,τεστ εγκυμοσυνης κοκ. επισης οπως ειπε κ η κοπελα παραπανω, ξερω κι εγω κοπελα με χοριακη 25 τη 9η μερα και μηδενικη την 11η. αυτη η κοπελα ειχε βιοχημικη,πραγμα που ο σφ δεν θα εβλεπε ποτε και μετα που ξερει αν θα την ετρεχε για ερα τεστ και παραθυρα εμφυτευσης κοκ, που γενικα τα συνηθιζει. παγκοσμιως εξαλλου η τακτικη στις βλαστοκυστες ειναι ελεγχος στην 9η μερα. δεν μπορω να δεχτω ολοι η ιατρικη κοινοτητα στον κοσμο ξερει κατι λιγοτερο απο εναν συγκεκριμενο. και οπως ειπε και η αλλη φιλη μας, αφου ουτως η αλλως επαναληπτικες θα κανεις, καλυτετα αν κατι δεν παει καλα να ληξει το μαρτυριο 11η η 13η μερα, παρα 15η η 17η. ειναι καποιες μερες που και φαρμακα γλιτωνεις και κυριως ομως την ψυχικη σπυ ηρεμια.

Καλημερα νομιζω καπου στη μεση ειναι η αληθεια..εμενα ο δικος μου γιατρος στην 9η με βαζει αλλα μετα μου ζηταει σε 4 μερες την επαναληπτική γενικα ομως αν καποια εχει χαμηλή τιμη στην 9η και ξανα κανει στην 11η και πεσει σχεδον εντελως τοτε μονο θα της κοψει τα φαρμακα γιατι εχουμε δει περιπτωσεις να αργουν να παρουν μπρος οποτε αν και στην 11η υπαρχει μια αύξηση εστω κ μικρη η ακομη και χαμηλό νουμερο χοριακης ισως της πει να ξανα κανει..Θεωρω οτι καποιοι γιατροι ναι θελουν την 12-13η γι να δουν ενα ικανοποιητικό νουμερο και αλλοι ξεκινάν με την 9η και μετα το παρακολουθούν παλι. Τελος να πω  εγω  στις χοριακες κανω μονη μου και τους το λεω μετα.. χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...