Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Zenia82 είπε:

Είμαστε στην ίδια κλινική πριν την εμβρυομεταφορα δεν σου έδωσαν ένα έγγραφο που έλεγε πόσες βλαστοκυστες θα μεταφέρεται κ το βαθμό τους? Εμένα μου έδωσαν. Τώρα τι να πω να το ξέχασαν? Δεν πειράζει αυτό μπορείς να το μάθεις στην επόμενη επικοινωνία με το γιατρό σου.

Όχι δεν μου έδωσαν τίποτα.κ το 2017 που είχα κάνει επίσης δεν μου έδωσαν.Οι λεπτομέρειες με "ξενερώνουν" καμία φορά και μετά επανέρχομαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια πήρα σήμερα τις εξετάσεις μου από το Έλενα και ενώ τότε που τις έκανα, την επόμενη μέρα ακριβώς είχα κάνει άλλες σε ιδιωτικό διαγνωστικό και υπήρχαν και κάποιες κοινές, υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Βιταμίνη Β12 480 στο Έλενα και 650 στο άλλο (με πολύ κοντινές τιμές αναφοράς), Φερριτίνη 31 στο Έλενα και 23 στο άλλο. Και σε άλλες υπήρχαν διαφορές αλλά όχι τόσο μεγάλες. Γιατί αυτή η διαφορά μία μόνο μέρα μετά? 

• Μπερδεμένη/-ος 6

eardp2.png

1 hour ago, Zenia82 είπε:

Είμαστε στην ίδια κλινική πριν την εμβρυομεταφορα δεν σου έδωσαν ένα έγγραφο που έλεγε πόσες βλαστοκυστες θα μεταφέρεται κ το βαθμό τους? Εμένα μου έδωσαν. Τώρα τι να πω να το ξέχασαν? Δεν πειράζει αυτό μπορείς να το μάθεις στην επόμενη επικοινωνία με το γιατρό σου.

Μόλις βρήκα το έντυπο έχετε δίκιο απλά μέσα στις εξετάσεις τρύπωσε κ το προσπερνούσα.Λεει μια στον αριθμό και ποιότητα καλή.Τι σημαίνει αυτό;;; εδώ διαβάζω άλλη κλίμακα.Αν ξέρει κάποια ας μου εξηγήσει...

6 ώρες πρίν, martha13 είπε:

και εγω το ιδιο εκανα και απογοητευτηκα..σε μιση ωρα θα τους παρω για τη χοριακη..αν και ειμαι στεναχωρημενη..ασε που εχω παει και 3 φορες τουαλετα απο το πρωι...

κανονικα δεν επρεπε να κανω το τεστ χθες

Τελικά επικοινωνησες;;;τι έγινε;;;τα νέα σου;;

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Τελικά κορίτσι αποφάσισες να μην κάνεις άλλη ωοληψία? Στην ετ μετράμε από την επόμενη. Δηλαδή αν πχ γίνει Δευτέρα, οι 12 μέρες για χοριακή θα πέσουν Σάββατο  

Ναι...είπαμε να μην κάνουμε ωοληψια...Θα παμε με το εμβρυακι μας και βλέπουμε...Γι αυτό κι εγω που θα κανω την Τετάρτη την εμβρυομεταφορα θα παω στις 10 μερες το Σάββατο...Που να περιμενω να παω την Τρίτη στις 13 μερες;;;;; Θα τρελαθώ!!!:lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια ,ελπίζω να είστε όλες καλά . Έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο-εξωσωματιστη του κέντρου για μια πρώτη επαφή και μετά μου είπαν θα κάνουμε ένα ραντεβού για το  φαρμακευτικό πρωτόκολλο. 

Το θέμα μου είναι άλλο στη πόλη μου γυναικολόγος που με παρακολουθεί από κάποια θέματα έχω σπαστει μαζί του και δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω σε αυτόν .  θα πρέπει να το αναφέρω στο κέντρο γιατί ότι κάναμε μέχρι τώρα ενημέρωσαν και εκείνον και επίσης θα πρέπει να βρω άλλον που να συνεργάζεται με το κέντρο για να κάνω τους υπερήχους εδώ ή μπορεί να είναι και κάποιος άλλος και απλά να ενημερώνει ? 

Διαφημίσεις

34 minutes ago, winspert said:

Ναι...είπαμε να μην κάνουμε ωοληψια...Θα παμε με το εμβρυακι μας και βλέπουμε...Γι αυτό κι εγω που θα κανω την Τετάρτη την εμβρυομεταφορα θα παω στις 10 μερες το Σάββατο...Που να περιμενω να παω την Τρίτη στις 13 μερες;;;;; Θα τρελαθώ!!!:lol:

Μωρέ γιατί δεν το παίρνετε και αυτό αφού είναι μέσα στο πακέτο με τους φυσικούς? Αχρείαστο να είναι αλλά, εφόσον δεν θα σας κοστίσει σε χρήματα, θα μπορούσες να έχεις και για μία ακόμα προσπάθεια. Μάζευε κι ας ειν' και ρώγες λένε :lol:  Λόγω του ότι μένετε μακριά αποφασίσατε να μην το πάρετε? 

Την χοριακή εννοείται να την κάνεις στις 10 μέρες. Σιγά μην περιμένεις τόσο 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

1 ώρα πρίν, MarialenaG. είπε:

Μόλις βρήκα το έντυπο έχετε δίκιο απλά μέσα στις εξετάσεις τρύπωσε κ το προσπερνούσα.Λεει μια στον αριθμό και ποιότητα καλή.Τι σημαίνει αυτό;;; εδώ διαβάζω άλλη κλίμακα.Αν ξέρει κάποια ας μου εξηγήσει...

Τελικά επικοινωνησες;;;τι έγινε;;;τα νέα σου;;

δυστυχως αρνητικη...ειμαι χαλια..αλλα δεν θα τα παρατησω..περιμενω νεα σου αυριο να χαρουμε λιγακι!!!

• Λυπημένη/-ος 10

8 minutes ago, martha13 said:

δυστυχως αρνητικη...ειμαι χαλια..αλλα δεν θα τα παρατησω..περιμενω νεα σου αυριο να χαρουμε λιγακι!!!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Εννοείται δεν θα τα παρατήσεις. Τώρα στην αρχή είναι πολύ δύσκολο αλλά θα δεις, μέρα με την μέρα θα παίρνεις τα πάνω σου. Κι εμείς εδώ είμαστε ότι χρειαστείς 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , martha13 είπε:

Λυπαμαι γλυκια μου, ετσι να σκεφτεσαι προχωρας και θα πετύχεις θελει υπομονη και ειναι δύσκολος ο δρόμος αλλα θα σε ανταμείψει στο τελος ..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 53 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ,ελπίζω να είστε όλες καλά . Έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο-εξωσωματιστη του κέντρου για μια πρώτη επαφή και μετά μου είπαν θα κάνουμε ένα ραντεβού για το  φαρμακευτικό πρωτόκολλο. 

Το θέμα μου είναι άλλο στη πόλη μου γυναικολόγος που με παρακολουθεί από κάποια θέματα έχω σπαστει μαζί του και δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω σε αυτόν .  θα πρέπει να το αναφέρω στο κέντρο γιατί ότι κάναμε μέχρι τώρα ενημέρωσαν και εκείνον και επίσης θα πρέπει να βρω άλλον που να συνεργάζεται με το κέντρο για να κάνω τους υπερήχους εδώ ή μπορεί να είναι και κάποιος άλλος και απλά να ενημερώνει ? 

Ρια μου θα ενημερώσεις τη κλινική ότι δεν θέλεις να στέλνουν πλέον τις εξετάσεις σου εκεί.  Όχι δεν είσαι υποχρεωμένη να πας σε κανένα γιατρό που θα υποδείξει η κλινική εσύ πληρώνεις εσύ αποφασίζεις. Από τις κλινικές προτείνουν κάποιους εφόσον το ζητήσεις.  Ένα υπέρηχο κ μέτρηση ωοθηλακιων τα κάνουν όλοι. Οπότε μη προβληματίζεσαι καθόλου. Εγώ δεν μπερδεύω καθόλου τη κλινική και το γιατρο της πόλης μου ότι θέλουν τα στέλνουν σε μένα κ τα προωθώ όταν χρειάζεται. 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Εννοείται δεν θα τα παρατήσεις. Τώρα στην αρχή είναι πολύ δύσκολο αλλά θα δεις, μέρα με την μέρα θα παίρνεις τα πάνω σου. Κι εμείς εδώ είμαστε ότι χρειαστείς 

ναι το ξερω και σας ευχαριστω πολυ..ηταν η δευτερη και πιστευα οτι θα ειμαι πιο ψυχραιμη..αλλα μπα...

• Λυπημένη/-ος 5

7 minutes ago, martha13 said:

ναι το ξερω και σας ευχαριστω πολυ..ηταν η δευτερη και πιστευα οτι θα ειμαι πιο ψυχραιμη..αλλα μπα...

Με συγχωρείς δεν θυμόμουν ότι είναι η δεύτερη. Όπως και να έχει όμως δεν το βάζουμε κάτω. Δεν χρειάζεται να είσαι ψύχραιμη τώρα όμως. Κλάψε να ξεσπάσεις και από αύριο αισιοδοξία και προχωράμε. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ksvolimi είπε:

Λυπαμαι γλυκια μου, ετσι να σκεφτεσαι προχωρας και θα πετύχεις θελει υπομονη και ειναι δύσκολος ο δρόμος αλλα θα σε ανταμείψει στο τελος ..

ευχαριστω πολυ!!! μακαρι να τα καταφερω καποια στιγμη..

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Με συγχωρείς δεν θυμόμουν ότι είναι η δεύτερη. Όπως και να έχει όμως δεν το βάζουμε κάτω. Δεν χρειάζεται να είσαι ψύχραιμη τώρα όμως. Κλάψε να ξεσπάσεις και από αύριο αισιοδοξία και προχωράμε. 

ναι ετσι ειναι..αυριο ειναι μια καινουργια μερα..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , martha13 είπε:

Υπομονή, επιμονή και πίστη!!!σου στέλνω ένα γλυκό φιλί  ψυχικής ενδυνάμωσης και μια σφιχτή αγκαλιά ❤️ Καλό ξημέρωμα κ αύριο τα δικά μου μαντάτα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , MarialenaG. είπε:

Υπομονή, επιμονή και πίστη!!!σου στέλνω ένα γλυκό φιλί  ψυχικής ενδυνάμωσης και μια σφιχτή αγκαλιά ❤️ Καλό ξημέρωμα κ αύριο τα δικά μου μαντάτα.

ευχαριστω παρα πολυ!!!Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τεραστια χοριακη..να γλιτωσεις απο αυτο το βασανιστηριο...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...