Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Εγω προς το παρον μετραω τις μερες ωστε να φτασει η Μ.Τριτη να κανω τον πρωτο υπερηχο.. μπας και μπουμε σε μια σειρα να κανουμε και την ετ!! Κι αν μεινω εγκυος.. να κατσουμε να μετρησουμε πότε θα γεννησω! Εκει να δεις μετρημα!!! Χαχχαχ

Εκει να δεις μπέρδεμα που για να υπολογίσουν την ΠΗΤ μετρας προς τα πισω δεκαεννιά μερες κ τοτε λογίζεται η πρωτη μερα περιόδου σου που δε συμπίπτει με τη κανονικη χαχαχααχ.. αλλα θα τα φτιάξουμε ολα ως τοτε μετραμε για μεγαλη τριτη θεωρητικά σε  βλεπω τριτη του πασχα να μεταφέρεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Δεν ηταν τεχνητος ο κυκλος για την ετ;? Εμενα μου ειπε οτι μπορει να μην κανω ωορηξια γτ ειναι τεχνητος. Cyclacur παιρνω μονο προς το παρον. Τωρα οσο για την βλαστοκυστη σου.. ελπιζω κι ευχομαι.. αυτη να ειναι το παιδακι σου!!❤

Δεν ηταν ...θα ξεκινησω να παίρνω προγεστερόνη και σικλακουρ απο το Σάββατο...απο οταν θα εχει γινει ωορρηξία δλδ...Δεν ξερω τι θεωρείται αυτος ο κυκλος...Μου είπε να κανω προγεστερόνη και οιστραδιόλη ή την προηγούμενη ή την ιδια μερα της εμβρυομεταφορας...Οποτε θα κανω την προηγούμενη εγω για ναην αγχωθω την ιδια...Σε ευχαριστω πολυ... Μακάρι να πανε καλα ολα αυτη τη φορά...Για όλα τα κορίτσια που παλεύουμε:wub:

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

4 ώρες πρίν, armousi είπε:

Σήμερα δυστυχως η χοριακη μου επεσε από 24 (1η μετρηση) σε μηδενικη.. Ο γιατρος μου ειπε βιοχημική, να κόψω τα φαρμακα και να περιμενω περιοδο. Επίσης να πάμε μετά το Πάσχα να συζητησουμε τι δεν πηγε καλα και μηπως χρειαζονται νεες εξετασεις. Επίσης όταν ρωτησα ποτε μπορουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια μου ειπε σε 1-2 κυκλους.

Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω τοσο καιρο γιατι έχω αστατους αραιούς κύκλους (πχ 45 ημέρες, μετα την ωοληψία του Δεκεμβρίου έκανε 60 μέρες να έρθει). Ειναι η πρωτη προσπαθεια. Χρειάζεται να κανω εξετασεις με την πρώτη αποτυχία; Επίσης χρειάζεται να περασει τοσο καιρος μεχρι την επόμενη προσπάθεια;

Λυπαμαι πολυ..αλλα καλο ειναι να ξεκουραστεις λιγακι πρωτα και ναι καλυτερα να κανεις εξετασεις τωρα παρα μετα ..μπορει να ηταν τυχαιο αλλα better safe than sorry❤️

3 ώρες πρίν, Zafeira20 είπε:

Χαίρεται κορίτσια, 

Πρωτη φορά γράφω! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και γιαυτό πήρα το θάρρος να ρωτήσω την γνώμη σας... Πρώτη φορά εξωσωματική 

Έμβρυομεταφορά

29/03 2εμβρυα 3ημερων 

1η χοριακη 272

2η χοριακη 742.7 

3η χοριακη 1719

Υπάρχει περίπτωση να είναι δίδυμα? 

Περίπου πότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο βιοχημικης κύησης? 

Συγχαρητηρια !!!!ναι πολυ πιθανόν να ειναι διδυμα.. ωστοσο βιοχημική θεωρείται μια κύηση που χανεται πεφτει η χοριακη ώσπου αδιαθετείς χωρις να υπαρχει κλινική εικονα..εσυ ομως με τετοιο νουμερο χοριακης και τοσο καλες αυξήσεις δεν εισαι αυτη η περιπτωση λογικα θα μπορεις  να  δεις και κατι στον υπερηχο οποτε πλεον υπαρχει κλινική εικονα. Σου ευχομαι να παει πολυ καλα!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Equality είπε:

Δε χρειαζεται καν να εχεις αποβολη για να πας στο τμημα αυτο

Ακριβως τοσα εφτασαν κι εμενα 3η ημερα απο 13 που ειχα.Θα στα αφησουν για βλαστοκυστες?Στο σπερμα εχετε θεμα?

Ναι στο σπερμα έχουμε μικρο θέμα,  μου είπαν θα ξαναμιλήσουμε την Παρασκευή που θα είναι Τρίτη μέρα για να δούμε πως προχωράμε... σε εσένα τι έκαναν, τα αφηναν εωσ 5η?

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσι μου αυτο ειναι υπερδιεγερση. Νομιζω και καποια αλλη κοπελα στο εγραψε. Αλατι καθολου.. ασπραδια αυγων.. και αυριο ξαναζυγισου. Αν δεν εχεις πεσει ο αριθμος ή αν ανεβεις κι αλλο, παιρνεις αμεσως τον γιατρο σου! Εγω ειχα γινει σαν μπαλα, πονουσε η μεση κ η κοιλια.. κι ειχα κ λιγο αιμα κ πολλα καφε για μερες. Κ εννοειται οτι δεν κανουμε ετ με υπερδιεγερση!!

Ναι έτ θα κάνω σε κάνα δίμηνο.  Αυτό σκέφτομαι και εγώ,  να δω αύριο πως θα είμαι και αναλόγως, συχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Ναι στο σπερμα έχουμε μικρο θέμα,  μου είπαν θα ξαναμιλήσουμε την Παρασκευή που θα είναι Τρίτη μέρα για να δούμε πως προχωράμε... σε εσένα τι έκαναν, τα αφηναν εωσ 5η?

Μου εβαλαν 3ης ημερας και τα υπολοιπα 5 τα αφησαν για βλαστοκυστες και εμεινε μια!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Equality είπε:

Μου εβαλαν 3ης ημερας και τα υπολοιπα 5 τα αφησαν για βλαστοκυστες και εμεινε μια!

Πωωω σοκ ρε συ ! Να είμαστε τόσο χαρούμενες που βγάλαμε πολλα και να μην προχωράνε... δεν ξέρω τι θα μου πουν , ούτε ξέρω και εγώ τι να κάνω.. εσείς είχατε θέμα με το σπερμα ?

πρίν από 6 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Πωωω σοκ ρε συ ! Να είμαστε τόσο χαρούμενες που βγάλαμε πολλα και να μην προχωράνε... δεν ξέρω τι θα μου πουν , ούτε ξέρω και εγώ τι να κάνω.. εσείς είχατε θέμα με το σπερμα ?

Εννοειται!Εχουμε λιγο απ'ολα:ολιγοσπερμια,χαμηλη κινητικοτητα και μετρια μορφολογια.Σε καταλαβαινω πληρως!Την ιδια απογοητευση με εσενα νιωθω!
Την προηγουμενη φορα απο 14 ωριμα,εμειναν 3 βλαστοκυστες.
Σε εσενα θα βαλουν βλαστοκυστες?Τουλαχιστον εκει αποσκοπουν?Γιατι εμενα αποσκοπουσε να βαλει 3 ημερων.

πρίν από 7 λεπτά , Equality είπε:

Εννοειται!Εχουμε λιγο απ'ολα:ολιγοσπερμια,χαμηλη κινητικοτητα και μετρια μορφολογια.Σε καταλαβαινω πληρως!Την ιδια απογοητευση με εσενα νιωθω!
Την προηγουμενη φορα απο 14 ωριμα,εμειναν 3 βλαστοκυστες.
Σε εσενα θα βαλουν βλαστοκυστες?Τουλαχιστον εκει αποσκοπουν?Γιατι εμενα αποσκοπουσε να βαλει 3 ημερων.

Εμενα αρχικωσ στοχοσ ήταν να βάλουμε βλαστοκυστες, τώρα δεν ξέρω αν άλλαξαν γνώμη και τα καταψυξουν στην 3η μέρα 

πρίν από 7 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Εμενα αρχικωσ στοχοσ ήταν να βάλουμε βλαστοκυστες, τώρα δεν ξέρω αν άλλαξαν γνώμη και τα καταψυξουν στην 3η μέρα 

Ακουω κοπελες που εχουν στην ακρη 10 βλαστοκυστες κι εγω μετα απο 2 διεγερσεις εχω στην ακρη με το ζορι για αλλη μια ετ!Να λεμε παλι καλα γιατι υπαρχουν κοπελες που δεν εχουν ανταποκριση στη διεγερση και βγαζουν 1-2 ωαρια.
Ομως εσυ μην προδικαζεις γιατι μπορει απο τα 7 να προχωρησουν 3-4 βλαστοκυστες,οποτε να κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και να χεις για ακομα μια φορα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Equality είπε:

Ακουω κοπελες που εχουν στην ακρη 10 βλαστοκυστες κι εγω μετα απο 2 διεγερσεις εχω στην ακρη με το ζορι για αλλη μια ετ!Να λεμε παλι καλα γιατι υπαρχουν κοπελες που δεν εχουν ανταποκριση στη διεγερση και βγαζουν 1-2 ωαρια.
Ομως εσυ μην προδικαζεις γιατι μπορει απο τα 7 να προχωρησουν 3-4 βλαστοκυστες,οποτε να κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και να χεις για ακομα μια φορα!

Ναι μακάρι..  προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλα σημερα με πήρε από κάτω..έχω και το πρήξιμο και όλα μαζί με έριξαν..  τι να πω , ας ελπισω να πάνε όλα καλά και για εμενα και για σένα και για όλες μας 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, armousi είπε:

Σήμερα δυστυχως η χοριακη μου επεσε από 24 (1η μετρηση) σε μηδενικη.. Ο γιατρος μου ειπε βιοχημική, να κόψω τα φαρμακα και να περιμενω περιοδο. Επίσης να πάμε μετά το Πάσχα να συζητησουμε τι δεν πηγε καλα και μηπως χρειαζονται νεες εξετασεις. Επίσης όταν ρωτησα ποτε μπορουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια μου ειπε σε 1-2 κυκλους.

Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω τοσο καιρο γιατι έχω αστατους αραιούς κύκλους (πχ 45 ημέρες, μετα την ωοληψία του Δεκεμβρίου έκανε 60 μέρες να έρθει). Ειναι η πρωτη προσπαθεια. Χρειάζεται να κανω εξετασεις με την πρώτη αποτυχία; Επίσης χρειάζεται να περασει τοσο καιρος μεχρι την επόμενη προσπάθεια;

Μετά από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη συστήνεται να αφήσεις 2 με 3 κύκλους γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για αποβολή αν ξαναμεινεις έγκυος άμεσα. Δεν έχει σχέση με την διέγερση κτλ το ίδιο ισχύει κ για φυσική σύλληψη. Αυτά γνωρίζω από προσωπική εμπειρία. Φυσικά μπορείς να ρωτήσεις να το επιβεβαιώσεις κ μόνη σου. Κράτα το θετικό ότι είχες εμφύτευση . Σου εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα από δω κ περα.❤

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, MarialenaG. said:

Κορίτσι έκανα το μεσημεράκι με το φούξια τεστάκι της predictor early.Μακάρι αύριο να δείξει θετικό,τι να πω

Μακάρι μακάρι μακάρι !!!! Θέλουμε θετικές χοριακες! Σου στέλνω όλες μου τις ευχές κ προσευχές να βγει μια μεγάλη θετική χοριακη! 

• Ευχαριστώ 1

5 hours ago, armousi said:

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα κοπέλα μου. Ξέρω ότι τώρα έχεις μεγάλη ανυπομονησία για την επόμενη προσπάθεια αλλά μην βιαστείς. Το θέμα είναι να γίνει μία και επιτυχημένη οπότε αν υπάρχει κάποιο θέμα να το ξέρεις από νωρίς. Απ'ότι διάβασα έχετε άλλες 9 βλαστοκύστες οπότε για τον άντρα σου δεν χρειάζεται να ψάξετε κάτι μιας και δεν αλλάζει κάτι πλέον. Για σένα όμως καλό θα ήταν να γίνουν μερικές ανοσολογικές εξετάσεις. Αν πιστεύεις ότι για το Έλενα για την Οικονομοπούλου θα σου πάρει πολύ καιρό με ραντεβού, χρόνο για αποτελέσματα κτλ, θα μπορούσες να πας ιδιωτικά στην Λευκού. Εγώ προσωπικά πήγα και στις δύο. 

3 hours ago, winspert said:

Ωραια,ναι... έτσι κ αλλιως γενικα ειναι πολυ γρηγοροι ολοι στην εξυπηρέτηση...δεν εχω παράπονο...Εχω αυλη εδω και καιρο και βολευει πολυ...Εκανα εξετάσεις σημερα. Μου ειπαν οτι θα κάνουμε εμβρυομεταφορα την αλλη Τετάρτη...Απλα ανησυχω μηπως γίνει η ωορρηξία πριν δρασει η οβιτρελ αποψε γιατί ημουν οριακα. Εχει μεγαλωσει το ωοθηλακιο και έχουν ανεβει οι ορμόνες...μην χάσουμε το παράθυρο...Βεβαια ο γιατρός ξερει καλύτερα...Αλλα εγω ανησυχω...Στην εμβρυομεταφορα μετραμε απο την ιδια μερα ή την επόμενη;

Τελικά κορίτσι αποφάσισες να μην κάνεις άλλη ωοληψία? Στην ετ μετράμε από την επόμενη. Δηλαδή αν πχ γίνει Δευτέρα, οι 12 μέρες για χοριακή θα πέσουν Σάββατο  

eardp2.png

2 ώρες πρίν, MarialenaG. είπε:

Μου έδωσαν εικόνα από τον υπέρηχο μετά την εμβρυομεταφορα.Στην εφαρμογή δεν βρήκα κάτι θα στείλω μνμ για να μου πουν. ευχαριστώ όλες που βοηθά η μία την άλλη.

Είμαστε στην ίδια κλινική πριν την εμβρυομεταφορα δεν σου έδωσαν ένα έγγραφο που έλεγε πόσες βλαστοκυστες θα μεταφέρεται κ το βαθμό τους? Εμένα μου έδωσαν. Τώρα τι να πω να το ξέχασαν? Δεν πειράζει αυτό μπορείς να το μάθεις στην επόμενη επικοινωνία με το γιατρό σου.

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Εκει να δεις μπέρδεμα που για να υπολογίσουν την ΠΗΤ μετρας προς τα πισω δεκαεννιά μερες κ τοτε λογίζεται η πρωτη μερα περιόδου σου που δε συμπίπτει με τη κανονικη χαχαχααχ.. αλλα θα τα φτιάξουμε ολα ως τοτε μετραμε για μεγαλη τριτη θεωρητικά σε  βλεπω τριτη του πασχα να μεταφέρεις..

Χαχαχχα χαμος! Παντως κι εγω για Τριτη του Πασχα νομιζω... Ειδωμεν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...