Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

23 minutes ago, MarialenaG. said:

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️.5ης ημέρας ναι αλλά από ποιότητα δεν έχω ιδέα,τόσο άσχετη που τώρα τα διαβάζω από εδώ κ τα μαθαίνω να τα ρωτήσω στο γιατρό.

Μη νομιζεις κ εγω απο δω τα εμαθα τα περισσοτερα! Πρεπει να σου εδωσαν χαρτι, την εικονα της βλαστοκυστης η αν εχεις την εφαρμογη θα ειναι κ εκει ολα ανεβασμενα! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Αποψε θα κανω οβιτρελ αλλα μου είπε ο γυναικολόγος μου οτι δεν ειναι απαραίτητο να φανει στον υπέρηχο η ρηξη... Θελει καποιες ωρες να φανει Μια βλαστοκυστη εχω απο φκ 1ΑΑ

Δεν ηταν τεχνητος ο κυκλος για την ετ;? Εμενα μου ειπε οτι μπορει να μην κανω ωορηξια γτ ειναι τεχνητος. Cyclacur παιρνω μονο προς το παρον. Τωρα οσο για την βλαστοκυστη σου.. ελπιζω κι ευχομαι.. αυτη να ειναι το παιδακι σου!!❤

πρίν από 9 λεπτά , N.Angel είπε:

Μη νομιζεις κ εγω απο δω τα εμαθα τα περισσοτερα! Πρεπει να σου εδωσαν χαρτι, την εικονα της βλαστοκυστης η αν εχεις την εφαρμογη θα ειναι κ εκει ολα ανεβασμενα! 

Μου έδωσαν εικόνα από τον υπέρηχο μετά την εμβρυομεταφορα.Στην εφαρμογή δεν βρήκα κάτι θα στείλω μνμ για να μου πουν. ευχαριστώ όλες που βοηθά η μία την άλλη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Equality είπε:

Ειναι πολυ σχετικο το τι δινει ο καθε γιατρος και σε τι δοσολογια.
Εσυ λες επαιρνες προγεστερονη 3 φορες κολπικα.Εγω παιρνω 2 φορες κολπικα και 3 απο το στομα (utrogestan).Αλλες κοπελες βαζουν μονο αυτοκολλητο.
Τωρα αντηπικτικες δεν κανω καθολου,ενω την προηγουμενη εκανα.Θεωρουσα οτι ειναι δεδομενες οι αντηπηκτικες,ομως μου παν κι αλλες κοπελες πως δεν εκαναν και μπορει να τους εδωσε κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ο γιατρος.
Επισης κορτιζονη εγω δεν παιρνω medrol,αλλα prezolon.Την προηγουμενη φορα 1/ημερα,τωρα μονο για 8 μερες τις 5 πρωτες 2-2-1 και μετα για αλλες 3 σε δοσολογια 1-1

Η δοσολογία όντως αλλάζει από κοπέλα σε κοπέλα. Επίσης εγώ ήξερα ότι θα έκανα αντιπηκτικες γιατί και μόνη μου όταν είχα μείνει έγκυος έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη λογω κάποιων εξετάσεων. Όμως για κορτιζόνη ούτε λόγος. Και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να τον ρωτήσω. 

πρίν από 57 λεπτά , Makelen είπε:

Απο την επομενη μετραμε! Αν φοβασαι για προωρη ρηξη, μπορεις να κανεις υπερηχο την επομενη μερα της ovitrele..! 2 βλαστοκυστες θα βαλεις κι εσυ;? Τι ποιοτητες ειναι;?

Απο την ιδια μετραμε στην ετ γιατι απο την επομενη; Στην ωοληψια μετρας απο την επομενη

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , ksvolimi είπε:

Απο την ιδια μετραμε στην ετ γιατι απο την επομενη; Στην ωοληψια μετρας απο την επομενη

Οταν κανεις ετ.. και μετα πας για χοριακη πχ 9η μερα, πρεπει να περασουν 9  24ωρα. Οποτε το 1ο 24ωρο συμπληρωνεται την επομενη μερα.. και γι αυτο μετραμε 1η μερα απο την επομενη της ετ. Ενω στην πχ περιοδο.. λεμε 1η μερα την ημερα που βλεπουμε αιμα.. κ μετραμε αυτη σαν πρωτη..!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Οταν κανεις ετ.. και μετα πας για χοριακη πχ 9η μερα, πρεπει να περασουν 9  24ωρα. Οποτε το 1ο 24ωρο συμπληρωνεται την επομενη μερα.. και γι αυτο μετραμε 1η μερα απο την επομενη της ετ. Ενω στην πχ περιοδο.. λεμε 1η μερα την ημερα που βλεπουμε αιμα.. κ μετραμε αυτη σαν πρωτη..!

Αυτό που λες πρωτη φορα το ακουω και με τα 24 ωρα εγω ξερω πως μετρας απο την ιδια , ως πρωτη μερα και δεν εχει νοημα το 24ωρο εφοσον μπορει να πας για χοριακη πρωι και να χεις κανει ετ απογευμα ας πουμε.. η ολη διαδικασια μετραει απο την ωοληψια που θελει 14 μερες μετα να κανεις το τεστ  κυήσεως  ειτε εισαι με κατεψυγμένα ειτε με φρέσκα αρα οταν εσυ θεωρητικά βαζεις βλαστοκύστη δλδ έμβρυο πεντε ημερών εχουν περασει ηδη 6 μερες απο την ωοληψια σου και αλλες 8 συνολο δεκατέσσερις.. τελος παντων μια μερα δε κανει διαφορα ωστοσο εγω ας πουμε τη τελευταια φορα ειχα ωορηξια τεταρτη που θεωρητικά ειναι η μερα της ωοληψιας και η επομενη λογίζεται ως 1η εκει μετρας πεντε μερες προγεστερονης ως δευτερα δλδ και τριτη 6η μερα τα βαζεις απο κει και επειτα συνεχιζεις και μετρας κανονικα και συμπληρώνεις δεκατέσσερις μερες , αλλιως εννιά απο την ετ μετρώντας ως πρωτη την ιδια.

πρίν από 14 λεπτά , ksvolimi είπε:

Αυτό που λες πρωτη φορα το ακουω και με τα 24 ωρα εγω ξερω πως μετρας απο την ιδια , ως πρωτη μερα και δεν εχει νοημα το 24ωρο εφοσον μπορει να πας για χοριακη πρωι και να χεις κανει ετ απογευμα ας πουμε.. η ολη διαδικασια μετραει απο την ωοληψια που θελει 14 μερες μετα να κανεις το τεστ  κυήσεως  ειτε εισαι με κατεψυγμένα ειτε με φρέσκα αρα οταν εσυ θεωρητικά βαζεις βλαστοκύστη δλδ έμβρυο πεντε ημερών εχουν περασει ηδη 6 μερες απο την ωοληψια σου και αλλες 8 συνολο δεκατέσσερις.. τελος παντων μια μερα δε κανει διαφορα ωστοσο εγω ας πουμε τη τελευταια φορα ειχα ωορηξια τεταρτη που θεωρητικά ειναι η μερα της ωοληψιας και η επομενη λογίζεται ως 1η εκει μετρας πεντε μερες προγεστερονης ως δευτερα δλδ και τριτη 6η μερα τα βαζεις απο κει και επειτα συνεχιζεις και μετρας κανονικα και συμπληρώνεις δεκατέσσερις μερες , αλλιως εννιά απο την ετ μετρώντας ως πρωτη την ιδια.

Ωοληψια εκανα ημερα Τριτη. Το Σαββατο τα εμβρυα ηταν 5 ημερων. Θα τα βαλω πχ σημερα που είναι Τετάρτη. Πότε θα κανω χοριακή για να υφιστανται οι 14 μερες; την αλλη Παρασκευη. Μεχρι την αλλη Παρασκευη θα εχουν περασει 9 μερες. 9+5=14.

Ουτε διαγωνισμα να διναμε!! Χαχαχ

Το θεμα ειναι να βγουν θετικες οι χοριακες.. γιατι αν δεν βγουν θετικες.. μας βλεπω να λυνουμε εξισωσεις μεχρι του χρονου εμεις!! Χαχαχ

• Χαχα 1

3 ώρες πρίν, armousi είπε:

Σήμερα δυστυχως η χοριακη μου επεσε από 24 (1η μετρηση) σε μηδενικη.. Ο γιατρος μου ειπε βιοχημική, να κόψω τα φαρμακα και να περιμενω περιοδο. Επίσης να πάμε μετά το Πάσχα να συζητησουμε τι δεν πηγε καλα και μηπως χρειαζονται νεες εξετασεις. Επίσης όταν ρωτησα ποτε μπορουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια μου ειπε σε 1-2 κυκλους.

Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω τοσο καιρο γιατι έχω αστατους αραιούς κύκλους (πχ 45 ημέρες, μετα την ωοληψία του Δεκεμβρίου έκανε 60 μέρες να έρθει). Ειναι η πρωτη προσπαθεια. Χρειάζεται να κανω εξετασεις με την πρώτη αποτυχία; Επίσης χρειάζεται να περασει τοσο καιρος μεχρι την επόμενη προσπάθεια;

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Αναγκαστικά θα χρειαστεί να περιμένεις... Σε αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να ελέγξεις κι άλλους παράγοντες για να πας καλύτερα προετοιμασμένη στην επόμενη προσπάθεια. Στη θέση σου θα ξεκινούσα από το τμήμα αποβολών του Έλενα, γιατί θα σου κάνουν πολλές εξετάσεις και θα σε κατευθύνουν πλήρως. Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου!

1 ώρα πρίν, Zafeira20 είπε:

Χαίρεται κορίτσια, 

Πρωτη φορά γράφω! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και γιαυτό πήρα το θάρρος να ρωτήσω την γνώμη σας... Πρώτη φορά εξωσωματική 

Έμβρυομεταφορά

29/03 2εμβρυα 3ημερων 

1η χοριακη 272

2η χοριακη 742.7 

3η χοριακη 1719

Υπάρχει περίπτωση να είναι δίδυμα? 

Περίπου πότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο βιοχημικης κύησης? 

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου!!! Μεγάλα νούμερα! Είναι πόλα πιθανόν να είναι δίδυμα! Πότε πας για τον πρώτο υπέρηχο? Εύχομαι να έχεις μια ήρεμη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

2 ώρες πρίν, Zafeira20 είπε:

Χαίρεται κορίτσια, 

Πρωτη φορά γράφω! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και γιαυτό πήρα το θάρρος να ρωτήσω την γνώμη σας... Πρώτη φορά εξωσωματική 

Έμβρυομεταφορά

29/03 2εμβρυα 3ημερων 

1η χοριακη 272

2η χοριακη 742.7 

3η χοριακη 1719

Υπάρχει περίπτωση να είναι δίδυμα? 

Περίπου πότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο βιοχημικης κύησης? 

Συγχαρητηρια κι απο εμενα κοριτσι μου! Με το καλο!! Ποιες ημερομηνιες εκανες τις 3 χοριακες;

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Ωοληψια εκανα ημερα Τριτη. Το Σαββατο τα εμβρυα ηταν 5 ημερων. Θα τα βαλω πχ σημερα που είναι Τετάρτη. Πότε θα κανω χοριακή για να υφιστανται οι 14 μερες; την αλλη Παρασκευη. Μεχρι την αλλη Παρασκευη θα εχουν περασει 9 μερες. 9+5=14.

Ουτε διαγωνισμα να διναμε!! Χαχαχ

Το θεμα ειναι να βγουν θετικες οι χοριακες.. γιατι αν δεν βγουν θετικες.. μας βλεπω να λυνουμε εξισωσεις μεχρι του χρονου εμεις!! Χαχαχ

Με μπέρδεψες αν εκανες ωοληψια τριτη θα τα βάλεις κυριακη και θα ειχαν περασει 5 μερες γιατι τη μερα της ωοληψιας δε τη μετρας οποτε δευτερα θα ηταν ακριβως 14 μερες απο την ωοληψια και 9 απο την μεταφορα (κυριακη) μετρώντας και αυτη μαζι ! Χαχαχαχα τελος παντων κανενα νοημα δεν εχει ετσι μου τα εξηγησε ο γιατρος :confused:

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , ksvolimi είπε:

Με μπέρδεψες αν εκανες ωοληψια τριτη θα τα βάλεις κυριακη και θα ειχαν περασει 5 μερες γιατι τη μερα της ωοληψιας δε τη μετρας οποτε δευτερα θα ηταν ακριβως 14 μερες απο την ωοληψια και 9 απο την μεταφορα (κυριακη) μετρώντας και αυτη μαζι ! Χαχαχαχα τελος παντων κανενα νοημα δεν εχει ετσι μου τα εξηγησε ο γιατρος :confused:

Εσυ σε τι φαση εισαι τωρα;? περιμενεις περιοδο για να κανεις ετ;? (ή καμία σχεση;? δεν θυμαμαι!)

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Εσυ σε τι φαση εισαι τωρα;? περιμενεις περιοδο για να κανεις ετ;? (ή καμία σχεση;? δεν θυμαμαι!)

Χαχαχαχα σε φαση εξίσωσης μετραω μερες απο την αρβεκαπ μα δω ποτε θα αδιαθετήσω να ξανα μετρήσω περιπου για την ετ..μαλλον 4-5 μερες μετα απο σενα❤️ Εχουμε τρελαθει στο μετρημα

• Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

Χαχαχαχα σε φαση εξίσωσης μετραω μερες απο την αρβεκαπ μα δω ποτε θα αδιαθετήσω να ξανα μετρήσω περιπου για την ετ..μαλλον 4-5 μερες μετα απο σενα❤️ Εχουμε τρελαθει στο μετρημα

Εγω προς το παρον μετραω τις μερες ωστε να φτασει η Μ.Τριτη να κανω τον πρωτο υπερηχο.. μπας και μπουμε σε μια σειρα να κανουμε και την ετ!! Κι αν μεινω εγκυος.. να κατσουμε να μετρησουμε πότε θα γεννησω! Εκει να δεις μετρημα!!! Χαχχαχ

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Koριτσια καλησπέρα χθες έκανα ωοληψια κ πήραν 14 ωαρια . Σημερα ζυγιστικα και είμαι 3 κιλα πάνω και έχω πονακια στη κοιλιά. Είναι φυσιολογικό.?

Ναι κοπέλα μου. Είναι από της ορμόνες. Αλλά από την στιγμή που έχεις πονάκια μήλα με τον γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...