Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 hours ago, Andro_meda said:

Καλημέρα, μήπως γνωρίσετε κάποιο κέντρο που να βγάζει αποτέλεσμα χοριακης Σάββατο στην Αθήνα;

Life Check. έχει πολλα εργαστήρια σε όλη την Αττική. Πας σε οποίο σε βολευει. Ανοιχτά καθημερινά κ Σάββατο μέχρι αρκετά αργά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Koριτσια καλησπέρα χθες έκανα ωοληψια κ πήραν 14 ωαρια . Σημερα ζυγιστικα και είμαι 3 κιλα πάνω και έχω πονακια στη κοιλιά. Είναι φυσιολογικό.?

Κοριτσι μου αυτο ειναι υπερδιεγερση. Νομιζω και καποια αλλη κοπελα στο εγραψε. Αλατι καθολου.. ασπραδια αυγων.. και αυριο ξαναζυγισου. Αν δεν εχεις πεσει ο αριθμος ή αν ανεβεις κι αλλο, παιρνεις αμεσως τον γιατρο σου! Εγω ειχα γινει σαν μπαλα, πονουσε η μεση κ η κοιλια.. κι ειχα κ λιγο αιμα κ πολλα καφε για μερες. Κ εννοειται οτι δεν κανουμε ετ με υπερδιεγερση!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MarialenaG. said:

Εσύ με ποιον γιατρό κάνεις;;εγώ με τον Χριστοφορίδη.Εκανα ένα τέστ σήμερα 8 ημέρα και βγήκε αρνητικό.Αρα και η χοριακη αύριο λογικά θα είναι αρνητική την 9η ημέρα.

Κ εγω με τον ιδιο κανω! Τωρα περιμενω να τον συναντησω…Τι τεστ εκανες πρωιμης ανιχνευσης; Εγω που ειχα παρει ενα κλασικο παντως κ ειχα κανει την ιδια ημερα πριν παω να κανω χοριακη ειχε βγει αρνητικο κ ομως ειχα θετικη χοριακη..35 ηταν χαμηλη κ δυστυχως παλινδρομησε..στην 6 εβδομαδα. ελπιζω αυριο να κανει λαθος το τεστ!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , N.Angel είπε:

Κ εγω με τον ιδιο κανω! Τωρα περιμενω να τον συναντησω…Τι τεστ εκανες πρωιμης ανιχνευσης; Εγω που ειχα παρει ενα κλασικο παντως κ ειχα κανει την ιδια ημερα πριν παω να κανω χοριακη ειχε βγει αρνητικο κ ομως ειχα θετικη χοριακη..35 ηταν χαμηλη κ δυστυχως παλινδρομησε..στην 6 εβδομαδα. ελπιζω αυριο να κανει λαθος το τεστ!!! 

Κορίτσια καλησπέρα.

Πόσες μερες μετά την ovitrelle μπορούμε να κάνουμε τεστακι και να μην ανιχνεύεται; 

πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Χοριακες θα κανεις λογικα αρκετες.. οπότε θα τους λες καθε φορα να στις γραφουν! Απλως κοιτα να εχεις αυλη συνταγογραφηση στο κινητο, ωστε να τις λαμβανεις αμεσως! Σου εχει δωσει ημερομηνια ετ; σε ποια μερα του κυκλου εισαι τωρα;?

Ωραια,ναι... έτσι κ αλλιως γενικα ειναι πολυ γρηγοροι ολοι στην εξυπηρέτηση...δεν εχω παράπονο...Εχω αυλη εδω και καιρο και βολευει πολυ...Εκανα εξετάσεις σημερα. Μου ειπαν οτι θα κάνουμε εμβρυομεταφορα την αλλη Τετάρτη...Απλα ανησυχω μηπως γίνει η ωορρηξία πριν δρασει η οβιτρελ αποψε γιατί ημουν οριακα. Εχει μεγαλωσει το ωοθηλακιο και έχουν ανεβει οι ορμόνες...μην χάσουμε το παράθυρο...Βεβαια ο γιατρός ξερει καλύτερα...Αλλα εγω ανησυχω...Στην εμβρυομεταφορα μετραμε απο την ιδια μερα ή την επόμενη;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, armousi said:

Κατεψυγμενη βλαστοκυστη εβαλα. Η διέγερση έγινε αρχες Δεκέβρη και μετα αφηνωντας 1-2 περιόδους εφθασα Απρίλιο να κανωτην πρωτη ετ σε τεχνητο κύκλο. Εχω άλλες 9 βλαστοκυστες. Και ο αιματολογος τι μπορεί να μου συστήσειι παραπανω άφου ήδη όλες αυτες τις μερες έκανα αντιπηκτική και salospir;

Μπορει να ηταν τυχαιο κοριτσι μου..λυπαμαι πολυ που το βιωσες αυτο, ειναι επωδυνο το ξερω! Μπορει το εμβρυακι να ειχε χρωμοσωμικες ανωμαλιες κ γι αυτο δεν σημαινει οτι η επομενη δεν θα ειναι τυχερη! Εχεις βλαστοκυστες κ αυτο ειναι πολυ θετικο! Οπως κ το οτι εγινε προσπαθεια εμφυτευσης. Ισως να εκανες μια υστεροσκοπηση διαγνωστικη να δεις την μητρα εσωτερικα ωστε να αποκλεισεις αυτον τον παραγοντα. 

11 minutes ago, Chris_V said:

Κορίτσια καλησπέρα.

Πόσες μερες μετά την ovitrelle μπορούμε να κάνουμε τεστακι και να μην ανιχνεύεται; 

Θελει αρκετες μερες γυρω στις 10 νομιζω..χωρις να ειμαι σιγουρη 100%

πρίν από 24 λεπτά , Zafeira20 είπε:

Χαίρεται κορίτσια, 

Πρωτη φορά γράφω! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και γιαυτό πήρα το θάρρος να ρωτήσω την γνώμη σας... Πρώτη φορά εξωσωματική 

Έμβρυομεταφορά

29/03 2εμβρυα 3ημερων 

1η χοριακη 272

2η χοριακη 742.7 

3η χοριακη 1719

Υπάρχει περίπτωση να είναι δίδυμα? 

Περίπου πότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο βιοχημικης κύησης? 

Φυσικά κ μπορεί καν είναι δίδυμα 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Ωραια,ναι... έτσι κ αλλιως γενικα ειναι πολυ γρηγοροι ολοι στην εξυπηρέτηση...δεν εχω παράπονο...Εχω αυλη εδω και καιρο και βολευει πολυ...Εκανα εξετάσεις σημερα. Μου ειπαν οτι θα κάνουμε εμβρυομεταφορα την αλλη Τετάρτη...Απλα ανησυχω μηπως γίνει η ωορρηξία πριν δρασει η οβιτρελ αποψε γιατί ημουν οριακα. Εχει μεγαλωσει το ωοθηλακιο και έχουν ανεβει οι ορμόνες...μην χάσουμε το παράθυρο...Βεβαια ο γιατρός ξερει καλύτερα...Αλλα εγω ανησυχω...Στην εμβρυομεταφορα μετραμε απο την ιδια μερα ή την επόμενη;

Απο την επομενη μετραμε! Αν φοβασαι για προωρη ρηξη, μπορεις να κανεις υπερηχο την επομενη μερα της ovitrele..! 2 βλαστοκυστες θα βαλεις κι εσυ;? Τι ποιοτητες ειναι;?

πρίν από 17 λεπτά , N.Angel είπε:

Κορίτσι έκανα το μεσημεράκι με το φούξια τεστάκι της predictor early.Μακάρι αύριο να δείξει θετικό,τι να πω

• Μου αρέσει 1

25 minutes ago, Zafeira20 said:

Χαίρεται κορίτσια, 

Πρωτη φορά γράφω! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και γιαυτό πήρα το θάρρος να ρωτήσω την γνώμη σας... Πρώτη φορά εξωσωματική 

Έμβρυομεταφορά

29/03 2εμβρυα 3ημερων 

1η χοριακη 272

2η χοριακη 742.7 

3η χοριακη 1719

Υπάρχει περίπτωση να είναι δίδυμα? 

Περίπου πότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο βιοχημικης κύησης? 

Γεια σου κοριτσι μου κ αυγχαρητηρια αρχικα για την εγκυμοσυνη σου!! Για διδυμακια δεν ξερω να σου πω, μπορει κ να ναι! Βιοχημικη ειναι οταν ειναι κατω απο 1000 κ που δεν μπορεις να κανεις υπερηχο κ να επιβεβαιωσεις κ ετσι την κυηση. Απο εκει κ υατερα λεγεται παλινδρομη αν δεν προχωρησει.

Εσυ φαινεται να εχεις καλους διπλασιασμους αν πηγαινες ανα 2 μερες να κανεια χοριακη. Ηδη μπορεις να πας κ να δουνε σακους κ εμβρυικα στοιχεια κ εκει μπορει να φανει κ αν ειναι διδυμη η κυηση. 

8 minutes ago, MarialenaG. said:

Κορίτσι έκανα το μεσημεράκι με το φούξια τεστάκι της predictor early.Μακάρι αύριο να δείξει θετικό,τι να πω

Ειναι μαλλον πρωιμης..5 ημερων εβαλες; Τι ποιοτητας ηταν; Ο γιατρος τι σου ειπε;

Μην απογοητευεσαι παντως αν δεν δεις αρνητικη χοριακη δεν τελειωνει τπτ! Στο ευχομαι πραγματικα να παρεις μια θετικη κ μεγαλη χοριακη! Θα περιμενω νεα σου!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, armousi είπε:

Σήμερα δυστυχως η χοριακη μου επεσε από 24 (1η μετρηση) σε μηδενικη.. Ο γιατρος μου ειπε βιοχημική, να κόψω τα φαρμακα και να περιμενω περιοδο. Επίσης να πάμε μετά το Πάσχα να συζητησουμε τι δεν πηγε καλα και μηπως χρειαζονται νεες εξετασεις. Επίσης όταν ρωτησα ποτε μπορουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια μου ειπε σε 1-2 κυκλους.

Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω τοσο καιρο γιατι έχω αστατους αραιούς κύκλους (πχ 45 ημέρες, μετα την ωοληψία του Δεκεμβρίου έκανε 60 μέρες να έρθει). Ειναι η πρωτη προσπαθεια. Χρειάζεται να κανω εξετασεις με την πρώτη αποτυχία; Επίσης χρειάζεται να περασει τοσο καιρος μεχρι την επόμενη προσπάθεια;

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που σου συνέβη....

Εφόσον έχεις αραιούς κύκλους ίσως έχεις ΣΠΩ και μπορεί και ινσουλιναντίσταση και αυτό μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων σου και την ίδια τη γονιμότητα σου. Εκεί να εστιάσεις με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής και να κάνεις υπομονή όσο χρειαστεί για την επόμενη προσπάθεια. Διορθώνοντας αυτό μπορεί να μη χρειαστείτε καν εξωσωματική. 

πρίν από 17 λεπτά , N.Angel είπε:

Γεια σου κοριτσι μου κ αυγχαρητηρια αρχικα για την εγκυμοσυνη σου!! Για διδυμακια δεν ξερω να σου πω, μπορει κ να ναι! Βιοχημικη ειναι οταν ειναι κατω απο 1000 κ που δεν μπορεις να κανεις υπερηχο κ να επιβεβαιωσεις κ ετσι την κυηση. Απο εκει κ υατερα λεγεται παλινδρομη αν δεν προχωρησει.

Εσυ φαινεται να εχεις καλους διπλασιασμους αν πηγαινες ανα 2 μερες να κανεια χοριακη. Ηδη μπορεις να πας κ να δουνε σακους κ εμβρυικα στοιχεια κ εκει μπορει να φανει κ αν ειναι διδυμη η κυηση. 

Ειναι μαλλον πρωιμης..5 ημερων εβαλες; Τι ποιοτητας ηταν; Ο γιατρος τι σου ειπε;

Μην απογοητευεσαι παντως αν δεν δεις αρνητικη χοριακη δεν τελειωνει τπτ! Στο ευχομαι πραγματικα να παρεις μια θετικη κ μεγαλη χοριακη! Θα περιμενω νεα σου!! 

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️.5ης ημέρας ναι αλλά από ποιότητα δεν έχω ιδέα,τόσο άσχετη που τώρα τα διαβάζω από εδώ κ τα μαθαίνω να τα ρωτήσω στο γιατρό.

Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια που μου απάντησαν σχετικά με το τι φάρμακα παίρνουν μετά την εμβρυομεταφορα. Εμένα στην πρώτη διεγερση με τα φάρμακα μου έδινε 3 φορες τη μέρα προγεστερονη κολπικά και αντιπηκτικες καθημερινά ενώ στη 2η προσπάθεια με το δικό μου ωάριο μου πρόσθεσε τα cyclacur τα λευκά 2 φορές τη μέρα. Απλά προβληματίζομαι γιατί κάποιες κοπέλες μου λένε για κορτιζόνη medrol για να πέσει το ανοσοποιητικό μας και να μη δει σαν ξένο σώμα το έμβρυο. Εγώ βέβαια έχω γεννήσει στο παρελθόν απλά αναρωτιέμαι αν όντως βοηθάει. 

πρίν από 38 λεπτά , Makelen είπε:

Απο την επομενη μετραμε! Αν φοβασαι για προωρη ρηξη, μπορεις να κανεις υπερηχο την επομενη μερα της ovitrele..! 2 βλαστοκυστες θα βαλεις κι εσυ;? Τι ποιοτητες ειναι;?

Αποψε θα κανω οβιτρελ αλλα μου είπε ο γυναικολόγος μου οτι δεν ειναι απαραίτητο να φανει στον υπέρηχο η ρηξη... Θελει καποιες ωρες να φανει Μια βλαστοκυστη εχω απο φκ 1ΑΑ

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια που μου απάντησαν σχετικά με το τι φάρμακα παίρνουν μετά την εμβρυομεταφορα. Εμένα στην πρώτη διεγερση με τα φάρμακα μου έδινε 3 φορες τη μέρα προγεστερονη κολπικά και αντιπηκτικες καθημερινά ενώ στη 2η προσπάθεια με το δικό μου ωάριο μου πρόσθεσε τα cyclacur τα λευκά 2 φορές τη μέρα. Απλά προβληματίζομαι γιατί κάποιες κοπέλες μου λένε για κορτιζόνη medrol για να πέσει το ανοσοποιητικό μας και να μη δει σαν ξένο σώμα το έμβρυο. Εγώ βέβαια έχω γεννήσει στο παρελθόν απλά αναρωτιέμαι αν όντως βοηθάει. 

Ειναι πολυ σχετικο το τι δινει ο καθε γιατρος και σε τι δοσολογια.
Εσυ λες επαιρνες προγεστερονη 3 φορες κολπικα.Εγω παιρνω 2 φορες κολπικα και 3 απο το στομα (utrogestan).Αλλες κοπελες βαζουν μονο αυτοκολλητο.
Τωρα αντηπικτικες δεν κανω καθολου,ενω την προηγουμενη εκανα.Θεωρουσα οτι ειναι δεδομενες οι αντηπηκτικες,ομως μου παν κι αλλες κοπελες πως δεν εκαναν και μπορει να τους εδωσε κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ο γιατρος.
Επισης κορτιζονη εγω δεν παιρνω medrol,αλλα prezolon.Την προηγουμενη φορα 1/ημερα,τωρα μονο για 8 μερες τις 5 πρωτες 2-2-1 και μετα για αλλες 3 σε δοσολογια 1-1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...