Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Σήμερα δυστυχως η χοριακη μου επεσε από 24 (1η μετρηση) σε μηδενικη.. Ο γιατρος μου ειπε βιοχημική, να κόψω τα φαρμακα και να περιμενω περιοδο. Επίσης να πάμε μετά το Πάσχα να συζητησουμε τι δεν πηγε καλα και μηπως χρειαζονται νεες εξετασεις. Επίσης όταν ρωτησα ποτε μπορουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια μου ειπε σε 1-2 κυκλους.

Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω τοσο καιρο γιατι έχω αστατους αραιούς κύκλους (πχ 45 ημέρες, μετα την ωοληψία του Δεκεμβρίου έκανε 60 μέρες να έρθει). Ειναι η πρωτη προσπαθεια. Χρειάζεται να κανω εξετασεις με την πρώτη αποτυχία; Επίσης χρειάζεται να περασει τοσο καιρος μεχρι την επόμενη προσπάθεια;

• Λυπημένη/-ος 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , armousi είπε:

Σήμερα δυστυχως η χοριακη μου επεσε από 24 (1η μετρηση) σε μηδενικη.. Ο γιατρος μου ειπε βιοχημική, να κόψω τα φαρμακα και να περιμενω περιοδο. Επίσης να πάμε μετά το Πάσχα να συζητησουμε τι δεν πηγε καλα και μηπως χρειαζονται νεες εξετασεις. Επίσης όταν ρωτησα ποτε μπορουμε να προχωρησουμε σε νεα προσπαθεια μου ειπε σε 1-2 κυκλους.

Πραγματικα δεν μπορω να περιμενω τοσο καιρο γιατι έχω αστατους αραιούς κύκλους (πχ 45 ημέρες, μετα την ωοληψία του Δεκεμβρίου έκανε 60 μέρες να έρθει). Ειναι η πρωτη προσπαθεια. Χρειάζεται να κανω εξετασεις με την πρώτη αποτυχία; Επίσης χρειάζεται να περασει τοσο καιρος μεχρι την επόμενη προσπάθεια;

Αν έκανες διέγερση τότε ναι χρειάζεται παύση.

Εγω στην πρώτη εξωσωματική που ήταν βιοχημική πήγα μόνο σε αιματολόγο .

Λυπαμαι για το

αποτελεσμα όμως είναι θετικό ότι είχες θετική χοριακη .

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 15 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αν έκανες διέγερση τότε ναι χρειάζεται παύση.

Εγω στην πρώτη εξωσωματική που ήταν βιοχημική πήγα μόνο σε αιματολόγο .

Λυπαμαι για το

αποτελεσμα όμως είναι θετικό ότι είχες θετική χοριακη .

Κατεψυγμενη βλαστοκυστη εβαλα. Η διέγερση έγινε αρχες Δεκέβρη και μετα αφηνωντας 1-2 περιόδους εφθασα Απρίλιο να κανωτην πρωτη ετ σε τεχνητο κύκλο. Εχω άλλες 9 βλαστοκυστες. Και ο αιματολογος τι μπορεί να μου συστήσειι παραπανω άφου ήδη όλες αυτες τις μερες έκανα αντιπηκτική και salospir;

πρίν από 11 λεπτά , armousi είπε:

Κατεψυγμενη βλαστοκυστη εβαλα. Η διέγερση έγινε αρχες Δεκέβρη και μετα αφηνωντας 1-2 περιόδους εφθασα Απρίλιο να κανωτην πρωτη ετ σε τεχνητο κύκλο. Εχω άλλες 9 βλαστοκυστες. Και ο αιματολογος τι μπορεί να μου συστήσειι παραπανω άφου ήδη όλες αυτες τις μερες έκανα αντιπηκτική και salospir;

ΑΑΑαααα οκ τότε θα μπορούσες άμεσα. Μήπως να επιμείνεις λοιπόν;

Δεν ξέρω τι μπορεί να σου προτείνει . Ένας έλεγχος γενικός . Αυτό εκανα εγω. Δεν βρέθηκε κάτι και στην επόμενη έμεινα έγκυος.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 55 λεπτά , martha13 είπε:

και εγω το ιδιο εκανα και απογοητευτηκα..σε μιση ωρα θα τους παρω για τη χοριακη..αν και ειμαι στεναχωρημενη..ασε που εχω παει και 3 φορες τουαλετα απο το πρωι...

κανονικα δεν επρεπε να κανω το τεστ χθες

Γιατί δεν έπρεπε;;;δεν δείχνει;;; δείχνει νομίζω.χοριακη αύριο θα κάνω 9η ημέρα.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα μου γραψουν και τις δυο φορες αν τη ζητησω τη χοριακη; Να μην την πληρώνω μωρε γιατί κανει και 20€... Αχ Παναγία μου...πολυ αισιοδοξο αυτο που λες!!! Απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι...

Ωραια...μακαρι...Πολυ αγχώνομαι που πλησιαζουν οι μερες

ναι καλε 2 και 3 τις γραφει τα παντα ολα

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα μου γραψουν και τις δυο φορες αν τη ζητησω τη χοριακη; Να μην την πληρώνω μωρε γιατί κανει και 20€... Αχ Παναγία μου...πολυ αισιοδοξο αυτο που λες!!! Απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι...

Ωραια...μακαρι...Πολυ αγχώνομαι που πλησιαζουν οι μερες

Χοριακες θα κανεις λογικα αρκετες.. οπότε θα τους λες καθε φορα να στις γραφουν! Απλως κοιτα να εχεις αυλη συνταγογραφηση στο κινητο, ωστε να τις λαμβανεις αμεσως! Σου εχει δωσει ημερομηνια ετ; σε ποια μερα του κυκλου εισαι τωρα;?

πρίν από 47 λεπτά , MarialenaG. είπε:

Γιατί δεν έπρεπε;;;δεν δείχνει;;; δείχνει νομίζω.χοριακη αύριο θα κάνω 9η ημέρα.

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!❤ Ευχομαι να πανε ολα καλα!! Φρεσκες εχεις βαλει ή κατεψυγμενες;? Τι ποιοτητες ηταν;?

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 4/12/2022 at 10:34 AM, Vk79 said:

Καλημέρα κορίτσια 

Έκλεισα στο Ελενα στο Τμήμα ελεγχου αποβολων για τις 9 Ιουνίου 

Ερωτημα: Δέχονται να μου κάνουν έλεγχο με 1 παλινδρομη; Γιατί το Αλεξάνδρα έχει προϋπόθεση τις 2 αποβολές 

Θα εκτιμούσα αν κάποια κοπέλα έχει αντίστοιχο ραντεβου στο Ελενα πιο νωρις και τελικά δεν το χρειαστεί να μου το παραχωρήσει 

Επίσης αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μου πει τι εξετάσεις σε βάζουν να κάνεις?

Σορρυ που πεταγομαι έτσι. Όμως, επειδή θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω στο Έλενα γιατί είχα μια αποβολή περυσι Μαρτιο (8w6d) , θέλω πολυ να μαθω αν με δέχονται να παω τώρα (κατόπιν εορτής αλλά ο γιατρός του Έλενα τότε δε μου είπε τίποτα, δεν ηξερα καν ότι υπήρχε τέτοιο τμημα). Και μόνο το ψυχολογικό βάρος να μην ξέρω τι έφταιξε με τρώει, ελπίζω να γίνεται να παω κι εγώ. 

Επίσης κορίτσια μου πήραν 14 ωαρια . Από αυτά τα 12  ήταν ώριμα,  κΙ τελικά γονιμοποιηθηκαν τα 7 . Θα ξαναμιλήσω μαζί τους για να δω πόσα έφτασαν 3η μέρα.  Στεναχωρηθηκα να πω την αλήθεια περίμενα να πάνε καλύτερα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Σορρυ που πεταγομαι έτσι. Όμως, επειδή θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω στο Έλενα γιατί είχα μια αποβολή περυσι Μαρτιο (8w6d) , θέλω πολυ να μαθω αν με δέχονται να παω τώρα (κατόπιν εορτής αλλά ο γιατρός του Έλενα τότε δε μου είπε τίποτα, δεν ηξερα καν ότι υπήρχε τέτοιο τμημα). Και μόνο το ψυχολογικό βάρος να μην ξέρω τι έφταιξε με τρώει, ελπίζω να γίνεται να παω κι εγώ. 

Δε χρειαζεται καν να εχεις αποβολη για να πας στο τμημα αυτο

πρίν από 7 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Επίσης κορίτσια μου πήραν 14 ωαρια . Από αυτά τα 12  ήταν ώριμα,  κΙ τελικά γονιμοποιηθηκαν τα 7 . Θα ξαναμιλήσω μαζί τους για να δω πόσα έφτασαν 3η μέρα.  Στεναχωρηθηκα να πω την αλήθεια περίμενα να πάνε καλύτερα...

Ακριβως τοσα εφτασαν κι εμενα 3η ημερα απο 13 που ειχα.Θα στα αφησουν για βλαστοκυστες?Στο σπερμα εχετε θεμα?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Εγώ θα παω μήπως κάποια εξέταση δείξει κάποια πληροφορια παραπάνω, κυρίως για τον δικό μου οργανισμό 

Και η γυναικολόγος και ο εξωσωματικος το θεώρησαν τυχαίο γεγονός και αυτό θα ήθελα όντως να συμβαίνει αλλά φοβάμαι τον Ιούλιο  να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα αν δεν με δουν και στο Έλενα 

Πριν την ωοληψια είχα επισκεφτεί αιματολογο αλλά κάτι μέσα μου μου λέει να πάω και στο Έλενα...

• Ευχαριστώ 1

Χαίρεται κορίτσια, 

Πρωτη φορά γράφω! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και γιαυτό πήρα το θάρρος να ρωτήσω την γνώμη σας... Πρώτη φορά εξωσωματική 

Έμβρυομεταφορά

29/03 2εμβρυα 3ημερων 

1η χοριακη 272

2η χοριακη 742.7 

3η χοριακη 1719

Υπάρχει περίπτωση να είναι δίδυμα? 

Περίπου πότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο βιοχημικης κύησης? 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...