Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

28 minutes ago, Andro_meda said:

Καλημέρα, μήπως γνωρίσετε κάποιο κέντρο που να βγάζει αποτέλεσμα χοριακης Σάββατο στην Αθήνα;

Καλημέρα! Σε οποιοδήποτε διαγνωστικό αν πας αρκετά πρωί θα στα έχουν την ίδια μέρα. 2-3 ώρες θέλει να βγει το αποτέλεσμα. Για σιγουριά μπορείς και να πάρεις ένα τηλ να ρωτήσεις. Διαφορετικά μπορείς να πας και στον μητέρα που γίνεται σίγουρα 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 49 λεπτά , N.Angel είπε:

Κοριτσι μου κ εγω ειμαι Θες/νικη! Κανω εδω εξωσωματικη! Ποιον γιατρο ακουσες;; Οτιδηποτε χρειαστεις πες μου!!

@KateDim ειμαστε στο ιδιο κεντρο με αλλον γιατρο! Σε τι φαση εισαι εσυ; Συγνωμη αν αναφερεις πιο πανω αλλα με τοσα που διαβαζουμε δεν τα θυμαμαι ολα να με συγχωρεσεις!

Καλημέρα!!! Την επόμενη εβδομάδα πάμε για την ωοληψια. Εσείς; 

πρίν από 58 λεπτά , Andro_meda είπε:

Καλημέρα, μήπως γνωρίσετε κάποιο κέντρο που να βγάζει αποτέλεσμα χοριακης Σάββατο στην Αθήνα;

Καλημέρα! 
Το κέντρο που πάω στα Πετράλώνα δουλεύει και Σάββατο-έκανα κιόλας οριακή για την επιτροπή-και τα πήρα την ίδια μέρα.

Αν σε βολεύει να σου στείλω στοιχεία να πάρεις τηλέφωνο για επιβεβαίωση 

6 minutes ago, Chris_V said:

Καλημέρα! 
μου κέντρο που πάω στα Πετράλώνα δουλεύει και Σάββατο-έκανα κιόλας οριακή για την επιτροπή-και τα πήρα την ίδια μέρα 

Μπορείς να μου πεις το όνομα του κεντρου;

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα..! Να υπολογισεις η επαναληπτικη σου να μην απεχει πανω απο 3 ημερες. Ετσι αν πχ. κανεις Σαββατο την πρωτη χοριακη, μετα θα πρεπει να πας για επαναληψη την Τριτη, εφοσον Δευτερα ειναι κλειστα. Οπότε θα τον παρεις τηλ μια και καλη την Τριτη, και θα του πεις και τα δυο αποτελεσματα μαζι. Δηλαδη θα του πεις κ την την θετικη χοριακη.. και τον τριπλασιασμο!!❤❤❤

Θα μου γραψουν και τις δυο φορες αν τη ζητησω τη χοριακη; Να μην την πληρώνω μωρε γιατί κανει και 20€... Αχ Παναγία μου...πολυ αισιοδοξο αυτο που λες!!! Απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι...

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

μπα δεν το συζηταει
απλα μπορεις να πας στις 10 και να στειλεις το αποτέλεσμα
δεν θα πει κατι

Ωραια...μακαρι...Πολυ αγχώνομαι που πλησιαζουν οι μερες

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, Andro_meda είπε:

Αν πας πρωί πρωί στη Βιοιατρική θα έχεις τα αποτελέσματα ως τις 3. Και τις 2 φορές η πρώτη χοριακή μου ήταν Σάββατο, οπότε το ξέρω καλά.

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Θα μου γραψουν και τις δυο φορες αν τη ζητησω τη χοριακη; Να μην την πληρώνω μωρε γιατί κανει και 20€... Αχ Παναγία μου...πολυ αισιοδοξο αυτο που λες!!! Απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτι...

Εμένα η βλαμμένη η γραμματέας του εξωσωματιστή μου δεν μου έγραφε 2 και με εξυπηρετούσε για τη 2η η γιατρός που έχουμε στη δουλειά...Δεν ξέρω αν μπορούν να σου τη γράψουν ταυτόχρονα 2 φορές κι εμένα και τις 2 φορές η 1η έγινε μέρα Σάββατο, οπότε επρεπε να βρω κάποιον να μου τη γράψει μέσα στο Σκ...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, KateDim said:

Καλημέρα!!! Την επόμενη εβδομάδα πάμε για την ωοληψια. Εσείς; 

Εγω σημερα παω στον γιατρο κ περιμενω να μου πει αν αυριο μεθαυριο κανουμε γονιμοποιηση τα ωαρια μου! Με το καλο!! Να παρεις πολλα κ καλα ωαριακια!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Θύμισε μου ποσό ήταν του σακχάρου οι αντίστοιχες τιμές.Λίγο τσιμπημένη μου φαίνεται στο 60 στο 0 είναι ιδανική.

Όλες μας το ίδιο αγάπη μου η μια από την άλλη 

Στο 60 ηταν τσιμπημένο ηταν επισης 180 στο νηστείας και στο 120 ειναι πολυ καλα μου πε κ η Οικονομόπουλου το ιδιο το 60 δειχνει λιγο τσιμπημένο θα τη δει η ενδοκρινολόγος μου! Σε ευχαριστωωω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 minutes ago, ´Ισιδα said:

Koριτσια καλησπέρα χθες έκανα ωοληψια κ πήραν 14 ωαρια . Σημερα ζυγιστικα και είμαι 3 κιλα πάνω και έχω πονακια στη κοιλιά. Είναι φυσιολογικό.?

Καλημέρα! Τρία κιλά πάνω σε σχέση με χθες;

πρίν από 15 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Koριτσια καλησπέρα χθες έκανα ωοληψια κ πήραν 14 ωαρια . Σημερα ζυγιστικα και είμαι 3 κιλα πάνω και έχω πονακια στη κοιλιά. Είναι φυσιολογικό.?

Τα πονακια είναι αναμενόμενα. Τα 3 κιλά μου φαίνονται πολλά όμως. Φρόντισε να κοψεις τελείως το αλάτι, να πίνεις πολλά υγρα, διατροφή υψηλή σε πρωτεϊνες και να παρακολουθείς αν βγαζεις αρκετά ούρα (δηλαδη να μη μειωθούν).

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Κοριτσι μου κ εγω ειμαι Θες/νικη! Κανω εδω εξωσωματικη! Ποιον γιατρο ακουσες;; Οτιδηποτε χρειαστεις πες μου!!

@KateDim ειμαστε στο ιδιο κεντρο με αλλον γιατρο! Σε τι φαση εισαι εσυ; Συγνωμη αν αναφερεις πιο πανω αλλα με τοσα που διαβαζουμε δεν τα θυμαμαι ολα να με συγχωρεσεις!

Εσύ με ποιον γιατρό κάνεις;;εγώ με τον Χριστοφορίδη.Εκανα ένα τέστ σήμερα 8 ημέρα και βγήκε αρνητικό.Αρα και η χοριακη αύριο λογικά θα είναι αρνητική την 9η ημέρα.

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 6 λεπτά , MarialenaG. είπε:

Εσύ με ποιον γιατρό κάνεις;;εγώ με τον Χριστοφορίδη.Εκανα ένα τέστ σήμερα 8 ημέρα και βγήκε αρνητικό.Αρα και η χοριακη αύριο λογικά θα είναι αρνητική την 9η ημέρα.

και εγω το ιδιο εκανα και απογοητευτηκα..σε μιση ωρα θα τους παρω για τη χοριακη..αν και ειμαι στεναχωρημενη..ασε που εχω παει και 3 φορες τουαλετα απο το πρωι...

πρίν από 6 λεπτά , martha13 είπε:

και εγω το ιδιο εκανα και απογοητευτηκα..σε μιση ωρα θα τους παρω για τη χοριακη..αν και ειμαι στεναχωρημενη..ασε που εχω παει και 3 φορες τουαλετα απο το πρωι...

κανονικα δεν επρεπε να κανω το τεστ χθες

13 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Κοριτσια καλησπέρα διαβάζω αρκετά συχνά εδώ μέσα για το ζάχαρο κλπ. Είναι σημαντικό να κάνω και εγώ προληπτικά εξέταση καμπύλης ζαχάρου;  ή το προτείνουν οι γυναικολόγοι αν χρειάζεται; Το ζάχαρο μου την τελευταία φορά ήταν στα ανωτερα φυσιολογικά 

Ναι να κανεις! Εμενα εξωσΩματικος τα ζητησε απο την αρχη μαζι με βιταμινες ,ca 125, φυλικο, γενικη αιματος crp ομοκυστεινη κλπ και τα του θυροειδη ολα .

20 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Εγώ τον Ιανουάριο που έκανα ήταν... Είναι άλλη φάση πράγματι.. Αξίζει!!!! Αλήθεια... Ειδικά αμα πετυχεις φαντάζομαι θα το θυμάστε αλλιώς.. Ας μας πουνε @Καντι @Nephele78 που το βίωσαν και με επιτυχία.. 

Ναι πάντα μεσα ο αντρας και τη τελευταια φορα ειχα μέσα και μια βελονιστρια εκατσε 1,5 ωρα μαζι μου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...