Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Καντι είπε:

Ασε 12 μερες ζητάει στις βλαστοκυστες....

Δεν θα καταφερω να το πάω στις 9 ή εστω στις 10 με παζάρια;;; Είναι αυστηρός;;;αχ θεουλη μου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπέρα διαβάζω αρκετά συχνά εδώ μέσα για το ζάχαρο κλπ. Είναι σημαντικό να κάνω και εγώ προληπτικά εξέταση καμπύλης ζαχάρου;  ή το προτείνουν οι γυναικολόγοι αν χρειάζεται; Το ζάχαρο μου την τελευταία φορά ήταν στα ανωτερα φυσιολογικά 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου, ποιες είμαστε τελικά για ετ τον Απριλιο;?

Κι εχω κ μια απορια αν ξερετε: Επιτρεπονται οι επαφες πριν την ετ; ή εστω λίγο μετα το τελος της περιοδου;

Κι αλλη μια απορία: Με δεδομενο οτι θα γινει η ετ λιγο μετα το Πασχα, την ημερα του Πασχα, τρωμε κανονικα αρνι, κοκορετσι, τζατζικια κτλ ή εχουμε περιορισμο στη διατροφηη;? (Αυτη η απορια ειναι πιο σημαντικη κι απ αυτη των επαφων! Χαχ)

Σε όλα λέμε ναι!!!

πρίν από 18 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Κοριτσια καλησπέρα διαβάζω αρκετά συχνά εδώ μέσα για το ζάχαρο κλπ. Είναι σημαντικό να κάνω και εγώ προληπτικά εξέταση καμπύλης ζαχάρου;  ή το προτείνουν οι γυναικολόγοι αν χρειάζεται; Το ζάχαρο μου την τελευταία φορά ήταν στα ανωτερα φυσιολογικά 

Οι γυναικολόγοι ίσως όχι, αλλά οι ενδοκρινολόγοι την κάνουν. Αν και σε εμένα εξωσωματιστής τη ζήτησε.

1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω τι άλλα φάρμακα παίρνετε μετά την εμβρυομεταφορα? Εννοώ εκτός της προγεστερονης και των αντιπικτικων ενέσεων. 

Εγώ πήρα μόνο προγεστερόνη, ούτε καν αντιπηκτικές.

1 hour ago, Kallo είπε:

Θα πάω αύριο στο Ελενας. Μπορούν να μου το κοιτάξουν εκεί? 

Ναι, μπορούν. Ζήτα το αν και λογικά θα σου το πουν από μόνοι τους.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Δηλαδή μας λέει τη κατηγορίας είναι τα έμβρυα;,σορυ που ρωτάω αλλά θα είναι η πρώτη μου ετ και δε γνωριζω,

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες!

Γενικά πως "ξεπαγωνουν" Τι θα κάνετε κλπ.. Τι κατηγορία κλπ. . 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, winspert said:

Δεν θα καταφερω να το πάω στις 9 ή εστω στις 10 με παζάρια;;; Είναι αυστηρός;;;αχ θεουλη μου...

Εγώ 10η μέρα έκανα το τεστ, έφαγα την πίκρα και πήγα κατευθείαν για χοριακη. Δεν υπήρχε λόγος να περιμένω μέχρι την 12η. Και εννοείται δν μου ειπε τίποτα, άλλωστε δεν θα άλλαζε κάτι. Αλλα αν είχα πάρει θετική και χαμηλή δεν θα του την έλεγα. Θα περίμενα να κάνω και την επόμενη και θα του τις έλεγα κ τις δυο μαζί 

2 hours ago, ´Ισιδα said:

Γενικά για όλους τους ανθρώπους δεν είναι απαραίτητο εφόσον δεν συντρέχει λόγος αλλά για εμάς που μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, τέτοιες απλές εξετάσεις, καλό είναι να τις κάνουμε έστω και με δική μας πρωτοβουλία. 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλησπερα ειμαι σε προετοιμασία για εμβρυομεταφορα κατεψυγμένων,παιρνω μονο cyclacur προς το παρων.Εχει πρηστει σε 3 μερες φουλ τ στήθος μου κ οι θηλές μου.Ειναι φυσιολογικό; Επισης ξερει καποια κοπελα γιατι σταμάτησαν τα ecovag (κολπικα υποθετα) αν εχει ακουσει κατι καποια κοπελα 

@Μπισκοτακι27 τα ecovag οπως και άλλα κολπικά υπόθετα αποσύρθηκαν όχι λόγω κάποιου ποιοτικού θέματος ή θέματος ασφαλείας για τον οργανισμό. Άλλαξε απλά η νομοθεσία κατηγοριοποίησής τους στον ΕΟΦ (ιατροτεχνολογικα βοηθήματα). Θα επανακυκλοφορήσουν σε κάποιο διάστημα αφού η εταιρείες θα καταθέσουν εκ νέου τα προιόντα αυτά με το νέο νομοθετικό σχήμα. 

Ωστόσο υπάρχουν εναλλακτικές στην αγορά! εγώ έπαιρνα της Intermed (αδερφή εταιρείας της Unipharma) το EVA biolact κολπικά υπόθετα. Good luck!!! 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

κι επειδη ζηταει εκεινος στις 12, απαγορευεται να πας μονη σου να κανεις χοριακη η τεστ νωριτερα;;; ετσι κι αλλιως καλως η κακως δεν αλλαζει το αποτελεσμα… απλα ο ιδιος προφανως θελει να ναι σιγουρος οτι θα δει ενα καλο νουμερο και να μην σε βαζει σε πολλες επαναληπτικες. αυτο ομως δεν σημαινει οτι εσυ εισαι υποχρεωμενη να το υπακουσεις αν σε τρωει το αγχος. απο 9η μερα οι χοριακες δειχνουν. και μετα κανεις κ στη 12η που θελει αυτος παλι και βλεπεις κιολας αν αυξηθηκε οσο πρεπει. που το κακο; η αποψη μου ειναι να κανεις οπως νιωθεις η ιδια. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 17 λεπτά , Pagotoula είπε:

κι επειδη ζηταει εκεινος στις 12, απαγορευεται να πας μονη σου να κανεις χοριακη η τεστ νωριτερα;;; ετσι κι αλλιως καλως η κακως δεν αλλαζει το αποτελεσμα… απλα ο ιδιος προφανως θελει να ναι σιγουρος οτι θα δει ενα καλο νουμερο και να μην σε βαζει σε πολλες επαναληπτικες. αυτο ομως δεν σημαινει οτι εσυ εισαι υποχρεωμενη να το υπακουσεις αν σε τρωει το αγχος. απο 9η μερα οι χοριακες δειχνουν. και μετα κανεις κ στη 12η που θελει αυτος παλι και βλεπεις κιολας αν αυξηθηκε οσο πρεπει. που το κακο; η αποψη μου ειναι να κανεις οπως νιωθεις η ιδια. 

Καλημέρα κοριτσακι μου...Αν με τρωει το αγχος;;; Δε λες τίποτα...Ακομα δεν εχω κάνει εμβρυομεταφορα και με τρωει...χαχαχα... Αν ολα πανε οπως τα υπολογιζω θα κανω το αργότερο τη 10η μερα γιατί μετα πέφτει κυριακη,μετα τη Δευτέρα θα ειναι κλειστά λογω πρωτομαγιας,οποτε δε θελω να παω 13η μερα...Μου ειναι πολυ βαρυ να περιμενω τοσο:rolleyes:

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

8 hours ago, Mary1976 said:

Σε ποια φάση ο μέσος όρος σακχαρου του τελευταιου τρίμηνο πρέπει να ειναι χαμηλότερα από 100; Κατά την εμβρυομεταφορά και μετα στην εγκυμοσύνη;

Καλημερα κοπέλα μου.

και στις δυο θελουμε τη γλυκοζυλιωμενη γύρω στο 5.1-5.3

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

1 hour ago, winspert είπε:

Καλημέρα κοριτσακι μου...Αν με τρωει το αγχος;;; Δε λες τίποτα...Ακομα δεν εχω κάνει εμβρυομεταφορα και με τρωει...χαχαχα... Αν ολα πανε οπως τα υπολογιζω θα κανω το αργότερο τη 10η μερα γιατί μετα πέφτει κυριακη,μετα τη Δευτέρα θα ειναι κλειστά λογω πρωτομαγιας,οποτε δε θελω να παω 13η μερα...Μου ειναι πολυ βαρυ να περιμενω τοσο:rolleyes:

Καλημερα..! Να υπολογισεις η επαναληπτικη σου να μην απεχει πανω απο 3 ημερες. Ετσι αν πχ. κανεις Σαββατο την πρωτη χοριακη, μετα θα πρεπει να πας για επαναληψη την Τριτη, εφοσον Δευτερα ειναι κλειστα. Οπότε θα τον παρεις τηλ μια και καλη την Τριτη, και θα του πεις και τα δυο αποτελεσματα μαζι. Δηλαδη θα του πεις κ την την θετικη χοριακη.. και τον τριπλασιασμο!!❤❤❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 4/11/2022 at 4:04 PM, Maria.28 said:

Δεν ξερω αν ψαχνετε εμενα. Χαχαχα ρωτουσα για λαπαροσκοπηση γιατι πρεπει να αφαιρεσω τις υδροσαλπιγγες μου. Ειχα μιλησει με την @Condios για τον Πιστοφιδη κ την ευχαριστω πολυ. Παρ ολα αυτα λεω να κανω ενα ραντεβου με τον Παντ Γεώργιο Θεσσαλονικη ςχω ακουσει καλα λογια. Νομιζω οτι κατι σε ρωτουσε μια αλλη κοπελα μετα αλλα δεν θυμαμαι κ εγω ποια κ τι ακριβως, κατι για την εμπειρια σου με τους γιατρούς στο Γεν. νομιζω. Εγω καλυφθηκα πάντως κ σας ευχαριστώ πολυ!!! 

Παρακαλώ :) — Η αδερφή μου έχει κάνει με τον Γ Πάντο Θεσσαλονίκη και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Καλή σου επιτυχία!! 

• Μου αρέσει 2

On 4/12/2022 at 9:23 AM, Ευαγγελιαα said:

Καλημέρα κορίτσια...μόλις πήρα την χιριακη...δεν άντεξα κ έκανα κ σήμερα...596 πήγε...δεν...τώρα αρχίζει ένας άλλος κύκλος πάλι...άλλες εξετάσεις κτλ να δούμε τι έφταιξε... καλή δύναμη ε όλες!!!

Πολύ λυπάμαι Ευαγγελία. Εγώ λόγω κόβιντ δεν έχω κάνει από την πρώτη μου 9 μερες πριν κ θα πάω σήμερα και ψιλοφοβάμαι.. 

16 hours ago, Malntalia said:

Στο γεν.. 

Παλιά δεν το έκαναν

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

μπα δεν το συζηταει
απλα μπορεις να πας στις 10 και να στειλεις το αποτέλεσμα
δεν θα πει κατι

• Μου αρέσει 1

16 hours ago, kaposetsi said:

Ααα οκ.. εκεί κανείς προσπάθεια; Δλδ Θεσσαλονίκη; Σκεφτόμασταν μήπως έρθουμε κε τον άντρα μου να κάνουμε κι εκεί μια προσπαθεί γιατί γνωρίζω έναν καλό γυναικολόγο εξωσωματικής και έλεγα μπας και αλλά το σκέφτομαι πολύ γιατί δύσκολα αλλάζω τον γιατρό μου 

Κοριτσι μου κ εγω ειμαι Θες/νικη! Κανω εδω εξωσωματικη! Ποιον γιατρο ακουσες;; Οτιδηποτε χρειαστεις πες μου!!

@KateDim ειμαστε στο ιδιο κεντρο με αλλον γιατρο! Σε τι φαση εισαι εσυ; Συγνωμη αν αναφερεις πιο πανω αλλα με τοσα που διαβαζουμε δεν τα θυμαμαι ολα να με συγχωρεσεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...