Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Malntalia είπε:

Για τα έμβρυα... 

Δηλαδή μας λέει τη κατηγορίας είναι τα έμβρυα;,σορυ που ρωτάω αλλά θα είναι η πρώτη μου ετ και δε γνωριζω,

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , kaposetsi είπε:

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες δεν ξέρω την διαφορά όλες το ίδιο κάνουν 

από το Φάρμακο επίσης τα ecovag έχουν σταματήσει πάνω από χρόνο 

Ναό το γνωριζω απλα ρωτησα μηπως γνωρίζει καποια το λογο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν κάνουν ορμονολογικές οπότε δεν νομίζω να επηρεάζει σε κάτι 

Ναι έτσι νομιζω αλλά θα ρωτήσω,το έχω κλείσει δύο μήνες τώρα και μάλλον θα είμαι αδιαθετη,και παίρνω μαζί και του συζύγου ,ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Kallo said:

Λοιπόν κορίτσια έχω τα αποτελέσματα των εξετάσεων. ΑΜΗ: 24.50pcmol, η βιταμίνη D:17, Β12:412, προλακτινη: 9.8, ε2:49.10, γλυκοζυλιωμενη 5.6

Καλησπέρα κοπέλα μου

η γλυκοζυλιωμενη σου είναι υψηλή γενικα…σάκχαρο νηστείας ποσό έχεις;καμπύλη έχεις κάνει;

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου

η γλυκοζυλιωμενη σου είναι υψηλή γενικα…σάκχαρο νηστείας ποσό έχεις;καμπύλη έχεις κάνει;

Καλησπέρα. Όχι δεν έχω κάνει καμπύλη. Ούτε το ζάχαρο νηστείας ξέρω 

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω τι άλλα φάρμακα παίρνετε μετά την εμβρυομεταφορα? Εννοώ εκτός της προγεστερονης και των αντιπικτικων ενέσεων. 

Salospir τιποτα αλλο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, Kallo said:

Καλησπέρα. Όχι δεν έχω κάνει καμπύλη. Ούτε το ζάχαρο νηστείας ξέρω 

Ζητα σε κάποιον να σου γράψει.είναι πολύ σημαντικό.Βασικά αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος των μετρήσεων του σακχάρου σου το τελευταίο τρίμηνο είναι περίπου 100.

το θέλουμε χαμηλότερα 

xu6xp2.png

πρίν από 7 λεπτά , mominthemaking είπε:

Ζητα σε κάποιον να σου γράψει.είναι πολύ σημαντικό.Βασικά αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος των μετρήσεων του σακχάρου σου το τελευταίο τρίμηνο είναι περίπου 100.

το θέλουμε χαμηλότερα 

Θα πάω αύριο στο Ελενας. Μπορούν να μου το κοιτάξουν εκεί? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , mominthemaking είπε:

Εννοείται!!α εντάξει δεν ανησυχώ είσαι σε καλα χέρια χαχαχαχα

Χα χα ευτυχώς έχω μάθει πολλά πράγματα από εσάς εδώ μέσα. Και ένα από αυτά ήταν και για το Ελενας

14 minutes ago, mominthemaking said:

το θέλουμε χαμηλότερα 

Σε ποια φάση ο μέσος όρος σακχαρου του τελευταιου τρίμηνο πρέπει να ειναι χαμηλότερα από 100; Κατά την εμβρυομεταφορά και μετα στην εγκυμοσύνη;

On 4/11/2022 at 6:24 PM, ksvolimi said:

Να σε ρωτησω βγηκε και η ινσουλίνη μου στο 0: 4.9 στο 60 98.5 στο 120 65,6

Θύμισε μου ποσό ήταν του σακχάρου οι αντίστοιχες τιμές.Λίγο τσιμπημένη μου φαίνεται στο 60 στο 0 είναι ιδανική.

10 minutes ago, Kallo said:

Χα χα ευτυχώς έχω μάθει πολλά πράγματα από εσάς εδώ μέσα. Και ένα από αυτά ήταν και για το Ελενας

Όλες μας το ίδιο αγάπη μου η μια από την άλλη 

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω τι άλλα φάρμακα παίρνετε μετά την εμβρυομεταφορα? Εννοώ εκτός της προγεστερονης και των αντιπικτικων ενέσεων. 

Cyclacur κρέμα βασκλορ κορτιζόνη και σαλοσπιρ νομίζω ότι είναι αρκετά και δεν ξέρω γτ δίνουν τόσα πολλά 

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα είναι και ο αντρας μου μαζι μεσα την ωρα της εμβρυομεταφορας;;; Αλήθεια;;; Ποτε δεν ηταν μαζι μου... Εχω αλλάξει ποσα κεντρα,εχω κανει ποσες εμβρυομεταφορες,παντα μονη... Μακάρι!!!!!

Ναι ειναι !!! Ασε 12 μερες ζητάει στις βλαστοκυστες....

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου, ποιες είμαστε τελικά για ετ τον Απριλιο;?

Κι εχω κ μια απορια αν ξερετε: Επιτρεπονται οι επαφες πριν την ετ; ή εστω λίγο μετα το τελος της περιοδου;

Κι αλλη μια απορία: Με δεδομενο οτι θα γινει η ετ λιγο μετα το Πασχα, την ημερα του Πασχα, τρωμε κανονικα αρνι, κοκορετσι, τζατζικια κτλ ή εχουμε περιορισμο στη διατροφηη;? (Αυτη η απορια ειναι πιο σημαντικη κι απ αυτη των επαφων! Χαχ)

Επαφές με προφύλαξη.

πριν την ετ εννοειται τρως οτι θέλεις!!! Μετα δεν τρως εντόσθια.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...