Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 minutes ago, Kallo said:

Κορίτσια αύριο που θα πάω στο Έλενα πρέπει να είμαι νηστική? Θα μου πάρουν και αίμα ή απλά μας γράφει εξετάσεις? Και επίσης πληρώνουμε? 

Nαι, να είσαι νηστική και να μην έχεις πάρει χάπια θυρεοειδούς (αν παίρνεις) για να μπορέσουν να στις κάνουν όλες εκείνη την ώρα, να μην ξανα πηγαίνεις άλλη μέρα. Θα πληρώσεις μόνο αν σου κάνουν και κάποιες που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ. Εγώ για πάρα πολλές εξετάσεις είχα δώσει 20€ σύνολο. Να πας και λίγο νωρίτερα γιατι θα έχει ουρά στο πρωτόκολλο 

Επίσης να έχεις μαζί σου ότι εξέταση έχεις κάνει μέχρι τώρα 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

μια ερώτηση, κάνω φυσικούς και ένα εμβρυακι μου εφτασε τριτης ημέρας και 10 κυττάρων. Νομιζα ότι τα τριτης ημέρας είναι 8-9 κυττάρων, δεν είχα καταλάβει ότι φτάνει κ 10. Καλό είναι αυτό ε;

Πολύ καλό είναι!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, winspert είπε:

Κοντά κοντά θα είμαστε...Οι επαφες επιτρέπονται αλλα εμενα μου ειπαν με προφύλαξη... Οσο για τα φαγητά δωστου να καταλαβει γιατί μετα έρχεται η στερηση... Τουλάχιστον για μενα... Αλήθεια,αν εχω κανει εμβρυομεταφορα κανει να φαω αρνι και κατσίκι;;;Αλλα και γιατί να μην κανει; Κρεας ειναι...

Γιατί να μην κάνει? Αρκεί να είναι καλό ψημένο χεχε!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Nαι, να είσαι νηστική και να μην έχεις πάρει χάπια θυρεοειδούς (αν παίρνεις) για να μπορέσουν να στις κάνουν όλες εκείνη την ώρα, να μην ξανα πηγαίνεις άλλη μέρα. Θα πληρώσεις μόνο αν σου κάνουν και κάποιες που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ. Εγώ για πάρα πολλές εξετάσεις είχα δώσει 20€ σύνολο. Να πας και λίγο νωρίτερα γιατι θα έχει ουρά στο πρωτόκολλο 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια αύριο που θα πάω στο Έλενα πρέπει να είμαι νηστική? Θα μου πάρουν και αίμα ή απλά μας γράφει εξετάσεις? Και επίσης πληρώνουμε? 

Αν πας στην Οικονομοπούλου καλύτερα να είσαι νηστική γιατί είναι πολύ πιθανό να σε βάλει να κάνεις μεταξύ άλλων και σάκχαρο, εκτός βέβαια κι αν έχεις κάνει πρόσφατα. Καλό είναι να έχεις μαζί σου όλες τις εξετάσεις σας!

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλησπερα ειμαι σε προετοιμασία για εμβρυομεταφορα κατεψυγμένων,παιρνω μονο cyclacur προς το παρων.Εχει πρηστει σε 3 μερες φουλ τ στήθος μου κ οι θηλές μου.Ειναι φυσιολογικό; Επισης ξερει καποια κοπελα γιατι σταμάτησαν τα ecovag (κολπικα υποθετα) αν εχει ακουσει κατι καποια κοπελα 

Κορίτσι μου για τα πρώτα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Για τα υπόθετα όμως ξέρω κι εγώ πως τα σταμάτησαν. Κυκλοφορούν ακόμα κάποια όμως. Τα eva intima και τα ladybalance. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο. Τα πρώτα μου δημιουργούν ερεθισμό, δε μου κάθισαν καλά. Οπότε παίρνω τα δεύτερα. Έχω χτίσει το εργοστάσιο τους εδώ και 3 χρόνια, λόγω συχνών μυκητιάσεων. Στα πρώτα συμπτώματα με ανακουφίζουν άμεσα. Βέβαια στις οδηγίες δε γράφει ξεκάθαρα ότι περιέχουν γαλακτοβακιλους. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Αν πας στην Οικονομοπούλου καλύτερα να είσαι νηστική γιατί είναι πολύ πιθανό να σε βάλει να κάνεις μεταξύ άλλων και σάκχαρο, εκτός βέβαια κι αν έχεις κάνει πρόσφατα. Καλό είναι να έχεις μαζί σου όλες τις εξετάσεις σας!

Στην οικονομοπουλου θέλω. Υπάρχει και άλλος? Πρέπει να ζητήσω αυτήν? Μόνο γλυκοζυλιωμενη έχω κάνει. Δεν έχω κάνει καμπύλη. Ναι θα της πάρω όλες τις εξετάσεις 

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσι μου για τα πρώτα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Για τα υπόθετα όμως ξέρω κι εγώ πως τα σταμάτησαν. Κυκλοφορούν ακόμα κάποια όμως. Τα eva intima και τα ladybalance. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο. Τα πρώτα μου δημιουργούν ερεθισμό, δε μου κάθισαν καλά. Οπότε παίρνω τα δεύτερα. Έχω χτίσει το εργοστάσιο τους εδώ και 3 χρόνια, λόγω συχνών μυκητιάσεων. Στα πρώτα συμπτώματα με ανακουφίζουν άμεσα. Βέβαια στις οδηγίες δε γράφει ξεκάθαρα ότι περιέχουν γαλακτοβακιλους. 

Εμενα μ ειχαν βολέψει πολυ τα ecovag κ εχω ακομα ενα κουτί κλειστό ..για αυτο ρωτησα αν έβγαλαν καποιο προβλημα 

2 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι...έστειλα email στην Οικονομοπουλου και μου απάντησε αμέσως προς τιμήν της και μου έκλεισε ραντεβού για 3/5! Συγκλονιστικο!!! ποια είναι η διαδικασία;μπορεί να με βοηθήσει καποια;

Ααα μαζί θα είμαστε !! Λυπαμαι πολύ για το αποτέλεσμα , θα σου κάνει πολλές εξετάσεις και ελπιζω να βρεις τη λύση στο πρόβλημα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Kallo είπε:

Ααα αυτή ακούγεται πολύ δυνατή. Θα το κοιτάξω. Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου βέβαια πρώτα 

Είναι σούπερ και έχει αποτέλεσμα,και η τιμή φοβερή γτ συνταγογραφειται

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νομίζω αν ανέβει απότομα ακυρώνεται ο κυκλος.. Επίσης στη μεταφορά παρακολουθει ποτε γίνεται η ωορρηξία για να ξέρει για τη μεταφορά.. Λοιπόν μην πιεις πολυ νερό γτ μπορεί να έχει αναμονή ειδικά καθημερινη προηγουνται οι Ωοληψιες.. Είσαι σε μονοκλινο, μπαίνει κ ο σύζυγος μέσα, κάνει υπέρηχο, έρχεται και έμβρυολόγος να σου μιλήσει, σου δίνει κ φωτός, τα βλέπεις κ στην τιβι να στα φέρνουν, ο γιατρός θα είναι πολυ χαλαρός εσυ δεν ξέρω χαχα.. Κανα μισάωρο είπε χαλαρά.. Εμένα ήταν τριών ημερών και μου είπε 15..καποτε ειχα διαβάσει ότι κ στις Βλαστοκυστες λέει το ίδιο.. Ελπίζω να μην ισχυει... 

Αχ συγκινήθηκα ..ο εμβρυολογία τι μας λέει ;;

πρίν από 5 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Αχ συγκινήθηκα ..ο εμβρυολογία τι μας λέει ;;

Ο εμβρυολογος

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Ναι μου το είπε και στο μικροβιολογικο για την d. Μου ξεκινά την αμέσως. Και σήμερα μην σου πω. Αλλά θέλω να μιλήσω με τον γιατρό μου πρώτα. Μήπως μου πει αυτός ποια να πάρω. Ξέρετε εσείς καμία καλή d? 

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες δεν ξέρω την διαφορά όλες το ίδιο κάνουν 

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλησπερα ειμαι σε προετοιμασία για εμβρυομεταφορα κατεψυγμένων,παιρνω μονο cyclacur προς το παρων.Εχει πρηστει σε 3 μερες φουλ τ στήθος μου κ οι θηλές μου.Ειναι φυσιολογικό; Επισης ξερει καποια κοπελα γιατι σταμάτησαν τα ecovag (κολπικα υποθετα) αν εχει ακουσει κατι καποια κοπελα 

από το Φάρμακο επίσης τα ecovag έχουν σταματήσει πάνω από χρόνο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εάν έχουμε περίοδο εκείνη τη μέρα επηρεάζονται οι εξετάσεις;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...