Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Λοιπόν κορίτσια έχω τα αποτελέσματα των εξετάσεων. ΑΜΗ: 24.50pcmol, η βιταμίνη D:17, Β12:412, προλακτινη: 9.8, ε2:49.10, γλυκοζυλιωμενη 5.6

Σούπερ μόνο D θέλει ανέβασμα 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι...έστειλα email στην Οικονομοπουλου και μου απάντησε αμέσως προς τιμήν της και μου έκλεισε ραντεβού για 3/5! Συγκλονιστικο!!! ποια είναι η διαδικασία;μπορεί να με βοηθήσει καποια;

• Μου αρέσει 5

πρίν από 13 λεπτά , kaposetsi είπε:

Σούπερ μόνο D θέλει ανέβασμα 

Ναι μου το είπε και στο μικροβιολογικο για την d. Μου ξεκινά την αμέσως. Και σήμερα μην σου πω. Αλλά θέλω να μιλήσω με τον γιατρό μου πρώτα. Μήπως μου πει αυτός ποια να πάρω. Ξέρετε εσείς καμία καλή d? 

1 hour ago, Kate33 said:

Κορίτσια καλησπέρα,

μια ερώτηση, κάνω φυσικούς και ένα εμβρυακι μου εφτασε τριτης ημέρας και 10 κυττάρων. Νομιζα ότι τα τριτης ημέρας είναι 8-9 κυττάρων, δεν είχα καταλάβει ότι φτάνει κ 10. Καλό είναι αυτό ε;

Μέχρι 12 κυττάρων μπορεί να είναι την 3η μέρα. 8 διαιρέσεων είναι το σύνηθες και είναι καλό αλλά 10 είναι ακόμα καλύτερο  :) 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι μου το είπε και στο μικροβιολογικο για την d. Μου ξεκινά την αμέσως. Και σήμερα μην σου πω. Αλλά θέλω να μιλήσω με τον γιατρό μου πρώτα. Μήπως μου πει αυτός ποια να πάρω. Ξέρετε εσείς καμία καλή d? 

καλησπέρα.. εγώ παίρνω την D3FIX 4000...πολύ καλή!

• Μου αρέσει 3

6 minutes ago, Kallo said:

Εμένα μου έδωσε ο Σφακ την D3fix 2000 και έχω δει καλό αποτέλεσμα. Σε έναν μήνα περίπου πήγε 32 από 20. Μπορείς να πάρεις και 4000 για να ανέβει πιο γρήγορα

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσια μου, ποιες είμαστε τελικά για ετ τον Απριλιο;?

Κι εχω κ μια απορια αν ξερετε: Επιτρεπονται οι επαφες πριν την ετ; ή εστω λίγο μετα το τελος της περιοδου;

Κι αλλη μια απορία: Με δεδομενο οτι θα γινει η ετ λιγο μετα το Πασχα, την ημερα του Πασχα, τρωμε κανονικα αρνι, κοκορετσι, τζατζικια κτλ ή εχουμε περιορισμο στη διατροφηη;? (Αυτη η απορια ειναι πιο σημαντικη κι απ αυτη των επαφων! Χαχ)

Κοντά κοντά θα είμαστε...Οι επαφες επιτρέπονται αλλα εμενα μου ειπαν με προφύλαξη... Οσο για τα φαγητά δωστου να καταλαβει γιατί μετα έρχεται η στερηση... Τουλάχιστον για μενα... Αλήθεια,αν εχω κανει εμβρυομεταφορα κανει να φαω αρνι και κατσίκι;;;Αλλα και γιατί να μην κανει; Κρεας ειναι...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Ευχαριστώ 

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα μου έδωσε ο Σφακ την D3fix 2000 και έχω δει καλό αποτέλεσμα. Σε έναν μήνα περίπου πήγε 32 από 20. Μπορείς να πάρεις και 4000 για να ανέβει πιο γρήγορα

Ευχαριστώ πολύ 

Επίσης κορίτσια αύριο που θα πάω στο Ελενας πρέπει να είμαι νηστική και χωρίς καφέ? Θα μου κάνει εξετάσεις αίματος ή απλά της γράφει? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

πρίν από 31 λεπτά , Kallo είπε:

Αυτή που μου έδωσε η Λευκού και γράφεται.lecalcif  των 25000 μονάδων.δυο την εβδομάδα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , MarialenaG. είπε:

Αυτή που μου έδωσε η Λευκού και γράφεται.lecalcif  των 25000 μονάδων.δυο την εβδομάδα.

Ααα αυτή ακούγεται πολύ δυνατή. Θα το κοιτάξω. Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου βέβαια πρώτα 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια Καλησπερα ειμαι σε προετοιμασία για εμβρυομεταφορα κατεψυγμένων,παιρνω μονο cyclacur προς το παρων.Εχει πρηστει σε 3 μερες φουλ τ στήθος μου κ οι θηλές μου.Ειναι φυσιολογικό; Επισης ξερει καποια κοπελα γιατι σταμάτησαν τα ecovag (κολπικα υποθετα) αν εχει ακουσει κατι καποια κοπελα 

10 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα PRP ΩΟΘΗΚΩΝ. Αρχίζω να το σκέφτομαι καθώς έχω ΠΩΑ και είχα φτωχή ανταπόκριση σε διέγερση. Κυρίως με ενδιαφέρει εάν κάποια κοπέλα το έκανε και είδε αποτέλεσμα να μου πει, και που το έκανε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου μήπως το έκανα κι εγώ και ήταν εντελώς αρνητικός, μου είπε ότι είναι σε πειραματικό στάδιο και ότι μέχρι και ζημιά μπορούμε να κάνουμε.

12 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Καλημέρα κορίτσια...μόλις πήρα την χιριακη...δεν άντεξα κ έκανα κ σήμερα...596 πήγε...δεν...τώρα αρχίζει ένας άλλος κύκλος πάλι...άλλες εξετάσεις κτλ να δούμε τι έφταιξε... καλή δύναμη ε όλες!!!

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου. Ελπίζω να βρεθεί η αιτία που οδηγεί σε αυτό και την επόμενη φορά να κυλίσουν όλα ομαλά. Σου στέλνω μια αγκαλιά❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...