Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , kaposetsi είπε:

Που την έκανες; Και στην έστειλαν σε εσένα; Εμένα πάντα τα δίνουν στον γιατρό μου και με πέρνει τηλ. Ή Όταν έχω ραντεβού μετα για έλεγχο τότε μου λέει και μου δίνει και το χαρτί 

α ωραία σου λέει πρώτη μέρα περιόδου να τον πάρεις τιλ 2η με 3η ημέρα σου λέει να κανείς εξέταση προγεστερονης και οιστραδιολης και επαναλαμβάνεις ανά δυο μέρες να ξεκινήσεις οπος και ξεκινασ κάποια φάρμακα. 7η με 9η ημέρα του κύκλου πας για υπέρηχο και εξετάσεις και ανάλογος σου λέει ποτέ ξανά υπέρηχο και ποτέ ξεκινάς τα υπόλοιπα έτσι γίνεται σε εμάς τώρα ο κάθε γιατρός είναι και διαφορετικός σε αυτό και σου λέει ποτέ θα πς για μεταφορά 

Α μια χαρά. 

Σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Επικοινώνησαν μαζί μου από το εργαστήριο και μου έστειλαν και το αποτέλεσμα. Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να μιλήσω με το γιατρό. Δεν είναι ο γιατρός με τον οποίο θα προχωρήσω σε εξωσωματική.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

Σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Επικοινώνησαν μαζί μου από το εργαστήριο και μου έστειλαν και το αποτέλεσμα. Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να μιλήσω με το γιατρό. Δεν είναι ο γιατρός με τον οποίο θα προχωρήσω σε εξωσωματική.

Ααα οκ.. εκεί κανείς προσπάθεια; Δλδ Θεσσαλονίκη; Σκεφτόμασταν μήπως έρθουμε κε τον άντρα μου να κάνουμε κι εκεί μια προσπαθεί γιατί γνωρίζω έναν καλό γυναικολόγο εξωσωματικής και έλεγα μπας και αλλά το σκέφτομαι πολύ γιατί δύσκολα αλλάζω τον γιατρό μου 

πρίν από 13 λεπτά , kaposetsi είπε:

Που την έκανες; Και στην έστειλαν σε εσένα; Εμένα πάντα τα δίνουν στον γιατρό μου και με πέρνει τηλ. Ή Όταν έχω ραντεβού μετα για έλεγχο τότε μου λέει και μου δίνει και το χαρτί 

α ωραία σου λέει πρώτη μέρα περιόδου να τον πάρεις τιλ 2η με 3η ημέρα σου λέει να κανείς εξέταση προγεστερονης και οιστραδιολης και επαναλαμβάνεις ανά δυο μέρες να ξεκινήσεις οπος και ξεκινασ κάποια φάρμακα. 7η με 9η ημέρα του κύκλου πας για υπέρηχο και εξετάσεις και ανάλογος σου λέει ποτέ ξανά υπέρηχο και ποτέ ξεκινάς τα υπόλοιπα έτσι γίνεται σε εμάς τώρα ο κάθε γιατρός είναι και διαφορετικός σε αυτό και σου λέει ποτέ θα πς για μεταφορά 

Α μια χαρά. 

Σε ευχαριστώ...και τι είδους φάρμακα είναι; 

πρίν από 7 λεπτά , kaposetsi είπε:

Ααα οκ.. εκεί κανείς προσπάθεια; Δλδ Θεσσαλονίκη; Σκεφτόμασταν μήπως έρθουμε κε τον άντρα μου να κάνουμε κι εκεί μια προσπαθεί γιατί γνωρίζω έναν καλό γυναικολόγο εξωσωματικής και έλεγα μπας και αλλά το σκέφτομαι πολύ γιατί δύσκολα αλλάζω τον γιατρό μου 

Και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι... 

πρίν από 8 λεπτά , kaposetsi είπε:

Δυστυχώς όχι, γιατί δε μένουμε Θεσσαλονίκη. Από επαρχία είμαστε. Θα κάνω μια προσπάθεια στο πανεπιστημιακό στα Γιάννενα. Και αν δεν πετύχει, σκεφτόμαστε κι εμείς για Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει καλά λόγια για κάποιον Παλα**λα. Δεν έχω προσωπική άποψη βέβαια.

πρίν από 20 λεπτά , KateDim είπε:

Σε ευχαριστώ...και τι είδους φάρμακα είναι; 

Και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι... 

Λογικά οιστραδιολη Προγεστερονη κορτιζόνη λογικά 

πρίν από 17 λεπτά , Kate92 είπε:

Δυστυχώς όχι, γιατί δε μένουμε Θεσσαλονίκη. Από επαρχία είμαστε. Θα κάνω μια προσπάθεια στο πανεπιστημιακό στα Γιάννενα. Και αν δεν πετύχει, σκεφτόμαστε κι εμείς για Θεσσαλονίκη. Έχω ακούσει καλά λόγια για κάποιον Παλα**λα. Δεν έχω προσωπική άποψη βέβαια.

Δεν τον ξέρω 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Zenia82 είπε:

Θέλεις να μας πεις σε ποια κλινική είσαι Θεσσαλονίκη? 

Φυσικά. Εγώ είμαι στο embryolab με τον γιατρό κ. Ανεσίδη και είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής με όλο το κέντρο... 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Από το 1535.gr. Αυτή τη στιγμή θα σου βγάλει για αρχες Ιουνίου, αλλά βρες το τηλ. να μιλήσεις με την Οικονομοπούλου μήπως θέλει να σου κάνει εξετάσεις κοντά στην αποβολή. Διαφορετικά να μπαίνεις συνέχεια να κοιτάζεις για ακύρωση.

Επίσης αν το γκουγκλάρεις θα βρεις τη σελίδα τους, εκεί γράφει και τηλ. και mail. Στείλε της mail με την ιστορία σου και θα σε πάρει εκείνη. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!ήδη έστειλα email και θα πάρω κ τηλ το πρωί.. μακάρι να βρω ακρη

7 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα PRP ΩΟΘΗΚΩΝ. Αρχίζω να το σκέφτομαι καθώς έχω ΠΩΑ και είχα φτωχή ανταπόκριση σε διέγερση. Κυρίως με ενδιαφέρει εάν κάποια κοπέλα το έκανε και είδε αποτέλεσμα να μου πει, και που το έκανε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γειά σου angel...εγω εκανα prp ωοθηκων...περυσι τον Μάρτιο....σε έμενα δούλεψε....καθώς έχω κ εγω πωα δεν παράγω σχεδόν καθόλου ωάρια...τον πρώτο μήνα κιολας π ειχα κανει το prp είχα δύο ωοθηλακια...χωρίς φάρμακα...και τα δύο γονιμοποιηθηκαν και τα καταξυψαμε....τον επόμενο μήνα και πάλι ένα καλό και τότε κάναμε μεταφορά το φρέσκο και ένα κατεψυγμένο π ειχα από πιο παλιά.. και μάλιστα πέτυχα εγκυμοσύνη..(ασχέτως αν το έχασα τελικά...είχε χρωμοσομικη ανωμαλία..)

Λένε πως κρατάει ένα εξάμηνο περίπου η δράση του....εγω όμως δε το μετανοιωσα καθόλου και μάλιστα το σκέφτομαι μήπως κάνω ξανά...

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, winspert said:

Θα είναι και ο αντρας μου μαζι μεσα την ωρα της εμβρυομεταφορας;;; Αλήθεια;;; Ποτε δεν ηταν μαζι μου... Εχω αλλάξει ποσα κεντρα,εχω κανει ποσες εμβρυομεταφορες,παντα μονη... Μακάρι!!!!!

Ναι, θα είναι μαζί σου όλη την ώρα. Όπως σου είπαν θα μπείτε σε μονόκλινο δωματιάκι, θα έρθει η εμβρυολόγος για ενημέρωση και λίγο αργότερα ο γιατρός με το μηχάνημα υπερήχων για την μεταφορά. Το νερό θα σου πρότεινα να το πιεις αφού μπεις στο δωμάτιο γιατί μπορεί να μείνεις και καμία ώρα εκεί. Εγώ ήπια 1/2 λίτρο και νόμιζα θα κατουρηθώ. Πιες λίγο λιγότερο καλύτερα. Μετά από την ετ θα σου πει να μείνεις ξάπλα 20' και μετά θα έρθει μία κοπέλα να σου δώσει οδηγίες. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

μια ερώτηση, κάνω φυσικούς και ένα εμβρυακι μου εφτασε τριτης ημέρας και 10 κυττάρων. Νομιζα ότι τα τριτης ημέρας είναι 8-9 κυττάρων, δεν είχα καταλάβει ότι φτάνει κ 10. Καλό είναι αυτό ε;

• Μου αρέσει 8

Επανέρχομαι με τα νέα. Μίλησα και με το γιατρό που έκανε την υστεροσκοπηση και με το δικό μου γυναικολόγο. Όλα είναι καλά. Υπάρχει απλά η φλεγμονή στον τράχηλο που φάνηκε και από το τεστ Παπ, για αυτό και αναφέρει ενδοτραχηλιτιδα. Δεν υπάρχει ενδομητριτιδα και δεν απαιτείται λήψη αντιβίωσης. Η έκφραση "πολυποειδης διαμόρφωση" μου είπε πως δε σχετίζεται με πολύποδες και αφορά απλά τη δομή του ενδομητρίου. Ουφ!

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα είναι και ο αντρας μου μαζι μεσα την ωρα της εμβρυομεταφορας;;; Αλήθεια;;; Ποτε δεν ηταν μαζι μου... Εχω αλλάξει ποσα κεντρα,εχω κανει ποσες εμβρυομεταφορες,παντα μονη... Μακάρι!!!!!

@winspert παρεούλα θα είστε στο μονόκλινο!! και στις 3 ΕΤ έτσι κι εμείς :wub: 

και μετά στο 1x1 θα είστε αγκαλιά εσύ, αυτός, άνθρωπος από το εργαστήριο και ο σφακ. χαχαχ Καμία μοναξιά 

Μην τρελαθείς πολύ στο νερό από πριν, κράτα το μπουκαλάκι σου και όταν θα μπει άνθρωπος να συμπληρώσετε κάτι φόρμες και σας πει σε πόση ώρα υπολογίζει τον γιατρό, το κατεβάζεις τότε. 

Μετά θα σου δώσουν οδηγίες για τις επόμενες μέρες, θα περιμένεις μισή ωρίτσα ξάπλα και τέλος πέρασμα απο τον ημιόροφο για τη λυπητερή 

αά πάρε τηλ νωρίτερα αν χρείαζεται κάποιο τεστ ο αντρας σου. Δεν το θυμάμαι

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Κοριτσια μου, ποιες είμαστε τελικά για ετ τον Απριλιο;?

Κι εχω κ μια απορια αν ξερετε: Επιτρεπονται οι επαφες πριν την ετ; ή εστω λίγο μετα το τελος της περιοδου;

Κι αλλη μια απορία: Με δεδομενο οτι θα γινει η ετ λιγο μετα το Πασχα, την ημερα του Πασχα, τρωμε κανονικα αρνι, κοκορετσι, τζατζικια κτλ ή εχουμε περιορισμο στη διατροφηη;? (Αυτη η απορια ειναι πιο σημαντικη κι απ αυτη των επαφων! Χαχ)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου, ποιες είμαστε τελικά για ετ τον Απριλιο;?

Κι εχω κ μια απορια αν ξερετε: Επιτρεπονται οι επαφες πριν την ετ; ή εστω λίγο μετα το τελος της περιοδου;

Κι αλλη μια απορία: Με δεδομενο οτι θα γινει η ετ λιγο μετα το Πασχα, την ημερα του Πασχα, τρωμε κανονικα αρνι, κοκορετσι, τζατζικια κτλ ή εχουμε περιορισμο στη διατροφηη;? (Αυτη η απορια ειναι πιο σημαντικη κι απ αυτη των επαφων! Χαχ)

Σ αγάπησα λίγο εκεί που έγραψες για το τζατζίκι! Είδωλο! Χαχχαα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...